HIFK:n peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 995 461
  • 17 673

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuimia ilmeitä alkulämmittelyissä ja keskittyminen ilmeisen tapissa. Ei paljoa höpötelty ketjukavereiden kanssa. Toivottavasti lataus on kohdillaan eikä lähdetä pelkäämään.
No jos tämä oli tulos, niin mieluummin olisivat saaneet vitsailla ja naureskella alkulämmössä. Oikeasti taitaa pelaajilla olla mielessä Levi palveluineen.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En ehtinyt nähdä, menikö helposti?
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Taponen on ollut tosi epävarman oloinen paluunsa jälkeen. Onkohan oikeasti rikki?
Tässä on toinen syy miksi olisin hankkinut riittävän kakkosmaalivahdin. Taposen korvien väliä ei ole vielä testattu silloin kun panokset kovenevat. Keväällä katsomaton kortti. Tämä korostuu nyt kun hän tiedostaa varmasti itsekin, ettei riittävää backupia löydy, eli joukkue elää ja kuolee hänen mukanaan.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Just kun kanava vaihtui gimmojen matsista tähän, ja fiilis oli että nyt menee loistavasti, niin tulikin nopea muistutus että tätähän tämä olikin.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Niin kuin olen toisessa ketjussa tunnustanut (ihan kuin pelin aikaisista kommenteista ei voisi päätellä), olen ihan vitun huono fani. En yhtään kestä räpellystä näissä kevään peleissä. Enkä oikein muutenkaan.

Aika lailla kausi päättyi osaltani tuohon eiliseen. Ensi viikon säälit on kalenteriin merkittynä siten, että täytyy puuhailla muuta noiden aikana. Katsomaan en pysty yhtään, myrkytän muuten vain tunnelman täällä kotona.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Katohan, maali. Eikä ollut edes se ainoa ehjä pisteiden tekoon kykenevä ketju.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Melko klassinen esimerkki pleijarimaalista
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös