HIFK - HPK; To 13.4.2006; klo 18:30

  • 54 396
  • 358

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Muutama välierä-erä pettymys huuhtoutui juuri pois. Itse aloin fanittamaan kerhoa joskus 90-luvun lopussa ja en ole kokenut kuin näitä tappioita. Loistava taistelu ja Miika Wiikman, siinä ne avainsanat. Hifkille iso käsi kovasta vastuksesta.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
3 (kolme)

No niin, Kerho voitti kolmannen kerran HIFK:n ja pelaa historiansa aikana kolmatta kertaa pääsarjan finaalissa. Edellisestä kerrasta on kolmetoista vuotta. Edellisellä kerralla finaaliin pääsyyn oikeuttaneen maalin teki numero kolmetoista. Tällä kertaa ratkaisijan numero oli kolme kertaa suurempi, kolmekymmentäyhdeksän. Kolmansia sijoja on tullut liian monta ja kolmas kerta finaaleissa toden sanoo.

Jotkut kuvittelevat, että kolme on pelkkä numero, mutta minulle muut ovat pelkkiä numeroita. Kolmosessa on totuus.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
JEE!

Ihan helvetin hieno fiilis. Vaikka en varsinaisesti ole kummankaan finaalijoukkueen fani, niin todella hyvä juttu, että finaalissa vaihteeksi vähän eri joukkueet. Ihan sama kumpi voittaa, pääasia että mestari vaihtuu ja se ei ole HIFK, Jokerit tai Tappara. Ja nyt eikun venailemaan finaaleja. Millon ne alkaa? Sunnuntaina vai? Pitää varmaan mennä Rinkelille kattomaan jotain peliä. Kyllähän tää finaalitunnelma pitää itse kokea. Hyvä Suomikiekko!

EDIT: Ettei mee off topic, niin HIFK pelasi ihan hyvin. Hyvin tuli vikassa erassa, mutta ei kädet riittänyt. Hyvä niin. Kyllä yks punainen joukkue finaalissa on tarpeeksi.
 

d2uce

Jäsen
Hieman meni peli osittain ohi hirvittävän jännityksen ja oluen takia, mutta ottelun ratkaisu tuli odotetusti / yllättäen muuten hyvin pelanneen Lundellin imaisuun (tm). Vode ratkaisi, kuka olisi uskonut? En minä ainakaan miehen tämän kauden surffailujen perusteella. Miika Wiikman, kaksi peliä, nolla päästettyä maalia.10+

Jere kesälomille, muu HIFK Raksilaan pronssipeliin. Shedden voisi kysyä Jaloselta vihjeitä, Ju"t"alla kun on noista turhista peleistä paljolti kokemusta.

Olin aivan varma IFK:n tasoituksesta kun peliä oli se pari minuuttia jäljellä ja Salmelainen vei Japaa kuin pässiä narussa, onneksi ei ratkaissut peliä.

Kiitos HIFK:lle hyvästä ja ennenkaikkea jännittävästä ottelusarjasta. Toivottavasti tässä ketjussa vältytään suurilta itkuilta. Ainakaan tässä ottelussa ei tapahtunut mitään minkä johdosta pitäisi suuria surun kyyneleitä vuodattaa.

Paikalla olleilta toivoisin raporttia myös yleisön toiminnasta ja panoksesta ottelussa. Ainakin TV:n välityksellä HPK:n fanijoukko oli lievästi niskan päällä. Ajoittain ei kuulunut kuin taputuksia putkeen fanien yrittäessä huutaa toisiaan kumoon.

Todellinen yllätysfinaali. Ässiä tuskin kukaan veikkasi missään vaiheessa finaaliin ja jopa HPK:n fanienkin on varmaan pakko myöntää, että hieman yllätyksenä tämä "pronssikerhon" finaalipaikka tuli.

0-1 Jukka Voutilainen
 

#94.9

Jäsen
Loistavaa pelin jäädyttämistä HPK:lta. Yksi maali riittää kunhan se on voittomaali.

-Lundelin kanssa finaaliin koki pienehkön kolauksen
-Salmelaisella oli paikkansa ekassa erässä, kasetti ei kestä niin parempi mennä pronssista pelaamaan
-Siistiä peliä
-Japan jäähyt meni kyllä punasten lasien läpi rankasti .. viimonenki Tonyn jäähy, aika ratkasevaan paikkaan mutta onneksi ei

Nyt jää jännitettävää hifkin osalta enää lähteekö Jere pelaamaan ouluun vai maistuuko olut pataässässä paremmalla

-GO HPK -GO ÄSSÄT

enään ei ole väliä kumpi voittaa :)
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Onnea Hämeeseen, en viitsi vielä finaalin voittajaa kertoa, tähän asti matsit ovat menneet huippuasiantuntija veinin mukaan, pidetään vielä jännitys ettei lipunmyynti kärsi. Voittajan toki tiedän, taidankin tästä lähteä imeskelemään hieman porsaanluita iltapalaksi, mutta paljon onnea HPK !

veini
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Onneksi olkoon HPK:lle finaalipaikasta. Vaikka nyt vituttaakin todella rankasti, niin myönnän silti, että kerho ansaitsi voittonsa.

... ja sitten KOFFIN kimppuun. SAATANA!!!
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tänään voitti selkeä "pahisjoukkue"...oiskohan mirrienkin kannattanut kuitenkin jossakin vaiheessa pitänyt ottaa käyttöön omat kuuluisat vahvuudet? Fyysinen peli ja maan paras yleisö. Teillä kun se on hanskoissa meihin verattuna.

Japa...vituttaako vituttaako, kuuntelen...?
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Onnittelut ikuiselle pronssikerholle HPK:lle. Munatonta puhaltelua jossa Wiikmanista tehtiin sankari. Goodbye Shedden Jokereihin, montas viet mukana? Jos Hifk:sta pitää jotain nostaa niin ehdottomasti Lundell, pelasi hienon ottelun. Pena voisitko millään hypätä vaihtoaitioon pronssikapassa jotta saataisiin jotain vaihtelua peliin tai myllytystä? Kiitos HIFK:lle ehdottomasti tästä kaudesta, se oli täynnä väriläiskiä jotka vain haalistuivat ehdottomasti kun tiedettiin ettei Shedden jatka valmentajana. Lets play f... hockey.
 

Brunberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kyynärpäätaklaus
Tuli "vähän" mieleen se 02-03 semifinaalisarja jokereita vastaan kun meiltä niin törkeällä tavalla vietiin finaalipaikka tuomaripelillä. Japalla oli kyllä selvä ykkönen pitkävedossa mutta ei käy kortti parhaallakaan tuomarilla välillä.

Ei jumalauta kun on uskomaton olo tällä hetkellä, ei voi olla totta!!! Kerho finaaleihin pitkän tauon jälkeen ja niin monta paikkaa on ollut sinne kuitenkin mennä, nyt se on kuitenkin totta.

Kiitos kerho!!!!!
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Master God kirjoitti:
Jotkut kuvittelevat, että kolme on pelkkä numero, mutta minulle muut ovat pelkkiä numeroita. Kolmosessa on totuus.

Tarkoittaako tämä sitten Kolmea kultaa... (vai oliko niitä hopeamitaleja kuinka monta tätä ennen)

Itse veikkaan, että nyt kerho voittaa sen kullan. Henkinen yliote on ainakin kerholla, Ässillä ehkä jo takki vähän tyhjä.
 

pelikielto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässä vaiheessa vois toivotella tatin imemiset IFK:n "kannattajille" jotka jaksoivat huutaa n. 5.min pelin aikana!!!!!!! Ei peli siihen ratkennut mutta vituuttaa tuollainen touhu.

Onnea edelleen HPK:lle, olette finaalipaikan ansainneet. Joku fiksumpi voisi melkein väittää että jullien hyökkäyksissä ei ollut ajatusta mukana yhtään..

Ihan sama, nyt vituttaa ja tämä johtaa tietysti n. kolmen päivän alkoholisoitumiseen (onneksi voi sentään glooryhuntata Ässiä mestaruuden johdosta).
 

emiilioo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Flyers, Barca, Azzurri
KIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOSSSSSS!!!!!!!!!!!!

HPK, Aivan uskomatonta....MÄ näin Marko Palon ratkaisun, jonka jälkeen kerho meni viimeksi finaalin, mä näin egyptin pyramiidit, mutta tämä on aivan uskomatonta...

Kerrankin näin päin, en vois olla onnellisempi tällä hetkellä....

This is just crazy!!!!
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Hienoa!

Nyt onkin todellisen tuoreet finaalit, sillä milloin lie ovat nämä kaksi joukkuetta kullasta pelanneet? Saatika yht'aikaa?

Pöhöttyneet organisaatiot saavat nuolla näppejään, kun jääkiekko voittaa! Tai no, kaksi pöhöttynyttä organisaatiota pelaavat vielä sunnuntaina. Tosin ketäpä se tuollainen ottelu nappaa, molemmilla vielä niin ylimieliset kannattajatkin.

Täytyy muuten yhtyä edellisiin, sekä Ruohola&Tamminen pariin: Mikä vitun "tunnelma"? TV-kuvasta kuulin useammin "Kerho" kuin "HIFK". Tuo halli kuulosti Raksilalta. Toki, väärin mikitetty ja väärin kuultu, tiedän, tiedän.
Sekä toinen... Levonen, ethän vetänyt HIFK:n suuntaan vihellyksilläsi, ethän!? Ei siinä, enimmäkseen vihelsi hyvin, oikein ja tasapuolisesti, mutta kolmanteen laitettiinki jo silmät kiinni punanuttujen tekosille.

Onnea "Pronssikerholle" (tuo nimi voitaneen taas hetkeksi haudata?) finaaliin Ässiä vastaan! Tervetuloa HIFK Raksilaan, otetaan oluet ensi kaudelle, kait siellä pelikin on, ehkä?
 

Prujita

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyvä Kerho!

En nyt sanoisi, että Japa ihan avittamalla yritti avittaa. Kyllä HPK:n jäähyihin ihans elvät perusteet oli, kun katsoi tilanteita hidastettuna.

Enää sillä ei ole mitään väliä, tsemiä jätkä finaalisarjaan.

Tervetuloa Ässät Rinkelinmäelle. Eipä olisi kukaan uskonut...

-pikkunoita-
 

IFK4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Kuten varmasti monet on jo todennut, onneksi olkoon Hämeenlinnaan - ansaittu voitto tänään.

Vaikkakin HIFK lopussa myllyttikin suht hyvin, olisi pelin pitänyt olla erilaista läpi ottelun. Aivan turhan varovaista pelailua. Nyt vituttaa todella rankasti, mutta jos katsoo kautta lähtökohtiin nähden on pakko olla erittäin tyytyväinen kokonaisuuteen.

Hyvää kesää kaikille, palataan asiaan ensi syyskuussa.
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Jos meillä on kaksi vastustajaa...

...AIVAN SAMA! Vastassa Hifki ja Japa! Pelkkää kauraa! Löysää paskaa! Kenenkään on aivan turha jauhaa mitään. Parempi finaalissa! Maailman suurin oikeus on toteutunut. Ai saatana mitä taistelua. LÖYSÄÄ PASKAA!
 

pelikielto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ainiin, Suurin kiitos Kerhon faneille mahtavasta kannustuksesta.

Suurimmat päänaukomiset ovatkin sitten tulleet lomalaisilta, sääliksi käy, toivottavasti ensi kaudella budjetti sitten riittää sääläreitä pidemmälle.
Edit:Jätetään tuo Isle of Manin Teinix kommentti huomiotta. Ja parit hymiöt.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Prujita kirjoitti:
En nyt sanoisi, että Japa ihan avittamalla yritti avittaa. Kyllä HPK:n jäähyihin ihans elvät perusteet oli, kun katsoi tilanteita hidastettuna.

-pikkunoita-

Tämä on kyllä totta. Hyvin vihelletty Japalta. Hienosti HIFK vältti jäähyjä mutta tänään se ei auttanut.

Kyllä muuten syö miestä katsoa kerhofanien riemua. Se on niin pienestä kiinni että täällä juhlisi HIFK-kannattajat ja kerholaiset vääntäisi itkua. Noh ei voi ainakaan väittää etteikö parempi olisi mennyt finaaliin. Kuka olisi odottanut ennen kauden alkua tällaista finaalia. HPK-ÄSSÄT
 

JanJ

Jäsen
Master God kirjoitti:
Jotkut kuvittelevat, että kolme on pelkkä numero, mutta minulle muut ovat pelkkiä numeroita. Kolmosessa on totuus.
Eli se olisi sitten luvassa kerholle kolmas hopea ja Ässille kolmas kulta?
No, täällä ei leijuta ainakaan yhtään etukäteen. Tai no, on se hemmetin hienoa että oma tiimi on Suomen kahden parhaan joukossa. Tästä varmasti jokainen kerholainenkin iloitsee tämän illan, ja sitten lähdetään metsästämään sitä ykköspaikkaa.
Ja joku jo väitti että Ässien takki olisi tyhjä. Miten voi finaaleihin lähdettäessä näin olla? Etenkin kun katsoo Ässien materiaalia. Se on monelle pelaajalle nyt se kuuluisa "nyt tai ei koskaan" tilanne. Joten tulee hienot, hienot finaalit.
 

chelios

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Montreal Canadiens
Mahtavaa HPK.

Hienoa että HIFK muutti taktiikkansa viimeiseen peliin. Shedden yritti ilmeisesti siirtyä pelaamaan omasta mielestään "kerhomaisesti" jättämällä pois kovat taklaukset, suoraviivaisuuden ja rymistelyn - tarkoitus oli kai voittaa HPK sen omalla pelillään.

Kuitenkin, kummallisen munaton ratkaisupeli IFK:lta. Kerho teki sen välttämättömimmän... piti nollan ja teki maalin - yhden. Sehän riittää.

edit: typo
--
chelios
 
Viimeksi muokattu:

patapower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät Manchester United
Onnittelut Kerholle, ei edes Japa Levonen saanut teitä pullautettua pronssipeliin.. :D Tiedossa tiukka finaali HPK-Ässät... Ennakkoon pahempi joukkue tulee vastaan. Mutta ei mitään.... tämä on Suomen jääkiekon voitto tämä kausi
 

Stigu

Jäsen
Onnea mikkihiirille finaaliin! Parempi voitti tänään, siitä ei kahta sanaa. Jääkiekkoilun takia toivon, että Ässien liike ja fyysisyys pysyy yhtä hyvänä kuin Kärppiä vastaan- silloin voittajasta ei ole epäselvyyttä- HPK:n vahvuus kun on pelkästään tuo liike.
 

Isktr

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
KIITOS KERHO!!

ITKEN JA TÄRISEN, KORKKAAN SHAMPPANJAN! TÄNÄÄN JUODAAN!

MEIDÄN KERHOLLE!!!

KIITOS!!!
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Eli kultaa ottaa joko Ässät 28 vuoden tauon jälkeen tai HPK ensimmäistä kertaa ikinä. Historiallista.


Pronssiottelu lienee kiekkohistoriamme värittömin, HIFK on jo valmiiksi 9-kertainen ja Kärpät 4-kertainen pronssimitalisti (+2 kahden edellisvuoden mestari).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös