HIFK - Jokerit ti 28.2.2006

  • 17 137
  • 86

Mr.J

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New Jersey Devils
Freadrich#43 kirjoitti:
Odotan illan ottelulta nyrkkitappelua. Alan menettää uskoni Riku "Rystyset" Rahikaiseen jos ei nyrkit ala jo pikkuhiljaa laulamaan.

Tappelut on aina tervetulleita kunhan ei äitiydy tälle tasolle!
http://avokatsomo.com/arkisto/2006/02/23/romanialaista-hockeytaituruutta/

HIFKille 4-3. Lennu tekee kypärätempun!

PS. Sinä joka olit edellisessä paikallispelissä ja joka V..un Askeyn torjunnan jälkeen muistit huutaa, että "muistakaa että missä Askey pelasi vielä pari viikkoa sitten", Niin JÄÄ KOTIIN. OLET RAIVOSTUTTAVA.
 

Jake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tupis kirjoitti:
Ei sitä tiedä, Mr.IFK ainakin ennusti Torino Esposizionin ulkopuolella toissa Sunnuntaina että vielä se Peter tulee tällä kaudella ja lyö meille luun kurkkuun!
Kuka on Mr. IFK? Toivottavasti White tekee niin, mutta epäilen.

Ikävä kyllä tämän päivän matsi ei voisi vähempää kiinnostaa olympialaisten jälkeen. Ehkä se fiilis siitä nousee, kun astelee sisään halliin.
 

kaksoismetro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Virmasen herrasväki
Freadrich#43 kirjoitti:
Odotan illan ottelulta nyrkkitappelua. Alan menettää uskoni Riku "Rystyset" Rahikaiseen jos ei nyrkit ala jo pikkuhiljaa laulamaan.

Jos lähihistorian perusteella mennään, niin Kahina Rahikainen ei välttämättä pääse jäälle ollenkaan. Aika monessa matsissa Vepun paluun jälkeen on kolmastoista hyökkääjä/kahdeksas puolustaja istunut penkillä koko ottelun tai saanut rusettiluistella vain pari minuuttia. Näin ainakin muistelen. En muutenkaan jaksa uskoa, että Kahina tappelisi ilman lupaa itseään ulos kaukalosta. Mitä hyötyä Jokereille ottaa joku Lostedt pois pelistä? Jengiä on koko kauden pyritty saamaan yhtenäiseksi ja kurinalaiseksi, joten tuskinpa Riku alkaa omaa pelipaikkaansa riskeerata ellei sitten saa tappelemalla ulos jotain HIFK:lle oikeasti tärkeää pelaajaa kuten herooista Peter "Kone" Whitea. Jos tekee tuhmia, tulee Roni Andersson ja syö pelipaikan.

Kivistö on siis tänään kolmosen sentteri. Joskus syksyllä hän pelasi Filppulan ja Variksen välissä Lukkoa vastaan ja teki ensimmäiset liigapisteensä (1+1), mutta muistaakseni jo seuraavassa ottelussa hänet oli pudotettu varamieheksi alkukauden "hyvistä suorituksista rangaistaan" -periaatteen mukaisesti. Aika mielenkiintoiset nuo kolmos- ja nelosketjut nyt. Filppula-Kuki-Koivisto aloitti kauden nelosketjuna ja pitkällisten venkoilujen ja viritysten seurauksena ympäri mennään yhteen tullaan. Vihdoin ja viimein Ilari on siirretty takaisin laitaan. Muutama kuukausi siinä vierähti. Kolmosen Vopat-Kivistö-Virta-yhdistelmä sen sijaan on luokkaa tjaa. Filppula ja Kivistö ovat pelanneet ihan kohtalaisesti yhteen, joten ei ehkä olisi ollut huono idea vaihtaa Filppulan ja Vopatin paikkoja, jolloin ketjujen roolijako olisi saattanut olla selvempi, mutta tämä tällainen nyt on pelkkää näpertelyä. Jääköön. Kukin ketju dominoikoon molemmissa päissä. Koomisena yksityiskohtana voisi tähän väliin muuten huomioida, että aivan kauden alussa Jokereiden kakkosketju oli Kuusisto-Niinimäki-Varis... Lepo!

Curre on näköjään asettanut loppukauden tavoitteet varovaisesti: kauden viimeinen matsi voitetaan. Tähtäin on siis asetettu vieraspeliin Ilvestä vastaan.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jake74 kirjoitti:
Kuka on Mr. IFK?
Naapurista veikkaan njotta Frank!

Mistähän tuo sekoilu erilaisten kokoonpanojen suhteen juontaa. Hifk:n rosterista on ainakin ollut ihan helvetin erilaisia versioita itse seuran sivuilla ja sitten liigan sivuilla. Tarkoittaahan tämä sitä, että Jokerit saa päättää myös naapurin kokoonpanon ? Tämä siis sen lisäksi, että Jokerit jo päättää sen ketä Hifk:ssa pelaa ja ketä siellä valmentaa. Urheilujuomamerkin naapuri valitkoon edelleen itsenäisesti.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
kaksoismetro kirjoitti:
Curre on näköjään asettanut loppukauden tavoitteet varovaisesti: kauden viimeinen matsi voitetaan. Tähtäin on siis asetettu vieraspeliin Ilvestä vastaan.
Oikeastihan tuolla tarkoitetaan loogisesti 22.4. pelattavaa neljättä finaalia. Ihan vaan siksi sitä neljättä, että päästään juhlimaan kotihallissa. Kun Kärpät kaatuu jo puokkareissa ja Tappara välierissä ja Kerho pelaa pronssista, niin kukas siellä finaalissa olisi meitin kanssa? Ettei vaan kävisi niin, että tänään ei pelatakaan kauden viimeistä paikallismatsia...
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
eh kirjoitti:
Jokerit tänään kokonaisuudessaan:

Varis-Santala-Dahlman
Valtonen-Pakaslahti-Hyvönen
Vopat-Kivistö-Virta
Koivisto-Kuki-Filppula
Rahikainen

Lepistö-Martikainen
Järventie-Kankaanperä
Kalteva-Latvala
Kantee

Askey
Passmore

Hyvältähän tuo näyttää, kun Virtakin on taas mukana. Rahikainenkin on sopivassa roolissa vaikkapa hakemaan sen naapurin pelotteen pois.

Kyllä ketjut ovat ihan perseestä, jos saa suoraan sanoa. Ei uskoisi, että tämä peli on Jokereille tärkeä kun ei voittoa tavoitella parhaalla mahdollisella taktiikalla ketjujen suhteen. Nythän mennään Curren teesillä jaettu taito on joukkueen etu tms. Ja huomatkaa, se ei ole edes ruotsalaisen sosialidemokratian tapa koota ketjut. Ehei, kun pelissä on panosta, tarvittaessa vaikka Foppa ja Sundin pelaavat samassa ketjussa. Mikä prk siinä on, että tätä asiaa ei Suomessa tajuta? Olisi pitänyt viskata Curre ulos ja koota ehdottamani Surenkin-Äikäs. Tämä kaksikko olisi koonnut ketjut todennäköisesti juuri kuten itsekin kokoaisin ne.

Jokereilla pitäisi olla selkeä ykkönen. Se on - ja tämä on ainoa mahdollinen - Santala ja Hyvönen samassa ketjussa. Toinen laituri voi sitten jonkin verran vaihdella, mutta Santala-Hyvönen on pari, jota ei tulisi pistää palasiksi. Siinä olisi Jokerien selkeä ykkösnyrkki. Toiseen ketjuun sitten Paka-Virta/Varis ja kolmanneksi taas jopa ottelukohtaisesti sopiva laituri. Tässä ottelussa se voisi olla Vopat ykkösessä tai ainakin kakkosessa kaivamassa kiekkoja.
 

Johnee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
cobol kirjoitti:
Kyllä ketjut ovat ihan perseestä, jos saa suoraan sanoa.

Täysin samaa mieltä. Minun ehdotukseni:

Valtonen-Santala-Hyvönen
Dahlman-Pakaslahti-Varis
Vopat-Filppula-Virta
Koivisto-Kuki-Rahikainen
Kivistö

Vähän teki kipeää tuo kolmosketjun muodostaminen, ja vaikeaa oli pudottaa Kivistö kokoonpanosta pois, mutta minun silmiin tuo koostumus on loppujen lopuksi paras vaihtoehto, Filppulan hienoisesta hyytymisestä huolimatta. Rahikaisen roolipelaamista taas ehdottomasti pitää käyttää nelosessa, jo hyväksi havaitun Koivisto-Kuki duon kanssa. Myös mietitytti Valtosen ja Variksen paikat. Sijoitin kuitenkin näin, lähinnä luottaen Pakaslahden kykyyn pitää kakkosketjun puolustushommat kasassa. Valtonen taas antaa Santalalle ja Hyvöselle tilaa hyökkäyspäähän.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuolla puolustuksella nollapeli paikallisessa ja samalla Stadin Herruus sekä mahdollisuus runkosarjan voittoon säilyi. Kiitos Doug, Kiitos HIFK!
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Stadin Ykköset! Nummer ett I staden!

Hienoa IFK! Aikamoista taiteilua tämä peli oli, jännittävää ehdottomasti, mutta myös perinteinen lomaltapaluupeli. Molemmat maalivahdit pelasivat loistavasti. Ensimmäisen erän aikana Askey piti Jokerit pelissä mukana, toisessa Rämö IFK:n, tosin Rämön suoritusta yhtään aliarvoimatta, Jokereiden maalinteko oli sitä samaa sontaa kuin naapurin peli koko kauden ajan. Milloin viimeksi olet nähnyt Variksen laukovan tyhjästä maalista ohi? Minä en valitettavasti useastikaan. Tänään näin.

Molempien faneilta hyvää meininkiä, Jokerien jengi tosin hiljeni melkoisesti IFK:n voittomaalin jälkeen, mutta kyllähän tappiolla olo ja Stadin kakkosuus toki vituttaa. Tällaista pitäisi saada jokaiseen paikallispeliin, että vierasfanit yhteen läjään ja kilpalaulua kotijoukkueen fanien kanssa. Pari kertaa tällä kaudella on näitä ollut ja hyvää tulosta tunnelman osalta on heti nähty.
 

Speedye

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, CR7, AO, Härski
Kiitos HIFK!! Pidätte meidät vielä mukana.. Tilanne näyttää jo huomattavasti valoisemmalta. Oliko Jokerit totutun vaisu? Ilmeisesti maalivahdit olivat ns. kuumia koska vain yksi maali saatiin aikaan..
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
10 kommenttia

1. Ruosteista peliähän tämä oli. Harvoin näkee niin paljon menetettyjä paikkoja, kiekkoja ja sutaisuja.
2. Molemmat joukkueet keräsivät kilvan mokia kalenteriinsa.
3. Curre väitti, että oli hieno ottelu ja jokerien paras pitkään aikaan. Herre Gud olin varmasti eri ottelussa.
4. Shedden totesi samaisessa Metron haastattelussa, että Toivolan 5-3 antamat jäähyt olivat kyseenalaisia. Tässä uskallan olla eri mieltä valmentajajumalamme kanssa, siltä osin, että ne olivat molemmille joukoille Toivolan alkuperäisen linjan mukaisia.
5. Toivolan linja oli tosin pahasti hakusessa kolmannen erän alussa. On varmasti pelaajille ilkeää kun linja heittelehtii noin.
6. Propsit molempien joukkojen faneille. C-puolella kuului hienosti kilpalaulantaa, ja narrifanien käytös oli ihan ok. B2 ja Stadin Kingit voittivat kylläkin huutoskaban, mutta aika niukasti, ja varmasti sen takia, että narrihuutosakki oli kohtuullisen hiljanen kolmannen erän loppupuolella.
7. Hauhtonen oli jotenkin unessa, paljon sähläystä ja turhia kiekonsiirtoja.
8. Rämö oli mieluinen yllätys. Pysyi aika rauhallisena ja pysyy näköjään pystyssä aika kauan. Ei ole mikään Saken koulukunnan miehiä.
9. Janne oli Petoklubissa ja kertoi että häntä vaivaa vain pieni nivusvamma, ja että hän ehkä huilaa loppuviikon. Päivä kerrallaan mennään.
10. Oliko ehkä omat silmät sameat olympiakisoista, kun tämä peli näytti niin onnettomalta ja täynnä mokia.
 

Gusse

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
RoopeS kirjoitti:
7. Hauhtonen oli jotenkin unessa, paljon sähläystä ja turhia kiekonsiirtoja.
Sen ihme lintuinfluenssan jälkeen Janne ei ole ihan ollut täydessä terässä. Oli jo ennen taukoakin vähän epävarma kiekon kanssa. Eiköhän se siitä kuitenkin mene.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
1-0 ja Stadin herruus 2005-06 pistein 15-9

Kausi alkoi taas uudestaan ja aikamoiselta sekoilulta peli näytti. Hirschovitsin pelaaminen myös tasakentällisin puolustajana ei ainakaan auttanut asiaa, vaikka Kimi lopulta olikin illan sankari voittomaalillaan. Rämö oli maalissa oikein hyvä ja juuri sen yhden maalin verran parempi kuin Tom Askey. Ehkä me ei hävittykään tässä mv-kaupassa niin paljon kuin aluksi ajateltiin. Pasi Saarinen pääsi pitkästä aikaa kokeilemaan pelaamista. On hyvä, että Pasi alkaa jo kuntoutua. Ketju Luttinen-Hauhtonen-Salmelainen ei ollut parhaimmillaaan, vaikka olikin lopussa tekemässä voittomaalia. Turo Järvinen oli epäonnekas maalipaikoissa. Oli Jokereillakin tilanteensa, varsinkin 2. erässä, mutta Rämö torjui kaiken ja Jokerit laukoivat aika paljon hyvistä paikoista myös ohi maalin.

Ei oikeastaan muuta, pelit saatiin taas käyntiin ja saimme 3 pistettä Jokereilta täydessä hallissa. Kyllä se pelikin lähtee taas kulkemaan, kun pelataan pari ottelua lisää. Naapuri putosi taas säälirajan alle, joten heille torstain TPS-peli on huipputärkeä.
 

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olihan paska matsi! Jokerit kahvasi ja Toivola pisti äijää boksiin. IFK:n ylivoima totaalipaskaa ekassa erässä. Hyvä ettei nukahtanut.

Tokassa erässä Toivola pisti hetkeksi pillin taskuun ja siinä erässä ei muuta mainittavaa tapahtunutkaan.

No kolmas oli samaa kuin kaksi edellistä, paitsi Toivolalla taas pilli käytössä. Ainut hyvä asia oli Hirson maali, joka takasi ettei tarvi kärsiä 60min pidempää.

Narreista pisti silmään Varis, joka mussutti jokaisesta Jokerien kahvajäähystä. Sinänsä ihmeellistä sillä linja oli aika pitkälle sama tokan erän notkahdusta lukuunottamatta. Siitä Toivolalle pisteet. Eikö Jokereita ole pidetty nopeana hyvin luistelevana joukkueena?? Tänään oli todella tahmeeta.

IFK:sta jäi mieleen... no.. öö.. ei ketään..? Hauhtonen oli jäässä. Petrell ajeli pari kertaa nätisti.

Tämän matsin perusteella voisi todella vakavasti miettiä monta paikallismatsia kaudessa tarvitaan. Eihän tätä paskaa katso ensi kauden 8.pelissä edes 4000 ihmistä.
 

bizkit78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
No jaa, olipa just niin paska peli ku osasi odottaa. Onneksi Narrit ovat sen verran jäässä ettei omissa soinut. Tasakentällisin ei Narreilla ollut hirveästi tilanteita. Hifk:n yv oli sentään ihan hirveetä ja Hauhtosen flegmaattisuus pisti vihaksi, toivottavasti ei pojalla ole jo noussu kusi päähän. Muutenkin oli aika junnumaisia virheitä. Peli oltais voitu ratkaista jo tokassa erässä mutta koko rahan edestä taas sählättiin. Narrien tehottomuus oli huvittavaa.

Joka tapauksessa tärkeät 3 pistettä ja Stadin herruus sinne minne se kuuluukin.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Suomen maajoukkue, altavastaajat
Kimmo_Ahteri kirjoitti:
Eikö Jokereita ole pidetty nopeana hyvin luistelevana joukkueena?? Tänään oli todella tahmeeta.

Sarkasmia vaiko ei, mutta ei ainakaan tällä kaudella ole pidetty. Nimenomaan liike on ollut todella surkeaa koko kauden, ihan viime aikoina ehkä hitusen parantunut, mutta vain hitusen.

Pelistä ei ihmeellistä sanottavaa kun en paikalla ollut, torstaina on todellinen pakkovoiton paikka tai kausi on siinä.

p.s. niin sen voisi kysäistä että miten Toke pelasi pitkän tauon jälkeen?
 

mutt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,ylilyönnit,Harkinsin juomalahjat
Huuru_Sauhunen kirjoitti:
p.s. niin sen voisi kysäistä että miten Toke pelasi pitkän tauon jälkeen?

Aika pahasti hukassa, huomasi että oli keskenkuntoinen. Esimerkiksi perus rannari tuotti vaikeuksia vauhdissa, se kertonee jotain. Mutta ei mikään ihme, kun kaveri on ollut kuukausia sivussa.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Murskavoitto. Jälleen. Vaikka Hirson maali oli hieno, nähtiin ottelun kliimaksi itse asiassa jo ajassa 18:15 kun Santala yritti epätoivoisesti jättää jälkeensä Peter "Nordiksen Salama" Whiten, mutta joutuu lyömään hätäisesti pitkän kun peetter ei luovuta. Tässä etanoiden taistelussa joku varmaan näkee sitä todellista paikallispelisähäkkyyttä. Kahdeksannen kerran.

Toinen huomio oli, että Virmanen on ilmeisesti palkannut ison kourallisen turkulaislääkäreitä, koska tämä jo kertaalleen kuollut #40 pörräsi heti perään ykkös-YV:ssä.

Ja perhana, joku oli pöllinyt A-aulan hodarivaunut. Palauttakaa heti!
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
#12 kirjoitti:
Toinen huomio oli, että Virmanen on ilmeisesti palkannut ison kourallisen turkulaislääkäreitä, koska tämä jo kertaalleen kuollut #40 pörräsi heti perään ykkös-YV:ssä.
Noh, jos Lepistö ei olisi pelin vielä jatkuessa keräillyt itseään vaihtoaitioon, niin Luttinen olisi ollut matsista pihalla, ehkäpä vielä seuraavastakin. Että sikäli turhaa on itkusi. Kyllä siinä vähintäänkin ilmat pihalle meni, sen verran kovalla vauhdilla ajettiin selästä laitaan.

Matsi oli puuduttava ja heikkotasoinen, virheitä tekivät molemmat joukkueet hirveästi. Kai sitä ehti vaan olympialaisten aikana tottua liian hyvään, ei tuollaista taaperrusta kestä katsoa.
 

werty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei noussut suurten pelien joukkoon tämä ottelu.

Toivola oli tänään todella huono. Alkuun yritti kitkeä kaiken pois ja lopuksi sai taas kahvata ja roikkua. Joku linja pitäisi olla, vaikka huonompikin. Ja käsittämätön pelin pysäytys lopussa, kun kiekko oli pelattavissa metrin päässä Rämöstä!

Hieno kannustus Jokeri faneilta läpi ottelun ja onnea ifk:lle!
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Speedye kirjoitti:
Kiitos HIFK!! Pidätte meidät vielä mukana.. Tilanne näyttää jo huomattavasti valoisemmalta. Oliko Jokerit totutun vaisu? Ilmeisesti maalivahdit olivat ns. kuumia koska vain yksi maali saatiin aikaan..

Kyllä tässä vanha patu on ihmeissään, kun vuoronperään eri ketjuissa töpseli-, ja narrifanit käyvät anomassa armoa ja apua tai kiittämässä HIFK:ta. Johan on aikoihin elätty. Pitänee säästää nämä kaikki tekstit vastaisuuden varalle.....
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
#12 kirjoitti:
- - -
Ja perhana, joku oli pöllinyt A-aulan hodarivaunut. Palauttakaa heti!

Asiaa. Minäkin etsin hodarikärryjä ja jalapenoviipaleita ympäriinsä, vaan oli kuskattu jonnekin muualle. Epistä.

Lehdistötilaisuudessa Cyrren ottelun tason kehumista jäi varmaan moni muukin ihmettelemään. Kaksi laiskaa ja paskaa porukkaa oli pelaavinaan ja joku viirupöllö tuomaroivinaan. Siinä mielessä kyllä oikeus voitti, että 5-3 yv:llä pitää kyllä maali tehdä, nyt narrit eivät tehneet ja huikaiseva 1-0 voitto siis plakkarissa. Huomion arvoisaa lienee myös se, ettei Shedden kehunut pelin tasoa. Enempi vaan tuomarityöskentelyä.

Hirso oli aivan paska, ainoastaan ainoan maalin teko armahtaa. Lennu teki töitä hartiavoimin ja sai aikaan muutaman mukavan paikan. Potilas Saarinen taisi pelata vain ekassa erässä ja kolmannessa yv:llä? Rämö pelasti mukavasti ne pari vaarallisempaa paikkaa, mutta tekemistä vielä on ennen kuin tästä kaverista huippuveskariksi on edes SM-liigassa. Loput IFKoon pelaajat olivatkin sitten osastoa ynnä muut.

Jokereista täytyy vain ihmetellä, että miksi ihmeessä Järventie ja Kankaanperä keskittyvät vain sitomiseen ja kahvaamiseen, vaikka rahkeita pitäisi olla ihan pelaamiseenkin? Santalat ja varikset olivat totaaliyössä, vopateista yms puhumattakaan. Aika hukassa on Jokereiden "pelikirja", täytyy vain todeta.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
fiftyeight kirjoitti:
Aika hukassa on Jokereiden "pelikirja", täytyy vain todeta.

Minkäänlaista pelikirjaa ei ole olemassakaan. Asiasta enemmän tuolla Jokerien puolella. Tiivistäen: HIFK pelaa selkeällä systeemillä, jossa taktiikka ja strategia ovat valmiina. Sen takia HIFK kestää useitakin avainpelaajien poissaoloja. Jokerit pelaa yksilöinä. Sen takia pelistä ei tule mitään. Curre ei osaa yhdistää yksilöitä edes toimiviksi ketjuiksi tai toimivaksi yv-peliksi.
 

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kimmo_Ahteri kirjoitti:
Petrell ajeli pari kertaa nätisti.

Petrell teki tässä(kin) matsissa aivan helvetisti duunia. Taklaili, väänsi kulmissa, rouhi...Ei tainnut kovin montaa vääntöä hävitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös