HIFK - Lukko 30.11-02

  • 6 464
  • 72

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Otetaas lyhyt ja enemmän positiivisen ajattelun arviointi:

Plussia

+ Pärä. Pistepörssimme kärkihemmo suorittaa nykyisellään tasaisen hyvää jälkeä. Sopivat ketjukaverit löytyneet ja Pärän suoritus on viime matsit ollut tasaisen hyvä

+ TRuutu. Tänään pommit puuttui, mutta mies paikallaan. Pelaa myös yv:t ja alivoimiakin. Erittäin ahkera ja IFKn näköinen pelaaja. Nuoresta iästään huolimatta kantavia voimia. Nähdäpä tämä sälli vielä ensi kauden meillä.

+ Kuhta. Taas yritteliäs peli. Kuhdan luistin kulkee hienosti. Tsemppiä riittää. Kukkii hyvien ketjukavereiden rinnalla. Tehokkuutta kaivataan vetoihin.

+ Z. Kiekon kanssa taiteellinen. Z:lle kunnon puolustava ja varmistava pakkikaveri, niin tämä hemmo jaksaa viihdyttää. Loistavat kädet.

+ Statman. Vaikkei tänään ollut suuresta laukaisumäärästä huolimatta juurikaan pahoja vetoja, otti muutamia haamuja. Pääosin Lukon vedot tuli maalintekosektorin ulkopuolelta tai eivät olleet mahdottomia

Kehitettävää, toivotaantoivotaan:

- peli röyhkeämmäksi ja suoraviivaisemmaksi. Tänään vetoja onneton määrä. Tahtoa peliin ja mustelmille siellä maalinedustoilla. Aina tapahtuu, kun sinne leirejä syntyy.

- pakit saatana. Onneksi Lukko oli tänään kädetön. Muutoin meitä olisi viety. Pakeille voimaa, liikkuvuutta ja tahtoa. Oman pään purkukiekot: 80 % reisille. Saarisella 100 %. HPikkarainen kateissa vähän väliä. Onneksi meillä on Kantor (+10) ja Z.

- erien tekeminen tasaisemmaksi. Taas tänään. Alussa veimme, kuin litran mittaa ja lopun 40 minuuttia mentiin raa'at munat taskussa.

Kaksi pistettä oli illan paras anti. Peliesityksellä ei pääse briljeeraamaan. Lukko oli ideaton tänään.

[ps Korak: on epäkohteliasta pötköttää katsomossa. Varo, ettet nukahda ensi kerralla :) ]
 
Viimeksi muokattu:

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Viestin lähetti Kalkun rusakko
Ei jumalauta mitä paskaa! Hifkillä ei toiminut ottelussa muu kuin ylivoima ekassa erässä sekä maalivahtipeli. Stathos oli hyvä.Muutamia haamuja! Pärssinen oli mielestäni kentän paras.Z toi kiekon muutaman kerran hyvin ylös ja sai luotua jonkinnäköisen maalipaikan. Olisi mielenkiintoista tietää Ruudun aloitusprosentti, tuskin järin korkea? Mitä ihmettä on tapahtunut Hirsolle? Mies täysin jäässä! Kantor huono kuin saatana. Saarinen omalla tasollaan eli...??? Lukosta Eepi pelas varmaan lähemmäs kolkyt minsaa.Lopussa alkoi naama punottaa entistä enemmän mikäli se enää oli mahdollista.
Ottelun parasta antia oli ekalla erätauolla esiintynyt vanhainkodin taitoliukasteluklubi. Jumalauta mikä koreagrafia.Katariina Witt ois kussu hunajaa jos ois nähnyt sen.
Simille voisin antaa pienen jatkoajan.Potentiaalia on hirveesti,mut...
Edelleenkin Ilpolle kenkää!!!
Herätys HIFK!

-Juu tuosta Simistä olen minäkin samaa mieltä, ei kannattais hätäillä sillä mä ainakin kaveriin luotan kovasti vielä ja olen samaa mieltä että potentiaalia on ja puhkeaa vielä kukkaan, tarttis vierelle puhtaan maalintekijä ja kaverin joka hoitaa puolustuksen, Vopatia odotellaan ja kuka olis se kolmas.
Jaa en päässyt tänään matsiin, mutta radion perusteella IFK:n puolustus oli taas tänään vähemmän mairitteleva, löysin rantein uinailua ja kauheita hasardisyöttöjä? Ainakin Uotilan mukaan, joka kyllä kehui matsia hyväksi viihteeksi? Niin pakkohan se on Alppuun luottaa, eikä kai tässä paljoa vaihtoehtoja ole, annetaan nyt äijän näyttää kausi loppuun, jos ei onnaa niin sitten kauden jälkeen monoa ja Pentti perässä. Mutta kyllähän tuosta Rindelistä on pakko eroon päästä, ei hyvää päivää jotain järkeä tuohon pakistoon, Saarinen ja hassu-hessu Uuteenkaupunkiin ja pari oikeaa pakkia tilalle.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Kiitos Senior "raportista".Järkevää analyysiä äijältä,ettet vaan ois Pena? Sen verran näkemystä näyttäis olevan lajista nimeltä jääkiekko.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Juu tuota vastuun siirtelyä eli suoraviivaisuuden puutetta on näkynyt jo pidemmät ajat, johtunee juurikin siitä että itseluottamus on aika hakoteillä. Mutta sinä päivänä kun tuo bändi saa tuon itseluottamuksen ja sitä kautta uskalluksen omaan tekemiseen onpi aija moni vastustaja helisemässä. Näkisin että tuossa Siminkin tapauksessa on juurikin se tällä hetkellä että kun luottamus omaan tekemiseen alkaa rakoilla ja homma on väkisin puurtamista, tulee tuota turhaa leipomista, suurinpiirtein ei uskalleta tyhjään maaliin itse vetää vaan vielä syötetään siinä tilanteessa kaverille, Similläkin näyttää kiekko välillä kiekko polttelevan lavassa, kauas kauas pois minusta paha musta...:)
 

Joe Cool

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Aloitukset....

Kuten joku on jo todennutkin ei pikku-rudi ole erityisen voittava aloittaja. Sama koskee kyllä koko jengiä, ainoa jolla perstuntumalta on enemmän voitettuja on Häbä. Jossain hifk-threadissa vilautettiin aloitusvoittotaulukkoa, jonka mukaan Simi voittaisi 59% aloituksistaan, tänään ei aloittanut kertaakaan?

Silmiinpistävästi on hävitty sekä Blyys että Lukko matseissa varmaankin tollaiset 3/4. Pitäiskös treenata?

Muuten matsi tosiaan näytti hyvältä Lukon avausmaalin jälkeen koko erän, mutta kuten niin usein ennen jäi asenne ja luistelu koppiin erätauolla. Selät suorina hävittiin kautta linjan kaksinkamppailut ja snadisti huonommalla tsägällä ja ilman Stat... hyvää peliä olis tullu kepeesti hudaan.

Voi, voi. Funtsittii tässä just kaverin kanssa et mikä helvetti vetää aina vaan tsiigaamaan matsia.

Iloitaan pienistä asioista, vaikka aloitusvoitoista.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Aloitukset....

Viestin lähetti Joe Cool

Voi, voi. Funtsittii tässä just kaverin kanssa et mikä helvetti vetää aina vaan tsiigaamaan matsia.

Iloitaan pienistä asioista, vaikka aloitusvoitoista.

Asiaa Kylmäjaska!

Kyllä sinne pitää aina mennä. Jos et näe, et voi kommentoida. Myötä- ja vastoinkäymisissä. Iloitaan sitte ihan mistä vaan.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Näin se vaan jälleen oli, eka erä jees ja sitten tuli seinä vastaan.

Kyllähän IFK yritti toisessa ja kolamnnessa, mutta kun Lukko muutti pelityyliä ja pani skrinnareihin vauhtia loppui meidän kavereilta yhteispeli.

Onnetonta sähläämistä pakkipari Saarinen- Pikkarainen. Lähes satavrmaa, että kiekko pyörii omassa päädyssä kun herrat ovat jäällä.

Yhdyn myös Korakin mainitsemaan ihmettelyyn siitä Torkin polvitaklauksesta (Simi), josta tipahti vaivaiset 2min. Armotta tulee mieleeni erään J.Ruudun takavuosina taklauksesta noussut älämöly. Kiva kun "linja" pysyy.

Lehkoselle pisteet siitä "omasta" aikalisästä = veskarivaihdos, joka kesti helvetin pitkään. Myöskin siitä uskaliaasta pelistä 4-1 tilanteessa sekä maalivahdin poisottaminen hyvissä ajoin. Oli hilkulla, ettei onnistunut.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Tommonen peli. No, nää pelit pitää voittaa kikkailematta. Kuten totesimme matsissa olleen naapurini kanssa, niin ei tää mitään mäkihyppyä ole.

Pärssinen-Ruutu-Kuhta alkaa nousta suurten ketjujen joukkoon. Kavereilta homma onnistuu erinomaisesti. Pärssinenkin on alkanut osallistumaan työntekoon. Kun samanlaisen asenteen sais myös puolustajiin, niin hyväähän tästä tulis. Eilen oli suorastaan surkuhupaisaa katsoa, kun Lukko-pelaaja asettui maskiin Stathosin eteen, niin meidän jätkät kävi naputtamassa vähän olkapäähän tyyliin "Anteeks, että mä häiritsen, mut sä oot pikkasen tiellä". Jumalauta, sitä stagaa PITÄÄ antaa maalin edessä.

Ja kyllä, minäkin puutun polvitaklauksiin. Olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että polvitaklauksesta pitäs lähteä suihkuun aina, kuten keihästämisestäkin. Paljonko se rankaiseminen enää siinä vaiheessa auttaa, kun kaverilla on polvi paskana ja ura mahdollisesti ohi...

Ai niin, mikset Eepi tehnyt sitä omaa maalia?
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Ifk sai 1. erässä 3 maalia eteen kiitos lukon täysin epäonnistuneen maalivahti- ja maalinedustapelin. Me lauottiin 7 kertaa kohti maalia ja 4 niistä meni verkon perille saakka. Lukon maalivahtien torjunta-% oli 1. erässä alle 50.

Stathos torjui ottelussa 37 kertaa ja lukon maalivahdit saivat kasaan yhteensä 15 torjuntaa.

Pelin henki olikin aika harvinainen ifk:n kotiotteluissa. Lukko yritti pyörittää 2 viimeistä erää peliä ja me jäätiin puolustuskannalle. Kun tulosta ei tullut riittävästi, alkoi lukon peli hiipua jo kolmannen erän puolivälissä ja lopulta ifk kuittasi melko helpolla 2 pistettä kotiin.

Kuhta-Ruutu-Pärssinen on tällä hetkellä liigan paras ketju. Eilen tuli tulosta neljän maalin verran ja ketjun pelaajat nousevat pistepörssissä kohti kärkeä melkoisella vauhdilla. Pärssinen löytyy jo sijalta 6 tehoilla 10+14. Kuhdan sijoitus on 13. ja tehot 10+11. Tuomo Ruutu on 14. tehopistein 9+12.

Toimiva ykkösketju on yleensä yksi menestyvän jääkiekkojoukkueen tunnusmerkki ja nyt meillä on sellainen.

Pelin tunnelma oli lauantai-peliksi aika vaisu. Ehkä 1. erässä helpolla saatu 4-1 johto sai aikaan katsomossakin lievää hyvänolon tunnetta eli hiljensi meidät.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Vaisua, vaisua, vaisua....oho, jäi levy päälle.

Mitäs jos HIFK antaisi lipunhinnoista 2/3 takaisin? Nyt saatiin nannaa ensimmäisessä erässä. Kahdessa viimeisessä erässä jäällä luisteli liigan kaksi pökkelöintä ja väsyneintä ryhmää. (Ilvestä en enää tällä kaudella varsinaisesti laske liigaan, siellä on hanskat tiskissä).

Plussaa tosiaan eka erästä ja paikkojen 100%:sesta (kyllä!) hyödyntämisestä. Vehanen oli imurituulella, mutta kyllä HIFKin ykkönen, varsinkin Rudi-Pärä -akseli, on hirveässä tikissä. Pitäisiköhän myös minun suosikikseni noussut veltto, mutta iso ja jumalattoman taitava Simicek nostaa ykköseen ja nimenomaan keskelle? Kauden alussa tämä kombinaatio ei toiminut, nyt voisi olla kokeilemisen arvoinen. Pärä ja Rudi jaksavat pörrätä, Simi voisi tehdä paikkoja ja ottaa aloituksia, sillä Rudin aloitusten voittoprossa on tosiaankin vain aavistuksen Ciprussin vastaavaa (1%) korkeampi.

Ei ollut HIFKilläkään kyllä jalat mukana yhtään edes siinä ensimmäisessä erässä, Lukosta puhumattakaan. Joukkuehan käveli. Plussaa Lukolle siitä, että se ei kahvannut lainkaan, hyvä Ika.

Taklauksien suhteen ottelu oli alle odotetun ja luvatun, reilusti. Rollaattorivauhdilla ei ehdi taklaamaan. Jokunen hyvä pommi kuitenkin nähtiin, esimerkiksi ensin Pikulta antavana osapuolena ja myöhemmin ottavana. Niittaajana oli tuolloin Toni Porkka, jota seurasin erityisen valppaasti. Sillä Toni oli pakki, jolle "meillä ei ollut käyttöä". Nicelle sen sijaan oli. Juuri tuollaista Porkka-tyyppistä tylyä oman maalinedustajan siivoajaa pakistomme kaipaisi yhden kiekkoihmeen lisäksi. Voi voi. Nicce/Porkka -vertailussa Nicce häviää 99-0. Satanollaa en kehdannut laittaa.

Stathos on maalivahti. Ilman häntä kävelevä Lukko olisi voinut tulla lähemmäksikin HIFKin lopetettua pelaamisen "turvallisessa" 4-1 johdossa ensimmäisen erän lopussa.

Pasi Saarinen on varjo entisestään. Eepi joutaisi eläkepäiville, nopeus ei riitä. Eilen kyllä tämäkin vetreä hemmo meni muiden seassa, sen verran jalatonta oli meno puolintoisin.

Mitä vittua on tapahtunut Hirsolle? Hänen aneemisuutensa ansiosta ketju Capo - Hirso - Arttu on täydellisessä yössä. Se on ikävää, sillä molemmat laiturit ovat kyllä jonkinmoisessa vireessä, mikä tulisi esiin jonkunlaisen sentterin kanssa. Mitäs jos Simi tähän? Ja nostettaisiin Holma Hirson tilalle kokoonpanoon ylipäätäänkin.

Nicce oli siellä missä kuuluikin, poissa kokoonpanosta. Rukouksiimme on vastattu. Lamberg stunttasi.

Tämä oli juuri niitä matseja, joista voisi todeta muuten hyvällä kaudella, että paska matsi, rutiinivoitto. Nyt ei paljon hymyilyttänyt, sillä tämä matsi oli kuluvan kauden mittarilla aika hyvä. Alphonsella oli tukka hyvin ja kello näkyi aitiossa. Ika on pelimies, otti veskarin ulos jo 3. erän 16 minuutin paikkeilla.

Kaikki on hyvin, muistakaamme nöyryys.
 

hylsy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Bayern München, Lennart Petrell
Täällä oli puhetta siitä Simicek-taklauksesta. Ei siinä ollut mitääm väärää "Simi" luisteli siihen polveen, polvi ei ainakaan hidastuksen mukaan hypänny siihen vaan oli jo siinä (näin selvästi sanottuna :) ). Toinen tilanne joka jäi mieleeni oli tuo Ruutu-Pärä-kaksinläpi-tilanne, siitä olisi esim. Bure heittänyt suoraan"ylämummoon" eikä jäänyt leipomaan. Meni taas maali siinä. Muutenkin aika huono peli, alun ylivoima toi meille 2 pistettä, ihme kyllä sillä 2-3 viime kautta HIFKin ylivoima ollut huonoa.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti JHag
Pitäisiköhän myös minun suosikikseni noussut veltto, mutta iso ja jumalattoman taitava Simicek nostaa ykköseen ja nimenomaan keskelle? Kauden alussa tämä kombinaatio ei toiminut, nyt voisi olla kokeilemisen arvoinen. Pärä ja Rudi jaksavat pörrätä, Simi voisi tehdä paikkoja ja ottaa aloituksia, sillä Rudin aloitusten voittoprossa on tosiaankin vain aavistuksen Ciprussin vastaavaa (1%) korkeampi.

Tuossa olisi vaan se riski, että sillä saattaisi sekottaa myös Kuhdan pelaamisen, joka nyt on hyvää ja onnistumisia tulee.

Simi kaipaa kyllä edelleen tutkaparia ja/tai toimivaa ketjua. Yksin toimiva ykkönen ei meille riitä ja Similtä on lupa edelleen odottaa paljon enemmän.
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Nonnii..pikku hiljaa alkaa krapula hellittämään..

Lukolla oli selvästi eilen ongelmia maalinedustilanteissa ja Vehasella oli huono päivä..Vuorio pelasi aika hyvää peliä, vaikka ei montaa kertaa torjumaan joutunut.. Torjuntojen perusteella lukemien pitäisi olla toisin päin..Stathos pelasi loistavasti.. Kaislehto oli kyllä ainakin ensimmäisessä erässä aika pillipiipari, voisi sitten samalla vaihtaa salibandyn sääntöihin..tuollaista neitikiekkoa viitsi kauaa katsella..

Oli ensimmäinen kerta kun Helsingin vanhassa jäähallissa olin ja pakko myöntää että pettymys oli.. Luulin että siellä edes joku kannustaisi, yhtään HIFK-huutoa ei korviini kantautunut..ja kuulutuksistakaan saanut selvää kun äänentoisto oli Porin tasoa.. noh, tulipahan opittua ruotsin lyhyt oppimäärä.. ;)
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti TheBlade
yhtään HIFK-huutoa ei korviini kantautunut..

No mitäs mä oon sanonut siitä rummusta. EI mitään hyötyä hakata sitä, koska sitten ei kuule mitään muuta. Et tainnut kuulla kertaakaan edes Lukko-huutoa, kun rumpu paukutti korvan vieressä?-) Luk voitta tai ei. Mutta hiljaista oli kyllä, sellaista se nykyisin on meilläkin.
 

Hasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Hertha BSC, HIFK
Viestin lähetti TheBlade


Oli ensimmäinen kerta kun Helsingin vanhassa jäähallissa olin ja pakko myöntää että pettymys oli.. Luulin että siellä edes joku kannustaisi, yhtään HIFK-huutoa ei korviini kantautunut..ja kuulutuksistakaan saanut selvää kun äänentoisto oli Porin tasoa.. noh, tulipahan opittua ruotsin lyhyt oppimäärä.. ;)


Istuin aivan Lukko-kannattajien vieressä, ja pakko sanoa että oli pakko vaihtaa E1:sta E5:seen koska, tunnelma Lukkolaisten vieressä oli lähinnä koominen. Jättäkäähän ne rummut kotiin ensikerralla.

HIFK yleisö oli hiljaa. Tosin eihän paikalla ollutkaan kuin ~6000 maksanutta katsoaja -kausikorttilaiset joita taisi olla poissa kanssa? Viimelaiantain Ässä pelissä oli aivan eripössis, liekö vastustajassa vika ? :)
 
Viimeksi muokattu:

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Viestin lähetti Socrates
Istuin aivan Lukko-kannattajien vieressä, ja pakko sanoa että oli pakko vaihtaa E1:sta E5:seen koska, tunnelma Lukkolaisten vieressä oli lähinnä koominen. Jättäkäähän ne rummut kotiin ensikerralla.

Ei millään pahalla mutta ei me sinne oltu tosikkomielellä kiekkoa tultukaan katsomaan.. suurin osa porukasta oli hippasen alkoholin vaikutuksen alaisena ja meno myös sen mukaista.. :) mutta olipahan parempi meno kuin yhdelläkään helsinkiläisellä siellä hallissa.. ja mikä ihmeen rumpujen vastainen yhdistys siellä ztadissa oikein toimii..? ;)
 

goys75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Yleisöstä...

Tulipa käytyä hallissa ja kun täällä on tätä katsomomeininkiä kommentoitu ni kerronpa omat tunnelmat.

Muutaman HIFK-Lukko ja Lukko-HIFK pelin nähneenä voisin olla sitä mieltä, että HIFK-faneilla on varsin mukavat laulut/ huudot.
Niissä on jeessisti ideaa ja niitä lienee joskus jopa mietitty etukäteen. Plussat siitä.
Istuin toki keskellä fanikatsomoa, joten en kuullut muun hallin tunnelmaa. Meikäläisten sinikeltaisesta kulmasta kuului se hiton hyvä rumpu (saa hakata kovempaaki, pelaajat varmaan tietää et se on omien).

Sitte hiukan risuja. Turhan usein on käynyt niin, että kun uskaltaa hiukan edes puhua Lukosta positiiviseen sävyyn niin eikös joku p****een tosikko ole jo haastamassa riitaa. "Mitä helvettiä sinä täällä teet vitun raumalainen ja sitä rataa". Aika erikoista ja tunnelmaa latistavaa käytöstä. Tottakai näitä yrmyjä riittää joka kaupungissa, mutta olen vaan törmännyt tähän HIFK-peleissä sen verran useasti, että teki mieli avautua.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sanotaan mitä sanotaan, mutta maalivahtipeliin Lukko lauantaina kaatui. Stathos oli hyvä, mutta Vehanen floppasi pahemmin kuin kertaakaan ennen tällä kaudella! Vuoriosta ei ole vielä vastuunkantajaksi. Muutenkin pelaaminen vieraskaukalossa oli selvästi aneemisempaa kuin mitä kotikentällä on totuttu näkemään.

Fanimatka sujui ottelun lopputuloksesta huolimatta hilpeissä tunnelmissa. Jopa niin hilpeästi, että ensimmäinen adventtisunnuntai sujui meikäläiseltä kotona todella syvää hiljaisuutta kunnioittaen. Tätä keskustelua pitänee jatkaa Vapaan keskustelun "krapulaketjussa"...
 

Carlos

Jäsen
Re: Yleisöstä...

Viestin lähetti goys75
Turhan usein on käynyt niin, että kun uskaltaa hiukan edes puhua Lukosta positiiviseen sävyyn niin eikös joku p****een tosikko ole jo haastamassa riitaa. "Mitä helvettiä sinä täällä teet vitun raumalainen ja sitä rataa". Aika erikoista ja tunnelmaa latistavaa käytöstä. Tottakai näitä yrmyjä riittää joka kaupungissa, mutta olen vaan törmännyt tähän HIFK-peleissä sen verran useasti, että teki mieli avautua.

Tämä on typerää käytöstä kieltämättä, kaikilla ei riitä "urheilullisuutta" yli seurarajojen. Minusta on pelkästään hienoa jos vierasjoukkueen kannattajia saapuu halliin ja jos he vielä kannustavat omiaan, niin aina parempi.

Mutta, kyllä siellä Raumallakin osataan nämä temput. Yksi kaverini mm. sanoi vierasjoukkueen kannattajista että "niiden kuuluu istua hiljaa, ehkä nopeasti antaa aplodit maalin jälkeen, ei provosoida ketään, ja voiton tullessa lähteä hallista vähin äänin heti pelin päätyttyä, muuten niitä kuuluukin vetää turpiin."

Että näin, pässejä löytyy joka kylästä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Yleisöstä...

Viestin lähetti goys75
Istuin toki keskellä fanikatsomoa, joten en kuullut muun hallin tunnelmaa. Meikäläisten sinikeltaisesta kulmasta kuului se hiton hyvä rumpu (saa hakata kovempaaki, pelaajat varmaan tietää et se on omien).

No ei me nyt sentään ihan keskellä fanikatsomoa istuttu, vaan B3:ssa. Kyllähän Sinäkin olet niin paljon minun juttujani kuullut, että tiedät fanikatsomon olevan B2:ssa.

Mites tammikuussa, menemmekö Äijänsuolla fanikatsomoon? Uskaltaako sinne edes mennä punaisissa? Lukko-fanit luulevat minua vielä porilaiseksi...

Siitä viidakkorummusta voidaan olla monta mieltä.

Sitte hiukan risuja. Turhan usein on käynyt niin, että kun uskaltaa hiukan edes puhua Lukosta positiiviseen sävyyn niin eikös joku p****een tosikko ole jo haastamassa riitaa. "Mitä helvettiä sinä täällä teet vitun raumalainen ja sitä rataa". Aika erikoista ja tunnelmaa latistavaa käytöstä. Tottakai näitä yrmyjä riittää joka kaupungissa, mutta olen vaan törmännyt tähän HIFK-peleissä sen verran useasti, että teki mieli avautua.

Todella hölmöä käytöstä, minä ainakin nautin teidän seurastanne. En kuitenkaan niin paljoa, että olisin lähtenyt maalle iltaa istumaan...
 

Locksmith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, BVB
Re: Re: Yleisöstä...

Mites tammikuussa, menemmekö Äijänsuolla fanikatsomoon? Uskaltaako sinne edes mennä punaisissa? Lukko-fanit luulevat minua vielä porilaiseksi...

Siitä viidakkorummusta voidaan olla monta mieltä.


Joudut sitten seisomaan koko matsin...paitsi erätauot... Äijänsuolla katsos fanikatsomo on pääasiassa se päädyssä oleva seisomakatsomo...mutta mikäs siinä...kyllä sinne mahtuu ja saa toki tulla.

Mun mielestä on myös hienoa, että on vierasjoukkuuen faneja paikanpäällä kannustamassa...


Ja en itsekään niin hirveästi kannata sitä Äijänsuon tuttua rummutusta. Ei se pelkkä rumpu mitään tunnelmaa tee. kunnon kannustusta pitää olla. Rumpu voi olla toki mukana aivan hyvin. Ei siitä siis haittaa ole, mutta yksinäinen rummutus on jotenkin kummallisen kuuloista. Milloinkohan päästäisiin sellaiseen meininkiin, joka on Keski-Euroopan jääkiekko-otteluissa... valtaisi meininki ja laulu jne.. puhumattakaan jalkapallosta... no tietysti kulttuurit on erilaisia ja yleisömäärätkin myös..
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
Noh, Raumallahan on se vika että siellä kannustaa ne viisi ihmistä ja ilman rumpua ei jäälle kuuluisi yhtään mitään..ikävä tosiasia.. nämäkin jatkoaikalaiset lukkofanit kun uskaltaisivat suunsa avata niin heti olisi eri fiilis.. jos rumpuryhmä kyllästyy, niin kuin alkaa jo olla merkkejä kun yleisö ei mukaan lähde, niin hallissa ei kannusta kukaan..sitten istutaan kuin kirkossa ja huudetaan vain maaleille..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös