HIFK kaudella 2005-2006

  • 972 510
  • 4 189
Tila
Viestiketju on suljettu.

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti red nec
Voi hyvä sylvi!kuinka te saatte harsosta edes 2-ketjun sentteriä aikaiseksi,äijähän tipautettiin pleijareissa laituriksi.Näillä näkymin IFK tarvitsee sekä 1- ketjun, että 2-ketjuun äijiä oikein urakalla.
Antakaahan kuulun faktoja siitä,kuinka nyky rosteristamme joku tai joitakin voisi istuttaa 2-ketjuun kehittymään.
Onko edelleenkin kärsittävä kyvyttömistä ja ratkaisuihin pystymättömistä pelaajista
joille ainoastaan punaisenpaidan pitäminen riittää.

Hirso on joka vuosi nostanut profiiliaan ja teki viime kaudella mukavat 21 pistettä (kunnon laitureilla olisi tehnyt samalla pelillä 10 pinnaa enemmän). Hirso on vasta 22-vuotias ja parantanut joka kaudella pistepottiaan. Hirson kanssa samanikäinen Janne Pesonen iski 8 pinnaa Hirsoa enemmän ja hän pelasi kunnon pelimiesten kanssa. Viuhkolakin teki Hirsoa vuotta nuorempana samat pinnat. Tällä kaudella läpimurtonsa liigaeliittiin tehnyt Voutilainen teki Hirson ikäisenä 24 pinnaa. Viime kaudella 40 pinnaa iskenyt Tähtinen teki Hirson ikäisenä 5 pistettä. Ville Vahalahti teki Hirson ikäisenä 13 pinnaa. Jari Kauppila teki Hirson ikäisenä 18 pinnaa. Tällä kaudella 43 pinnaa paukuttanut Pasi Tuominen teki Hirson ikäisenä 7 pinnaa.

Ei hätää, ei Hirso vielä mikään menetetty tapus ole.
 

roni3

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Laura Ruohola
Viestin lähetti bozik

Täytyy sanoa, että on Penalla ja kunulla edessään ihan rehti savotta. Pajatso tyhjeni nyt, kun muutenkin valitetaan pelaajamarkkinoilla olevan hiljaista tai jopa tyhjää. Ihan helvetin hyvin pitää scouttaamisen onnistua, että syntyneet aukot pystytte paikkaamaan. Vähän lisää haastetta kunkulle ja Penalle aiheuttaa varmaan sekin, että sieltä P-Amerikasta olisi löydyttävä sellaisia pelaajia, jotka tekevät sopimuksen ilman mitään NHL-pykälää.

Uskon vakaasti, että tämä liittyy tavalla tai toisella valmentajan valintaan. Siis kuka tuo ja ketä mukanaan.
Sir Penahan sanoi jossain haastattelussa, että menetetyt korvataan vastaavilla, siis vastaavan tasoisilla. En tiedä, ketä vastaavan tasoisia on ilman sopparia, mutta käytännössä heidän on tultava änäristä? Ja kuka ostaisi rosteriin ykkösen änäripykälällä varustettuna? Luotan Sir Penaan.
Kun kerran on jonkilainen säästökuuri menossa, niin ykköstä ei rakenneta euroopassa pelaavista vapailla olevista, koska moni hinnoittelee itsensä ulos tästä kuviosta? Kysynnän ja tarjonnan laki!
Ei kuulu suoranaisesti tähän ketjuun, mutta pakko liittää, kun pelaajista on myös kyse. Siis jos Lener olisi tullut, niin olisiko ykkönen mahdollisesti muodostunut tsekeistä ja jos olisi, niin kuinka monta olisi onnistunut tietäen monen olevan luonnepelaaja. Hyvänä päivänä ok, huonona sitten mitä milloinkin(JC).
Mielestäni luotettavampi materiaali kokonaisuudessaan on mahdollista saada kanukeista.
Usko, toivo ja Sir Pentti.
I rest my case.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti roni3
Uskon vakaasti, että tämä liittyy tavalla tai toisella valmentajan valintaan. Siis kuka tuo ja ketä mukanaan.
Sir Penahan sanoi jossain haastattelussa, että menetetyt korvataan vastaavilla, siis vastaavan tasoisilla. En tiedä, ketä vastaavan tasoisia on ilman sopparia, mutta käytännössä heidän on tultava änäristä? Ja kuka ostaisi rosteriin ykkösen änäripykälällä varustettuna? Luotan Sir Penaan.
Kun kerran on jonkilainen säästökuuri menossa, niin ykköstä ei rakenneta euroopassa pelaavista vapailla olevista, koska moni hinnoittelee itsensä ulos tästä kuviosta?
Ihan takuulla valmentajalla on hankintojen suhteen sanottavaa ja merkitystä. Todennäköistä on vielä sekin, ettei Hifk:n toimistolla / Penan päässä eivät palikat ole läheskään niin sekaisin kuin täällä. Siellä saattaa hyvinkin olla jo aika varmaa tietoa nimistä jne, mutta mielenkiintoista on nähdä mikä on lopputulos.

Tuosta lainauksesta painottaisin juuri Penan sanomaa, että lähteneet korvataan vastaavilla pelaajilla. Minunkin käsityksen mukaan tämä ainakin Kiben ja Pärän korvaajien osalta tarkoittaa lähinnä NHL-tason miehiä tai sitten todellisia AHL-löytöjä. Vaan tuskin näistä kumpaakaan kovin halvalla saa ja kovin moneen hutiin ei taida olla varaa. Tuota en oikein jaksa uskoa, että P-Amerikasta saisi ykkösluokan pelaajia sen halvemmalla kuin Euroopasta. Noin puolen vuoden kuluttua olemme viisaampia.

Viestin lähetti roni3
Usko, toivo ja Sir Pentti.
Tuo ensimmäinen noista voi vielä joutua koetukselle.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti roni3
Hyvänä päivänä ok, huonona sitten mitä milloinkin(JC).

En nyt tarkalleen tiedä mitä haet, mutta jos oikein ymmärsin sanoit että Tshekkipelaajat ovat hyvänä päivänä ok, huonona päivänä jopa niin huono kuin Caloun huonoimillaan?

Caloun oli maaginen, äijä iski nykyliigaassa yli 80 pinnan kauden ja vuonna 99-00 niin paljon pinnoja että olisi 56 peliä pelatessaan tehnyt 92 pinnaa (liigan piste-ennätys 93). Marek Zidlicky voitti meillä pakkien pistepörssin kolmesti peräkkäin ja oli kahtena kautena joukkueen paras pistemies vaikka onkin pakki. Jaroslav Bednar teki meillä 60 pinnaa, voitti maalipörssin ja oli pistepörssin kakkonen.

Eli voidaan sanoa että tshekit ovat hyvinä päivinä maagisia ja huonona päivänä kiukuttelevia primadonnia.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti lintu

Ei hätää, ei Hirso vielä mikään menetetty tapus ole.

Hienoa, etten ole yksin ajatusteni kanssa. Mielestäni Hirschovitsissa on potentiaalia aivan liiga eliittiin asti. Jotenkin vain tuntuu tyhmältä, että kaikki kaatavat hänen niskaansa jatkuvasti paskaa. Kolmossentterinä 21 pistettä ei todellakaan ole huonosti. Vielä kun katsoo ketä vierellä on pelannut koko ajan, niin Hirsoa ei todellakaan voida luokitella menetetyksi tapaukseksi. Mielestäni Hirsoa voitaisiin kokeilla kakkosen sentterinä.

Samalla kylläkin toivoisin, että Häppölän kanssa saataisiin jatkosopimus aikaan, sillä hän voisi Fagerstedtin kanssa olla hyvä pari pitoketjuun. Hauhtonen pelaisi kolmosen keskellä ja ykkössena pitäisi sitten hankkia. Mieluiten sieltä P-Amerikasta.
 

roni3

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Laura Ruohola
Viestin lähetti lintu
Eli voidaan sanoa että tshekit ovat hyvinä päivinä maagisia ja huonona päivänä kiukuttelevia primadonnia. [/B]



Juuri tätä hain lintu hyvä. Puit sen vain paremmin ymmärrettävään muotoon. kiitos.
Jos rosterissa olisi Lenerin mukana tuoma ykkönen ja syksy menisi kiukutellessa... tai kevät, aivan sama, niin taas olisi jonkun pää pölkyllä.
Jos taas ykköseksi tulee P-Amerikasta tasaisempi suorituksiltaan oleva / olevat äijät ja pitäisi valita, niin ainakin itse ottaisin kingin ykkösen.
En kyseenalaista mitenkään tsekkejen taitoja, mutta en ainakaan itse jaksaisi, jos siellä sukellettaisiin kokoajan ja kitistäis.
Onnistuessaan varmaan yhtä tehokas tai tehokkaampi ja pelätympi vs pärä, harks ja kibe, mutta joskus tuntuu, että tsekkien kanssa olo on kuin ostaisi ässäarvan.
Tsekit ovat puolestani aivan yhtä tervetulleita loppujen lopuksi kuin muutkin, mutta tässä tilenteessa kun kakkonen on "omien junnujen" varassa, niin katson paremmaksi, että ykkönen olisi takuuvarma.
Vai pystyykö omat junnut kantamaan vastuun tulevan ykkösen mahdollisesti epäonnistuessaan?
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Lopulta siis King signattiin vuodeksi tukemaan Kuitusen valmentaja pestiä. Kuitunen on organisaation nöyrä palvelija. Sanottakoon, että allekirjoittaneen muistivihkolla Kuitunen on No. 1.

HIFK hakee tosissaan menestystä uudella kaudella perinteisellä fyysisellä pelityylillä. Menestys sana saattaa viitata myös taloudellisten pelimerkkien optimaaliseen hyödyntämiseen.

Joukkueeseen halutaan aidosti saada takaisin omia kaiffareita. Jokainen ymmärtää, että King tulee osallistumaan aktiivisesti pelaajahankintoihin ja siksi kaikki nimet ovat vielä lopullista sinettiä vaille.

Seuraavia nimiä on jo noussut esille 2005-2006 HIFK:n rosterissa. Hauhtonen on jo tehnyt sopimuksen. Mäkiaho tekee paluun. Ahosen lisäksi Albanyn hyökkäyspään järkälemäinen, 220 kg, gooni on liitetty HIFK:hon, tiettävästi kyseinen pelaaja täyttäisi myös Kingin joukkueessa hanskaajan paikan. HPK:sta Mäkelä on palaamassa kotiin tuomaan fyysisyyttä. HIFK on Kärpistä myös Boumediennen ja Sihvosen perässä. Salmelainen liittynee hyökkäykseen. Holma ja Kultanen jatkavat. Benysek lienee Matikaisen Tsekin matkan antia. Lamberg on palaamassa.
 
Viimeksi muokattu:

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Viestin lähetti Q

Seuraavia nimiä on jo noussut esille 2005-2006 HIFK:n rosterissa. Hauhtonen on jo tehnyt sopimuksen. Mäkiaho tekee paluun. Ahosen lisäksi Albanyn hyökkäyspään järkälemäinen gooni on liitetty HIFK:hon, tiettävästi kyseinen pelaaja täyttäisi myös Kingin joukkueessa hanskaajan paikan. HPK:sta Mäkelä on palaamassa kotiin tuomaan fyysisyyttä. HIFK on Kärpistä myös Boumediennen ja Sihvosen perässä. Salmelainen liittynee hyökkäykseen. Holma ja Kultanen jatkavat. Benysek lienee Matikaisen Tsekin matkan antia. Lamberg on palaamassa.

No entäs Kaikkonen?

I. Pikkarainen on odotetusti jatkamassa Pohjois-Amerikassa, kuten sinua luotettavampi Isaksson ehti jo kertoa.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Master Chief

I. Pikkarainen on odotetusti jatkamassa Pohjois-Amerikassa, kuten sinua luotettavampi Isaksson ehti jo kertoa.

Itse en vielä heittäisi kirvestä kaivoon IPikkaraisen suhteen.

red nec:
"Antakaahan kuulun faktoja siitä,kuinka nyky rosteristamme joku tai joitakin voisi istuttaa 2-ketjuun kehittymään."


Luttinen.
 

rafalski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Q
Benysek lienee Matikaisen Tsekin matkan antia.

Mitä helvettiä... no ei varmasti millään osapuolella luulisi olevan kauheasti innostusta Benysekin paluulle.
 

rossoblu

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Viestin lähetti Wiltord
Hienoa, etten ole yksin ajatusteni kanssa. Mielestäni Hirschovitsissa on potentiaalia aivan liiga eliittiin asti. Jotenkin vain tuntuu tyhmältä, että kaikki kaatavat hänen niskaansa jatkuvasti paskaa. Kolmossentterinä 21 pistettä ei todellakaan ole huonosti. Vielä kun katsoo ketä vierellä on pelannut koko ajan, niin Hirsoa ei todellakaan voida luokitella menetetyksi tapaukseksi. Mielestäni Hirsoa voitaisiin kokeilla kakkosen sentterinä.

Tästä tulee mieleen, että kun kolme vuotta sitten jahkailtiin Tuomo Ruudun mahdollisen paluun suhteen, jotkut ihan ilmeisen tosissaan esittivät, ettei me mitään jämänarria tarvita, kun meillä on Hirso. Taisivatpa jotkut innokkaimmat istuttaa Hirsoa New York Rangersin kokoonpanoihinkin.

Nyt sama mies kolme vuotta vanhempana ei enää kelpaisi edes heikentyneeseen liigaan (ilmeisesti ei kuitenkaan samojen nimimerkkien puolesta). Minä ainakin näen kakkosen sentterinä mieluummin oman kasvatin Hirschovitsin kuin turkulaisen Hauhtosen ja jaksan odottaa sitä tulevaa läpimurtoa ainakin seuraavat 5 vuotta.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Hämmennetään taas vaihteeksi tätäkin soppaa...

Vierailin Hamburg Freezersien kotisivuilla ja etsin sieltä kaikki ulkomaalaiset pelaajat, jotka pelasivat joukkueessa viime kaudella. Yllättäen lähes kaikki olivat kanukkeja...

Listataanpa nämä kanukit + 1 jenkki tänne, jotka saattaisivat seurata entistä valmentajaansa mikäli välit ovat säilyneet ja sopimus on katkolla:

Jean-Sebastian Giguere
1977 185/90
G, left
NHL 2000-2004, AHL
2004-2005: 6 92.45/2.39 0 min PO 2 88.14/4.20 0 min


Mielenkiintoinen nimi. Tilastot menneeltä kaudelta eivät vakuuta, mutta kuuluu NHL:n vakiokalustoon. Se ei toki takaa onnistumista täällä... Eiköhän jatka taalajäillä, jos vain NHL ensi kaudella käynnistyy.

Bobby House
1973 186/103
F, right
AHL
2004-2005: 47 11+10=21 59 min -9, PO 2+3=5 8 min +2


Massaa on ja tehnyt hyviä tehoja AHL:ssä. Power forward?

Darren van Impe
1973 185/88
D, left
Nhl-konkari (toinen kausi DEL-liigassa)...
49 7+29=36 82 min -16, PO 5 1+1=2 8 min 0


Voisi olla hyväkin hankinta. Kokemusta ja johtajuutta uskoisin löytyvän. Hyvät tehot kuluneelta kaudella puolustajalle.

Craig Johnson
1972 191/90
F, left
NHL-konkari...
2004-2005: 42 19+25=44 56 min +8 PO --


Tuskin jatkaa ensi kaudella euroopassa, jos taalajäillä pelataan. Hyvät pisteet menneeltä kaudelta ja raamit. Niin ja kokemusta on.

Alan Letang
1975 187/92
D, left
8 ott. Dallas 2 ott. Calgary, AHL
2004-2005: 42 1+9=10 20 min -5, PO 5 0+1=1 4 min +2


Peruspuolustaja? Tehnyt AHL:ssä yli 20 pisteen kausia. Näyttäisi olevan syöttelijä.

Paul Manning
1979 193/93
D, left
8 ott. Columbus, AHL
2004-2005: 36 4+6=10 90 min -1, PO 6 1+0=1 10 min +1

Hyvät raamit. Voisi olla hyvä peruspakki, joka siivoaa maalin edustan. Jäähyjäkin ihan ok... ; ) Tehot eivät kyllä kummoiset ja miten on se liikkuvuus...?

Shane Peacock
1973 178/89
D, right
WHL, IHL
2004-2005:52 11+29=40 58 min -7, PO 1+0=1 0 min 0


Tässä myös tehokas pakki kuluneen kauden tilaston mukaan. Viidellä viimeisellä kaudella yli 30 p. Saksan liigassa, lukuunottamatta kautta 2003-2004 (22p). Oikeakätisyys myös plussaa, mutta miten koko? Korvannee koon liikkuvuudella?

Brad Purdie
1972 177/84
C, right
IHL, yliopistokiekko
2004-2005: 52 14+19=33 50 min -22, PO 6 0+1=1 4 min 0

No joo, miksei. Todella tehokkaita kausia Saksan liigassa. Menneen kauden +/- ei kyllä näytä hyvältä...

Boris Rousson
1970 189/88
G, left
Lukosta tuttu...
2004-2005: 46 90.94/2.70, PO 5 95.97/1.28


Mikä ettei. "Vanha tuttu" näyttää pelanneen kelpo kauden ja ihan tasaisesti aiempinakin kausina. Kokemusta on. Voisi olla hyvä pari Jannelle.

Brandon Reid
1981 177/88
C, right
10 ott. Vancouver, AHL
2004-2005: 45 18+29=47 41 min +10, PO 6 0+3=3 4 min +3


Tässä olisi mielestäni suht nuori ja varmasti vielä tasoaan nostava rightin sentteri. Oli joukkueensa tehokkain pelaaja runkosarjassa. Hyviä tehoja myös aikaisemmilta kausilta eri sarjoissa. Taitaa kuitenkin jatkaa uraansa NHL:ssä, mikäli siellä pelataan.

Dave Tomlinson
1969 180/82
C, left
6 ott. Toronto 31 ott. Winnipeg, AHL, IHL, yliopistokiekko
43 14+9=23 34 min -9, PO 6 1+0=1 0 min +1

E-ei. Ikä tullee vastaan pikkuhiljaa.

Clayton Young
1969 182/82
F
WHL, AHL, IHL
2004-2005: 27 0+7=7 36 min -8, PO 6 0+1=1 28 min -1

Noup.

Eli lihavoidut olisivat mielestäni ihan aikuisten oikeasti varteenotettavia ehdokkaita. Mutta tuleeko kukaan näistä ja miten onnistuisivat, on taas kokonaan eri juttu...
 
Viimeksi muokattu:

kristian

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK - Muita ei oo
Viestin lähetti Q
Lopulta siis King signattiin vuodeksi tukemaan Kuitusen valmentaja pestiä. Kuitunen on organisaation nöyrä palvelija. Sanottakoon, että allekirjoittaneen muistivihkolla Kuitunen on No. 1.

HIFK hakee tosissaan menestystä uudella kaudella perinteisellä fyysisellä pelityylillä. Menestys sana saattaa viitata myös taloudellisten pelimerkkien optimaaliseen hyödyntämiseen.

Joukkueeseen halutaan aidosti saada takaisin omia kaiffareita. Jokainen ymmärtää, että King tulee osallistumaan aktiivisesti pelaajahankintoihin ja siksi kaikki nimet ovat vielä lopullista sinettiä vaille.

Seuraavia nimiä on jo noussut esille 2005-2006 HIFK:n rosterissa. Hauhtonen on jo tehnyt sopimuksen. Mäkiaho tekee paluun. Ahosen lisäksi Albanyn hyökkäyspään järkälemäinen, 220 kg, gooni on liitetty HIFK:hon, tiettävästi kyseinen pelaaja täyttäisi myös Kingin joukkueessa hanskaajan paikan. HPK:sta Mäkelä on palaamassa kotiin tuomaan fyysisyyttä. HIFK on Kärpistä myös Boumediennen ja Sihvosen perässä. Salmelainen liittynee hyökkäykseen. Holma ja Kultanen jatkavat. Benysek lienee Matikaisen Tsekin matkan antia. Lamberg on palaamassa.

Kuulostaa aivan liian hyvältä ollakseen totta. Uskoin kaiken kunnes huomasin että olit listannut "Albanyn Goonin" 220-kiloiseksi. :)

Kaikki mainitsemasi nimet kyllä kelpaisivat minulle.
 
Viimeksi muokattu:

helsingin ifk

Jäsen
Suosikkijoukkue
helsingin ifk
I. Pikkarainen on odotetusti jatkamassa Pohjois-Amerikassa.

Mutta eikös se Tony Salmelainen ole myös tulossa ifk:hon ensi kaudeksi? Täksi kaudeksi se olisi tullut jos sen ahl joukkue olisi vaihtanut kaupunkia.Vielä varmasti ifk:hon on tulossa Ari Ahonen ja Janne Hauhtonen ja joku vielä joka ei koskaan ole pelannut ifk:ssa ei ole Holma eikä Salonen.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Eiköhän voida jo lopettaa veskariosastomme spekuloinnit sillä hänet on seuraamme jo palkattu. Toivotaan Arskan hoitavan hommat tasaisella varmuudella. Itse ainakin olen odottanut kaveria jo pari vuotta ja uskon hänen kuitenkin kehittyneen farmiliigoissa viime visiitistään. Yksi nimi jota farmiliigoja seuraamalla on tullut esille on kyllä jo muutaman esille ottama Mike Cammalleri. Herran tehopisteiden sarake on kyllä sitä luokkaa, että tuo herra olisi hienoa saada meidän liigaamme pelailemaan. Kyseisen kaverin perässä uskon kyllä olevan varmaan puolet Euroopasta ja varmaan änäristäkin kiinnostusta löytyy. Toivotaan kuninkaaltamme löytyvän pelisilmää vahvistusten suhteen ja saamme nauttia ensi kaudella kunnon ulkolaisista.
 

red nec

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Senior:kyllä tervehtisin ilolla sitä päivää kun luttinen tai järvinen lunastavat paikkansa 2-ketjun laidassa.MUTTA se pessimistinen olio kömpii itsestäni esiin ja riivaa näillä ikuisilla lupauksilla yöuniani.Näiden omien junnujen osalta tilanne on sama kuin suurella osalla maamme ns.junnuista:luistellaan pienestä pitäen pianot selässä ja reidet ovat kuin punapuun rungot,sitten kun esiin nostetaan luovuus ja juonikkuus pelitilanteissa, vajotaan
harmaaseen massaan.
Toivottavasti joudun syömään kylmää puuroa hatullisen ja olen siihen valmis, mutta tällä hetkellä ei ole kiirettä lounaalle.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Viestin lähetti -BR-
Listataanpa nämä kanukit + 1 jenkki tänne, jotka saattaisivat seurata entistä valmentajaansa mikäli välit ovat säilyneet ja sopimus on katkolla:
Mä sanoisin näin ulkopuolisena että unohtakaa nuo DEL-liigan 30-vuotta täyttäneet kanukit jos te aiotte olla mukana mitalitaistoissa ensi kaudella. Ihan oikeasti, poikkeuksia voi löytyä (kuten esim Dwayne Norris) mutta suurin osa on näitä AHL:ssä 2-3 ketjussa pelanneita äijiä joilla on teemuelomomainen lämäri ja pelaavat pikkusikaa. Kyllä teidän miehistö tarvitsee ulkomaalaispaikoille (varsinkin tällä hetkellä) nimimiehiä eikä ulkomaan "hauhtosia".

Mielenkiinnolla jään tosin odottamaan teidän kohtaamista, varsinkin jos aina luotettavan nimimerkki Q:n ennustus 220kiloisesta hyökkääjästä pitää paikkansa.
 

helsingin ifk

Jäsen
Suosikkijoukkue
helsingin ifk
Viestin lähetti ruoska
Eiköhän voida jo lopettaa veskariosastomme spekuloinnit sillä hänet on seuraamme jo palkattu. Toivotaan Arskan hoitavan hommat tasaisella varmuudella. Itse ainakin olen odottanut kaveria jo pari vuotta ja uskon hänen kuitenkin kehittyneen farmiliigoissa viime visiitistään. Yksi nimi jota farmiliigoja seuraamalla on tullut esille on kyllä jo muutaman esille ottama Mike Cammalleri. Herran tehopisteiden sarake on kyllä sitä luokkaa, että tuo herra olisi hienoa saada meidän liigaamme pelailemaan. Kyseisen kaverin perässä uskon kyllä olevan varmaan puolet Euroopasta ja varmaan änäristäkin kiinnostusta löytyy. Toivotaan kuninkaaltamme löytyvän pelisilmää vahvistusten suhteen ja saamme nauttia ensi kaudella kunnon ulkolaisista.

Jokerit on ainakin Cammallerin perässä mutta mun puolesta se voisi tulla ifkiin mielummin kuin narreille!
 

helsingin ifk

Jäsen
Suosikkijoukkue
helsingin ifk
Viestin lähetti Nikke
Mä sanoisin näin ulkopuolisena että unohtakaa nuo DEL-liigan 30-vuotta täyttäneet kanukit jos te aiotte olla mukana mitalitaistoissa ensi kaudella. Ihan oikeasti, poikkeuksia voi löytyä (kuten esim Dwayne Norris) mutta suurin osa on näitä AHL:ssä 2-3 ketjussa pelanneita äijiä joilla on teemuelomomainen lämäri ja pelaavat pikkusikaa. Kyllä teidän miehistö tarvitsee ulkomaalaispaikoille (varsinkin tällä hetkellä) nimimiehiä eikä ulkomaan "hauhtosia".

Jään mielenkiinnolla odottamaan minkälaisia kanukkeja tänne ifkiin tulee mutta suurin osa teistä aliarvioi Janne Hauhtosta oli mm-kisa leirillä mukana ja Jypin kapteeni eli ei mikään paska ole kyllä luulen sen olevan kova nimi ensi kaudella!
 

Arsenal

Jäsen
Suosikkijoukkue
kärpät
No mielestäni ifk:n kannattaisi tehdä järkevä ratkaisu ja napata ahosen ari takasin, viimeeks ku se oli ifkoossa niin kokemus ja itseluottamus puuttui, nyt parin jenkkivuoden jälkeen niin vois olla aika muuri. Tietysti oma suosikkini olisi takavuosien tappara Jason Muzzatti.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti kristian
Kuulostaa aivan liian hyvältä ollakseen totta. Uskoin kaiken kunnes huomasin että olit listannut "Albanyn Goonin" 220-kiloiseksi. :)


Kyllä kaikki pitää paikkansa.
Paino johtuu pelaajan käyttämästä rautahaarniskasta.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olisikohan tämä "220-kiloinen" (vai paunainen?) gooni sitten Skrlac, Janssen vai Schultz?
 

helsingin ifk

Jäsen
Suosikkijoukkue
helsingin ifk
Kyllä kaikki pitää paikkansa.
Paino johtuu pelaajan käyttämästä rautahaarniskasta. [/B

Toi on pelkkää shittii toi. Ei se painaa varmaan 220paunaa
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Detroit Red Wings,Hc Salamat.
Kyllä mä ainakin ootan et Lennu Petrell parantaa huimasti peliänsä ens kaudella.Armeija snadisti vaikutti varmaan Lennun otteisiin kaukalossa. Kyllä Matikaisen pitää pikemmiten sorvaa sopimukset "jos"ei viel oo,niin Arttu Luttiselle,Hannu Pikkaraiselle ja tietenkin Teemu Laaksolle!! Laakso pelas kuin vanha tekijä ennenkuin loukkaantui. Ja meidän unohdettu viime vuosien parhain A-juniori Harri Hautajoki olisi kiva nähdä miten kaverilla luistin kulkisi Sm-liigassa. Viime vuosi meni armeijassa ja Hc Salamissa kaveri pelas toista kymmentä peliä ja kauden vanhetessa alkoi luistinkin kulkea.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös