HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

  • 7 210 365
  • 30 544

toimittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Missä ne olisi pitänyt olla? Ei ainakaan kentällä. Tamminen oli muutamassa/yhdessä ottelussa. Mieho tuki alkukaden aikana loukkaantumisia, ei vielä taso riitä näihin peleihin ja Lamberg oli todella pitkään pois, ei pysynyt perässä niissä otteluissa missä pelasi.
Törmänen kritisoi nelosta mutta jos käytettävissä olisi ollut esim.terve Tamminen niin miksi ei. Lamberg olisi voinut olla edes yhdessä pelissä kolaamassa ja tuomassa energiaa. Mieho olisi voinut herätellä joukkuetta pelaamaan kun alamäki alkoi, vrt.-83.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Olisi suotavaa että joukkueen runko pysyisi jotenkin koossa koko Stögön kauden, mutta jostain syystä liikkeellä on huhua että paletti menisi aikalailla kokonaan uusiksi. Mistähän tämä johtuu?
Tietysti jos KHL tai NHL vie niin sille ei voi mitään. Näitä menetyksiä ei taida olla kuitenkaan kuin Ramu ja Husso, ja kai sen Järvisenkin joku on ottamassa.
Toinen ryhmä on pelaajat joista saatu hyöty ei kohtaa kulun kanssa. Näitä voisi olla Taipalus ja Aulie sekä varauksin Zaborsky.
Mihin ne kaikki muut katoaa ja miksi? Onko tiedossa parempia vaihtoehtoja?

Missä muuten olivat pudotuspeleistä Tamminen, Mieho ja Lamberg?

Eiköhän seuraavat lähde (ei mitään faktaa, mutta mutuilua ja Iltapäivälehdet lähteinä):
- Ramu ("varma", itkee kentällä -> hyvästeli kannattajat)
- Puustinen ("varma", kiittää seuraa & joukkuetta haastattelussa)
- Zaborsky (hinta ei kohtaa, Sveitsi ollut huhuissa --> maksaa enemmän?)
- Aulie (AHL/NHL/KHL)
- joku kolmikosta Generous, Taipalus (Saipa? VL vaaditaan tilalle), Grillfors (takaisin Ruotsiin? Terveenä vaikea korvata) lähtee varmasti

Kiikun kaakun
- Husso (jo NHL:ään, Bäckström takaisin Lankisen tueksi? Nykyisin moni maalivahti lähtee nuorena, mutta toisaalta Hussolla vasta yksi huippukausi takana ja taustat kunnossa. Ehkä vielä vuosi, kun Bluesin maalivahtiosasto taitaa olla Allenin johdolla melko kova?)
- Järvinen (todennut ettei KHL kiinnosta, NHL:ään mahd. pienempään seuraan? Columbus, Melart vol. 2?)
- Elkins (tosin ilmeisesti vaimokin viihtyy lasten kera ja ainakaan Sveitsiin ei sovi pelityyliltään. Ruotsiin?)
- Auvitu (Sveitsistä helpot rahat, nykyisellä kehityskaarella NHL-ainesta. Saako jo NHL-sopparin?)
- Rask (huikeat pleijarit saattaa avata ovia KHL:ään -> Enlund tilalle :)?)

Varma runko on seuraava:

x- Hintz - x
Partanen (loppukausi alavireinen, joten pysynee) - Leino - x
Luttinen - Nykopp (kestävätkö paikat?) - x / Tuomisto
Åsten - Liivik - x

Muita:
Tamminen (saanee uuden sopparin)
Mieho (saanee uuden sopparin)
Lamberg (kestävätkö paikat)

Taimi
Teppo
Salmi
Karjalainen

Lankinen

Eihän toi vielä vakuuta, mutta toisaalta Karavaaneri totesi, että ~20 soppari oli taskussa jo jouluna, joten jo tuolloin oli kasassa ~5 sopparia noiden lisäksi.
 

Sturm

Jäsen
Suosikkijoukkue
1967
Sori vieraisiin pöytiin huutelu ja itse keskusteluun mitään lisää antavana viestinä, mutta mitä tarkoittaa htt-spekuloinnit?

Onnea ifk-leiriinkin hienosta kaudesta.
 

Röda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Möyrivä IFK
Sori vieraisiin pöytiin huutelu ja itse keskusteluun mitään lisää antavana viestinä, mutta mitä tarkoittaa htt-spekuloinnit?

Onnea ifk-leiriinkin hienosta kaudesta.
Oma paras arvaukseni on "hevosmiesten tietotoimisto"
Voin olla väärässäkin :)
Edit: Erittäin hidas
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
@bobby_halkidis : Liivikiä pidetään varmana Elitserieniin lähtijänä, tieto oli Ruotsin mediasta joku aika sitten. Sinänsä outoa, koska hänen sopparinsa on kevääseen -18. Itse odotan kahta paluumuuttajaa: Bono Heikkinen ja Lennu.

edit: Just nyt mulla ei ole tietoa paluumuuttajista, vain hunchi.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Ja samantien kuuluu huhuilua Bonosta & TPS:stä. Saas nähdä. En kyllä tajua, miksi Tepsi ei olisi julkistanut uutista?

Mulla on aika erikoinen, semilevollinen olo just nyt. Joukkue veti erinomaisen kauden, hopeakin maistuu mukavalta ja Törmäsen valmennukseen haluaa monikin pelaaja. Lisäksi talous on kondiksessa. Joten ei ole nyt sellaista epätoivoista tiedonhalua ja spekuloinnintarvetta, kuin normikauden (sijoitus "ynnä muut") jälkeen. Pieni huoli sentteriosastosta, mutta käsitykseni mukaan (mm. J.Valtasen lausumana) ensi kauden joukkue tulee olemaan iskukykyinen. Tulkoon ketä tulee. Kohta on kesälåman aika!
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Eikös Aaltonenkin ole kokolailla varmasti Röda ensikaudella?
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Ja samantien kuuluu huhuilua Bonosta & TPS:stä. Saas nähdä. En kyllä tajua, miksi Tepsi ei olisi julkistanut uutista?

TPS julkaisee joukkueen ja jotain muuta sälää yhdessä rykäyksessä toukokuun puol välissä, jotain 1805 tais olla.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Mulla on aika erikoinen, semilevollinen olo just nyt. Joukkue veti erinomaisen kauden, hopeakin maistuu mukavalta ja Törmäsen valmennukseen haluaa monikin pelaaja. Lisäksi talous on kondiksessa. Joten ei ole nyt sellaista epätoivoista tiedonhalua ja spekuloinnintarvetta, kuin normikauden (sijoitus "ynnä muut") jälkeen...

Joo hopeassa on se hyvä puoli ainakin omasta näkökulmasta, että siitä jää paljonkin käteen kauden jälkeen vrt. esimerkiksi välierätappio, josta ei kyllä jää juuri mitään. Nyt mentiin kuitenkin kauden päätyyn asti, vaikka ei sitä kultaa saatukaan. Toki jossiteltavaa riittää, mutta tässähän on koko kesä aikaa. Lisäksi tuo urheilullinen harppaus oli huima. Tämän kauden IFK oli juuri sellainen joukkue, jollainen haluan IFK:n olevan.
 

peruna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK
Mistä me saadaan PAHA:a HIFK:n palkkalistoille? Tarvitaan lisää luisteluvoimasta lihaa joka osaa myös räjähtää. Siinä muodossa missä muistan Lennun niin se on askel oikeaan suuntaan, mutta kyllähän toi jengi kaipaisi lisää arvaamattomuutta, räjähyskelpoista kama (jotka osaa pleijareissa sitten hillitä itsensä). Koodinimi: Z
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Lennullehan ei edes ole muita vaihtoehtoja Liigassa ja Bonon suhteen ymmärsin, että hän palaa "tuttuun seuraan". Lukko on poissa laskuista, joten käteen jäisi HIFK. Omien sanojensa mukaan asiat on sovittu Växjön kanssa.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Yksi asia jäi mielestäni puuttumaan tältä kaudesta joukkueesta. HIFK ei ollut se ilkeä ja tarvittaessa inhottavasti taklaava joukkue. Annoimme tämän myötä aseet vastustajillemme ja esimerkiksi vastustajan päädyssä heidän pakkinsa saivat ilmaan mitään uhkaa noutaa kiekkoja ja avata peliä. Partanen taklasi seillä muutaman kerran, Åsten yritti, mutta ei oikein kykene. Meiltä esimerkiksi Taimi ajettiin usemaan kerran kovaa seinille ja siihen se loppukausikin sitten meni. Tämä on vain pieni nyanssi, mutta oma joukkueeni ei olisi noin heikko tuolla osa-alueella, enkä tarkoita tällä taas sitä, että ajetaan joka tilanteessa päättömästi kaveria seinälle ja pelataan itsensä pois tilanteesta, mutta sen uhan pitäisi olla koko ajan päällä. Tehdä vastustajan pelaamisesta epämukavaa, Tappara onnistui tässä meitä paremmin, vaikka sarja sitten ratkesikin ainakin osin ulkopuolisiisn asioihin. Meidän nelonen oli kokonaisuudessan aika heikko, kun verrataan edelliseen mestaruuteen. Ei voi siis antaa täyttä kymppiä joukkueen rakentamisesta.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Pitääköhän tässä kasata yhteen huhuja ja sitä myötä ensi kauden jengiä paperille... Huhutut uudet pelaajat ja huhutut jatkajat kursivoituna.

X - X - Rask
Leino - Hintz - Aaltonen
Partanen - Elkins - Ikonen

Luttinen - Nykopp - Petrell
Åsten, Tuomisto, Mieho, jne., ehkä joku uusi syvyyshankinta Liigan sisältä?

Järvinen - Taimi
Heikkinen/X - Grillfors
Teppo -
X
Niemeläinen (?), Karjalainen, Moberg, Heikkinen

Bäckström
Lankinen

Elkinsin ja Grillforsin jatkot lähinnä omia toiveita, mutta on helppo uskoa intressejä jatkoon löytyvän molemmin puolin. Elkins perheineen viihtyy todella hyvin Stadissa ja Grillfors mitä ilmeisimmin myös, kun taisi viime kesänä olla sitä mieltä, että voisi pelata täällä vaikka loppu-uransa. En pistä vastaan.

Noista tyhjistä paikoista ei saa tinkiä, vaan niille on saatava parasta A-luokkaa. Joku Euroopassa ja mahdollisesti Liigassa tasonsa näyttänyt pelaaja tuohon vasempaan laitaan, ja ykkössenaksi mieluiten joku, jolla on Liigasta jo kokemusta eikä omaa tällöin kauheata floppiriskiä. Tiedä sitten, ketä tuollaisia olisi tarjolla. Justin Azevedo, Ben Maxwell. Ketä suomalaisia vaihtoehtoja edes on? Lennulle nyt ei voi tietenkään budjetoida viime vuosien näyttöjen takia paikkaa kärkiketjuista, mutta omaa ehdottomasti potentiaalia sellaiseksi vieläkin nousta, flow-tilan saadessaan tunnetusti pysäyttämätön.

Puolustuksessa näkisin Bonon mieluusti, mutta taitaa olla Tepsin miehiä. Auvitu tarvitsee arvoisensa korvaajan. Kolmospariin jokin fyysinen puolustaja mallia Gene/rightin Aulie, mutten panisi pahakseni jos Tepon korvaisi joku isomman potentiaalin omaava nuori puolustaja mallia Urho Vaakanainen/ehkä Markus Niemeläinen.

Lankiselle kokenut aisapari, kukas sen parempi olisikaan kuin Nikke.
 
Viimeksi muokattu:

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
@bobby_halkidis : Liivikiä pidetään varmana Elitserieniin lähtijänä, tieto oli Ruotsin mediasta joku aika sitten. Sinänsä outoa, koska hänen sopparinsa on kevääseen -18. Itse odotan kahta paluumuuttajaa: Bono Heikkinen ja Lennu.

edit: Just nyt mulla ei ole tietoa paluumuuttajista, vain hunchi.
Eliteprospectsissa juuri varmistettu Liivikin siirto Örebrohon. Linkkiä sieltä uutiseen ei ole saatavilla.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
@ultrar : Osittain samaa mieltä, mutta mielestäni meillä oli kyllä jalkeilla varsin kamppailuvoimainen ja fyysinen joukkue. Kysymys on enemmän pelitavasta. Stögön pelikirjaan kuuluu se, että HIFK on se kiekollinen joukkue. Ja hankala on yhdistää kiekollisuuteen ja pitkiin syöttöketjuihin taklauspeli. HIFK:n maalinedusta oli yleisesti ottaen yksi vittumaisimmista koko liigassa.
 

RedWhiteBlue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers
Pitääköhän tässä kasata yhteen huhuja ja sitä myötä ensi kauden jengiä paperille... Huhutut uudet pelaajat ja huhutut jatkajat kursivoituna.

X - X - Rask
Leino - Hintz - Aaltonen
Partanen - Elkins - Ikonen
Petrell -
Nykopp - X
Åsten, Tuomisto, Mieho, jne., ehkä joku uusi syvyyshankinta Liigan sisältä?

Järvinen - Taimi
Heikkinen/X - Grillfors
Teppo -
X
Niemeläinen (?), Karjalainen, Moberg, Heikkinen

Bäckström
Lankinen

Elkinsin ja Grillforsin jatkot lähinnä omia toiveita, mutta on helppo uskoa intressejä jatkoon löytyvän molemmin puolin. Elkins perheineen viihtyy todella hyvin Stadissa ja Grillfors mitä ilmeisimmin myös, kun taisi viime kesänä olla sitä mieltä, että voisi pelata täällä vaikka loppu-uransa. En pistä vastaan.

Noista tyhjistä paikoista ei saa tinkiä, vaan niille on saatava parasta A-luokkaa. Joku Euroopassa ja mahdollisesti Liigassa tasonsa näyttänyt pelaaja tuohon vasempaan laitaan, ja ykkössenaksi mieluiten joku, jolla on Liigasta jo kokemusta eikä omaa tällöin kauheata floppiriskiä. Tiedä sitten, ketä tuollaisia olisi tarjolla. Justin Azevedo, Ben Maxwell. Ketä suomalaisia vaihtoehtoja edes on? Lennulle nyt ei voi tietenkään budjetoida viime vuosien näyttöjen takia paikkaa kärkiketjuista, mutta omaa ehdottomasti potentiaalia sellaiseksi vieläkin nousta, flow-tilan saadessaan tunnetusti pysäyttämätön.

Puolustuksessa näkisin Bonon mieluusti, mutta taitaa olla Tepsin miehiä. Auvitu tarvitsee arvoisensa korvaajan. Kolmospariin jokin fyysinen puolustaja mallia Gene/rightin Aulie, mutten panisi pahakseni jos Tepon korvaisi joku isomman potentiaalin omaava nuori puolustaja mallia Urho Vaakanainen/ehkä Markus Niemeläinen.

Lankiselle kokenut aisapari, kukas sen parempi olisikaan kuin Nikke.

Vielä kun saat Luttisen survottua johonkin kenttään niin aletaan olee samoilla linjoilla.
 

Meister

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kari ja Grilli jatkaa molemmat :) viihtyvät enemmän kuin hyvin stadissa ja jäi jotain pientä viel hampaankoloon tästä kaudesta. Lähde toinen herroista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös