HIFK:n nettisivut

  • 373 114
  • 1 105

Isokissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
otteliennakko

Ymmärrän että on kiire, mutta en kuitenkaan ymmärrä että Tappara-pelin ennakossa on TPS:n kokoonpanot! Niin hoppu ei voi olla, ettei tommosia tarkasteta.

Käsittämätöntä puuhastelua.
 

Sirad

Jäsen
Ymmärrän että on kiire, mutta en kuitenkaan ymmärrä että Tappara-pelin ennakossa on TPS:n kokoonpanot! Niin hoppu ei voi olla, ettei tommosia tarkasteta.

Käsittämätöntä puuhastelua.
Ihan se ja sama, tuskin kukaan Tapparan kokoonpanoa etsivä alkaa niitä ensimmäiseksi HIFK:n kotisivuilta hakemaan.

Sen sijaan pikkasen nauratti itse otteluennakko, johon oli käytännössä vaan laitettu kirjotettuun muotoon tuo LG-TV:ssä näkyvä Jouhkimaisen haastattelu, ja that's it.
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Ihan se ja sama, tuskin kukaan Tapparan kokoonpanoa etsivä alkaa niitä ensimmäiseksi HIFK:n kotisivuilta hakemaan.
Eihän tässä siitä ollut kysymys, vaan siitä, ettei IFK:n kokoonpanoa Tappara-matsiin oltu korjattu Tepsi-matsiin verrattuna. Paitsi että nyt on.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuka pelle noita otteluraportteja tuonne oikein suoltaa? Tämäniltaisen Tappara-matsin raportti oikein vilisee asiavirheitä. Miltei pahaa tekee lukea moista amatöörimäistä räpellystä.

ratkaisu nähtiin vasta jatkoajalla, kun Ryan Vescen rannelaukaus upposi tamperelaisjoukkueen maaliverkkoon.

Mikä rannelaukaus??? Vesce nähdäkseni toimitti kiekon lämärillä verkkoon.

Holmbergin 2-1-maalin syöttäjäksi merkittiin Charlie Cook, joka antoi laidasta tarkan poikittaissyötön keskialueella päivystäneelle puolustajaparilleen. Holmbergin tulinen rannelaukaus upposi Lehdon längistä Tapparan maaliverkkoon.

Keskialueella? Rannelaukaus? Holmberg oli viivalla eli hyökkäysalueella ja muistaakseni lämäsi suoraan syötöstä.

Janne Ojanen pääsi keskeyttämään HIFK-syötön, minkä jälkeen Tappara-ikoni purjehti lähes esteettä isäntien maalille. Ojanen laukoi siniviivan tuntumasta, ja kiekko muutti HIFK-puolustajasta suuntaa, minkä jälkeen Jan Lundellille ei jäänyt torjuntamahdollisuutta.

Purjehti maalille, mutta laukoi siniviivan tuntumasta? Anteeksi?

HIFK-ratkaisijaksi nousi Ryan Vesce, jonka siniviivalaukaus hiljensi Tappara-kannattajat. Syöttäjäksi osumaan merkittiin Charlie Cook, joka syötti kiekon maanmiehelleen B-pisteiden välistä.

Jos en ihan väärin muista, niin Cook tarjoili siniviivalta ja Vesce lämäsi B-pisteen kaarelta tai B-pisteeltä.

Eikö tuon kirjoittaja erota lyöntilaukausta rannarista? Ja kaiken lisäksi kokoonpanoissa roikkuu kakkoskentän laiturina Laakkonen, joka ei ollut lainkaan kokoonpanossa. Uskomatonta soopaa.
 

Sirad

Jäsen
Eihän tässä siitä ollut kysymys, vaan siitä, ettei IFK:n kokoonpanoa Tappara-matsiin oltu korjattu Tepsi-matsiin verrattuna. Paitsi että nyt on.
Minusta Isokissan "en kuitenkaan ymmärrä että Tappara-pelin ennakossa on TPS:n kokoonpanot!" tarkoitti nimenomaan sitä että vastustaja on väärä joukue, eikä suinkaan sitä että HIFK:n kokoonpanossa ei ollut muutoksia sitten TPS-pelin.

Mutta miten vain, ollutta ja mennyttä. Case closed. :)
 

Voppie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uusi pelaaja signattu ja varmasti kaveri, jonka mietteitä olisi kannattajien mukava lukea nettisivuilta. Mutta hiljaista on... Liborista löytyy jo ainakin kaksi haastattelua, jotka on tehty kundin Suomeen saapumisen jälkeen, joten ei luulisi olevan liikaa pyydetty, että nettisivuille jonkinlainen haastattelu ja hehkutus uudesta signauksesta kyhättäisiin.

Sen sijaan sivuilta löytyy mm. hassun hauska "nasevan kurrin" -promo koskien huomista ottelua. Herätys!
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Lauantaista paikallisottelua käsittelevässä otteluraportissa hifk.fi -nettitoimistus on ilmeisesti keksinyt täysin uuden verbin kuvastamaan maalintekoa: "HIFK-hyökkääjä pääsi tuikkanenamaan kiekon maalin kulmalta Jussi Markkasen selän taakse."

Luultavasti seuraavan rivin sanasta "Pikkarainen" on kohta "nen" eksynyt yläriville yhden ylänuolipainalluksen tai hiiren napin painalluksen takia juttua kirjoittaessa, mutta on se oikoluku edelleenkin sallittua. Miksi joka ikisestä organisaatiomme ulosannista (oli se sitten otteluraportti kotisivuilla, hallituksen pj:n julkilausuma tai Hakin NHL-raportit) on löydyttävä virheitä? Miksi kaiken on oltava niin juosten kusten tehtyä? Miksi ei voi palkata ammattilaisia, jos ei itseltä onnistu? Eikö olisi jo aika tehdä asioita ammattimaisemmin, ihan joka tasolla?
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kirjoitus- ja asiavirheitä enemmän ihmetyttää miksei tuonne kotisivuille saada joka pelistä kunnollista videokoostetta? Siis muutama huippuhetki ja tietenkin kaikki maalit. Ei luulisi olevan liian vaikeaa..
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Käsittämätöntä, että liigaseuran nettisivujen kieliasu voi olla noin ala-arvoista. Surkeinta kielenkäyttö on noissa "hienoissa" sivun päälle tulevissa mainoksissa. Uusimmassa tekeleessä on välimerkkejä käytetty ihan miten sattuu ja mm. päivämäärissä on kuukauden perään kuuluva piste järjestään pois. Toki jos ottelu siirtyy, niin hyvä että siitä ilmoitetaan, mutta luulisi vähemmälläkin kuin kolmella huutomerkillä pärjäävän. Näyttää ihan joltain nettisukupolven teinin kirjoittamilta, anteeksi nyt vaan...
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
...luulisi vähemmälläkin kuin kolmella huutomerkillä pärjäävän. Näyttää ihan joltain nettisukupolven teinin kirjoittamilta, anteeksi nyt vaan...

Älä ihmeessä anteeksi pyydä, täysin samaa mieltä ollaan. Ymmärtänet häpeämme. Ei luulisi yhden suomenkieltä taitavan kotisivukoodarin palkkaaminen olevan niin vaikeaa.
 

Bulldog

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, St Pauli
Asiavirheitä, päivitykset silloin tällöin ja muutenkin alkaa jäädä sellainen kuva että sivujen ylläpito on amatöörien puuhastelua. Toinen vaihtoehto on se, että Pena ei heitä riittävästi fyffee putiikille jonka kanssa on deali sivujen ylläpidosta. Taitaa olla barter kauppaa, missä palvelu maksetaan palvelulla eli vaihtokauppana. Kokemuksesta tiedän että IFK:ssa ostetaan paljon palveluita/tavaraa bartereilla. Vastineena tarjotaan lippuja+klubeja ja näkyvyyttä. Sivujen ylläpitoon ei olla ilmiselvästi budjetoitu kunnolla ja näin ollen jälki on sitä mitä saadaan.
 

rossoblu

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Asiavirheitä, päivitykset silloin tällöin ja muutenkin alkaa jäädä sellainen kuva että sivujen ylläpito on amatöörien puuhastelua. Sivujen ylläpitoon ei olla ilmiselvästi budjetoitu kunnolla ja näin ollen jälki on sitä mitä saadaan.

Nettisivut ei millään tavoin poikkea HIFK:n muustakaan toiminnasta (joukkueenjohto, peli kentällä, radio jne.). Amatöörien puuhastelua on hyvä sana kuvaamaan niitäkin. On siis saatettu budjetoidakin kunnolla kuten liigajoukkueeseen, mutta pätemätön johto ja henkilökunta tuottaa huonoa tulosta.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Korkeampaa matematiikkaa

HIFK:n nettitoimituksella on selkeästi matematiikka hallussa. Ei ole kovin pitkä aika siitä kun kyselyssä oli prosentit päin hevosen takapuolta, nyt on jo yhteen- ja vähennyslasku tai numeroiden järjestys heikolla.

"Nykytahdilla HIFK:lla olisi maalissa noin 94 pistettä. Sen yläpuolella olisivat neljäntenä Pelicans 102 pisteellä ja kolmantena Tappara 106 pisteellä. Alapuolelle jäisivät kuudenneksi Blues 97 pisteellä"

Kolminkertainen hurraa tälle kykeneväiselle organisaatiolle! Mä oon niin ylpeä että suorastaan pakahdun <3
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt siellä ei näy enää edes joukkeen esittelyitä. Jippijaijee!

Koko organisaatiota pyörittää joku mystinen #undefined undefined. Valitettavan totta, sillä näinhän tuo homma tuntuu olevan, että koko toiminta on tarkemmin määrittelemätöntä.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Hävettää ihan vitusti. Eikö olisi se jo ihan kyllin, että meitä faneja on vuosikaudet piinattu kykenemättömällä seurajohdolla? Nyt vittuillaan jo ihan päin naamaan kotisivujenkin osalta.

Nuo tekstit on oikeesti jonkun 11-vuotiaan kynästä, ei aikuinen tuollaista kirjota.

PS. tää undefined undefined taitaa olla aika kova tekijä. Harmi vaan ettei kaverista ole tarkempaa esittelyä tarjolla.... kun tuosta "lue esittely" klikkailee niin tulee yllätyksellinen teksti "undefined". Tämä täältä, kuitti.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Lisää virheitä

Toivottavasti nettitoimitus lukee jatkoaikaa että emme ihan turhaan näitä virheitä tänne listaa. Mutta löysin pari lisää:

- Oikean laidan mainoslinkeistä kaksi hover-imagea on tehty päin persettä (niissä on valkoiset reunat eikä transparentit), Tallink ja Kales.
- LG-tv:n videolistauksessa ääkköset eivät näy. Nslundin, Bckstrmin ja Nielikisen lisäksi voi löytää sellaisen krijotsvireen kuin "Kuhta arvio Pelicansia".
- Ottelukalenterissa ois mielestäni parempi jos vastustajan logoa klikkaamalla tulisi kyseisen matsin otteluraportti/ennakko eikä vastustajan kotisivut.
- Ottelukalenterin alla on iso valkoinen neliö, tyhjä alue (ainakin firefoxissa).
- "Edellinen matsi" -osion "kokoonpanot" -nappula vie sivulle, joka kertoo kauden kolmannen (!) pelin ennakkotunnelmista. Priceless!
- Pääsivun alareunassa on kaksi mainosta, HIFK Mastercard sekä Veikkauksen vedonlyönti, jotka ovat täysin väärin kohdistettu. Jälkimmäisen yläreuna on ensin mainitun alaraunan kohdalla vaikka niiden selvästi olisi tarkoitus olla vierekkäin :P

Legendaarista. Tää on mun IFK.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nettisivut tänään taas ajantasalla:

"Lauantai Jokerit-ottelussa tappeluun joutunut ja yhden ottelun pelikiellon saanut Libor Ustrnul jättää SaiPa-pelin väliin. Tämän lisäksi petomiehistön kokoonpanosta puuttuvat hyökkääjät Juha Fagerstedt ja Eetu Pöysti. Puolustuslinjoilta ovat poissa Joni Haverinen ja Hannu Pikkarainen."

Olipa ajantasaista tietoa. Turunen on Uugen mukaan loppukauden sivussa, eipä yllättäen mitään mainintaa otteluennakossa. Samoin Guollasta ei mitään mainintaa, ehhkä sitten ei loukkaantunutkaan pahemmin Ilmalassa?

Mitä tulee Haveriseen, niin on jo pelannut Kolleissa, eli ei todellakaan ole enää loukkantumisen vuoksi sivussa.

Todella amatöörimäistä puuhastelua.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Nettisivut tänään taas ajantasalla:
"Puolustuslinjoilta ovat poissa Joni Haverinen ja Hannu Pikkarainen."

Mitä tulee Haveriseen, niin on jo pelannut Kolleissa, eli ei todellakaan ole enää loukkantumisen vuoksi sivussa.

Nähdäkseni missään ei sanota, että Haverinen olisi loukkaantumisen vuoksi sivussa. Todetaan vain, että puuttuu takalinjoilta. Jos Joni hakee pelituntumaa Kolleissa, mutta ei ole liigajengin riveissä, niin silloinhan teksti pitää paikkansa.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nähdäkseni missään ei sanota, että Haverinen olisi loukkaantumisen vuoksi sivussa. Todetaan vain, että puuttuu takalinjoilta. Jos Joni hakee pelituntumaa Kolleissa, mutta ei ole liigajengin riveissä, niin silloinhan teksti pitää paikkansa.

Jepjep, todella looginen perustelu... Vastaatko sinä kenties IFK:n nettisivuista? Miksei muuten muita Kolleissa olevia liigajengin pelaajia lueteltu? (Wärn, Nieminen, Koponen, Rouhiainen...)

Katso muuten huviksesi tämän päivän kokoonpanot. Eikös sen Haverisen pitänyt olla sivussa?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Jepjep, todella looginen perustelu... Vastaatko sinä kenties IFK:n nettisivuista?
Pahus! Kärähdin. Tunnustan olevani kaiken IFK:n sivuilla koko 2000-luvun aikana näkyneen koomailun takana. Ja varmuuden vuoksi tulevienkin koomailujen takana. Oikeastaanhan mä olen dinojen takapiru, joka vetelee naruja kulisseissa. Mä siis vastaan koko organisaation sähläilyistä.

Katso muuten huviksesi tämän päivän kokoonpanot. Eikös sen Haverisen pitänyt olla sivussa?
Siellähän tuo Haverinen näyttää nyt olevan lueteltuna. Tunti sitten kokoonpanoja ei vielä näkynyt.
 

ikt

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Stadi HC, St. Louis Blues
Uskomatonta miten näinkin yksinkertaiset asiat saadaan ryssittyä pelistä toiseen. Lähetin jo palautetta sivuista noin 20 peliä taaksepäin ja vastaukseksi sain "pahoittelemme virheitä ja panostamme tulevaisuudessa niiden vähenemiseen". No mainittavaa parannustahan ei juuri oli tapahtunut niinkuin kaikki varmasti ovat huomanneet. Aika turhaa on HIFK.fi:n sivuja lukea ainakaan tosissaan.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Lisää pukkaa..

Saipa-pelin otteluraportista:
"ottelun viimeisille minuutei asti." ja "osuma oli Luttiselle kauden viiden maali."

Turusen loukkaantumista käsittelevästä jutusta:
"kun ollemme päässeet niin sanotusti iholle"

Onko niillä toimituksen tyypeillä lukihäiriö, vai eikö ne vaan jaksa oikolukea tekstejään? Ehkä pikkumaista huomauttaa kirjoitusvirheistä, mutta kun niitä on joka ikisellä sivulla. Jatkuvasti. Tää ei oo minkään yläasteen pikku projekti, vaan monien miljoonien eurojen liikevaihdon omaava liike-elämässä toimiva yritys, luulis nyt vähän voivan skarpata.
 

Pazman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, NuPS.
Tää ei oo minkään yläasteen pikku projekti, vaan monien miljoonien eurojen liikevaihdon omaava liike-elämässä toimiva yritys, luulis nyt vähän voivan skarpata.
Aivan. Kärppä-ottelunsiirtoilmoituksessa päivämäärät on ilmoitettu miten sattuu. "28.2 2008 -> 29.2 2008". Mikä ihmeen kaksikymmentäkahdeksan/-yhdeksän piste kaksi? Jos oli tarkoitus ilmoittaa, että kahdeskymmeneskahdeksas/-yhdeksäs toista, niin piste myös sen kuukautta ilmaisevan numeron perään.
Lauseet myös päätetään pisteeseen, vaikka lause päättyisi sähköpostiosoitteeseen.

Vituttaa tuollainen penailu. Pientä asiaa ei voi hoitaa kunnolla. Antaa amatöörimäisen kuvan.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Korkeampaa matematiikkaa, osa 3

hifk.fi kirjoitti:
Viime kaudella paikallispelien voitot menivät tasan, kun kumpikin joukkue vei neljä ottelua. Jokerit sai pisteen enemmän, kun yksi otteluista päättyi petopaitojen voittoon vasta rangaistuslaukauskisassa.

Ja tuohan ei tietenkään ole edes mahdollista. Kahdeksassa ottelussa on jaossa 24p, joten jotta narrit olisivat saaneet pisteen enemmän olisi pisteet täytynyt jakaa 11,5 vs. 12,5. Jos IFK on saanut voitostaan 3p sijaan 2p, niin narrit on saanut 0p sijaan 1p, eli narrit saivat kaksi pistettä enemmän toisin kuin meidän matikkanerot HIFK:n nettisivuilla ovat laskeneet.

hifk.fi kirjoitti:
...takaiskusta turhautunut Ilkka Pikkarainen huitaisi ohi luistellutta Kalle Kermania mailallaan. Tilanne ei jäänyt Rönniltä näkemättä, ja HIFK sai jatkaa pelaamista neljällä miehellä vielä seuraavat kaksi minuuttia.

..vai olisiko sittenkin ollut viisi minuuttia?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös