HIFK:n peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 990 874
  • 17 673

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siinä on mallia taas syöttöjen kovuudesta. Peltonen tosin suosii ajatusta, että syöttö pitää olla kovuudeltaan sellainen, että hitaammatkin osaa saada kiinni.
 

Bulilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kurra hockey
Nix nax, vähän kuulosti katsomoon siltä, että oisko selkäranka katkennut
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Vittu, on se toisille helppoa tehdä ylivoimalla.
Haapala, Kontiola, Ikonen, siinä Salmelaiselle malliksi luovia pelaajia. Missä meidän vastaavat?
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
HIFK ei sytytä enää, mutta on helppoa nähdä, miten joukkueenrakennus on epäonnistunut. Ylivoima on totaalipaska, sieltä puuttuu se pelintekijä. Hirvonen on täysin hyödytön myös joukkueelle nyt ja kaverin voisi kaupata muualle, jos joku huolisi.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Väitän, että jos olosuhteet olisi toisinpäin eli IFK olisi eilen pelannut himassa ja Ilves levännyt ja nyt oltaisiin Tampereella ja IFK:lla liuta kärkijätkiä olisi sivussa, niin peli olisi 5-0 eikä olisi mitään tiukkaa peliä menossa. Nyt kun olosuhteet ovat puolella, niin saadaan tiukka kamppailu, mutta ei siltikään riitä.
 

Mojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buli
Tää näköjään tehdään taas ihan itse ja kapelimestarina Hirvonen. Pitäisi niitä pisteitäkin alkaa saamaan mikäli edes niistä sääleistä halutaan unelmoida. Tuntuu, että aina vaan löydetään joku tapa perseillä matsit tappioiksi.
 

Bulilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kurra hockey
Matkalla Davosista Helsinkiin peli ei ole muuksi muuttunut. Kaikki mahikset voittoon vajaata Ilvestä vastaan, mutta kun ei vaan riitä.
Mutta sieltä saatiin hyviä juttuja mukaan hei! Oli perheet sun muut mukana ja taxfreesta sai tuliaiset himaan, kiva reissu hei! Hyvää yhdessä oloa ja kivaa meininkiä
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
Se on maalivahdist kii et ottaako kii vai eikö ota.

-
Jukka Jalonen
Vanha kunnon käyttäjä jhag voisi tulla ja todeta perään myös, että mikään laukaus ei myöskään mene maalivahdista lävitse. Aika tyhjentävä vastaus klippikerhoille aikoinaan. Nippe ollut tänään myös erittäin hyvä alusta asti.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Uskomatonta 4 vs 4 pelaamista kun ei uskalleta pitää kiekkoa ja ei saada edea syöttöjä lapaan. Tolpan päässä oli niskalaukaus.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jahas, subilta tulee lätkää. Nyt näkeekin miten HIFK pelaa, ensi kertaa tällä kaudella.

Avasin tilanteessa 1-2 tokassa erässä ja voin sanoa, että tähän asti ihan hirveää paskaa. 1-3 roikkunut ilmassa, nyt sai nelonen ekan paikan.

En yhtään ihmettele sarjasijoitusta nähdyn perusteella, taulukko ei valehtele.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös