Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Le Banner, 20.03.2014 klo 12.29.

 1. PuukäsiPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Siinä mielessä varmaan voi olla jotain perääkin että ensi vuoden jengiin haetaan lisää jalkoja. Myös se sopii hankintapolitiikkaan että Nybari on varmaan lyönyt nelinkertaisen liksan pöydälle mitä tältä kaudelta on saanut sensijaan että osattaisiin itse tehdä näitä hakuja.
   
 2. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Kaikki on tässä vaiheessa huhuja, mutta ei ainakaan TPS:ssä jatka. Kunnarin jutuissa kannattaa olla pieni varaus.
   
 3. ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
  Jos nyt ensi kaudeksi se maalivahti meille kiitos, mutta kuka. Vaikka kuinka Lankinen pelannut hyvän kauden niin helppoja menee välillä. Näissä peleissä siihen ei ole varaa. Sen paremmalta se ei näyttänyt tänään myöskään Nikellä. Siitä sitten pyörittelemään ketä tälle paikalle hankittaisiin. Kunhan ei vaan tätä osastoa jätettäisi hoitamatta.
   
 4. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kyllä siinä omat jätkät tekivät kohtuullisen maskin eteen. Nikke ei tykännyt.
   
 5. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Teidän suunnalta enemmän tai vähemmän huhut tunkevat Hämeenlinnaan Leinoa, Puustista ja Generousta. Onko kuulunut mitään vastaavaa Hifk:n puolen huhuissa ?
   
 6. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Puustisen voit näillä näkymin viivata yli tuosta kolmikosta. Ei satavarmaa tietoa kuitenkaan, mutta Gene&Leino taitaa olla Kerhon miehiä ensi kaudella.
   
 7. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Puustinen onkin ollut noista se epävarmin huhu. Koodinimi on ollut "paluumuuttaja" , ja siis Leinon lisäksi.
   
 8. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Onko tietoa mihin Puustinen on suuntaamassa? Vaikea nähdä, että meilläkään jatkaisi ellei tule palkassaan kunnolla vastaan.
   
 9. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Tsirpit huhuili Kuopijjoon, mutta palataan näihin kun kausi ohi ja nautitaan nyt playoff-huumasta:)
   
 10. Kanada-malja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Jos Thorell tulee teille niin fine. Epäilin jo alkuvuodesta, että mahtaakohan äijä olla mikään playoffpelaaja. Oli erittäin vaisu koko 2017 alun. En tiedä, vaikuttiko soppari vai mikä. Ei muuten tehnyt yhtään kunnon börsää IFK:ta vastaan (tyhjää maalia ei lasketa). Voi olla, että kausi jäi suonenvedoksi.
   
 11. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Liigan siirtohuhuketjusta poimittu. Mistähän tuo Laakson nimi on ponnahtanut IFK-spekulaatioihin? Loukkaantumistausta ei kyllä hirveästi riemunkiljahduksia aiheuta.
   
 12. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Hitto jos Liivik on menossa Ässiin, kelpaisi tänne oikein hyvin nelosketjuun. Toki Liivik itse taitaa olla kiekollisemman roolin perässä...
   
 13. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  No mistä se nyt joka kesä nousee esille? Samalla tavallahan siitä täällä IFK-ketjussa pölistään ja ikinä nämä huhut eivät ole olleet edes lähellä toteutua, nyt tämän on keksinyt sitten joku muu. Nyt tietysti voikin olla mahdollista, kun jopa pelaajan ura saattaa olla vaakalaudalla vaikean loukkaantumisen johdosta...
   
 14. M.Rönkkö-83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Islanders
  Tuosta Thorellista ja Sopasesta kuulin myös eilen illalla yhdeltä kaiffarilta jolla on aina "varmaa tietoa" takataskussa :D Kertoili myös, että Selin tulee vain lisäksi valmennusryhmään, eli myös Stögis olisi tän tietopankin mukaan jatkamassa Selinin kanssa. Mut nää on näitä. Ei toisaalta haittaa jos toteutuu.
   
 15. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  On tullu itsellekin mieleen, että Stögö saattas tarvita jeesiä taktiikkapuolella, ja joku kombo vois olla teoriassa täydellinen paketti. Teoriassa, loppujen lopuksi laivassa voi olla vain yksi kapteeni ehkä kuitenkin.
   
 16. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Paljon on huhuja.

  Itse olen kuullut, että Selin liittyisi nimenomaan Jokereiden valmennusryhmään, kun Hannu Virran paikka olisi vapaana. Sekin saattaisi selittää osan näistä IFK-huhuista, jos olisi osoite mennyt Urheilulehdellä ja muilla väärin.

  Mutta tosiaan aivan huhuja nämäkin. Ei tässä tiedä mitä uskoa ja varmaan siellä on Nybondas itse penkin takana, kun kausi alkaa ja poikansa ykkössentterinä Hintzin korvaajana.
   
 17. Stigu Jäsen

  Lainaus:
  No toi olisi kyllä pelaajien kannalta vähintäänkin hämmentävää. Kaksi valmentajaa, joista toinen olisi katsomossa ( hakemassa helikopteriperspektiiviä) ja toinen olisi selin.

  Ei vaiskaan. Stögö pleijareihin mentaalivalmentajaksi ja Selin piirtelemään pelikirjoja ja valmentamaan. Maksaa varmaankin joku 500-600 keuroa, mutta on sitä tyhmempäänkin rahaa pistetty.
   
 18. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ajjsssaatan! Kukaan ei ole vapaaehtoinen sinne jään alle keskiympyrään? Äkkiä jostain kolmas koutsi, jonka sukunimi olisi edes Alén.
   
 19. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  Ettäs kehtaat moittia IFK:n rahan käyttöä hankinnoissa yms. Tästä seurasta pitäisi monen ottaa oppia, tietty aikakausi oli jopa liiketaloudellista neroutta.
   
 20. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Mikael Johanssonia huhutaan paluupostissa Färjestadiin.
   
 21. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Vähän haisee siltä, että Törmänen on sanonut kunniottavansa sopimuksensa loppuun kiskomalla vaikka MaiTaita Balilla kun Nybari syytää euroja kahden päävalmentajan tilille. Sitten kun stögö ei ole lähtenyt vapaaehtoisesti on siirrytty suunnitelma B:hen.

  Sitten on myös se mahdollisuus, että joukkuetta ajetaan Selinille ja Stögö jää sinne tueksi vielä ensi kaudeksi. Kaventaa Selinin epäonnistumis riskiä huomattavasti.

  Jos kaikki pelaaja huhut pitävät paikkaansa niin tuleehan tuosta jengistä ihan helvetin kova, mutta odotetaan pari viikkoa ja sitten ollaan viisaampia.
   
 22. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Myös mä olen kuullut, että Selin tulisi valmennustiimiin tueksi. Mitä hän tiimiin tuo, on itselleni kysymysmerkki. Jos näin kuitenkin on, HIFK tekee suuren virheen. Selin on ns. isomman profiilin koutsi enkä ennusta kovin ruusuista tulevaisuutta, kun Törmänen ei jälleen kerran saa valita omaa tiimiään.

  Kaikenlisäksi HIFK olisi jälleen kerran tahditon.
   
 23. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  En tiedä onko Selin tässä kohtaa oikea ratkaisu, mutta valmennustiimin uudistaminen on välttämätön ratkaisu. Nykyisessä tiimissä on ilmiselvästi vakavia puutteita. Se on toki selvä asia että Törmäsen pitää uudet tulijat (aidosti) hyväksyä, ei siitä muuten mitään tule. Parhaassa tapauksessa tämä olisi Törmäsestä lähtöisin eli hän itse tunnistaisi millaista osaamista tarvitaan lisää ja olisi aloitteellinen sen hankkimisessa.
   
 24. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jos Selin saa viilattua ensi kaudeksi viisikkopelin ja erikoistilanteet edes siedettävälle tasolle Stögön hoitaessa peluutuksen sekä mentaalisen puolen, niin sehän voisi jopa toimia, ainakin paperilla.
   
 25. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Tuleeko Selin nyt tiimiin ja jää sitten vuoden päästä ykköskoutsiksi? Olisi eräänlainen back up jos Stögön kanssa jatkuu ne huhutut erimielisyydet kokoneet pelaajat, muu turbulenssi jne.
  Joka tapauksessa paperilla on taas IFK:n näköinen joukkue ainakin valmennuksen osalta, liigan kallein.

  _