HIFK:n peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 1 003 353
  • 17 673
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Jos Vinni joutuu tänään persraiskauksen kohteeksi, niin Toopelle potkut heti huomenna aamulla. 3-0, mennään kohti persraiskausta.
 

Kale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tom Laaksonen
Onhan nää kenttäpelaajatkin kuin eri liigasta. Tapparan intensiteetti aivan järkyttävän hyvä esim. tossa ylivoimassa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
5 min polvitaklaus?
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Onhan IFK taas paska mutta vittu että tää liiga on syvältä perseestä. Vittu maalivahdille saa jyrätä aivotärähdyksen mutta muuten ei saa taklata kun nää saatana isotkin jässikät hiihtelee päät munissa. Vittu että vois boikotoida loppukauden.

LEEVI kaventaa, jes.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja hyvää yötä, ei tätä voi katsoa. Kiitos Toopelle kaudesta!
Tasoero on Toopea isompi. Toinen kansallisen keskikastin seura, toinen eurooppalaiselle huipulle itsensä vakiinnuttanut. Jotain tarttis tehdä, mutta Toopen potkimisen jälkeenkin kestää vuosia, ellei vuosikymmeniä, jos tehdään myös muita oikeita päätöksiä, että taso nousee pysyvästi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset joukkueet (jokerit on venäläinen)
Ei vittu mulla menee nyt maku tähän Suomen sählysääntö spedeilyyn. Eihän täällä yksinkertaisesti saa taklata. Taklattavalla ei ole mitään vastuuta, voi vetää pää munissa olla laidan lähellä vailla mitään valmiutta ottaa taklausta vastaan. Ainut kärsijä on taklaaja, joka saa joku vitun 5 peliä aina. Kyllä Suomilätkä tekee kovaa vauhtia kuolemaa. Kuka tollaiseen kaukalopallosarjaan edes haluaa tulla, kun et sä täällä taklata saa. Pää munissa jne saat kyllä painella ihan miten haluat.
 

Rutale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers.
Hyvällä prossalla tappara pakit heittää kiekkoa maalille asti vs. meijän polvareihin neppaajat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös