HIFK:n peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 999 763
  • 17 673

Lasse#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä se joukkue joka pelasi tuon voittoputken aikana on kaunis muisto vain. Aivan paskaa peliä jälleen kerran. Kookoo aivan paska, mutta silti löydetään taas keinot olla vielä huonompia.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Miten pelin alku sujunut? Pääsin vasta television ääreen.
Täysin KooKoo merkkinen erä. IFK oli ylivoimalla poikkeuksellisen tehokas. Halonen maalissa ei kahdella voiteta. Nyt VP moottorisahapuhe ja otetaan peli haltuun
 

Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset joukkueet (jokerit on venäläinen)
Nyt meni peli kiinni, ei tota yksinkertasesti jaksa katsoa, kun Niilo räpiköi tuolla. Tämä ei ole kuitti Niilolle, tämä on kuitti Toopelle. Siis vittu, tämänkö veskan kanssa me tavoitellaan menestystä? Tobias ei varmaan itse peliä näe, kun on kiipeilemässä.

Olihan toi alivoimakin ihan paskaa, mitä tekee Pakarinen tossa? Ei näistä voi pelkästään veskaa syyttää kun HIFK itse pelaa ihan päin helvettiä. Onneksi sentään heitin Kookoon lapulle myös livevetoon, kun mentiin 2-0 johtoon. Hiukan pessinismiä oli mukana, mutta en voi väittää olevani ollenkaan yllättyny. Niilo on Niilo.
 

Stintti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Lapin kiekkoilu
IFK:n puolustusalueeen puolustuspeli on kyllä ollut heikompaa jo muutaman pelin ajan. Tappara pelistä nyt ei tarvitse edes puhua mutta Saipa, Sport ja nyt KooKoo pelissä omiin vuotaa ihan liikaa kenttäpelaajien puolesta. Tuo Rantakarinkin jäähy oli niin idioottimainen kuin vain voi olla. Ei tuollaisessa tilanteessa tarvitse olla "kova". Sillä taklauksella ei ollut mitään voitettavaa. Tuntuu että Rantakarille ja Melartille sattuu eniten tuon tyylisiä turhia jäähyjä, vaikka oman alueen puolustustilanteessa ei ole edes sillä hetkellä mitään syytä rikkoa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikä vitun läppä tämä 4miestä neliöllä alivoimalla on? Oireilua lievästä maalivahtiongelmasta .
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt on muuten taas maaleja missä saadaan jossitellla Oliko otettavissa?
Jep. Pukkaa taas videoklippikerhoa pelin jälkeen. Ilmiö jota ei tapahdu Taposen pelatessa.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mikähän tuossa pelitavassa on muuttunut reilun viikon aikana? HIFK antaa kohtuuttoman paljon tilaa puolustusalueella ja läpi kentän pelaajat ajautuvat hyvin usein toistensa kaistoille. Omalla puolustusalueella on kyettävä paremmin työntämään maskia tekevät vastustajan pelaajat sivuun. Kaiken kaikkiaan - peli-ilmeeseen tarvitaan lisää jämäkkyyttä ja ylimääräinen häröily on jätettävä pois.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
2 maalin johto sulaa alle kahdessa minuutissa. Hyvin vetivät taas.
No kyllähän IFK:kun meni alle kahdessa minuutissa j2-0 johtoon. Eli vastustaja on yhtä paska.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Peltosen IFK on ollut koko Villen pestin ajan täysin ON/OFF-joukkue, erikoinen ilmiö.
Tämä! Ei paljon lämmitä 16 ottelun pisteputket, kun sen jälkeen peli taas täyttä oksennusta monia pelejä,
 

Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset joukkueet (jokerit on venäläinen)
Jos ei tämä joukkue lataa itseään ensi erään oikeasti pelaamaan järkevää kahdensuunnnan jääkiekkoa niin mä luovutan. Turha se on jatkuvasti Halosta syyttää, kun jätkät puolustavatkin ihan miten milloinkin huvittaa. Pitäisi laittaa luukut kiinni eikä antaa vastustajalle mitään. Peliä en edelleenkään aio katsoa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
On tuo Dyk huono. Oikein täydellinen esimerkki IFK:n tyylisestä jatkuvuudesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös