HIFK:n harjoitusottelut 2022

  • 96 678
  • 788

auvo11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, maajoukkue, NHL:n suomalaiset
Tai sitten yyveetä ei ole juurikaan treenattu, näytti ainakin että pelataan todella yksinkertaisesti. Toiseen yv löytyy Teissala pyörittämään jos jatkaa kehittymistä. Pitää ottaa huomioon että jengi on ollu pari viikkoa koossa niin kaikki ei ole, eikä voi olla valmiin näköistä saati hyvää tai paskaa.
Toisaalta ku ei oo ollenkaan treenattu niin silloin luovat pelaajat taikoo niitä mestoja, huomaa et tästä rosterista tänään he puuttuvat.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voisko joku laittaa suoran linkin? En löydä peliä valikosta.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Melart 3-2
Tästä saadaan peli vielä.

Varmaan parempi, etten katso, kun oli nollat taulussa, kun meikäläinen väijyi.

Mutta, jos joltain linkki löytyy, spoilaan mielelläni teidänkin loppuiltanne katsomalla pikselimössöä.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
No nyt, vähän siimaa sveduille ja uutta hönkää.
 

Sipilpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rankkareilla lopulta takkiin. Silti, mahtava nousu ja hyvät fiilikset treenikaudesta vastoin ennakko-odotuksia.
 

auvo11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, maajoukkue, NHL:n suomalaiset
Mitään en nähnyt, mutta kova juttu tulla 3-0 takaa ja jatkoille ja hienoa Kaskimäen byyri! Varmasti nostaa itseluottamusta.
Meinasin kirjoittaa tokan erän jälkeen mikä vielä näkyi, et ei oikein oo säväyttänyt mitenkään Melart niin heti alkoi painaa tulosta.
 

Rohkea Hauki

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Voitko matsin jälkeen laittaa plussia ja miinuksia ja havaintoja. En ehtinyt itse katsomaan. Tai no lopun olisin mutta säätöä linkin kanssa enkä jaksa säätää, sillä voi jäädä silti lyhyt tikku käteen..
Vielä on havaittavissa harjoituspeleille tyypillistä sähellystä. Tykkään kuitenkin siitä, että peli vaikuttaa monin kerroin suoraviivaistuneen viimekaudesta.

Positiivisin yllätys on ollut junnuketju. Kaskimäki oli tänään IFK:n johtavia pelaajia. Uskon todella, että hänelle kannattaa antaa tällä kaudella kunnolla peliaikaa.

Jääskä on mahdollinen EHT-pelaaja tänä syksynä. Saattaa tuolla tekemisellä taistella kauden Härän lempinimestä. (No ehkei kuitenkaan vie sitä pakariselta) jokatapauksessa huikeaa työpanosta tilanteessa kuin tilanteessa.

Pakistomme puolustaa kyllä äärimmäisen hyvin. Siellä on sanalla sanoen ammattimiehet alakerrassa. Larsson, Melart ja vanha tuttu Motin etunenässä.

Innolla odotan, että saamme Nättistä ja Hirvosta kokoonpanoon. Olen todella luottavainen joukkueen suhteen.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Matsia näin vain silloin tällöin, mutta se mitä näin vahvisti mielikuvaa siitä, että Salin ja Kaskimäki on valmiit pelaamaan HIFKn edustuksessa jo tällä kaudella ja on todennäköisesti keväällä isoja pelaajia.

Jos katsoo miten nopeasti kundit kehittyy jo nyt. Miten itsevarmasti ne pelaa ja haluaa ratkaista. Selvästi varauskesä on antanut samanlaista buustia kundeille kuin Lundellille. Halu olla valmis tämän kauden jälkeen mahdollisesti saamaan jopa NHL-tulokas diili on valtava. Tekevät töitä ja haluavat näyttää valmennukselle, että kuuluvat kokoonpanoon. En ihmettelisi, jos tuo Kaskimäen sisääntulo aiheuttaa sen, että joku veteraaneista jatkaa matkaansa pois joukkueesta vielä ennen siirtorajaa. Siellä on sitä samantyyppistä 2-3 ketjun laituria hieman liikaa tällä hetkellä.

Ja HIFK on todellakin yllättänyt meikäläisen. Jos olisi viikko sitten sanottu, että otetaan 4/6 pistettä kahdelta oikeasti eurooppalaiselta suurseuralta heidän kotikentällään (kaukalot ilmeisesti isompia jne) niin en olisi uskonut.

Ylivoima on kyllä murheenkryyni ja täällä analysoitiin ihan oikein, että silloin kun YVtä ei ole treenattu, niin ne on juuri ne taitavat ja ovelat pelaajat, jotka nousee silloin ottamaan roolia. Sellaisia tuolta nyt puuttuu. Mutta jos ajattelee, että taitoniekoista tuosta vielä puuttuu Hirvonen, Nättinen, Halttunen ja Teissala niin on todella hyvät merkit ilmassa. Joukkue vaikuttaa kaikkea muuta kuin aneemiselta ja epäkiinnostavalta.

Åsten ja Karvinen alkaa vain vaikuttamaan todellakin siltä, että edustavat vain liian vanhakantaista jääkiekkoilijatyyppiä. En ihmettelisi jos Hede tosiaan vie jommankumman pelipaikan ennen kuin isoluinen leidi laulaa playoffien alkamisen kunniaksi.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näin ottelua vain hetken ja kolmas erä jäi kokonaan näkemättä. Näkemäni perusteella pidin siitä, että HIFK:n pelaajat vaikuttivat olevan hyvin kärsivällisiä. Ylivoima ei selvästikään toimi, mutta en kyllä varsinaisesti sitä vielä odottanutkaan. Pelissä on kuitenkin todella paljon hyviä elementtejä ja näyttävät pelaavan joukkueena, kuitenkin niin, että ratkaisujakin uskalletaan hakea eikä vain siirrellä kaverille kiekkoa.

4/6 pinnaa on 3 pinnaa enemmän kuin uskalsin toivoa. Koko rundilta. Ja vielä on yksi peli jäljellä. Ei huono.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivottavasti nuorten hyvä meno jatkuu, koska tällä hetkellä näyttää siltä että Teissala ja Kaskimäki on aloittavassa kokoonpanossa ja se kirkkain timantti Halttunen on vielä kokonaan näkemättä.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Toivottavasti nuorten hyvä meno jatkuu, koska tällä hetkellä näyttää siltä että Teissala ja Kaskimäki on aloittavassa kokoonpanossa ja se kirkkain timantti Halttunen on vielä kokonaan näkemättä.

Kyllä. Tulee mieleen, että ollaan tekemässä samankaltaista menestysreseptiä kuin TPS on tehnyt pari kautta. Rohkeasti vain koville nuorille peliaikaa ja keväällä voi kerätä siitä palkinnon.

Noi jätkät on niin ennakkoluulottomia ja haluaa sitä menestystä niin paljon, että jo se tekee heistä vaarallisia ja kiinnostavia kentällä.

Ne ottaa oikeasti vielä jonkun vähän heikommin liikkuvan veteraanin pelipaikan. Jos vain annetaan se reilu mahdollisuus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös