HIFK 2013–2014 – joukkueen rakennus

  • 3 480 757
  • 7 163

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikista paras kosto olisi kuitenkin se, että HIFK luistelee narrit solmuun ja taklaa ilmat pihalle puhtailla kovilla taklauksilla jokaiselta narrilta ja voittaa keskinäiset matsit.

Näin varmasti paras. Nakkikattila Nordikselle kauden päätteeksi Ilmalan porukan siirtyessä itään olisi varmasti sopiva "kosto". Mutta jos rauhanturvaajaksi joku nyrrkisankari on tulossa, on sen ehdottomasti oltava ennemmin joku sekopää, kuin mikään perinteinen reilu tappelija. Reiluun tappeluun ei ainakaan ilmalan jengiä vastaan päästä, eikä niillä mitään kostetakaan. Paras ehkäisy sikailuille on sekopää, joka ei odottele vastustajan hanskojen pudotusta vaan hoitaa hommat samantien.
 

Darhan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Montreal Canadiens
On tosiaan ollut puhetta, että IFK:hon tulee "voimapelaaja", mutta alakertaan. Rami haluaa vielä lisävoimaa joukkueeseen, ja uskon että sieltä tulee Kankaanperän tyyppinen pakki maalinedustalle järjestystä pitämään ennemmin kuin pelkkä nyrkki-gooni.

Jos kerran Mother Nature Hockey:n nimissä umpilaitureista tehdään senttereitä, niin ehkäpä Rami näkee Gilliesissa potentiaalia puolustajaksi? :)
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mun mielestä Gilliesin hankinta olisi ihan ok. En usko, että mies joutuisi välttämättä tappelemaan kertaakaan johtuen syistä joita on jo edellisissä viesteissä lueteltu. Kyllä mun IFKiin aina yksi sekopäätappaja mahtuu.

Jos IFK haluaisi kostaa Peltosen lahtauksen vastaavalla tavalla, olisi kohteena pikemminkin Teräväinen, Väänänen, Kousa tai Lahti. Noiden kundien puuttuminen vaikuttaisi jo aika lailla roskalauman esityksiin, jonkun Ben-Amorin ei tippaakaan. IFK-fani minussa haluaisi näin myös tapahtuvan, mutta ihmisenä en voisi hyväksyä asiaa. Kaksijakoista.

Tosin haluaisin nähdä eeppisen myllyn Teräväisen ja Leinosen toimesta ihan puhtaasti viihdesyistä.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Mikä tässä on niin hirveätä jos Gillies tulisi IFK:hon, se on yksi puuttuva palanen mitä viime kaudella ei ollut that´s it. Itse uskon, että Gillies pukee punaista päälle ensi viikolla koska aika samasta puusta veistetty kuin Hordichuk, mutta pienellä mausteella. On hieman parempi Fight card kun Darcylla.

Pelle hatut paskat housussa täällä itkee tästä vaikka Sami Helenius pelasi samaa roolia vuosikausia Jokereissa. Pelitaidot oli vähintääkin yhtä paskat kuin näillä kahdella. En usko suoriin kosto toimiin, mutta provokaation sattuessa haluan nähdä tämän kaverin kentällä.
Eihän tältä kaverilta mitään kärkikyniä odoteta, ei sen tarvitse kuin parkkerata maalin eteen maskiin. Tuskin kovin monella on haluja käydä hieromassa hanskaa naamaan. Henkilökohtaisesti haluaisin nähdä Bob Halkidis tapaisen ratkaisun, mutta joku kiire tällä enforcerin palkkamisella on. Jotenkin tuntuu, että saattaa olla myös Trevor Doyle tapainen ratkaisu eli pelaisi noi ET:n kaksi ottelua ja mahdollisesti sen ensimmäisen narrilassa.

Ohi aiheen, mutta Twitterissä käy keskustelu IFK:n ja Jokereiden tekstiviestien lähettelyistä. Jos jollain tästä lisätietoa?
 

torpeedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
Reiluun tappeluun ei ainakaan ilmalan jengiä vastaan päästä, eikä niillä mitään kostetakaan. Paras ehkäisy sikailuille on sekopää, joka ei odottele vastustajan hanskojen pudotusta vaan hoitaa hommat samantien.

No juurikin näin. Ilmalasta ei löydy munaa lähteä kasvotusten mihinkään. Joko kyykätään kun pelätään pipiä tai roikotetaan hanskoja mukahauskasti. Akkojen hommaa.

ilmalan kovuus näytetään ikonipelaajan niskaan tai junnuun. Molemmat pelitilanteen ulkopuolelta.

Suikkalan Pelicans vastasi haasteeseen miehen lailla, ilmala vastasi suoraan haasteeseen nöyristelyllä itse tilanteessa ja kuittasi velat seuraavassa vaihdossa poikitaisella vastustajan kapteenin niskaan. Perinteen mukaisesti selkeästi pelitilanteen ulkopuolella.

Ois niin paljon selkeämpää pelata joukkuetta vastaan joiden sekä pelaajien että valmentajien kivekset olisivat laskeutuneet. Oletteko te milloin viimeksi pelanneet kovaa itse pelitilanteessa?

Itse en usko tämän goonin pukevan Kilpi-paitaa päälle. Pelkkiä huhuja. Huvittaa silti millaisen holabaloon nämä huhut goonista saavat aikaiseksi ratapihalla. Iso joukko drama-queen-sakkia.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Mistä tämä Gillies-huhu on peräisin? Ei kai vaan turkulainen Matias Strozyk ole kaiken housuun päästelyn takana?

Turkulaisen huhu saanut koko pasilan ja itä-helsingin sekaisin. Narrit paskoo housuun, puhuu Summasen tulevasta toimitsijakielloista, jostain helvetin tekstiviesteistä, jostain karalahden pelosta siinä kesken strippauksen jne.

IFK hankkii kovuutta, mitäköhän siitä seuraa kun yksi huhu saa jo varsinkin narrileirin aivan sekaisin. Totta vitussa IFK tarvitsee ja hankkii kovuutta, näkihän sen viime kaudella että naapurilta voi tulla mitä vain. Tyylistä ja moraalista viis, siihen on varauduttava. Mukakovat tyrväiset olisi kiva nähdä aloituksessa jonkun okkeasti kovan pelaajan kanssa. Hyvä tästä tulee, laatua on joukkue täynnä mutta vielä hieman kovuutta ja pelon aiheuttajaa niin nippu on koossa. Gillies tai joku muu, kelpaa!
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Oon nyt tylsä, mutta mun mielestä on aivan naurettavaa laittaa isoa rahaa kiinni Gilliesin kaltaiseen apinaan. Nyt pitäis keskittyä laittamaan esim. umpisurkeaa av-pelaamista kuntoon ja käyttää tarvittaessa rahaa pätevän pakin hankintaan. Toimikoon pelotteena vaikkapa murhaava erikoistilannepelaaminen.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Pelle hatut paskat housussa täällä itkee tästä vaikka Sami Helenius pelasi samaa roolia vuosikausia Jokereissa.

Tämä oli kyllä hyvä kommentti, joskin hieman karkeasti sanottuna.

Itselleni on ihan ok, että ifk hankkii tämän tyyppisen kaverin pukukoppiin, kunhan vain:

a) Tämä pelaaja pelaa vain niissä peleissä, kun tarvetta on, eikä vie peliaikaa niiltä, jotka sitä enemmän ansaitsevat.

b) ei sekoita oman joukkueen peliä tarkoituksella illasta toiseen, vaan hoitaa roolinsa ammattimiehen tavoin
 

Bulldog

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, St Pauli
Gillies aiheuttaa valtavan pulinan ja pölinän, huvittavaa. Tiedossa on ollut että kunnon mörköä haetaan, mutta olishan se mukavaa jos mörkö myös osaisi pelata. Mä kaipaan Bob Halkidis kloonia. Olen myös sitä mieltä että kalavelat viime kaudesta tulisi narreille maksaa, korkojen kera.
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Gillies aiheuttaa valtavan pulinan ja pölinän, huvittavaa. Tiedossa on ollut että kunnon mörköä haetaan, mutta olishan se mukavaa jos mörkö myös osaisi pelata. Mä kaipaan Bob Halkidis kloonia. Olen myös sitä mieltä että kalavelat viime kaudesta tulisi narreille maksaa, korkojen kera.

Ehdottomasti samaa mieltä, että puolustukseen kaivataan isäntää, joka osaa myös pelata. Mallia Halkidis/Kanki. Jos taas jotain kunnon suojelijaa haetaan, niin siihen on paras melkeimpä sellainen, joka ei osaa pelata (lue: pelikielto ei ole joukkueelle menetys). Melartin suhteenhan oli varmaan odotuksia, että hoitaisi nyrkkihommia, mutta lopulta ei tapellut viime kaudella kai ollenkaan (liigassa siis), ja olikin sen verran tärkeä pelaaja, ettei olisi siltä kannalta kannattanutkaan.

Muutamia matseja varten aina joku sekopää vaikka tryoutille turvaamaan, ja normimatseissa riittää se pelaamiseen kykenevä isäntä muun joukkueen kanssa.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Nyt kun tätä asiaa on miettinyt tarkemmin, niin alan lämpenemään tällaisen erikoismiehen hankintaan. En todellakaan toivoisi, että tämä erikoismies jahtaisi päättömästi vastustajia kaukalossa, tai että häntä käytettäisiin koston välineenä syyttömiä kohtaan tai, että tapellaan tappelemisen ilosta. Muistusten tulee olla kovia, mutta rehtejä. Edit. Rehdillä tarkoitan sitä, että syyllinen kärsiköön.

Eräässä aiemmassa viestissä totesin, että pelko on vahva ase. Pelolla hallitaan. Jotkut voivat väittää, että liigapelurit eivät pelkää kaukalossa tai valmentajat eivät pelkää aitiossa pätkääkään, paskapuhetta väitän. Aivan varmasti esimerkiksi jokeriaitossa jännitetään, jos HIFK vaihtoedun turvin marssittaa "Gillesin" Teräväisen tai Lahden vierelle aloituksessa. Varmasti maalivahdin kypärän sisällä on pientä häiriötä, kun miettii tuleeko viikate käsille vihellyksen jälkeen tällaisen "Gilliesin" tullessa yllättäen maskimieheksi.

Haasteena tulee tietenkin olemaan se, että "Gilliesin" tulee olla viimeisen päälle ammattimies. Pitää olla samaan aikaan uhka ja peloite, mutta itse pelata ilman tarpeettomia ylilyöntejä ja parhaansa mukaan auttaa joukkuettaan, olematta kuitenkaan liian tärkeä osa joukkuetta pelillisesti.

Luulen, että tällainen jätkä toisi joukkueeseen lisää itseluottamusta ja rohkeutta.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Voisin vaikka lyödä vetoa, että jos IFK nappaa Gilliesin, niin kyllä naapurikin jonkun kovanyrkin tyyliin Yablonski riveihinsä haalii. Tämä tuskin ehtisi ensi viikonlopun harjoitusmatseihin, mutta kauden muissa otteluissa tultaisiin korkeintaan näkemään jokin satunnainen showpaini tyyliin Brennan vs. Helenius. En vastusta Gilliesin hankintaa, mutta mielummin jokin kovaotteinen pakki, joka osaa myös pelata.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Voisin vaikka lyödä vetoa, että jos IFK nappaa Gilliesin, niin kyllä naapurikin jonkun kovanyrkin tyyliin Yablonski riveihinsä haalii.

Kyllä mulle käy, että roskajoukon pelipaikat ovat täynnä kädettömiä koohottajia. Montas oikeasti taitavaa jätkää niillä on, joku 5-6?
 

Bodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sika-Jokerit: Antti Tyrväinen, Rudi, Semir & Jere
Montas

oikeasti taitavaa jätkää niillä on, joku 5-6?

Teräväinen on kai ihan oikeasti taitava. Ketäs teillä näitä oikeasti
taitavia? Joo Peltonen, mutta Kuparinen ainakin ihan puukäsi.

Senttereinä umpilaiturit Salmelainen ja Luttinen. Vai Piiparinen?
 
Viimeksi muokattu:

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Teräväinen on kai ihan oikeasti taitava. Ketäs teillä näitä oikeasti
taitavia? Joo Peltonen, mutta Kuparinen ainakin ihan puukäsi.

Senttereinä umpilaiturit Salmelainen ja Luttinen. Vai Piiparinen?

Teräväinen on toki huipputaitava kundi, mutta aika hiljaista on sen jälkeen.
Aika sokea saa olla, jos ei huomaa taitotasossa eroa HIFKin hyväksi. Narreilla sen sijaan riittää liiaksikin asti kädettömiä selkääntaklaajia.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Haasteena tulee tietenkin olemaan se, että "Gilliesin" tulee olla viimeisen päälle ammattimies. Pitää olla samaan aikaan uhka ja peloite, mutta itse pelata ilman tarpeettomia ylilyöntejä ja parhaansa mukaan auttaa joukkuettaan, olematta kuitenkaan liian tärkeä osa joukkuetta pelillisesti.

Hyvä viesti kokonaisuudessaan, lainataan kuitenkin vain pieni pätkä. (Boldaus oma)

Juuri tuossa itse näen sen ongelman Trevor Gilliesin kohdalla. Olisi varmasti se pelote, mutta tuon kaverin kohdalla en jaksa uskoa siihen hermokontrollin kestämiseen. Lisäksi Gilliesin avut kiekollisessa pelissä on jokseenkin olemattomat. Voisin kuvitella, että ei olisi vaikea löytää sellaista pelotetta, joka oikeasti voisi edes vähän auttaa joukkuetta pelillisestikin.
 

444

Jäsen
Kun tätä viestiketjua taas vaihteeksi lukee, niin ei voi kuin hämmästellä. Voi vain hämmästellä, kuinka yhdestä naurettavasta huhusta saadaan aikaiseksi jälleen kerran tällainen soppa. Tai keitto, ihan sama.

Tältä palstalta valitettavasti tuntuu löytyvän muutama höyrypäinen IFK-fani, joiden mielestä vuodentakaisia asioita olisi syytä lähteä kostamaan. Pahimmat kaiken lisäksi haluaisivat varmuuden vuoksi kostaa jollekin täysin asiaan kuulumattomalle. Miksi? Koska "sit on kuitit kuitattu ja kostot kostettu"? Niinkö? Siihenkö se loppuu? Montako ruumista tarvitaan? Onko Israelin ja Palestiinan kuitit kuitattu ja kostot kostettu, kun molemmat tekevät aina sen seuraavan liikkeen? Vastahan siellä on muutama tuhat vuotta tapeltu, mutta ehkä jo kohta on koston kierre ohi. Eiku..?

Silti enemmän ihmetyttää muutaman narritrollin öykkäröinti. Onko oikeasti niin, että joku edelleen pystyy pienessä mielessään jollain tasolla hyväksymään SBA:n ja Tomekin teot viime vuonna? Niitä väsyneitä perusteluja en jaksa enää kahlata läpi, mutta todellakin: jonkun mielestä tuollainen on oikein? Jonkinlainen oikeutus on olemassa? Muistan jonkun lapsen tarhassa tönäisseen minut naamalleni hiekkaan; pitäisikö minun mennä ampumaan hänet, koska korkojen kera ja silleen?
Ja nyt kun joku väsynyt huhu kertoo jonkin väsyneen goonin tulosta Suomeen, niin täällä nämä samat vajakit nousevat jo takajaloilleen ja uhoavat entistä suurempaa kostoa. Mitä HELVETTIÄ? Jos IFK huhujen mukaan olisi tuomassa Gilliesiä joukkueeseen, niin ihan varmuuden vuoksi pitäisi lahdata Salmelainen ja muutama muukin?

Tuollainen käytös ei ole pelkästään epäkypsää ja lapsellista, vaan ihan oikeasti sairasta. Molemmin puolin. Jos tunnette jonkun näistä kirjoittajista, niin tehkää hänelle ystävänpalvelus ja viekää tutkittavaksi. Tuollainen henkinen ja sosiaalinen köyhyys ei ole hyvä asia. Eikä etenkään leikin asia.

Minä tuomitsen kaikki puheet siitä, että IFK:n pitäisi toteuttaa minkäänlainen väkivaltainen kosto. Kohdistui se sitten SBA:han tai vaikka Teräväiseen (ihan tosissaan, tässä on yksi huikeimmista lupauksista ja joku kehtaa toivoa pahaa vain sen takia, että Jokerit?). Tai vaikka Tomi "tosi kovaa tekstiä kyllä tuli, nyyh" Lämsään tai Tomek "Tapa se kusipää!" Valtoseen. Mikään kosto ei ole oikeutettu. Mikään kosto ei tee tehtyä tekemättömäksi ja mikään kosto ei lopeta koston kierrettä. Joten miksi kostaa? Vain jotta joku näppikselleen runkkaava idiootti saisi erilaisen orgasmin katsoessaan pahoinpitelyä Youtubesta? Hyi helvetti. Sairasta. Kuvottavaa.

Jääkiekossa saa ja pitää olla tunnetta. Saa olla kovia taklauksia ja saa olla spontaaneja pystypaineja ja päähänlyöntikilpailuja, koska kyseessä kuitenkin on intensiivinen ja erittäin fyysinen laji. Suunnitellut teloitukset eivät ole jääkiekkoa. Ne eivät ole ihmisten toimintaa.
Mitäs jos pojat pidettäisiin ne pippelit siellä housuissa ja pelataan tämä viimeinen yhteinen kausi kunnolla? Tunteella ja fiiliksellä. Ilman tarkoituksellisia vahingoittamisia ja ylimääräistä paskaa.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Aika vaikea on äkkisiltään keksiä tyhmempää liikettä, kun palkata joku lihapää tämän viikon aikana, joka sitten viikonloppuna hakkaa Ben Amourin paskaksi. Tossahan jo ihan seurakin saa jonkun pahoinpitely-syytteen, puhumattakaan siitä (ihan aiheellisestakin) jeesustelusta, joka jatkuisi mediassa koko kauden ajan. Voi helposti sanoa, että tuollainen liike pilaisi koko IFK:n kauden.

En hetkeäkään usko, että mitään tuollaista tapahtuu, ei IFK:n johto voi olla niin hölmö. Tietysti tuollainen tappelija olisi teoriassa hyvä ennalta-ehkäisijä, mutta kun tämän pitää käytännössä olla pelaavassa kokoonpanossa, niin homma ei oikein silloinkaan toimi.

Kyllä ehdottomasti paras tapa "kostaa" on luistella tällä kaudella puukäsi-narreilta jalat alta, ajella ilmat puhtailla taklauksilla ja antaa Ruudun kyykkiä, Karalahden stripata hatsipäissään shamaaninsa kanssa ym. Kauden jälkeen potku narria perseeseen, menolippu Venäjälle ja helvetin iso rasti seinään.
 

JohnstownJet

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL ja HIFK
Itse näkisin Gilliesin mielelläni HIFK:n riveissä. On silti sanottava, että kyseessä olisi SM-Liiga historian erikoisin hankinta. Todennäköisesti tässä varauduttaisiin siihen, että Jokereilta voi odottaa tälläkin kaudella lähes mitä tahansa. Suoraan kostoon en usko. Gillies olisi kyllä roolissaan paras mitä on saatavilla. Jäitä hattuun, ja katsotaan mitä tapahtuu. Kuitenkin kaikki spekulointi on saanut alkunsa yhdestä Twitter viestistä.
 

Kip#37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Matt Generous
Missään nimessä en henkilökohtaisesti kannata mitään kostotoimenpiteitä asiasta, jonka tässä olen yrittänyt jo vuodenpäivät unohtaa, siihen kuitenkaan kokonaan pystymättä. Tuskin pystynkään. Täysin mielipuolista on ajatus siitä, että kosto kohdistuisi narrien nuoriin tähtiin tms. asiaan täysin kuulumattomiin kavereihin.
Kuitenkin toivotan Gilliesin tervetulleeksi IFK:hon,(mikäli nyt edes on tulossa) juurikin tällaisena työrauhan turvaajana. Naapurilla on kaikenmaailman tyrväiset, ruudut ym. sikailijat porukassa ja jatkoa ajatellen on parempi, että se kuittivihko kaivetaan esiin tässä ja nyt, välittömästi, ettei tällaisista naurettavista kostoista tarvitse jauhaa vuositolkulla. Ja loppulasku lankeaa maksettavaksi jollekin näistä sikailijoista. Pidetään tähdet näiden asioiden ulkopuolella ja hoidetaan homma koodin mukaan.
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Voisin kuvitella, että ei olisi vaikea löytää sellaista pelotetta, joka oikeasti voisi edes vähän auttaa joukkuetta pelillisestikin.

Milan Lucic :3

Pahoittelut OT, jatkakaa.

Ps, mitenkään ottamatta kantaa kostoihin niin henk.koht olis mahtavaa nähdä liigassa ton luokan old-school gooni.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Milan Lucic :3

Pahoittelut OT, jatkakaa.

Ps, mitenkään ottamatta kantaa kostoihin niin henk.koht olis mahtavaa nähdä liigassa ton luokan old-school gooni.

Totta puhut, siinä on aivan kärkipelaaja omassa roolissaan. Aina valmis sekä ottelemaan että pelaamaan jääkiekkoa. Loistava pelaaja kerta kaikkiaan. Näitä ei Euroopassa pelaa, joku Lee Goren lienee hieman saman tyyppinen mutta jää toki kaikessa Lucicia jälkeen. Luonnollisesti.
 

Hogrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos Trevor tänne lahdataan niin taitaa olla ennemminkin kyseessä penkin päässä istuva "pelote". Eihän sitä ydinpommiakaan haluttu käyttää mutta kun Arabit epäilivät että Israelilla semmoinen on niin eivät uskaltaneet hyökätä.

Kostoon en usko mutta kun katsoo kuinka paljon Jokerit on vahvistanut "Sika"-osastoa niin eiköhän Nordiksella ole katsottu että parempi hommata vakuutus ensi kaudelle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös