HIFK:n peliesitykset kaudella 2022–2023

  • 989 666
  • 17 673

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Halonen on kyllä rehellisesti todella huono nykyisellä tasollaan. Halonen vittuun sieltä maalista nyt. Ainiin, johan kaveri keväällä vuodatettiin kuiviin, ääh, antaa mennä.
 

TheSirPena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pentti Matikainen
Sarjajumboja. En olisi aamulla arvannut. Oma vika, että pystyn vieläkin pettymään tähän sirkukseen.
Tästä tuli mieleen, kun Samu Haber kommentoi edellisen tappion jälkeen HIFK:n instagramissa, että "Onneksi Liigasta ei voi pudota." Tähän kommenttiin tuli melko paljon vastauksia ja kas kummaa, seuraavana päivänä suurin osa niistä oli hävinnyt. Melko säälittävää touhua HIFK:n someosastoltakin. :D Ihan asiallisia kommentteja oli poistettu.

Niin ja HARMI, että Liigasta ei voi pudota..
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Toivottavasti Motin on kunnossa. Harvoja onnistujia tos nipus
Ei vissiin ihan ekoja päätällejä hänelle.

Jääskä kaivoi käsialukun esiin, Mikke heitti hanskat, mutta mitään ei tapahdu. Ei edes tässä konkurssissa. Melkoinen "joukkue". Epäterve henki kuten viimekin kaudella.
 

timotl

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Halonen, tor% 72. Ei tästä pääse yli, mutta yksi SM liigan heikoimmista molareista all time seisoo maalissa edelleen. Se, että vetoja tulee vähän ja ne on pahoja, ei selitä sitä että toista kautta mennään samoilla prosenteilla illasta toiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös