HIFK:n peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 999 763
  • 17 673

Mep

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän tää taas siltä näyttää, että Tappara klaaraa homman. Toivon tietenkin olevani väärässä. Jotain räkämaalejakin olisi kiva välillä saada.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä sokea kanakin joskus jyväsen löytää. Ei mikään ihan turha jätkä.
Oliko kauden neljäs?
Tosin tämä oli eka poffseissa.
Anyway hyvä alustus, ensin nuorilta ja joiltakin muilta, kun ei päästetty manselaisia vaihtamaan ja sitten Berglund ja Paajanen järkkäsi hienosti.
+ siellä spenglerissä teki tosi hienon läpiajomaalin
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä on vastustajalle maalin hinta halpa tänään Nordiksella.
Pappara tekee vain sen verran, mitä tarvitaan voittoon. Saat riehua vaikka kuinka ja hallita, aina tulee helppo kuitti. Eilen meni kaks maalia keskittämällä maalille ja siitä suditaan helpot ineen.

Halvin hinta taisi olla yks vuosi kun Tappara voitti joku 2-4 runkosarjassa Helsingissä ja Tuohimaalla oli 6 torjuntaa koko pelissä.

Ärsyttää, todella.
 

Dimas_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, #87, ManU, CR7, Seattle Seahawks
Niin, kyllä tässäkin vaiheessa jo on taas paljon jossiteltavaa vajaaseen kahteen peliin. Taas vaivaa tuttu tehottomuus hienoisesta pelillisestä hallinnasta huolimatta ja vastustaja on kliininen ja tekee vain tarvittavan.

Jotenkin tuttu stoori. Lukko-sarjassa toki oli pitkästä aikaa virkistävästi toisinpäin.

Ei tämä missään nimessä ohi ole pelinä tai edes sarjana mutta erikoistilanteiden ja tehokkuuden olisi syytä parantua ja pian!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jotenkin on Tapparaa vastaan niin alistunut olo ettei herätä mitään fiiliksiä negatiiviseen suuntaan tämä tilanne tai Tapparan maalit. Sen jotenkin vain tietää, että Tappara voittaa. IFK:n mestaruus oli jälleen kerran top-4 sijoitus.

Lukkoa vastaan nuo tappiot ja vaikeat hetket vituttivat huomattavan paljon enemmän. Nyt nuo tilanteet eivät aiheuta mitään oloja.

Nokia Areenalla seuraavat kolme peliä (tai kaksi) on aivan satavarma surma. Ei mitään mahdollisuuksia.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Kaksi erää euroopan parasta vastaan ja tasatilanteessa. Valehtelisin jos väittäisin (lausutaan P Hanhiniemen äänellä) että esitys ei kelpaisi tai olisi jotenkin huono. Näillä otteilla kävi miten vaan niin pystypäin voi poistua kaukalosta. Kolmanteen hiukan lisää tylyyttä ja harvoista paikoista namu pussukkaan. Kiitos, tack!
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pakko heittää posiakin. Tappara lähellekkään niin hyvä kuin mitä kaikki ennakot jauhoivat. Hifk osoittanut pystyvänsä aivan täysin haastamaan - jopa enemmän jalkaa eilisen jälijiltä. Tänään on vaan pakko voittaa.
Kyllähän IFK tosiaan vähintään sen yhden voiton näistä kahdesta matsista ansaitsisi esitysten perusteella. Nälkää on ollut enemmän ja yritystä, mutta Tapparan rutiini on aivan poskettoman kova. Pelkään, että jos 2-0 tilanteessa lähdetään Tampereelle niin sarja tulee siellä myös päättymään. Tappara tullee olemaan siellä paljon aktiivisempi mitä nyt Helsingissä. Ja saa kotiyleisönsä tuen.
 

Bulilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kurra hockey
Niin ja joidenkin ei pitäis ottaa tyhmiä jäähyjä!
Kyllä, kova on hinta hölmöilyllä ja sitä se oli eilenkin. Hämmentävää ns. kokeneen osaston perseily ja housuun paskominen. No tää hoidetaan, rivit kuntoon ja luukut kiinni!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös