Se selittäisi sitten tuon. Hölmöä jos HIFK on tuon unohtanut, sillä ilmeisesti muut ulkkarit oli kunnossa.Eikös nuo kv-siirrot ole siirtolistallakin ns. rajoitettuja siirtoja joilla päättymispäivä kauden / sopparin loppuun?
Se selittäisi sitten tuon. Hölmöä jos HIFK on tuon unohtanut, sillä ilmeisesti muut ulkkarit oli kunnossa.Eikös nuo kv-siirrot ole siirtolistallakin ns. rajoitettuja siirtoja joilla päättymispäivä kauden / sopparin loppuun?
Ainakin liiton seurasiirtosivuston perusteella näin tosiaan tapahtuu joka kausi sekä ulkomailta Suomeen saapuville pelaajille, että ulkomailla pelaaville suomalaisille. Jokaisesta kaudesta tehdään rajoitettu siirto. Esimerkiksi tulevan kauden osalta Pejzlován siirto on tehty 15.8.Vai pitääkö ulkomaalaiset pelaajat vetää tuon lävitse joka kausi, vaikka jatkaisi samassa seurassa?
Onneks Michaela ei tehny ku reilun 80 bojoa, ni ei ollu silleen merkittävässä roolissa joukkueen menestyksen suhteen :)Mietin heti että mitenköhän toi on edes ollut mahdollista?
Ja nyt sitten vasta media saanut tietoonsa tuon.
Eri lajeissa voi olla myös hiukan erilaisia käytäntöjä, mutta voisiko tässä olla se, että HIFK on tehnyt siirron, mutta pelaajan seura Tsekissä ei ole sitä hyväksynyt ja tilanne on vain unohtunut, kun hän on pelannut jo aiemminkin HIFK:ssa. Tsekkien kanssa toiminta ei ole aina ollut helpointa ja nimenomaan heidän kotimaiset seuransa saattavat toimia hiukan hitaammin ja vaatia hiukan muistuttelemista. Erilaista kulttuuria eri maissa ja kaikki kunnia sinne Tsekin maalle.Ainakin liiton seurasiirtosivuston perusteella näin tosiaan tapahtuu joka kausi sekä ulkomailta Suomeen saapuville pelaajille, että ulkomailla pelaaville suomalaisille. Jokaisesta kaudesta tehdään rajoitettu siirto. Esimerkiksi tulevan kauden osalta Pejzlován siirto on tehty 15.8.2023 CZE -> HIFK ISHOCKEY RF ja siirto on voimassa 30.4.2023 asti.
Pitkään ulkomaillakin pelaavien suomalaisten kohdalla näkyy listalla noita siirtoja ja silloin lähtöjoukkue on edellinen Suomessa edustettu seura. HIFK:n naisten kohdalta esimerkki tällaisesta on vaikka mestaruuden jälkeen Ruotsiin siirtynyt Emilia Vesa.
En tiedä sitten mikä on pelaajan vastuu näissä asioissa etenkin Naisten Liigassa. Siltäkin osin unohdus tuntuu omituiselta, kun kuvio oli jo tuttu ja kyseessä on kaikin puolin niin esimerkillinen pelaaja jäällä ja sen ulkopuolella. Tai ainakin sellainen kuva on syntynyt.
Ainakin liiton seurasiirtosivuston perusteella näin tosiaan tapahtuu joka kausi sekä ulkomailta Suomeen saapuville pelaajille, että ulkomailla pelaaville suomalaisille. Jokaisesta kaudesta tehdään rajoitettu siirto. Esimerkiksi tulevan kauden osalta Pejzlován siirto on tehty 15.8.2023 CZE -> HIFK ISHOCKEY RF ja siirto on voimassa 30.4.2023 asti.
Totta. Tuo on minun typoni. Seurasiirtosivuilla on oikein 30.4.2024.Toivottavasti nyt ei ainakaan 30.4.2023 asti ole voimassa tämä tulevan kauden siirto...
Totta. Tuo on minun typoni. Seurasiirtosivuilla on oikein 30.4.2024.
– Huomasimme asian, kun uusimme hänen pelipassiaan tälle kaudelle. Viime kausi oli jäänyt lyömättä järjestelmään. Asia huomattiin vasta elokuussa, HIFK:n viestintäpäällikkö Eetu Hyvärinen kertoo Yle Urheilulle.
– Kannamme tästä seuraukset, hoidamme velvoitteemme ja menemme eteenpäin, Hyvärinen linjaa.
– Kyseessä ei ollut unohdus. Hän kuului jo joukkueen runkopelaajiin, joten hänet ilmoitettiin samalla tavalla kuin kaikki muutkin. Jääkiekkoliiton päässä hänellä oli kaksi ID:tä, mutta kumpikaan ei ollut oikea, Hyvärinen selittää.
Et taida ymmärtää lukemaasi? Eihän siinä... Voit mennä omies joukkoon "veljeilemään" ennen kuin alat enempää suutas soittaa täällä ymmärtämättä faktoista mitään.Naapuri se siellä puuhastelee taas omiaan. Ei siinä, virheitä sattuu kaikille.
Hauskasti peluutetaan pelaajia ilman lisenssejä. Jatkakaa veljet <3 :D
No mutta kun ei sillä ole mitään muutakaan tekemistä, kun Hjyvä veli ei ole enää maksamassa sirkusta ja kotipaikka löytyy TsärvoostaEt taida ymmärtää lukemaasi? Eihän siinä... Voit mennä omies joukkoon "veljeilemään" ennen kuin alat enempää suutas soittaa täällä ymmärtämättä faktoista mitään.
Jääkiekkoliiton kilpailupäällikkö Pirkka Antila toteaa Yle Urheilulle, että virheen asiassa on tehnyt IFK.
Kuulostaa kyllä älyttömän hienolta järjestelmältä, jos se ei varoita joukkuetta tai liittoa, ettei pelilupa ole kunnossa.Jääkiekkoliitossa ei virheitä nimittäin tehdä.
Tuo on kyllä niin helvetin väärin ettei naisten liigassa mestari saa aloittaa kautta kotona kuten liigassa otetaan finaalin "uusinta"Gimmat aloittavat kautensa huomenna Tapiolassa K-Espoota vastaan näköjään jo klo 12.00.
Mulla on muistissa 2011 vääryys kun alotettiin kausi pasilassa eikä Nordiksella. Se jos mikä oli puuhastelua.Tuo on kyllä niin helvetin väärin ettei naisten liigassa mestari saa aloittaa kautta kotona kuten liigassa otetaan finaalin "uusinta"
Mulla on muistissa 2011 vääryys kun alotettiin kausi pasilassa eikä Nordiksella. Se jos mikä oli puuhastelua.
Tässä menee nähdäkseni nyt koko sarjan etu mestarin edelle. Koronavuosia lukuunottamatta Naisten Liigassa ja jo Naisten SM-sarjan nimellä pelatussa pääsarjassa on perinteisesti aloitettu kausi jollain yhdellä paikkakunnalla pelattavalla avausviikonlopulla. Tänä vuonna tuo tapahtuu Espoossa, joka on kuitenkin aika lähellä Helsinkiä. Viime vuonna oltiin Hämeenlinnassa, jossa on taidettu olla ainakin kolme kertaa viimeisten kymmenen vuoden aikana. Avausviikonloppuna on kokoonnuttu myös ainakin Kuopioon, Ouluun ja Tampereelle.Tuo on kyllä niin helvetin väärin ettei naisten liigassa mestari saa aloittaa kautta kotona kuten liigassa otetaan finaalin "uusinta"
Onko tietoa, mikä on tuo "Tapiola 1" jossa peli pelataan? Sekö jossa pelasivat kevään finaalia Espoota vastaan vai joku muu?Tässä menee nähdäkseni nyt koko sarjan etu mestarin edelle. Koronavuosia lukuunottamatta Naisten Liigassa ja jo Naisten SM-sarjan nimellä pelatussa pääsarjassa on perinteisesti aloitettu kausi jollain yhdellä paikkakunnalla pelattavalla avausviikonlopulla. Tänä vuonna tuo tapahtuu Espoossa, joka on kuitenkin aika lähellä Helsinkiä. Viime vuonna oltiin Hämeenlinnassa, jossa on taidettu olla ainakin kolme kertaa viimeisten kymmenen vuoden aikana. Avausviikonloppuna on kokoonnuttu myös ainakin Kuopioon, Ouluun ja Tampereelle.
Vaikka yleisön osalta avausviikonlopusta ei olekaan harmillisesti vielä mitään kovin massiivista tapahtumaa osattukaan rakentaa sen paremmin sarjan kuin joukkueidenkaan puolesta, siihen sisältyy paljon hyviä juttuja. Avausviikonloppuna on mahdollista nähdä kaikki joukkueet kaukalossa jopa yhden päivän aikana (paitsi tänä vuonna Kuortaneen).
Tapahtuma olisi periaatteessa loistava tapa saada myös media paikalle, jos sitä kiinnostaisi Naisten Liiga. Ehkä Espooseen asti joku media jaksaa jo lähteäkin. Hämeenlinna oli viime vuonna selvästi vielä liian kaukana pääkaupungin kirkkaista valoista. Kun joukkueet ovat yhdessä paikassa, on mahdollista esimerkiksi ottaa pelaajista tuoreet kuvat tulospalveluun yms. liiton järjestelmiin ja ehkä järjestää muutenkin jotain koulutusta ja tiedotusta. Voisin kuvitella, että ainakin pelaajayhdistys käyttää mahdollisuuden hyödykseen.
Tapahtuman huonoja puolia on ehkä tuo mestarin kohtelu ja että monena vuonna, kuten tänä vuonna joukkueet menettävät yhden oikean kotiottelun lipputuloineen, kun toinen avausviikonloppuna pelattavista otteluista lasketaan kotiotteluksi. Avausviikonlopusta tulee joukkueille todennäköisesti myös hieman lisää matkustuskuluja.
Ainakin yhtenä vuonna avausviikonlopun ottelut ovat olleet kaksi ylimääräistä kierrosta runkosarjaan. Sen huono puoli on ollut sitten se, että vastustajien tasossa on ollut eroa. Pisteodottaman kannalta on ihan eri asia pelata kaksi ylimääräistä peliä Espoota ja KalPa vastaan kuin RoKia ja edesmennyttä Lukkoa vastaan. Avausviikonlopun vastustajat on yleensä valittu edellisvuoden sijoituksissa lähellä olevista joukkueista, jotta pelit olisivat mahdollisimman tasaisia. Tässä on kuitenkin näkynyt välillä suuriakin eroja, jos joukkueiden iskukyvyssä on tapahtunut kausien välillä iso muutoksia pelaajien vaihtumisen kautta. Tänä vuonna joukkueiden valinnassa näyttäisi olevan myös osakriteerinä pitkien vierasmatkojen pelien pelaaminen pois alta nyt kun joukkueet ovat kuitenkin jo samassa paikassa. Esimerkkinä vaikka HIFK–Kärpät, TPS–RoKi, HPK–RoKi ja Kärpät–TPS.