Hifk 2002-2003

  • 1 303 497
  • 10 974
Tila
Viestiketju on suljettu.

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
bwo: Olen tietoinen Tapparan keskustelupalstasta, mutta minua vaivaa sen sisäänpäinlämpiävyys. Kävin viimeksi syksyllä Tappara-HIFK matsin jälkeen, jonka HIFK voitti ja asiallisetkin kyselyt matsista antoivat vastauksia tyyliin: "Tsägävoitto", "SikaHIFK" jne. Toivon mukaan tunnelma on nyt tasaisempi.

Minusta, ihan ilman provoa, pelkistä omista kannattajista koostuva keskusteluryhmä omasta joukkueesta ei ole läheskään niin hauska ja antoisa kuin tällainen JA-tyyppinen markkinapaikka, missä kaikki pääsevät sanomaan jotain vaikka kaikista joukkueista. Tulee paitsi provoa ja tappeluita myös ihan mielenkiintoisia ja viiltäviäkin analyyseja.

Suuren osan tämänkin ketjun viesteistä ovat jättäneet muut kuin HIFK-fanit; Blues/Jokerit/HIFK -ketjuissa harrastetaan ylipäätään paljon keskinäisiä vierailuja.

En siis kaipaa HIFKin sivuille omaa keskustelupalstaa, koska en usko, että keskustelu siellä vetäisi vertoja keskustelulle JA:n HIFK-ketjuissa. Ugh!
 

Korak

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal, ÄTPPOMK, Rikollislauma
TV2, klo21.00, tänään ma 12.8.

Tällainen lainaus YLEn sivuilta. Juttua HIFK:n Ahvenanmaa-seikkailuista.

"Sportmagasinet
Må 12.8 kl. 21.00 i FST och TV2
Ons 14.8 kl. 19.05 i FST


Att vara 30 år och före detta världsetta i tennis är underbart! Det säger Arantxa Sanchez-Vicario. Idag känner hon ingen press och njuter istället av varje match.

Förra veckan invaderades Åland av ishockeyspelare från Helsingfors IFK. För femte året i rad öppnade IFK:s hockeylag, från ligalaget till C-juniorerna, issäsongen med ett veckolångt läger på Åland.

Kungstravet i Kaustby blev en enda lång segerfest för hästen Santeri Dahlia och kusken Jukka-Pekka Kauhanen. Sportmagasinet följde med händelserna bakom kulisserna.

I säsongspremiären också stämningar från VM-rallyt i Jyväskylä, en träff med friidrotts-EM-debutanterna Paulina Sigg och David Söderberg, och motorvrål från Sibboförarnas vältrimmade tävlingsbåtar."
 

Kurgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K. -guardian of ätppomk-
Tuhdin purtavan sivuilla seuraavanlaista:

"Yksi valmennusjohdolle ja miksei seuran kuvernööreillekin runsaasti pohtimista aiheuttanut maalivahtikysymys saattaa nyt olla järjestyksessä.

Testiperiodia pelaava "Tinde" Laaksoharju sai varauksettomat kiitokset esityksistään, kuten puolustuksessa koeajalla oleva Toni Söderholmkin. Viime mainittu lienee varmistanut paikkansa joukkueessa.

Hyökkäyksen kohdalla mainittiin tietävien toimesta Roman Simicek useampaankin kertaan. Toinen peliä tekevä Kim Hirschovits noteerattiin hänkin positiivisin merkein.

Runsaasti spekulointia aiheuttanut maalivahti Juuso "Koura" Riksmaninkin sopimuskuvio on ojennuksessa. Näin MoDon treenipeleissä "kassiaan/kaappian" kelvollisesti varjellut voi rauhassa keskittyä tulevaan kauteen."

Eli Söderholm johon mielestä yltänyt hyviin tuloksiin. Mitäpä tuohon muuhun nyt lähtisi sanomaan...

BWO: Piikki huomattu, muttei osunut. Minähän se siellä kirjoittelin, mutta en nyt todellakaan peräänkuulutellut mitään vääntöä siitä, kuinka monta asiastaan kiinnostunutta on missäkin ketjussa tarkalleen. Totta on, ettei HIFKin sivuilla ole keskustelupalstaa, joka ajaa osan faneista tänne lörpöttelemään. Myönnän myös, ettei jokainen viesti ole fakkiutuneesti asiaa, kuten tuskin teidänkään ketjuissa. "The Ketju" pitää sisällään paljon oikeaa pohdiskelua tulevasta kaudesta, joitain chattiviestejä ja jotain yleismaailmallisempaakin. Silti noita HIFKin sinänsä alle kuuluvia ketjuja on muitakin, joissa on rutosti lisää viestejä.

Näistä on joku vääntänyt kättä aiemminkin, vaikea niitä on laskea, silloin pitäisi ottaa huomioon kaupunkien suuruudet, fanimäärät, kuinka monella on tietokone, mikä on minkäkin seuran fanin mahdollisuus loukata näppinsä niin, etei hän kykene kirjoittamaan koneella, onko ketjuja kuinka paljon, onko suosittuja epävirallisia keskustelupalstoja kuinka paljon, kuinka monien joukkueiden kannattajat osaavat kirjoittaa :) ym. ym.

Eli jos sitä kyseisen seuran fanien OMASSA ketjussa mainitsee, että "kylläpäs on hienoa tämä meidän aktiivisuutemme", niin ei siitä kannattaisi pullapalasia nenäänsä vetäistä. En sentään tullut teidän ketjuunne naureskelemaan viestienne määrää, sillä provo ei ollut tarkoitukseni ja kunnioitan toisten ketjuja, en mene niihin aukomaan turpaani, ellei ole viisasta sanottavaa.

Relatkaa nyt vähän, tuntuu, että joka asiasta joku Don Quijote lähtee Rosinansa kanssa peitset kalisten taisteluun.

I rest my case.
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti bwo
Asia ei ole paljonkaan arvoinen, mutta tulipahan nyt tartuttua näppäimiin.

*snip*

Ketjunne on huomattavan pitkä ja sitä vain satunnaisesti seuraavalle yhtä lailla huomattavan lukukelvoton.

Vahinko ei ole omalta kannaltani edes mikroskooppinen, mutta ihan uteliasuudesta on joskus tehnyt mieli kysyä, onko tässä kaikki ala-aiheet yhteen sulattavassa pötkömallissa takana joku suurempi suunnitelma ja ymmärrys.

Oikeastaan halusin oikaista tähän ylpeyteen liittyvää, ehkäpä hieman kokonaisuutta hahmoittamatonta käsitystä. Ifk:n omien sivujen yhteydessä ei ole keskustelupalstaa, joten kaikki seuraan liittyvä keskustelu käydään ulkopuolisilla palstoilla, voittopuoleisesti täällä.

Tapparalaisittain tilanne on toinen. Tapparan nettisivuilla käydään keskustelua Tapparasta ja jääkiekosta yleensäkin kolmella aihepiireittäin jaetulla palstalla. Keväällä tapahtuneen serverivahingon jälkeen (jonka seurauksena aiemmat keskustelut hävisivät) palstalle on jätetty 9111 jääkiekkoaiheista viestiä, tätä kirjoittaessa luku lienee kasvanut jo muutamalla. Lisäksi yleiseen keskusteluun, jonka aihepiiri ei ole rajattu pelkästään kiekkoiluun, on 6788 (+ muutama lisää) viestiä. Ihan mukavasti meilläkin päin siis valetaan tulevan kauden kannuja.

Päätit sitten pitää tämän ketjun hieman enemmän aiheessa eli Hifkin ensi kaudessa tällä kommentilla?

No ensinnäkin. Ketju on kunnioitettavan pitkä, ja mielestäni se palvelee kyllä aivan hienosti satunnaistakin lukijaa. Täältä saa nopeasti selville mikä on päivän kuuma aiha Hifkiin liittyen, vai onko ns. suvantovaihe. Jatkoajan Hifk-osiosta voi sitten lueskella ne oikein uutisoitavat asiat, jos ei jaksa kahlata täällä.

Tässä "pötkömallissa" on se idea, että asiat jotka käsittelevät kautta 2002-2003 pannan halki, poikki ja pinoon täällä ketjussa. Olemme katsoneet miellyttävimmäksi kaikkien kannalta käsitellä ykskantaan kaikki asiat samassa paikassa. Ehkä teillä on tapana avata omia aiheita tyyliin "Mäntylä teki vuoden jatkosopimuksen" tai "Kuka valmentaa Tapparaa?" Ja voin kertoa esim että "Kuulin kaverilta että Mäkkäri neuvottelee Tapparan kanssa" -ketju ei välttämättä olisi niitä kaikkein järkevimpiä. Menneinä aikoina meillä oli täällä kymmenkunta "omaa" ketjua, ja siitä tuli paljon valituksia. Nyt homma on hallussa, ja käsittääkseni kaikki ovat olleet tyytyväisiä.

Olen iloinen puolestasi että Tapparalaisittain tilanne on toinen. Sääli vain että sinua käy niin kateeksi Hifkin vetovoima että sinun täytyi tulla tänne kertomaan Tapparan todellinen viestien määrä tyyliin "munkin isällä on mersu, mutta se on tallissa". Asiasta on muuten olemassa aika paljon juttuakin "Mikä joukkue on HVM, mikä ei" -ketjussa. Siinä on laskettuna yhteen sen hetkisen tilanteen viestit, myös Jatkoajan ulkopuolelta, jos kiinnostaa.

Pahoitten yleisesti ottaen kaikille kateellisille sitä että mikään muu joukkue ei ole niin paljon tunteita ja kiinnostusta herättävä kuin HIFK. Live with it.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
redhockey: Lakki päästä ja kättä lippaan sulle! Koko kolmen ottelun rundi...No, se on meilläkin ensi vuonna ohjelmassa.

Niin, ketjujen suosiosta kertovat myös lukukerrat, eivät pelkät kirjoitusten määrät. Meidän ketjuissamme ei ole häpeämistä sen(kään) suhteen.

Tuoretta tietoa Toni Söderholmilta itseltään: "Otteiden varovaisuuteen vaikutti varmasti myös homman tryout -luonne. Kun diili on selvä, ja nyt siltä näyttää, otteisiin tulee myös rentoutta ja sitä kautta tutumpaa pohjoisamerikkalaista fyysisyyttä".
 

cc_rider23

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ässät, San Francisco Giants
Sveitsin satoaa oikeassa paikassa..

Sorry vaan, avasin vahingossa uuden viestiketjun kun oli tarkoitus vastata tänne the Ketjuun.
Kopioin sen viestin tähän mukaan.

"Jengi saapui juuri kotiin Sveitsistä.
Tunnelma jengin sisällä oli iha ookoo, mitä nyt puoli jengiä aivasteli ja yski.
Maalivahdeista sellaista mielenkiintoista juttua, että Draper oli Draper, mokasi ja loisti. Mutta ei kuulemma (toistaiseksi) saa hirveästi luottoa pelaajilta. On kuulemma liian ailahtelevainen. No, onhan tässä vielä aikaa...:rolleyes:
Timo Laaksoharju taas oli pelannut todella ennakkoluulottomasti ja osoittanut olevansa valmis Hifkin paitaan. Pelaajatkin olivat olleet todella yllättyneitä miehen otteista.
Kapteeneista sen verran, että the Ketjussahan ollaan jo keskusteltu siitä, kuka oli kapteeni missäkin ottelussa. Valmennus ei siis vielä ole päättänyt kuka ceetä kantaa tulevalla kaudella.
RPL on todella vahvoilla, on osoittanut olevansa joukkueen "pappa"!
Vompatti on jengin pidetyin hemmo! On osoittanut olevansa varsinainen mestari jengin psyykkaamisessa, ja on kyllä todellinen ammattilainen.
Täytyy kyllä sanoa, että fiilis jengin sisällä vaikutti todella hyvältä.
Eli lippu korkealle ja vinaaliin! :D"
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Viestin lähetti Daespoo
Alpo Suhonen on edelleen pohjois-amerikkalaisten Blackhawks-fanien silmissä euro-pussy joka peluutti joukkuetta mikkihiiri-tyylillä, tämän voit käydä itse toteamassa jollain heidän keskustelupalstalla. 'Hawksien fanit kuuluvat siihen perinteiseen old-school fanien ryhmään joille menestyminen ei ole itseisarvo vaan vieläkin tärkeämpää on se miten menestytään. Samaan ryhmään kuuluu Flyers-fanit jotka tällä hetkellä ovat lähes yhtä huolissaan siitä muuttuuko Flyers ns. kiltiksi joukkueeksi Ken Hitchcockin myötä (Hitchcock ei oikein halunnut peluuttaa poliiseja Dallasissa ollessaan) kuin mahdollisesta menestyksen puutteesta.

'Hawksien omistaja Wirtzin perhe on myöskin äärikonservatiivinen lätkä-näkemyksessään, heidän äänitorvensa Bob Pulford (joukkueen senior-vice president) pitää huolen siitä että joukkue ei pääse eurooppalaistumaan liikaa ja täten rajoittaa Mike Smithin toimintaa ainakin jollain tasolla. Alpon aikana Probert oli ainoa 'tough guy' joka sai peliaikaa, Sutterin tultua myöskin Downey ja Vandenbusche ovat saaneet pelata. Ja tästähän fanit tykkäävät, hyvä menestyskään ei ollut pahasta.

Eli summasummarum, Alpo on varmasti hyvä koutsi mutta Chicago oli yksi huonoimmista vaihtoehdoista aloittaa päävalmentajan ura koska Alpo ON mikkihiiri-koutsi verrattuna perinteiseen NHL-valmennustyyliin, menestyksen olisi pitänyt olla huomattavasti parempaa jotta pesti olisi saanut jatkua.
Tavallaan olet ihan oikeassa Daespoo. Odottelen tässä vaan Bob Pulfordin haastattelua, jossa hän sanoo että hänen isoin mokansa oli Mike Smithin palkkaaminen.

Se että Chigaco ei ollut Suhoselle paras mahdollinen joukkue, ei tarkoita sitä että hän ei olisi hyvä valmentaja tai ettei hän valmentaisi SM-liigatasolla fyysisellä tyylillä.
 
Viimeksi muokattu:

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
valtaisa kiitos

suurkiitos sveitsin-raportista, se oli valaiseva lukukokemus. oli ilo lukea kuinka veljemme vierailla mailla ovat selviytyneet akselilla pituushyppy-oksentaminen-urea ...
kuulemani mukaan myöskään ihmispyramideilta ei ole vältytty. mahdollisista uusista isyyskanteista saanemme tietoa myöhemmin, nicht wahr?

The Joukkue saa just sellaiset fanit kuin se ansaitsee - parhaat.

saako vielä pyytää lisätietoa kantorin tilanteesta, oi tietäjät. joskus aikaisemmin kesällä oli mahdollinen poislähtijä.
 

Peku

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Chicago Blackhawks, sympatiat Bluesereille
Moskovan junaan menijöitä?

Onkos kukaan menossa katselemaan Moskovaan IFK:n pelejä?
Itse olen Moskovassa juuri tuolloin 20. 08 joten taidan ottaa punaisen paidan mukaan :rolleyes:
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Viestin lähetti bull
Sen verran Saken sukulaiselta sisäpiiritietoa et Sakke on aloittanut kovan treenaamisen, sillä jonkun pitää olla varalla... JA TÄMÄ ON TOTTA!

En siis sano et Sakke pelaa ensi kaudella, mut jos jotain pahoja loukkaantumisia tapahtuu ni who knows... :D
Hei nyt loppu! Mullahan tulee valtaisa depis kauden aikana, jos näin tapahdukaan. Älkää nyt turhaan toivoa elätelkö! :cool:
 

Rocco

Jäsen
Re: Sveitsin satoaa oikeassa paikassa..

Viestin lähetti cc_rider23

Timo Laaksoharju taas oli pelannut todella ennakkoluulottomasti ja osoittanut olevansa valmis Hifkin paitaan. Pelaajatkin olivat olleet todella yllättyneitä miehen otteista.

Lähes kaikissa viime kauden Sportin otteluraporteissa on hehkutettu Laaksoharjua ja sanottu että ihme on jollei kaveri ole ensi kaudella jonkun liigajengin ringissä. Harmi että Tinde todennäköisesti lähtee pois mutta onneksi uusi joukkue on SM-liigan Vaasan Sport eli HIFK.

EDIT: Sanamuodon muutos viestin selvennykseksi.
 
Viimeksi muokattu:

Taskinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Dallas stars,pelleily kielletty.
moi
mä oon ainakin lähössä yhden kaverin kanssa moskovaan.
millä porukka on menossa sinne?? lentäen vai legendaarisella junalla????
 

redhockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Moskovaan minäkin

Matkalla olisin minäkin Moskovaan, ainoa este on ainoastaan se ettei yksin viitsi lähteä. Varsinkin kun pari peliä pelataan Moskovan ulkopuolella, joten auton/kuskin vuokraus voisi olla paikallaan.

Kommunikointia voisi harrastaa yksityisviesteillä.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Re: valtaisa kiitos

Viestin lähetti tant gredulin
suurkiitos sveitsin-raportista, se oli valaiseva lukukokemus. oli ilo lukea kuinka veljemme vierailla mailla ovat selviytyneet akselilla pituushyppy-oksentaminen-urea ...
kuulemani mukaan myöskään ihmispyramideilta ei ole vältytty. mahdollisista uusista isyyskanteista saanemme tietoa myöhemmin, nicht wahr?

The Joukkue saa just sellaiset fanit kuin se ansaitsee - parhaat.

saako vielä pyytää lisätietoa kantorin tilanteesta, oi tietäjät. joskus aikaisemmin kesällä oli mahdollinen poislähtijä.

Oksentaminen; Mitä se on. Vierailla mailla on avartava käydä. Ihmispyramideja toki muodosteltiin.

Ach so, mottomme on, kohti uusia haasteita aina kun on mahdollista. Isyyshaasteet ovat osa tätä elämäntapaa.

Kantor ei pelannut yhtään peliä Sveitsissä. Sanokaamme, että flunssa oli sitkeämmän laatuinen, koska parempaa tietoa ei ole käytettävissä.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti JHag

Suuren osan tämänkin ketjun viesteistä ovat jättäneet muut kuin HIFK-fanit; Blues/Jokerit/HIFK -ketjuissa harrastetaan ylipäätään paljon keskinäisiä vierailuja.

En siis kaipaa HIFKin sivuille omaa keskustelupalstaa, koska en usko, että keskustelu siellä vetäisi vertoja keskustelulle JA:n HIFK-ketjuissa. Ugh!

Juuri näin ! Tämä formaatti palvelee meitä ei-niin-aktiivisesti HIFK:ta seuraavia paljon paremmin. Mielellään sitä seuraa rakkaan naapurin ja nykyään todellakin naapureiden tilannetta, välillä keskusteluun jopa osallistuen. Erillinen HIFK-keskustelupalsta olisi vähän liian korkea kynnys ylitettäväksi, joten jatkakaa hyväksi havaitsemallanne tavalla.

Kyllähän tuollainen "sisäänpäinlämpiävä" oma keskustelupalsta voi palvella tarkoitustaan silloin, kun keskustellaan aroista asioista, mutta onhan meillä täällä yv:t sitä varten.

Daespoolle syvä kumarrus miehekkäästä anteeksipyynnöstä tässä ketjussa.
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Moskovaan?

Tietääks kukaan, tai onks jollakulla himan tallissa seisomassa umpikumeilla varustettu Pasi (jossa on ylhäällä torni pst-tykille ja raskaalle kk:lle)? Meinaan että tuollaisella vehkeellä voisi Moskovaan yrittää? Mutta mistä kuski? Onko IFK:n faneissa Pasikuskeja? Muutenhan sinne Pasiin mahtuisi hyvin koko ÄTPPOMK:n johtokunta ja muutama rivijäsenkin voisi tulla mukaan?
Matka saattaisi olla pitkä, ruudinhajuinen, CNN:n satelliittiantennien hakuinen ja muutenkin kevlarkypärän alta infrapunalaserin läpi katsoen avartava. Vai?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Moskovaan?

Viestin lähetti Predator
Tietääks kukaan, tai onks jollakulla himan tallissa seisomassa umpikumeilla varustettu Pasi (jossa on ylhäällä torni pst-tykille ja raskaalle kk:lle)? Meinaan että tuollaisella vehkeellä voisi Moskovaan yrittää? Mutta mistä kuski? Onko IFK:n faneissa Pasikuskeja? Muutenhan sinne Pasiin mahtuisi hyvin koko ÄTPPOMK:n johtokunta ja muutama rivijäsenkin voisi tulla mukaan?
Matka saattaisi olla pitkä, ruudinhajuinen, CNN:n satelliittiantennien hakuinen ja muutenkin kevlarkypärän alta infrapunalaserin läpi katsoen avartava. Vai?

Hämmentävän hyvä idea, count me in. Juuri eilen kerroin Vapaan puolella klubiketjussa, että NL/Venäjä kuuluu yleisesti ottaen matkasuunnitelmiini vain täyspakkaus ja laskuvarjo selässä. Tämä menee niin lähelle, että ilman muuta. Mikä sattuma - tän mönkijän nimi on Pasi. Heh.
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Re: Re: Moskovaan?

Viestin lähetti JHag


Hämmentävän hyvä idea, count me in. Juuri eilen kerroin Vapaan puolella klubiketjussa, että NL/Venäjä kuuluu yleisesti ottaen matkasuunnitelmiini vain täyspakkaus ja laskuvarjo selässä. Tämä menee niin lähelle, että ilman muuta. Mikä sattuma - tän mönkijän nimi on Pasi. Heh.

JHag... tiedoksi, Pasissa ei kuitenkaan ole sellaista katapulttijärjestelmää jonka avulla ongelmiin (?) ajautuneet (?) matkustajat voisivat tarpeen tullessa singauttaa itsensä Suomen puolelle... siis Moskovasta asti... joten se laskuvarjo on defiinitli out, siis DEFINITLI (niinkuin Dustin Hoffman toisti 106 kertaa elokuvassa Sademies).

Niin mutta mistä me saadaan se Pasi? Ei kai Nivalasta kuitenkaan?
 

Pate 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Areena Cup ?

Kiekko-Vantaan järjestämä Areena Cup Tikkurilan Valtti Areenalla aloitettiin tänään ma 1208 ottelulla IFK Farmi - SKA Pietari.

Mitäköhän tuollainen farmijoukkue mahtaa pitää sisällään? Arvelisin että homma on monenmoinen sotku, jossa ei ole tarpeeksi staroja käyttääkseen nimeä Liiga-IFK. Ja osa pelaajista olisi taas liian vanhoja IFK-A nimitykselle. Käsittääkseni IFK:lla ei ole ollut virallista farmisopimusta sitten OKK-vuosien jälkeen, vaan viime aikoina liigaringin rajamailla olevat pelaajat on heitelty pitkin Uusimaata. Ja tilastopiikkihän löytyy myös Uudestakaupungista, mihin on monien A-nuorista vanhentuneiden tie vienyt.

IFK:n A-junioreilla on oma harjoitusvuoro samanaikaisesti P.SKA-ottelun kanssa, kun puolestaan miesten joukkue aloittaa treenit vasta tiistaina Sveitsin pelimatkalta kotiuduttuaan. Kotisivuilla ei turnausta noteerata ollenkaan, joten ymmärtäisin ettei kyseessä ole ainakaan edustusjoukkueen virallinen matsi. KETKÄ SIELLÄ OIKEIN PELAA?!?

Seuraavat matsit ke 1408 IFK "Farmi" - KalPa klo 16:30 ja
sijoitusottelut to 1506 klo 13:00 / 16:30 / 20:00

Päiväliput 10 €
 
Suosikkijoukkue
HIFK,HJK(futis)
Re: Areena Cup ?

Viestin lähetti Pate 00
Kotisivuilla ei turnausta noteerata ollenkaan, joten ymmärtäisin ettei kyseessä ole ainakaan edustusjoukkueen virallinen matsi. KETKÄ SIELLÄ OIKEIN PELAA?!?

Seuraavat matsit ke 1408 IFK "Farmi" - KalPa klo 16:30 ja
sijoitusottelut to 1506 klo 13:00 / 16:30 / 20:00

Päiväliput 10 €

Käsittääkseni kyseessä on IFKon A-juniorit vahvistettuna muutamalla edustusjoukkueen pelaajalla. Näin luin Valtti-areenan seinän julisteesta. Miten tuo A-junnujen harjoitusvuoro sitten selittyy, sitä en tiedä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Moskovaan?

Viestin lähetti Predator
Onko IFK:n faneissa Pasikuskeja? Muutenhan sinne Pasiin mahtuisi hyvin koko ÄTPPOMK:n johtokunta ja muutama rivijäsenkin voisi tulla mukaan?

Meikäpoika on itse asiassa Kusipaski, tosin viime ajokerrasta on kaksi ja puoli vuotta, mutta eiköhän se taas mieleen muistuisi jos joku alleni vaunun hommaa... Tarvittais tosin myös nakkipipoinen vaunun johtaja, mutta se onkin jo helpompi homma, ei tartte vältsysti koulutusta mun mielestä.

Sitten kun ootte sen kuuspyöräsen hommannu, ottakaa yhteyttä, olishan se näky kun mentäis itänaapuriin punaiset paidat päällä ja punalippu liehuen, tulee vallan isänmaalliset aatokset mieleen ja lähestulkoon tippa linssiin... :rolleyes:

EDIT: Tämä oli siis L E I K K I Ä, jos joku katkera tosikko ei sitä ensi näkemältä älynnyt...
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Predator: Siinä tapauksessa meidän täytyy pohtia ns. Pasitonta vaihtoehtoa, mikä meinasi toteutua HIFKissäkin kaudella 02/03. Onneksi kuitenkin uusi Pasi eli Saarinen on jämäkästi jatkamassa ns. Pasi-perinnettä. Dustin Hoffman sanoi tietenkin sen takia niin usein definitely että hänhän oli leffassa debiili eikä muuten yhtään ylinäytellyt sitäkään roolia, juu ei.

Moskovaan menijät, ottakaa taisteluvarustus mukaan!
 

JHILD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Areena Cup

IFK:n farmi pelasi tänään siis SKA Pietaria vastaan Tikkurilan Valttiareenalla. Ottelu päättyi SKA Pietarin voittoon luvuin 6-2.

IFK farmi on koottu IFK:n junioreista. Joukkueessa pelasi mm. sellaisia pelaajia kuten Eetu Qvist, Patrik Lostedt, Samuli Kaikkonen, Hannu Pikkarainen ja Mikko Ilkka. Maalissa IFK:lla oli Tommi Niemelä.

Joukkueen valmentajana oli Samu Kuitunen.
 

vilko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Areena Cup

Viestin lähetti JHILD
IFK:n farmi pelasi tänään siis SKA Pietaria vastaan Tikkurilan Valttiareenalla. Ottelu päättyi SKA Pietarin voittoon luvuin 6-2.

IFK farmi on koottu IFK:n junioreista. Joukkueessa pelasi mm. sellaisia pelaajia kuten Eetu Qvist, Patrik Lostedt, Samuli Kaikkonen, Hannu Pikkarainen ja Mikko Ilkka. Maalissa IFK:lla oli Tommi Niemelä.

Joukkueen valmentajana oli Samu Kuitunen.

Kuvia kyseisestä ottelusta löydätte ainakin meikäläisen kotisivuilta, siis osoitteesta http://hifk.mainpage.net. Niiden laatu ei kyllä ole mikään kaksinen, mutta parempi kai jotain kuin ei mitään...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös