HIFK:n fanitoiminta ja -matkat kaudella 2015–2016

  • 42 765
  • 137

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Lopullinen lähtijämäärä HIFK Fan Clubin kautta on 588 kannattajaa.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13

Bromse

Jäsen
Stadin Kingit nordiksella perjantaina. A7 ja B1 katsomoissa. Eli samat katsomot kuin Blues matsissa.

Mistä syystä Kingit sijoitetaan päädyn vastakkaiseen kulmaan fan clubista? Näyttää aika omituiselta. Eikös siellä A7/B1 katsomonosassa ole myös kausikorttilaisia "tiellä" niin kuin varmaan olisi toisessakin kaarteessa, mutta siellä puolella kaikki olisi sentään samassa kasassa.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Toisessa kaarteessa ei ilmeisesti ole kahtasataa vapaata paikkaa.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Megamatka 2015 kuljettaa Tampereelle 588 IFK-kannattajaa. Kiitos osallistumisestasi!
Tappara - HIFK
Tapparan 60-vuotisjuhlaottelu
La 28.11. klo 17:00 Hakametsä, Tampere

Viikon jatkunut postilakko esti pääsylippujen toimituksen Tapparalta meidän haltuun, eikä nettivarauksia saatu lähetettyä postitse tilaajille.

Netissä varatut seisomapaikkaliput jaetaan perjantain kotimatsissa HIFK-Kärpät fanipisteessämme F1-katsomon kohdalla tai lauantain fanitapahtumassa Helsingin jäähallin Royal Clubilla ennen lähtöä.

Netissä varatut istumapaikkaliput jaetaan busseissa Tampereella, kun saamme liput hallilta. Pelkät otteluliput jaetaan fanibussista nro 1 Tampereen Jäähallilla klo 16.

LÄHTÖ HELSINGIN JÄÄHALLI KLO 13:00

Bussit on jaettu ja merkitty ISTUMAAN / SEISOMAAN Valitse oman lippusi mukainen bussi, oikeassa ryhmässä autolla ei ole väliä.

Bussimatka tehdään Lehtimäen Liikenteen turistitasoisilla linja-autoilla, joissa on keskimäärin 50 paikkaa jokaisessa. Kaikki bussit ovat näkyvästi numeroituja ja paluumatka on tehtävä täsmälleen samalla bussilla samalla paikalla. Pidä siis oman bussisi numero sekä matkanjohtajasi tarkasti mielessä koko matkan ajan. Koska emme halua puolityhjiä busseja odottamaan lastin valmistumista, on paikkojen varaaminen busseista kielletty. Kerää siis koko kaveriporukkasi kokoon bussin ulkopuolella ja sitten voitte yhtä aikaa mennä samaan bussiin istumaan vierekkäisille paikoille. Kaikissa busseissa on wc sekä video- / musiikkisoittimet ja matkan varrella tehdään pysähdykset noin puolivälin tietämillä ruokailua tai muita eväitä varten. Muita pysähdyksiä matkalla ei tehdä ennen määränpäätä.
Ennen hallille saapumista bussien matkanjohtajat jakavat pääsyliput oman bussinsa matkustajille. Aikataulumme on suunniteltu niin, että mahdollisimman lyhyen odottelun jälkeen kaikki ehtivät rauhassa hallin sisäpuolelle alkulämmittelyn alkuun mennessä. Jäähallin ovella kaikille tehdään turvatarkastus, EHDOTTOMASTI KIELLETTYJÄ tuotteita ovat alkoholijuomat, kaikenlaiset pullot, ilotulitteet sekä teräaseet. Voit säilyttää tavaroitasi bussin sisällä ottelun ajan, mutta suosittelemme, että jätät mahdolliset arvotavarat kotiin ennen reissuun lähtemistä.
Matsissa koko bändimme istuu / seisoo vierekkäisissä katsomonosissa Hakametsän D-katsomossa IFK:n hyökkäysmaalin takana. Erottuaksemme visuaalisesti IFK-kannattajiksi toivomme kaikkien pukeutuvan mahdollisimman punaisesti. Fanipaidan lisäksi pyydämme jokaiselle mukaan heilutettavaa fanilippua tai / ja IFK-kaulaliinaa. Ottelun aikana kannustus tehdään yhteen ääneen, seuraa mallia Stadin Kingien johtavista huutajista. Meteli pysyy paremmin kasassa pariin ohjaajaan keskittyen niin, ettei joka puolilta huudeta omia juttuja eri tahdissa. Tehokkaan metelöinnin vuoksi pyydämme myös, että kaikki palaisivat ajoissa paikoilleen erien alkaessa.
Ottelun päätyttyä pysymme vielä 10 minuutin jatkoajan katsomossa pitämässä tunnelmaa yllä tuloksesta riippumatta, kunnes hallin käytävät ovat tarpeeksi tyhjinä. Vasta järjestyksenvalvojien luvan jälkeen poistumme suoraan ulos hallista linja-autoille asti - kenelläkään ei ole aikaa edes maailman nopeimmalle ravintolavierailulle.
Kotimatkalla teemme hieman lyhyemmän pysähdyksen samassa taukopaikassa, jatkaen samaa reittiä takaisin Lasipalatsille. Ilmoita erikseen bussivastaavalle jos haluat poistua kyydistä Jäähallin pysäkillä. Busseista löytyy varmuudella riittävä määrä roskapusseja paikkojen pitämiseksi siisteinä ja odotamme, että jokainen matkalle osallistuva pitää huolen omasta paikastaan keräten sotkunsa roskiksiin. Keräämme matkustajista paikkakohtaisen listan ja ilkivallasta ja sikailusta voimme laskuttaa jälkikäteen jos näyttää siltä, että jäljistä huolehtiminen epäonnistui jonkun puupään kohdalla. Arvioitu paluuaika takaisin Stadissa on noin 22:30.

Keep It Simple Stupid -Prinsiipit:
¤ Pukeudu punaiseen
¤ Tule Nordikselle klo 12:45 mennessä
¤ Muista bussisi numero
¤ Pidä hauskaa
¤ Tule ajoissa katsomoon
¤ Huuda kovaa
¤ Pidä hauskaa
¤ Poistu katsomosta vasta koko ryhmän mukana
¤ Palaa suoraan samaan bussiin, kuin tulomatkalla
¤ Pidä hauskaa


Koko IFK-fanijoukko on näkyvästi edustamassa IFK:n imagoa, muistathan säilyttää IFK-paitoihin sisältyvän kunnioituksen omaa joukkuetta sekä vastustajaa ja sen kannattajia sekä tuomareita kohtaan. Kavereistakin saa pitää huolta, että jokainen mukana oleva osaa edustaa IFK:ta parhaalla mahdollisella tavalla. Lämpimästi tervetuloa mukaan vuoden iloisimpaan fanitapahtumaan!

JÄÄHALLIN ROYAL CLUB PALVELEE KLO 11:30 ALKAEN

Lähtöpaikalla Nordiksen Royal Club palvelee A-oikeuksin bussien lähtöön asti. Sisäänkäynti Royaliin tapahtuu etupihalta katsoen lipunmyynnin oikealta puolen. Ravintolaan ikäraja on 18 vuotta.

Myynnissä mm.
Hot Dog 3,50 €
HIFK KOFF III 0,5 l tölkki 6,00 €
Crowmoor 0,33 l 6,00 €
Virvoke 0,30 l 2,00 €

JÄÄHALLIN HIFK SHOP PALVELEE KLO 10-16

Jos tarvitset vielä viime hetken värintunnustusta, kiipeä lipunmyynnin yli takaparkkiksen puolelle hakemaan tuoreet IFK-tuotteet Jäähallin HIFK Shopista. Fan Clubin jäsenkorttia näyttämällä 15 % alennus. Koko valikoima nähtävissä etukäteen netissä.

JATKOBILEET APOLLO LIVE CLUBILLA KLO 22 ALKAEN!

Voitonjuhlia jatketaan Helsingissä bussien saapuessa takaisin keskustaan. Linja-autot pysähtyvät Lasipalatsin edessä olevalle pysäkille, ja kaikki yli 24-vuotiaat osallistujat ovat tervetulleita jatkobileisiin Apollo Live Clubille (Kauppakeskus Forum, Mannerheimintie 16). Kaikki Megamatkan osallistujat ovat Apollon VIP-listalla, eli lauantai-iltana vapaa sisäänpääsy perusjonon ohi nimellä HIFK Fan Club. Fan Clubin jäsenkortilla saat kaikki Apollo Member Card -juomatarjoukset samaan etuasiakashintaan. La 28.11. Apollon lavalla esiintyy Ål In Band.

JAA KOKEMUKSESI SOMESSA

Vuoden hauskimmasta fanitapahtumasta kannattaa ottaa paljon muistoja. Jaa omat kuvasi, tunnelmasi ja videot Fan Clubin kanavissa, esim. Facebook-tapahtuman kautta. Instagram- ja Twitter-päivitykset pyydämme tekemään tägeillä #HIFKFans ja #Megamatka.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
HIFK Fan Club on ‪#‎bluesinpuolesta - Osta lippupaketti tammikuun tuplaan

Espoo Bluesin synkät talousuutiset ovat varjostaneet koko seuran tulevaisuutta jo suuren osan syksyä. Avustaakseen vaikeuksissa olevia naapureita HIFK Fan Club on ostanut tuhat pääsylippua seuraavaan paikallisotteluun Blues-HIFK lauantaina 23.1. Koska paikallinen kilpailija tekee hyvää jääkiekon kiinnostavuudelle pääkaupunkiseudulla, haluamme näyttää suurella fanijoukolla, miten tärkeä naapurikaupungin oma jengi on myös stadilaisille IFK-kannattajille.

Liput myydään derby-hengessä kahden liigaottelun pakettina, sisältäen istumapaikkaliput kumpaankin viikonlopun paikallispeliin:

Pe 22.1. HIFK-Blues Helsingin Jäähalli
La 23.1. Blues-HIFK Espoo Metro Areena

Liput yhteensä 20 € / 2 ottelua. Myyntirajoitus 10 lippua / hlö. HIFK-kausikorttilaisille pelkkä Blues-HIFK-ottelu hintaan 10 €. Lippupaketin ostoon ei vaadita Fan Clubin jäsenyyttä.

Liput ovat myynnissä IFK Fanipisteessä katsomon F1 kohdalla to 10.12. alkaen. Liput voit tilata myös sähköpostilla lippuvaraus(a)hifkfans.com. Netissä varatut ja ennakkoon maksetut liput lähetetään postitse ma 18.1. ilmoittamaasi osoitteeseen.
 
Viimeksi muokattu:

jani#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Poissa.
En tiedä muutakaan ketjua, mihin kirjoittaa niin kirjoitanpa tänne: Hattu päästä koko IFK kannattajayhteisölle tuosta kannattajayhdistyksen kädenojennuksesta vaikeuksissa olevalle naapurikaupungin seuralle. Vaikka apu tulisikin liian myöhään,niin IFK kannattajat teki ainakin sivullekirjoittaneeseen lähtemättömän vaikutuksen.
#bluesinpuolesta , kiitos.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä muutakaan ketjua, mihin kirjoittaa niin kirjoitanpa tänne: Hattu päästä koko IFK kannattajayhteisölle tuosta kannattajayhdistyksen kädenojennuksesta vaikeuksissa olevalle naapurikaupungin seuralle. Vaikka apu tulisikin liian myöhään,niin IFK kannattajat teki ainakin sivullekirjoittaneeseen lähtemättömän vaikutuksen.
#bluesinpuolesta , kiitos.

Surullista jos minulta kysytään. Olisihan sitä voinut tukea vaikka oman seuransa jääpalloa. Heilläkin on tiukka taloudellinen tilanne.

Eikä tämä ole mikään kannanotto Bluesia vastaan. On vain uskomattoman hämmentävää, että edes mietitään jonkun Bluesin auttamista kun omalla seuralla on jaostoja jotka tarvitsevat kaiken mahdollisen tuen. Kingit kyllä kelpaavat luomaan tunnelmaa, mutta jääkiekkon fan club jeesaa jotain jo konkurssissa olevaa jengiä, joka päätyy kuitenkin lopulta salonojan käsiin.

Bandyn auttamiseta ei tosin saa sädekehää...
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Kingit kyllä kelpaavat luomaan tunnelmaa, mutta jääkiekkon fan club jeesaa jotain jo konkurssissa olevaa jengiä, joka päätyy kuitenkin lopulta salonojan käsiin.

Jääkiekon Fan Club myy fanimatkaa HIFK:n jääkiekko-otteluun. Myös Vaasan reissulle on vielä tilaa. Lisätiedot
 

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Surullista jos minulta kysytään. Olisihan sitä voinut tukea vaikka oman seuransa jääpalloa. Heilläkin on tiukka taloudellinen tilanne.

Eikä tämä ole mikään kannanotto Bluesia vastaan. On vain uskomattoman hämmentävää, että edes mietitään jonkun Bluesin auttamista kun omalla seuralla on jaostoja jotka tarvitsevat kaiken mahdollisen tuen. Kingit kyllä kelpaavat luomaan tunnelmaa, mutta jääkiekkon fan club jeesaa jotain jo konkurssissa olevaa jengiä, joka päätyy kuitenkin lopulta salonojan käsiin.

Bandyn auttamiseta ei tosin saa sädekehää...
Suomalainen löytää kyllä itkemistä ihan mistä tahansa. On se vihdoin uskottava. Käsittämätöntä.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suomalainen löytää kyllä itkemistä ihan mistä tahansa. On se vihdoin uskottava. Käsittämätöntä.
Juurikin näin. Toisekseen kalliista lippujen hinnoista jaksetaan ruikuttaa, mutta halvimmat kausarit seisomaan maksavat 6,67€/matsi. Kuinka halpoja ne fudisliput oikein on per matsi, jos tuo hinta on kova? Päätykatsomot ovat kuitenkin fudisstadioneilla ne halvimmat paikat...
 

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt HIFK Fan Club on myös #bandynpuolesta. Ovat varanneet 1000 lippua jääpallon kotiotteluihin, joita voi lunastaa 8€:n hintaan (norm. 13€). Hienoa toimintaa edelleen.
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Eikö kukaan ajattele käsipalloa? Almuja almuja..
 

Penski

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Hifk, NP#21, Boston Bruins
Olen tulossa 6.2 pelattavaan Blues matsiin mutta lippuja kun Lippupalvelusta varaan niin se tarjoaa A-katsomoihin vain alarivien paikkoja. Vieläköhän ylemmät rivit on jemmassa myöhäisille kausikortin ostajille?
 

Pate 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Olen tulossa 6.2 pelattavaan Blues matsiin mutta lippuja kun Lippupalvelusta varaan niin se tarjoaa A-katsomoihin vain alarivien paikkoja. Vieläköhän ylemmät rivit on jemmassa myöhäisille kausikortin ostajille?

Ei vaan ne on jo myyty kausikorteiksi.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Aina sieltä vapautuu paikkoja pelipäivinäkin, joskus enemmän, joskus vähemmän.
 

Penski

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Hifk, NP#21, Boston Bruins
Minne katsomonosaan sitten suosittelisitte lippuja ottamaan? Pelipäivään ei viitsisi odottaa kun kaukaa tulee.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Minne katsomonosaan sitten suosittelisitte lippuja ottamaan? Pelipäivään ei viitsisi odottaa kun kaukaa tulee.
Hyviä paikkoja vielä vapaana, noin kolmellakympillä yläkatsomoiden rivejä, ei kannata ihan piippuhyllylle ottaa, itse suosin yläkatsomon alimpia rivejä. Jos haluat fiilistellä pelitunnelmaa läheltä niin alle kahdella kympillä pääsee pleksin viereen. Kyllä ainakin yksittäisiä paikkoja löytyy niin A kuin C-katsomoistakin liki parhailta paikoilta.
Tuolta valitsemaan:
HIFK - Blues lippuja. 06.02.2016 HELSINGIN JÄÄHALLI HELSINKI - Lippupalvelu

_
 

Pushead

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
A-katsomon noille ensimmäisille riveille en voi suositella, jos tykkää peliä seurata. Ykisn jos olisin liikenteessä nappaisin tuon C3-ylärivin paikan. Fiilistelymestat ottaisin B3-mahd alhaalta, ja "kavereiden kanssa kaljalle" F3-4-katsomoon". Ehkä 9-rivillä ei tule se 7-rivin sisääntulon rauta-aita eteen, jos on pienempiä ihmisiä matkassa. Yleensä ottanut ylimmänrivin paikat, niin saa rotsit laitettua selkänojalle, eikä ole selkäänpotkijoita takana ;)
 

Penski

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, Hifk, NP#21, Boston Bruins
6v. pojan ensimmäinen matsi muualla kun Talvisalon Jäähallissa, kolme henkilöä yhteensä matkassa.
Sivukatsomoista ei saa kolmea vierekkäistä paikkaa kun A6 rivi 2, ei taida olla näkyvyyttä koko kentälle? Päädyissä löytyy vierekkäisiä esim. B3 rivi 5. Itse en tykkää hirveästi päädystä peliä katsoa mutta onkohan tuolta kuitenkin parempi näkyvyys?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Päädyissä löytyy vierekkäisiä esim. B3 rivi 5. Itse en tykkää hirveästi päädystä peliä katsoa mutta onkohan tuolta kuitenkin parempi näkyvyys?
Minä en osaa sanoa, miten A-katsomon alariveiltä näkee, mutta B3:n 5. rivi on mielestäni hyvä valinta. Oma paikkani on yhtä riviä ylempänä, ja ainakin siitä näkee hyvin.
-B3:n hullu huutaja
 

wloff

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
A-katsomon alarivit ovat itse asiassa suhteellisen korkealla, vastaavat korkeussuunnassa varmaan jotain C-puolen vitosriviä (kaikki penkit on jäähy/toimitsija-aitioiden yläpuolella). Etummaisiin kulmiin voi olla vähän huono katselukulma kun ollaan sen verran lähellä jäätä, mutta jos tykkää tuntea ja kuulla kaukalon meininkiä läheltä, niin nuo A-puolen eturivit ovat oikeasti minun makuuni aika mainioita paikkoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös