HIFK 2013–2014 – joukkueen rakennus

  • 3 480 971
  • 7 163
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Eikös Koci nyt enemmänkin pakkina ole pelannutkin? Spartan ajasta en tiedä, mutta AHL:ssä kyllä puolustaja.

Tämän tyylistä vastaanottovirkailijaa kyllä kaivattaisiin ihan vaan sen varalta, että naapuri saa pelata jäähyväiskauden liigaa. Itse toivon, ettei näin käy ja tällaisilta (turhilta, pelkästään paikallisia varten tehdyiltä) hankinnoilta vältyttäisiin.

Jos Jokerit pelaa SM-liigassa, on 100-varmaa, että Lämsykkä ja Tomek yrittävät vahingoittaa IFK-pelaajia. Ja silloin tarvitaan juuri tällainen kamelinkesyttäjä, joka tarvittaessa varmasti löytää piilolinssinkin kaukalon laidalta.
 

jarne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC #52
Tuolla ketjuttelu puolella nostettiin kissa pöydälle pakkien riittämättömyydestä, niin Miliisi Honkanen olisi vielä vapailla markkinoilla. Ei Kallis, voitti mestaruuden viime kaudella, ja varmasti mielellään kesyttäisi kamelinnussijan.

edit. ja siis hyökkäykseen vielä lisäksi se Mirasty, kiitos.
 

tiimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos Jokerit pelaa SM-liigassa, on 100-varmaa, että Lämsykkä ja Tomek yrittävät vahingoittaa IFK-pelaajia. Ja silloin tarvitaan juuri tällainen kamelinkesyttäjä, joka tarvittaessa varmasti löytää piilolinssinkin kaukalon laidalta.

Ilmeisesti myös IFK:n tappelukielto on päättynyt. Mitä jos IFK:n pukukopin seinälle olisi ilmaantunut lappu, jossa olisi joidenkin jokeripelaajien nimiä ja kyseisiä henkilöitä voisi vähän hiillostaa?

Pelikielloistakaan ei tarvitsisi välittää, kun nyt on leveyttä enemmän kuin pitkään aikaan. Joka jätkä joutuu tekemään kaikkensa, jotta pelipaikka aukeaa. Tämä saattaa aiheuttaa ylilyöntejä.

Mitäköhän nimiä tuollaisesta mystisestä paperilapusta löytyisi?
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuolla ketjuttelu puolella nostettiin kissa pöydälle pakkien riittämättömyydestä, niin Miliisi Honkanen olisi vielä vapailla markkinoilla. Ei Kallis, voitti mestaruuden viime kaudella, ja varmasti mielellään kesyttäisi kamelinnussijan.

Ei mitään Honkasia, jonka kanssa Ben Amor vääntäisi jonkun väsyneen tasapelin tai pahimmassa tapauksessa kyykkäisi itse. Kaikkein järkevintä olisi keskittyä ihan pelillisiin asioihin ja jyrätä narrit luistelulla ja koko kentän fyysisellä preesenssillä, mutta mikäli joku fyysinen statement on kerran ihan pakko antaa, niin sitten se pitää tehdä kunnolla. Pitää raahata sellainen pelote, että Ben Amorilla on silmät mustana jo siitä, kun ei pariin yöhön tule nukuttua ennen HIFK:n kohtaamista. Esim. Heleniushan ihan avoimesti myönsi, että Kip Brennanin kohtaaminen ennen HIFK ottelua pisti vähän valvottamaan. Sakkoa ja penalttiahan tämän tyyppisestä toiminnasta tulisi sekä viime aikaiset tapahtumat huomioon ottaen myös sponsoreiden reaktiot on huomioitava. Toisaalta ei mistään 1 vs. 1 reilusta nyhjäyksestä mitään suurta hälyä nouse, vaan lähinnä ne pakolliset parin tontun sakot ja pelikiellot päälle. Uskoisin Ben Amorilla kuitenkin olevan sen verran kiveksiä, että vastaa haasteeseen, jolloin mitään koko kentän ajojahtia ei tarvita. Honkanen tähän hommaan olisi väsynyt vitsi ja katsomossa tod. näk. saisi hävetä silmät päästään.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Mitäköhän nimiä tuollaisesta mystisestä paperilapusta löytyisi?

Ainakin ne pari isoa pahaa narria jotka tulevat ensi kaudellakin kiusaamaan pieniä kissanpoikia? Valitettavasti naapurillanne on tässä kohtaa jo niin suuri fyysinen ylivoima, että yksi paha poika ei vielä tasoita vaakakuppia. Ja onkohan tätäkään edes tulossa vai mennäänkö tyylikkäästi Mikko "gooni" Kurvisella ja Braden "bädmatofuka" Birchillä?

Positiivisesti ajateltuna tosin tämä asia korjaantuu automaattisesti kaudelle 2014-2015 kun koulukiusaajat pääsevät yläasteelle. *hymiö*
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kaikkein järkevintä olisi keskittyä ihan pelillisiin asioihin ja jyrätä narrit luistelulla ja koko kentän fyysisellä preesenssillä,

Tästä lauseenosasta ihan samaa mieltä. Eiköhän unohdeta jo nuo kostotoimet ja keskitytä olennaiseen. Sen kuittauksen olisi pitänyt tulla heti ja välittömästi, mutta koska ei tullut niin asian voi nyt haudata. Joukkuekin on jo melkein kokonaan uusiutunut viime kaudelta.

Nykysanktioilla sekä faktalla että isommat sponsorit hylkää seuran ei kannata lähteä leikkimään. Joten keskitytään pelaamiseen ja pelataan omilla vahvuuksilla.

Itse olen ihan tyytyväinen että IFKn maine ns. sikailujenginä on näemmä siirtynyt kokonaan Ilmalan porukan harteille. Hyvä niin. Jatkakoot samaan tahtiin KHLssä niin eiköhän siellä noutajat tule aika nopeasti.

Kyllä kovaa ja fyysisesti saa ja pitääkin pelata mutta säännöt on samat kaikille joten kyllä pitää pysyä niiden rajojen sisällä.

Tälle kaudelle onkin meillä onneksi nuorentunut ja nopeampi jengi kasassa joten minä ainakin toivon näkeväni vauhdikasta lätkää. Viime kauden maailman hitaimmat hitaat lähdöt ovat toivottavasti historiaa Ramin jengissä. Ainakin noi amerikkalaiset ovat tottuneet siihen että sitä kiekkoa ei hierota siellä puolustajien kesken, joten kutina on että tästä tulee hyvä kausi.
 
Suosikkijoukkue
IFK
Eipä taida olla pahemmin tarvetta laiturille, vaikka Kantola voisi mielenkiintoinen haku ollakin. Olettaen tietysti, että El Capitano jatkaa ja onhan täällä spekuloitu paljon myös nimistä Salmelainen&Hagman
 

samsuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Eipä taida olla pahemmin tarvetta laiturille, vaikka Kantola voisi mielenkiintoinen haku ollakin. Olettaen tietysti, että El Capitano jatkaa ja onhan täällä spekuloitu paljon myös nimistä Salmelainen&Hagman

Kai Kantola on sentteri tai ainakin pääosin on pelannut sentterin tontilla. Laituripaikat kieltämättä on täynnä, Kantola olisi hyvä haku keskelle mutta meiltä löytyy jo aika paljon senttereitä ja tuskin Austin Blockia on hankittu penkille istumaan. Joten ei ole tarvetta hankkia Kantolaa.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jatkakoot samaan tahtiin KHLssä niin eiköhän siellä noutajat tule aika nopeasti.

Itse sanoin, että yhtään narrien KHL-peliä en mene katsomaan, mutta saattaisihan se tietysti olla mielenkiintoista käydä katsomassa Jokerit-Tšehovin Ritarit. Varsinkin jos jokeripelaajien kuvia on liimattuna pukukoppien oviin.

Mitään hirveän syväluotaava analyysiä ensi kaudesta ei ole vielä pystynyt heittämään, kun joukkue on ollut avainpelaajien osalta täysin auki. Nyt alkaa joukkue olemaan hahmolla ja muutokset lienevät lähinnä kosmeettisia, joten vähän voidaan jo avata peliä. Joku hyvin sanoikin, että suurin vahvistus HIFK:n joukkueelle on ollut Summasen tuoma valmennus ja vaatimustaso. Enpä paljon eri mieltä asiasta voisi olla. Ei pelkällä valmennuksella toki nakkikattiloita voiteta, mutta kyllähän HIFK:n viime kauden valmistautumisessa meni moni asia täysin pieleen. Pelitapa oli mitä oli ja lisäksi joukkue oli hidas. Toki joukkueessa oli paljon myös hitaita pelaajia, mutta olisi ammattitaitoinen valmennus repinyt siitäkin enemmän jalkoja irti, jos kesällä olisi tehty oikeita asioita. Hyvänä vertailukohtana tässä toimi Tappara, jonka jokainen pelaaja tuntui olevan askeleen edellä.

Eihän tämä HIFK:n nytkään rakentama paketti mikään satavarma menestysresepti ole. Ihan rehellisesti sanottuna avoimia kysymyksiä on enemmän, kuin varmoja onnistujia: Thiessen, DeSantis, Birch, Fata, Hari, Block, Stloukal. Kuinka moni näistä onnistuu? Thiessenin ainakin olisi lähes pakko ja ainakin muutaman muunkin. Eklund ja Elkins lienevät varmempia suorittajia, koska oavt liigassa pelanneet ja Fatakin Euroopassa. Esimerkiksi tästä Blockista en osaa sanoa varmasti edes sitä, että olisiko avainpelaaja HCK:ssa? Myös yliopistotaustaisella Del Grossolla oli puolustajan paikalta huomattavasti kovemmat tehot, kuin hyökkääjän paikalla pelaavalla Blockilla. Del Grosso painoi viime kaudella lähes kaksi pinnaa per peli tahdilla Hollannissa. No eihän IFK:n menestys nyt Blockista kiinni ole, mutta kuinka varmoja kortteja sitten ovat DeSantis ja Birch? Heille kuitenkin on kaavailtu tontteja ihan pelaavasta kokoonpanosta. Kysymysmerkkien joukkoon on osaltaan pakko lisätä myös Summanen. Hänen kohdallaan voidaan odottaa ihan mitä tahansa mestaruuden ja täydellisen pimahtamisen väliltä.

HIFK:n ensi kauden materiaalissa on se yhtäläisyys edllisen kauden materiaaliin, että nimeäppä tuosta joukkueesta nyt selkeä ykköskenttä. Ehdokkaita esimerkiksi ykköskenttään on kohta kolme ketjullista. Ehkä selkein asia on se, että Kuparinen nyt ainakin ykkösen keskellä aloittaa. Se ketä siihen rinnalle sitten tulee, niin aiheuttaakin sitten jo miettimistä. Vaihtoehtoja on paljon. Puustinen, Pakarinen, Luttinen, Somervuori, Fata vai vielä kerran Ville Peltonen. Sitten ovat vielä mahdollisesti Tony Salmelainen tai Niklas Hagman. Omasta mielestäni menestyvässä joukkueessa joidenkin pitää se liiderin rooli ottaa ja pelata illasta toiseen kovalla tasolla. muut sitten antavat tukea. Jos on vain kolme tasaista kenttää niin siinä käy helposti niin, että tiukan paikan tullen oikein kukaan ei nouse esiin. Ketkä HIFK:sta ottavat johtavien pelaajien roolit.

Positiivisia asioita, kun haetaan niin, materiaali on laaja monessakin mielessä. Senttereitä on riittävästi ja Fatakin sitten tarvittaessa voi pelata keskellä. Laitahyökkääjien kohdalla joudutaan jo mietimään Partasen ja Talajan sijoittamista nelosketjuun ja hyvin viime kaudella pelannut Leinonen ei meinaa mahtua kokoonpanoon. Joukkueessa on paljon low risk/high reward tyyppisiä pelaajia, joiden onnistumiset ovat plussaa. Joukkue on rakennettu sillä periaatteella, että jalkoja, pelinopeutta ja fyysisyyttä riittää ja tähän vielä tälle materiaalille täydellinen valmentaja. En vielä nakkikattiloita lähde virittelemään, mutta ainakin tulevan kauden joukkueella on toivoa ja paljon uutta seurattavaa. Viime kauden joukkue oli niin valmennuksen, kuin rakenteensakin puolesta murheellista seurattavaa ja kaikki pahimmat pelot kävivät toteen. HIFK:ta vietiin pelillisesti ja pantiin siinä sivussa kakkoseen myös alueella, joka pitäisi olla meidän heiniä.
 

jarne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC #52
Ei mitään Honkasia, jonka kanssa Ben Amor vääntäisi jonkun väsyneen tasapelin tai pahimmassa tapauksessa kyykkäisi itse. Kaikkein järkevintä olisi keskittyä ihan pelillisiin asioihin ja jyrätä narrit luistelulla ja koko kentän fyysisellä preesenssillä, mutta mikäli joku fyysinen statement on kerran ihan pakko antaa, niin sitten se pitää tehdä kunnolla. Pitää raahata sellainen pelote, että Ben Amorilla on silmät mustana jo siitä, kun ei pariin yöhön tule nukuttua ennen HIFK:n kohtaamista.

Niin mun pointtina olikin os viestin jaksoit viimeiseen virkkeeseen saakka lukea, että Miliisi puolustukseen syvyyttä tuomaan ja lisäksi se "Mirasty" sisään., pelatkoon kaudessa vaikka vain jokeri pelit ja vetäköön näitä kahta narri veljeä vuoronperään turpaan, kunnolla.
 
Niin mun pointtina olikin os viestin jaksoit viimeiseen virkkeeseen saakka lukea, että Miliisi puolustukseen syvyyttä tuomaan ja lisäksi se "Mirasty" sisään., pelatkoon kaudessa vaikka vain jokeri pelit ja vetäköön näitä kahta narri veljeä vuoronperään turpaan, kunnolla.

Ei silti mitään Miliisejä, edes tuomaan syvyyttä. Saattaa olla ehkä Suomen mestari, mutta pudotuspeleissä oli pahemmin pihalla, kuin talviklassikko. Lisäksi liike ei riitä, varsinkaan Raimo "jalatjalat" Summasen joukkueeseen. Muutenkin noita syvyyspakkeja on jo riittävästi, uskon Kurvisen, Nyqvistin, Tepon ja Salmen riittävän erinomaisesti. Tämä toki vaatii, että hankitaan se uusi top6-puolustaja. Eli ihan joku vain Toni Lydmanin tasoinen kaveri riittää.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Thiessen, DeSantis, Birch, Fata, Hari, Block, Stloukal. Kuinka moni näistä onnistuu? Thiessenin ainakin olisi lähes pakko ja ainakin muutaman muunkin. Eklund ja Elkins lienevät varmempia suorittajia, koska oavt liigassa pelanneet ja Fatakin Euroopassa.

Kyllähän noista lähes jokaisen on onnistuttava, paitsi Hari ja Stloukal. Ykkösmaalivahti Thiessenin on pakko onnistua. Vähintään toinen kaksikosta DeSantis/Eklund on lunastettava iso rooli kiekollisena pakkina, Blockin tai Nykoppin on onnistuttava pelaamaan vakituisesti ja vakaasti kolmossentterinä ja Fatankin olisi syytä olla vähintään jotain tasoa Puustisen ja Somervuoren välimaastossa.

HIFK:n ensi kauden materiaalissa on se yhtäläisyys edllisen kauden materiaaliin, että nimeäppä tuosta joukkueesta nyt selkeä ykköskenttä. Ehdokkaita esimerkiksi ykköskenttään on kohta kolme ketjullista. Ehkä selkein asia on se, että Kuparinen nyt ainakin ykkösen keskellä aloittaa. Se ketä siihen rinnalle sitten tulee, niin aiheuttaakin sitten jo miettimistä. Vaihtoehtoja on paljon. Puustinen, Pakarinen, Luttinen, Somervuori, Fata vai vielä kerran Ville Peltonen. Sitten ovat vielä mahdollisesti Tony Salmelainen tai Niklas Hagman. Omasta mielestäni menestyvässä joukkueessa joidenkin pitää se liiderin rooli ottaa ja pelata illasta toiseen kovalla tasolla. muut sitten antavat tukea. Jos on vain kolme tasaista kenttää niin siinä käy helposti niin, että tiukan paikan tullen oikein kukaan ei nouse esiin. Ketkä HIFK:sta ottavat johtavien pelaajien roolit.

Positiivisia asioita, kun haetaan niin, materiaali on laaja monessakin mielessä. Senttereitä on riittävästi ja Fatakin sitten tarvittaessa voi pelata keskellä. Laitahyökkääjien kohdalla joudutaan jo mietimään Partasen ja Talajan sijoittamista nelosketjuun ja hyvin viime kaudella pelannut Leinonen ei meinaa mahtua kokoonpanoon. Joukkueessa on paljon low risk/high reward tyyppisiä pelaajia, joiden onnistumiset ovat plussaa. Joukkue on rakennettu sillä periaatteella, että jalkoja, pelinopeutta ja fyysisyyttä riittää ja tähän vielä tälle materiaalille täydellinen valmentaja.

Hyvä kirjoitus oli tämä, ja olen monesta samaa mieltä. Laaja on materiaali hyökkäyksen osalta, ja paljon on lupaavia nuoria kavereita remmissä. Siinä mielessä ihan hyvin kasattu jengi ja varmasti tulee mielenkiintoisen näköistä peliä. Mutta olen täysin samaa mieltä kanssasi siitä, että jokaiseen menestyvään jengiin tarvitaan liidereitä. Vastuunkantajia. Franchise-pelaajia. Peltonen oli paras mahdollinen tällainen kausina 10-11 ja 11-12, mutta koko viime kautta varjosti ikävät tapahtumat. Kukaan nykykokoonpanosta ei täytä tätä Peltosen jättämää aukkoa, mutta Salmelainen + Hagman täyttäisi sitä melko hyvin. Kirjotin tästä joskus alkukeväästä:

Legendahaku

IFK tuntuu preferoivan pysyvästi kotiin tulevia paluumuuttajia, uransa kotona päättäviä, koska niistä voi tehdä legendoja. "Matti Hagmaneita". Kai ne kaikki Murrot ja Hexit jne on myös sellaisia, en vain ole itse todistanut. Pepen, Saken ja Köllin muistan hyvin, mutta vaikea on laittaa kaikkia kolmea siihen kategoriaan. Jos Ville lopettaa, on itsestäänselvää ettei samanlaista jääkiekon jedi mindtrick zen masteria mistään löydy. Mutta Ville ehkä pelaa vielä kauden, tai jää ainakin jakamaan tietouttaan jollakin tapaa (penkin taakse?). Peltonen saattaa vielä jatkaa, mutta joka tapauksessa olisi syytä varautua siihen, että Villen lopettamisesta syntyvä johtajuus- ja IFK-paluumuuttajalegenda-vaje täytyy yrittää korvata.

SM-liiga on kasvattajaliiga, eikä tähdet ja legendat enää pitkään aikaan ole pelannut yhdessä seurassa koko uraansa. Pitkän uran omaavan pelaajan kasvamisprosessiin kuuluu siipien kokeilu muualla. Toiset menee landelle, Kärppiin, Ruotsiin kasvamaan, toiset jopa Jokereihin, ja heistä voi palatessaan tulla Söden ja Hirson kaltaisia SM-liigan supertähtiä. Jotkut näistä pääsevät myös kokeilemaan NHL:ssä, kuten T.Ruutu, N.Hagman ja T.Salmelainen. Jotenkin minusta tuntuu, että Jarkon mentyä naapuriin, myös Tuomo saattaa olla menetetty tapaus (jo toisen kerran :P). Mutta Ville Peltosta, Tony Salmelaista ja Niklas Hagmania yhdistää se, että heidän faijansakin olivat IFK-legendoja.

Tästä kolmen (jos Tuomo lasketaan), tai kahden (jos ei), pelaajan ryhmästä meidän tulisi siis mielestäni etsiä seuraavia potentiaalisia paluumuuttaja-johtaja-legendoja. Viimeistään kaudelle 14-15, mutta miksi ei jo seuraavalle kaudelle.

Tän legenda-näkövinkkelin pointti oli miettiä kuka voisi korvata Villen. Lähtökohtaisesti ei kukaan, mutta ainoat pelaajat koko maailmassa joilla voi siihen olla potentiaalia ensi kaudeksi, ovat mielestäni Niklas Hagman ja Tony Salmelainen, mieluiten molemmat kerralla koska tässä tilanteessa määrä saattaa osittain korvata laadun.
 

LP#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyvä kirjoitus oli tämä, ja olen monesta samaa mieltä. Laaja on materiaali hyökkäyksen osalta, ja paljon on lupaavia nuoria kavereita remmissä. Siinä mielessä ihan hyvin kasattu jengi ja varmasti tulee mielenkiintoisen näköistä peliä.

Suomessa on puhuttu yleisesti näistä juuri breikkauksen kynnyksellä olevista junnuista, kun heille ei jää tarpeeksi aikaa harjoitteluun ja ns. pääkopan nollaukseen (ei puhuta ryyppäämisestä), vaan he "joutuvat" seurajoukkueissaan liian isoon rooliin ja paineisiin liian nuorena ja tällöin kehitys hidastuu ja pahimmassa tapauksessa keskeytyy. Mä veikkaan, että nyt kun esim. hyökkäyksessä on rotaatiota, niin nämä Nykoppit, Leinoset, Harit ja kumppanit ihan oikeasti ottavat uusia, isompia askelia tulevan kauden aikana - ja tämä jos jokin on vitun tärkeää IFKllekin, koska oma junnutuotanto ei ole toiminut ja tuottanut viime vuosina toivottuun malliin. Mä luulen, että Summanen on ihan vitun hyvä valmentaja näille nuorilla jannuille.

Tässä on myös se hyvä pointti, joka on jäänyt huomioimatta. Ainakin viime kaudella oli suht pitkiä pätkiä ilman matseja ja sitten skulattiin 3 peliä viikossa tahtia. IFKn jo valmiiksi hidas, mutta kankea jengi oli muuten todella hidas/väsynyt näissä härkäviikkojen viimeisissä. Nyt kun joku tilastonikkari painaisi tiskiin tilastoa 3 ottelun viikkojen saldoista, olisi mielenkiintoista nähdä miten IFK menestyi alkuviikko versus loppuviikon matsit. Uskoisin IFKn hyytyneen aina loppuviikkoon, mutta kun tää on täysin mutua niin eiköhän tämäkin mene päin persettä.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Hakilla ei kyllä vielä ole sopparia mihinkään muuallekaan ja mites siellä Porissa, onko joukkue jo kasassa? Eikös se ollut se paikkakunta jossa perhe asustelee?

Kyllä se kohta jonkun on julkistettava että Hagmanin kanssa on tehty soppari, pelit alkaa kohta ja toivottavasti se on IFK.
 
Hakilla ei kyllä vielä ole sopparia mihinkään muuallekaan ja mites siellä Porissa, onko joukkue jo kasassa? Eikös se ollut se paikkakunta jossa perhe asustelee?

Eiköhän liigan kaikki joukkueet tee Hakille tilaa joukkueeseen, jos hänet sattuisivat vain saamaan. Saas nähä missä pelaa.
 

Fordél

Jäsen
Kai Kantola on sentteri tai ainakin pääosin on pelannut sentterin tontilla. Laituripaikat kieltämättä on täynnä, Kantola olisi hyvä haku keskelle mutta meiltä löytyy jo aika paljon senttereitä ja tuskin Austin Blockia on hankittu penkille istumaan. Joten ei ole tarvetta hankkia Kantolaa.

Kai Kantola on pelannut sentterinäkin, mutta Ilveksessä enemmän laidalla. Monen (allekirjoittanut mukaanlukien) mielestä voimalaiturin tontti ja rooli on Kantolalle paras. Onko sitten laidalla riittävän nopea Summasen vaatimuksiin niin kenties ei. Pitäisi mennä ensin Hännisen luistelukouluun. En siis usko, että siirtyy enää HIFK:n vaikkakaan ei välttämättä ole Tuokkolan papereissa ihan niin korkealla kuin itse toivoisi olevan.
 

Rällä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Vainion Pyrintö
Salmelaisesta

Onko kellään tarkempaa tietoa Salmelaisen liikkeistä? Täällä pyöritelty nimeä pitkin kesää, mutta onko oikeasti jtn faktatietoa että olisi lähellä sopparia punaisiin. Maininnut kyllä joskus, että haluaa voittaa mestaruuden Hifkissä, ja itsekkin kuulin huhua/"tietoa" että olisi väsännyt sopimuksen samoihin aikoihin kuin Puustinen. Mutta kun ei ole julkaistu niin en tiedä mitä uskoa...
 

Iris

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Onko kellään tarkempaa tietoa Salmelaisen liikkeistä? Täällä pyöritelty nimeä pitkin kesää, mutta onko oikeasti jtn faktatietoa että olisi lähellä sopparia punaisiin. Maininnut kyllä joskus, että haluaa voittaa mestaruuden Hifkissä, ja itsekkin kuulin huhua/"tietoa" että olisi väsännyt sopimuksen samoihin aikoihin kuin Puustinen. Mutta kun ei ole julkaistu niin en tiedä mitä uskoa...

Kinkkinen tilanne, jota olen itsekin pohtinut aikalailla. "Kyttää helppoa KHL-fyrkkaa jostain Kroatiasta/Unkarista/Kazakstanista vielä jonkin aikaa", "odottaa kenet IFK signaa senttereiksi", "muija ei halua tulla Suomeen", "Diili IFK:n kanssa on tehty", "tulisi muuten, mutta kun Raimo...", "aivotärähdys vaivaa edelleen"...

Saa nähdä, miten käy. Toivottavasti tulee. Voi hyvinkin olla, että Tonyllakin on joku jeretyylinen päivämäärä KHL:ään siirtymisen suhteen ja joku esisopimus IFK:n kanssa, mikäli ruplia ei kuulu. Onhan tuonne mennyt Vesceä, Ryania ja Klubertanzia sun muita. Ei välttämättä mihinkään KHL:n kärkijengiin mahdu, mutta ehkä niihin pienempiin.
 
Kuten jo ylemmissä viesteissäni sanoin HIFK:n siirtyvän suomalainen KHL-vahti niin pakko myöntää, että näitä ei voi jatkossa enään laukoa. Ari Ahonen kirjoitti HIFK:n kanssa alustavan sopimuksen, mutta KHL piti miehen. Tämä on fakta.

Muuten kun katsoo naapuriin niin jännä nähdä miten uudet pelaajat toimivat, ainakin hakuja löytyy! :)
 
Kuten jo ylemmissä viesteissäni sanoin HIFK:n siirtyvän suomalainen KHL-vahti niin pakko myöntää, että näitä ei voi jatkossa enään laukoa. Ari Ahonen kirjoitti HIFK:n kanssa alustavan sopimuksen, mutta KHL piti miehen. Tämä on fakta.

Muuten kun katsoo naapuriin niin jännä nähdä miten uudet pelaajat toimivat, ainakin hakuja löytyy! :)

Niin siis sinun mukaasi IFK teki maalivahdin kanssa sopimuksen 25.6.-13. Muista viesteistäsi päättelen, että kyseinen maalivahti olisi Ari Ahonen. Eihän tuo ole kuin melkein viikko sen jälkeen kun Ahosen ja Barys Astanan sopimus oli julkistettu. Joku näissä sun jutuissa ei nyt natsaa, vai onko niin, ettei natsaa mikään. Olishan se toki suotavaa, ettei nyt ihan silkkaa paskaa tulisi toisten hiekkalaatikolle huutelemaan.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Hakilla ei kyllä vielä ole sopparia mihinkään muuallekaan ja mites siellä Porissa, onko joukkue jo kasassa? Eikös se ollut se paikkakunta jossa perhe asustelee?

Kyllä se kohta jonkun on julkistettava että Hagmanin kanssa on tehty soppari, pelit alkaa kohta ja toivottavasti se on IFK.

Minä vähän pelkään, että pikku-Hakki löytyy Hjalmarin massiivisesta. Perheen halu Suomeen ja Hakin halu pelata vielä isommissa ympyröissä sopisi tähän kuvioon aika hyvin. Ja kun kaikki muut jengit on näitä ilmotelleet paitsi Jokerit vielä panttaa, niin 1+1=2? Voihan Hakki vielä odotella tietoa siitä, pelaako Jokerit ensi kaudella mitään sarjaa;)
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Hakilla ei kyllä vielä ole sopparia mihinkään muuallekaan ja mites siellä Porissa, onko joukkue jo kasassa? Eikös se ollut se paikkakunta jossa perhe asustelee?

Porissa etsitään vielä kahta kärkilaituria mutta Hakki ei taida enää olla kuvioissa mukana.

Tästäkin uutisesta on jo kolme viikkoa Satakunnan Kansa
 

samsuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Minä vähän pelkään, että pikku-Hakki löytyy Hjalmarin massiivisesta. Perheen halu Suomeen ja Hakin halu pelata vielä isommissa ympyröissä sopisi tähän kuvioon aika hyvin. Ja kun kaikki muut jengit on näitä ilmotelleet paitsi Jokerit vielä panttaa, niin 1+1=2? Voihan Hakki vielä odotella tietoa siitä, pelaako Jokerit ensi kaudella mitään sarjaa;)

Hakki oli muistaakseni sanonut jossain haastattelussa ettei halaja enään takaisin KHL:lään. Tietysti asiat on voinut muuttua, jos saisi pelata siellä ja asua Suomessa, tiedä sitä sitten. Eiköhän Pikku-Hakin joukkue ensi kaudeksi ilmesty tässä lähiviikkojen aikana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös