Hifk 2002-2003

  • 1 299 482
  • 10 974
Tila
Viestiketju on suljettu.

Jok3ri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Calgary Flames & Itä-Helsingin Noutajat
Ei oo mitään asiaa, mut tää on 6000. viesti :) Sori vaan
 

Carlos

Jäsen
Re: Re: Re: Pena fiksaa!

Viestin lähetti Nikke


Niin siis jotenkin näin? Faksaanko Penalle?

"Carlos is a very good defense player. Big size is very good in front of own goal. Also very good shot on the power-play.

This 25 year-old defender is also a great skater with good physical abilities (6'1 , 220 lbs) . "

Nain juuri Nikke, nain juuri... :D Laita vaan faksi menemaan, kiitokset etukateen!

EDIT: noissa a-kirjaimissa piti sitte olla pisteet paalla... ;) Ei silla etteiko tyopoydalla voisi naida...

EDITx2: siis noissa a-kirjaimissa ensimmaisessa lauseessa...

EDITx3: ja siina "menemaan" -sanassa piti olla pisteet

EDITx4: ai miten niin on perjantai? :)
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti TheAnimal
Ei ole käyttöä Tauberteille, divarissa kohtalaisen kova mutta liigassa nobody. Omista riveistä löytyy jo Honkanen, ei tarvitse maksaa siirtokorvauksia. Mutta jos siirtokorvauksia välttämättä haluttaisiin (vaan kun ei haluta...) maksaa ja Levokarille oikea kotimainen stuntti löytää omien ulkopuolelta, niin Willman olisi ehkä paras ulkopuolinen vaihtoehto.

Tosin Pauli on enemmän kuin tervetullut takaisin astetta kovempana. Mielenkiintoista on nähdä mihin iso koko riittää, koska siitähän Paulin kohdalla on enimmäkseen kyse. Iso mies joutuu automaattisesti kovaan peliin farmissa, joten siellä sitä luonnetta sopii kasvattaa ja kehittyä tulevia IFK-pelejä varten. ;)

Sorry, mutta TAMA oli 6000. viesti. Eli siis aloitusviesti + 5999 vastausta. Ikavaa etta meni persiilleen... :p
 

rautis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Perkelettäkö sen Paulin perään itkemään.Ei kauaakaan taakseppäin ku täällä ruikutettiin ei meille,kädetön,epävarma,jalaton,aivoton jne,jne.
Näkemiin vaan Pauli ja koita pysyä hengissä!
 

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitä ihmettä se Pentti oikein meinaa? Meinaako se viedä bluesin paikan liigassa pelaajapakan kanssa koomailijana? Ei kukaan täysissä sielun ja ruumin voimissa oleva ihminen voi palkata Hedbergin kokoista silakkaa Levokarin paikalle. Pitäisiköhän Pentin mennä tarkistuttamaan näkönsä, lieneekö lukenut niken tilastot koon kohdalta hieman väärin?

Tästä puuttuu enään se, että teille ruvetaan palkkaamaan tsekkejä ilman minkäänlaista skouttausta.

Maalivahtitilanteesta vielä : onko Mikko Strömberg vielä kuvioissa, eikös mies käynyt pelaamassa pari peliä ennen Riksmania? Vai muistanko aivan väärin.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Mikko Strömberg pelaa ensi kaudella Ruotsissa, Kiirunassa, sarjatasoa alempana kuin Riksman. Sakke Lindfors taasen lopetti ja alkoi ifk:n 3. valmentajaksi. Kyllä me tarvitaan yksi uusi maalivahti.

edit. Helsingissä on kuin ifk-kannattajien kärsimysten kunniaksi tänä viikonloppuna tuska-festivaalit. Meidän omat tuska-festarit pyörii tosin vielä tiistai-aamuun saakka, kun odotetaan tietoja lähtijöistä. Toivottavasti meidän Trio niskalaukaus ei ole Z, Pärssinen ja Vopat.
 
Viimeksi muokattu:

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Kumpi oli ensin, muna vai Haa - Kana?

Rautis: olet oikeassa, rajoitetussa mielessä. En jää kaipaamaan Pam-Pam Poikittaista Selkään -Paulia. Harjoituskaudella ennen kautta 2001-2002 heräsi pieni toivonkipinä, joka sammui tunnettuun sikailuun. Mikäli Atlantan Trash`em maksaa ko. miehen palveluksista jotain, otettakoon rahat vastaan.

Entäs K. Haa-Kana? Ja kot kot kot, mitäs siihen sanot? Edmontonin valmennusjohto & managerit panivat toisen kerran kanadalaisia taaloja pinoon. MoDo kärsii, muut eivät.

Pelko on persuksissa, mutta ei edes Niclas "Paulinstuntti" Hedbergin vuoksi. Paljon käsiä, jalkoja ja taitoja ehtii kadota valtamerien toiselle puolen eikä "Ajatusten Pielisjoki" virtaa yhtään vuolaampana.

Perusmummo on osoittanut selkeästi, ettei osaa rakentaa, valmentaa eikä peluuttaa joukkuetta. Mitä tällä takatukkaisella karjalanpaistilla tekee?

Kierrätykseen tai kompostiin vain moinen hukkapala!

IFK:n puolustus on edelleenkin auki kuin Lundellin länget eikä yhtään VAHVISTUSTA ole tullut puolustukseen (viime kaudella esittämiensä otteiden perusteella Pasi Saarinenkin kuuluu joukkoon tavalliset taatelin tallaajat). Niclas Hedbergissä on ainesta Arto Tappi-Olan, Borge Rajalan ja Aki "Puuppanen" Tuomisen jalan jäljille kaatuilemaan viimeisenä pakkina, menettämään kiekon hyökkäyssiniviivalla ja lähimpänä miehenä paukuttelemaan laitaa/maalipuita vastustajan maalin jälkeen.

Elämme jälleen mielenkiintoisia aikoja (kaikki ehtivät jo nukahtaa/kaikki jäi päälle).
 

Thomas#70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät is iron
Oiskohan Pentin kannattanut sittenkin vain tyytyä Bäckströmiin, olis säästynyt rahaa, ja myös Riksman pelaisi ensikauden ifk:ssa...

Jännä homma että IFK:lle ei kelvannut Bäckström, vai olenko ymmärtänyt väärin?
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Thomas#70
Oiskohan Pentin kannattanut sittenkin vain tyytyä Bäckströmiin, olis säästynyt rahaa, ja myös Riksman pelaisi ensikauden ifk:ssa...

Jännä homma että IFK:lle ei kelvannut Bäckström, vai olenko ymmärtänyt väärin?


Koettakaa nyt hyvät ihmiset ymmärtää ettei "meillä ollut käyttöä tuon tyyppiselle kaverille" :D

ja "hankin Hedbergin kun kuulin että Levokari lähtee"..

Tämä on Penailua jos mikä! Mihinhän Pena vielä yltää kun ilmat vaan lämpenevät.. elämme mielenkiintoisi aikoja..
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Viestin lähetti vision


Tästä puuttuu enään se, että teille ruvetaan palkkaamaan tsekkejä ilman minkäänlaista skouttausta.


Muistuuko mieleen sellaiset suuuruudet kuin Hucko ja Kobezda??

Toisaalta kävihän Mälkiä ja Pena henk.kohtaisesti Tsekeissä. Uskokaa nyt helvetissä, siellä EI OLE MITÄÄN hankittavaa....;)
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Viestin lähetti Kempes
Johannes
Taidan jo aloittaa lakanan tekoa lomalla, siinä lukee: HAISTA PA... PENA!!!

Mites on tuon lakanan laita?

Voisko textiä hieman "viilata" kun kerran on tuo sponssori:

HAISTA PITKÄ PA... PENA!!!
 

Kurgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K. -guardian of ätppomk-
Graah, voi tuskaa ja hammastenkiristystä! Aioin kirjoittaa jo aamupäivällä, mutta v*****skäyrä oli liian korkealla, joten en uskaltanut tulla mielenliikkeitäni sillä hetkellä ilmaisemaan.

Onhan tätä jo vatvottu, samaa aihetta, mutta miten ON MAHDOLLISTA (!!!!) että maamme perinteikkäimmän, yhden varakkaimman ja tunnetuimman seuran nokkamies VOI EDES LEIKILLÄÄN heittää tälläistä:

"-Tuolloin saimme paljon kritiikkiä niskaamme. Mutta tiesimme miehen taidot. Yhdessä kaudessa saimme hiottua Levokarista jo NHL-tasoisen pelaajan. Minkälainen timantti hänestä olisikaan hioutunut HIFK:ssa vielä yhden lisäkauden jälkeen, Matikainen kysyy.
-Toivotan Paulille erinomaista aikaa NHL-kuvioissa. Nyt hänellä on erinomainen tilaisuus näyttää taitonsa, Matikainen lisää.
HIFK ei aio lähteä etsimään Levokarille paikkaajaa.
-Kun sain tietää Levokarin mahdollisesta lähdöstä, hankin Niclas Hedbergin puolustukseemme, Matikainen sanoo.
Pauli Levokari on parhaillaan Atlantassa Trashersin kuntoleirillä."

Onhan se huumori hieno juttu, mutta pitääkö sitä ruveta silloin viljelemään, kun fanaattisimmat kannattajat ovat muutenkin paniikissa. Moni muu ei taida ymmärtää, miltä se välillä tuntuu...

Koska pidän sanani, ei Penttiä edelleenkään tönitä, ei puhettakaan. Pena on asiantunteva ja erehtymätön, mutta hänen päätöksensä ja lausuntonsa rupevat jo repimään viimeisetkin hirtehishuumorin rippeet huitsin nevadaan.

Joku mainitsi, että Levokari on tervetullut takaisin, jos ei homma rapakon takana oikein lähde skulaamaan. Näin on minunkin mielestäni, mutta kuka voi olla varma, että jengin päättäjät häntä enää ottavat, kun ovat hankkineet uuden projektinsa niken jo riveihin. Jos Hedberg pelaa edes kohtuullisesti ensi kauden tai ensi vuosi käytetään hänen kehitysprojektinaan joukkueen kustannuksella, hankitaan todennäköisimmin seuraavaksi kaudeksi uusi "lupaus", joka on epäonnistunut muualla.

Jos joukkueen johto ei PE****E usko muuta kuin rahaa (itse olen kapitalisti, mutta arvot on jumankauta arvoja) niin on kohta iskettävä rahaan. Vielä kestää pinna naksahtamatta viikon pari (ehkä) ,mutta sen jälkeen pikaisesti adressia väsäämään ensin hallitukselle ja jos ei toimi, niin sen jälkeen suurempaa adressia joka ikiselle sponssille, että jos haluavat todella näyttää yrityksensä hyvässä valossa faneille, soittaisivat sen puhelun tai pari toimistolle ja laittaisivat asioihin töpinää. Minä ainakin lupaan juoda vielä enemmän kaljaa (tekee kyllä tiukkaa) Koffista tai Karhusta tinkimättä, jos sponssit viitsisivät toimia kannattajajoukkojen excaliburina. Saavat vapaasti ottaa kunnian itselleen ja lupaan uskoa heidän mainoksiaan, mutta jotain toivoa on pakko yrittää herättää!

Ei kaikki voi koskaan olla tyytyväisiä hankintoihin, kuten eivät joukkueen johtoon, valmennukseen tai tavoitteisiinkaan, mutta jos yksi koko liigan varakkaimmista ja vakaimmista seuroista ei kirveelläkään (sillä ehkä voisi kyllä löytääkin) löydä asiallisia hankintoja, murtaa jo historialliseksi tullutta imagoa, rikkoo perinteitä (ei eroteta valmentajia), ei osoita minkäänlaista kiinnostusta fanien mielipiteitä kohtaan ja antaa joko täydellistä epäpätevyyttä tai törkeää välinpitämättömyyttä hehkuvia lausuntoja, päästää lupaavimmat junnunsa mihin sattuu, kohtelee tähtiään miten sattuu, ei tarjoa riittävää palkaa huippupelaajalle, joka haluaisi pelata joukkueessa, jne. jne. ,on mielestäni pikkuhiljaa aihetta miettiä, missä mennään.

Jos olisin joskus omistanut kaljateltan, joka meni konkurssiin, saattaisin itsekin ajatella business-first -periaatteella ja kävellä joku uloke otsassa. HIFK on myös osakeyhtiö, joten sen tulee tuottaa voittoa, mutta kai sitä nyt -sensuroitu-!!!!!! :ssä voi yrittää etsiä jonkin muun tienaamistavan kun fanien epätoivolla!!!

Olemmeko me kiittämättömiä yksilöitä, tiukempia seurajohdollemme kuin muissa joukkueissa, vai olenko ainoa, josta tuntuu siltä, että kaikkea olisi, kaikkeen olisi mahdollisuudet, mutta ainoa mitä puuttuu on viisaat päätökset...?!?!? :mad: :mad: :mad:

-Taisin vielä onnistua olemaan ilman sen suurempia tönäisyjä itse fyysistä olemusta kohtaan, välillä se tosin vaatii uskomattoman paljon, mutta lupausten pitäminen on perusta niin luottamukselle, kuin sen pitäisi olla itsestäänselvyys myös seurajohdolle.-
 

J.Pursey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NyR, Chelsea
Nyt vasta voin....

tarttua rauhassa näppäimistöön. Kyllä toi Pentti on äijä ! Luettuani sen kommentit HIFK:n virallisilta sivuilta Levokarin lähdöstä, minulle valkeni;

PENAHAN ON OIKEASTI TYHMÄ !

Kun tyhmä alkaa kikkailemaan ja leikkimään näppärää, niin siinä käy takuuvarmasti v...n huonosti. Eiköhän tämän leikin aika ole ohi ja Pentti lyödä Joensuun junaan sekä toivoteta näkemisiä seuraavassa elämässä !
 

chandler

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,NY RANGERS
Vittu luulin,että noi penan kommentit Levokarista ja Hedbergistä oli vitsejä,mutta kävin kattomassa ja ei ne näköjään ollutkaan.No niin poijjaat oisko jo aika lopettaa toi ÄTPPOMK-Klubi,ja ruveta tönimään fööniä joukolla,sillä nyt tämä homma karkasi käsistä,ei kukaan voi olla noin tyhmä.Eikun lakanoita tekemään
 

Bob77

Jäsen
Mitä vit*#@?

Pauli Levokari siirtyy Atlanta Trashersiin

HIFK:n puolustaja Pauli Levokari on allekirjoittanut sopimuksen Atlanta Trashersin kanssa.



Atlanta Trashers varasi (8. kierros/257. varaus) 24-vuotiaan Pauli Levokarin juhannuksena Torontossa pidetyssä NHL-draftissa.
Pauli Levokarin sopimus on yksivuotinen. Trashersin GM Don Waddell ei halunnut kertoa seuran nettisivuilla tarkempia yksityiskohtia sopimuksesta.

HIFK:n toimitusjohtaja Pentti Matikainen sanoo, että HIFK:n organisaatiossa nähtiin Levokarin potentiaali jo runsas vuosi sitten.
-Tuolloin saimme paljon kritiikkiä niskaamme. Mutta tiesimme miehen taidot. Yhdessä kaudessa saimme hiottua Levokarista jo NHL-tasoisen pelaajan. Minkälainen timantti hänestä olisikaan hioutunut HIFK:ssa vielä yhden lisäkauden jälkeen, Matikainen kysyy.
-Toivotan Paulille erinomaista aikaa NHL-kuvioissa. Nyt hänellä on erinomainen tilaisuus näyttää taitonsa, Matikainen lisää.
HIFK ei aio lähteä etsimään Levokarille paikkaajaa.
-Kun sain tietää Levokarin mahdollisesta lähdöstä, hankin Niclas Hedbergin puolustukseemme, Matikainen sanoo.
Pauli Levokari on parhaillaan Atlantassa Trashersin kuntoleirillä.






http://w1000.webotek.com/esl/sait/shownews?lang=finland.gif&cust=226&id=201
 
Viestin lähetti Jok3ri
Ei oo mitään asiaa, mut tää on 6000. viesti :) Sori vaan
Jok3ri huilaa viikon tästä ja seuraavasta tulee sitten lopullisesti kenkää tavallisen kuukauden sijaan. Sorittelulla ja hymiöillä hölmöilyn yhteydessä pääsee näissä ympyröissä todella pitkälle.

Kesällä kuri on kieltämättä höltynyt, mutta siitä huolimatta jotain rajaa turhailullakin saisi olla. Onko osalta käyttäjistä unohtunut netiketin perusteetkin? Miettikää ennenkuin lähetätte.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Lähtijät

Listasta on poistunut 1.Odotan muita.
Pentille haluaisin seuraavan anekdootin ilmaista.

Pentti hyvä. Jos suinkaan mahdollista, laita kausikortin ostaneille kuoreen pelaajalista, joka tulee olemaan, taas ne ns.stuntmannnit.
Johtuen siitä., ettei tarvitsisi käyttää mitää ulkopuolista journalismia, ei sähköisiöviestimiä, kukaan ei hakkeroisi keskustelua netistä.Toisinsanoen, emmé joutuisi ulkopuolisten riivamiksi, tai meitä verrattaisi pelaajahankinnoissa amebaan, joiden alkukantainen ämmärtäminen olisi yksisoluisten luokkaa.

Olen hyvin pahoillani siitä, että olette muutamien kanssa saaneet kunniakkaan seuran tilanteeseen, jossa ainoa tämänhetkinen olotila on verrattain heikko(ilmeisesti ei rahallisesti).
On todella kunniakasta ilmoittaa paulin stuntti silloin,kuin menetämme puolustuksesta kokoa ja voimaa ja paikalle astuu liigan suurimpia risukeppejä.
Hankinta perustellaan korvaajalla.Paskat, puolustuspään pelaajahankinta on ryssitty, ei löydeta kavereita, jotka pystyvät tai osaavat hoitaa punaisten legendaaristen hommia.
En todellakaan hämmästy, jos heinä-elokuun aikana pärssinen,simicek,vopat linjalta, pelaajat toteavat tilanteen vakavuuden ja pyrkivät neuvotteluihin.Kaikkinensa tilanne ei juurikaan tule olemaan erilainen, kuin vuosisitteen.
Papereiden allekirjoittajat ovat ja pysyvät, sermien sisällä.Vailla kommunikaatio taitoa, heitä palvelevaa yhteisöä kohtaa.
Sitten, kun on ilmoitettavaa.Avaa amatööri suunsa ja puhuu täyttä paskaa.
Katson, että itselläni on täysioikeus olla tässä kohtaa näinkin psykedeeli.Tämän hetken IFK EI KAMPPAILE PAIKASTA AURINGOSSA.
Toivon, että seuraavassa magazinessä ei ole juttua häikäisevästä tai mestaruutta TOSISSAAN tavoittelevasta IFK:STA.
Tämä koko punainen aate on liian lähellä sydäntä, että edes pystyisin esittämään asiaani keppi,aukko, kiroilematta.:cool: :cool: :cool:
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
I love this VIHANNESKAAPPI!!

Onko tässä nyt todella käymässä näin, että kaikki kynnelle kykenevät panevat agentit tekemään kaikkensa, jotta pääsisivät tästä "uppoavasta laivasta"?
Ehkä ei, mutta nyt tuntuu pahalta. Pyrkiiköhän enää kukaan IFK:hon? Tuskin.

Siitä huolimatta mikä on tilanne Jarno Kultasen kanssa? Ei pelannut enää pleijareissa (6 matsia) eikä ole mitään savumerkkejäkään näkynyt. Onko kellään tietoa vai onko tämäkin ex-ifk:läinen niitä "ei ole mitään käyttöä"??
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Kultasella on vielä 1 vuosi jäljellä yhdensuunnan sopimusta, jolla hän tienaa muistaakseni n. 800 tUSD/kausi. Tuskin nähdään siis Jarnoa meidän kaukaloissa ensi kaudella.
 

hörkkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Riksman tehnyt sopimuksen Modon kanssa!

Eli Riksman on tänään tehnyt tehnyt sopimuksen Modon kanssa! Taas tulee kylmää vettä teille niskaan!
Lähde:www.eurohockey.net
Kattokaa vasemmalle, jossa on linkki: Trancfers last 24h
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Ihan mukava olisi, jos Hörkkö viitsisit lukea näitä ketjuja.
 

suursyömäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins + sympatiat Ässille ja HPK:lle
Vaikka Salvador Dali herätettäisiin henkiin ja heppu alkaisi yhtäkkiä ohjata elokuvia, niin nekään eivät olisi yhtä absurdeja kuin HIFK:n ja Pentti Matikaisen tarjoamat "kauhukuvat". Ollaan siis kiitollisia siitä, mitä meillä on -> 200 vuoden kuluttua kaikkien euroopan maiden pääkaupunkien museot taistelevat siitä, kuka saa seuraavaksi itselleen GM Pentti Matikainen: the man, the myth, the unbelievable truth-näyttelyn itselleen. Mukana siis kaikki legendaan kuuluvat kamat: mm. puvut viimeisen päälle prässättyinä, purkat (niin syödyt kuin syömättömätkin), hiustenkuivaaja, hiustenhoitoaineet, puutarhakirjat, kaikki legendaariset kommentit ääninäytteinä, joita soitellaan sinne tänne sijoitetuista kaiuttimista ja tietenkin FAKSI! Uskokaa pois! Se tulee olemaan kovat juttu :rolleyes:

Itse oikein odotan nykyään sitä, mitä Pentti vielä ehtiikään keksiä tai laukoa julkisuuteen. Kuka sitä aamulla hesaria viitsii lukea, kun netistä voi hakea joka-aamuiset pentit! Aina kun tuntuu, että "enää se ei pysty vetämään tosta paremmaksi", niin föönihän vetää. Legendakamaa pukkaa viikosta toiseen, ja muiden joukkueiden kannattajat vilkuilevat naama vihreänä meidän todellisen äxsön-managerin touhuja.

SM-Liigan pitäisi perustaa uusi pysti jaettavaksi niille jokavuotisille risteilyilleen. Kullattu faksi mustalla jalustalla, joka jaettaisiin "vuoden uskomattomimmasta teosta". Saataisiinpa pysti, jonka HIFK voittaisi varmuudella joka vuosi :D

Ja hei, olen ihan selvä! Uskokaa nyt, mitään en ole juonut!
 

Blue F

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti jounster
Pena hanki lisää kukkakeppejä puolustukseen nyt kun päästiin isoimmasta jätkästä eroon.


Tuolla Lahden suunnalla olisi kovasti halukas vuoden 1995 San Josen ykkösvaraus nimeltä Teemu Riihijärvi siirtymään takaisin pääkaupunkiseudulle. Teemu täyttää loistavasti tuon "kukkakeppi" osaston (198/94), joten siitä pelimies sinne Pentin tarkasteltavaksi. Teemuhan nyt virallisesti pelaa hyökkääjänä, mutta eihän hätä lue lakia; pakiksi vaan. Täällä Espoon suunnalla tätä suuremmoista lupausta ei kaiholla kaivata, eikä Jokeripakasssakaan taida tilaa löytyä, mutta ehkäpä Pena miehestä koulisi Levokarille stuntin ihan siltä varalta, että Nicke jää kesällä penkin ja tangon väliin, eikä kukaan "ehdi" ajoissa apuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös