HIFK - Ässät ke 7.12.2005

  • 23 434
  • 124

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Kyllähän Nickersonin karkuunlähdön voi kääntää vaikka sitten noudoksi, mutta sitä saa mitä tilaa, jollei lähde ennen laskunmaksua pois.
 

pherdo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipahan erikoiset illanistujaiset Nordiksella. Kuuman ottelun tunnelman haistoi jo heti alussa, 3 minuuttia pelattu ja 3 punanuttua boksissa istumassa. Välienselvittelyä odoteltiin alusta loppuun mutta mitään ei nähty kun miehet ohjattiin koko ajan erillen...prkle. Nickersonin uhoomiset kuulu F9siin saakka "Schnabel...Schnabel!"

Muutamia poimintoja matsista
-Allekirjottaaneen lempidumari FA-FA-FAvorin oli jälleen kerran hukassa kun lumiukko ja rangaistukset jaettiin fiilispohjalta.
-Isojen kissojen peli oli ajoittain hiukan väkisin vääntämisen näköistä kiehnäämistä keskialueella
-Jerellä taisi olla jo pikku-lauantai fiilis, laukaukset aivan onnettomia ja muutenkin hieman etsi itseään. Pommeja jakoi kyllä tuttuun tyyliin
-Pena luistelis kolmen promillen humalassakin Herra Valkoisen ohi...tämän joulun paras joululahja olisi lähettää White väljemmille vesille
-Riksman pelasi kelpo ottelun Tonin maalia lukuunottamatta. Hyviä koppeja.
-E9ssä loistava fiilis

Häppölän avmaali ratkaisi mielestäni pelin. Peli oli sekaisin kun jokisen eväät mutta sit tuli Toni puun takaa ja halli heräsi. Kiitos HIFK jälleen kerran viihdyttävästä illasta!

Kettu kuittaa...
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tarvitaan Helenius

Nakkertonin urpoilu-show ensimmäisessä ja toisessa erässä oli hyvä esimerkki siitä miksi me tarvitaan Heleniuksen kaltainen tappelija pyyhkimään Nakkertonin kaltaisilla pelleillä jäätä. Schnabel haastoi tappeluun ja Mätt luistelee pois, mutta näyttää kieltään??? kuin pikkutyttö. Esitteli varmaan porilaisten teini-tyttöjen pillunkarvoja suussaan.
Toisessa erässä meni polvilleen kun huutelivat Sheddenin kanssa toisilleen. Ei siinä mitään, hyvin sai Hifkin peliä sekaisin.
Olisi tosiaan kiva tietää mitä Shedden ja Nakkerton sanoivat toisilleen. Sen verran kiihkeältä se näytti ja Shedden kävi kuumana.
 

Freadrich#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
kovanluokan nyrkinkäyttäjät
Olen pettynyt HIFK:n suoritukseen fyysisellä osa-alueella.

1.Schnabelilla olisi ollut loistava paikka tiputtaa hanskat suoraan aloituksesta Nickersonin kanssa jos olisi oikeasti halunnut tapella hänen kanssaan. Hanskat tippuivat aikaisemmassa tilanteessa vasta siinä vaiheessa kun tuomarit olivat jo välissä. Ei todellakaan vakuuttavaa.

2.Nickerson esitti selkeän haasteen Lostedtille, mutta Shedden ei päästänyt miestä kertaakaan jäälle tämän jälkeen, todella luokaton ja raukkamainen veto kanadalaisvalmentajalta Patea kohtaan. Lisäksi sai joukkueen näyttämään neitilaumalta yleisön silmissä.

Nickerson käänsi selkänsä Schnabelille ja aukoi päätänsä roolinsa mukaisesti. Tänään kentällä nähtiin pelkkiä uhoavia kukkopoikia, kukaan ei oikeasti halunnut seistä sanojensa takana. Ottelun pelillinen anti oli suurimmaksi osaksi todella köyhää ja voitto jäi laihaksi lohduksi jos vaihtoehtona olisi ollut kunnon nyrkkikinkerit.
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tulipas nähtyä. Ensimmäisen kahden minuutin jälkeen olin varma että tänä iltana hanskat putoaa. Ei pudonnut muuta kun Scnabelilta kerran ja Karalahdelta toinen rukkanen Nielikäisen taklauksen johdosta.
Ensimmäisessä erässä oli todellakin menoa ja meininkiä, toinen oli tosi aneemista, kolmas taas parempaa. Ässillä oli omat paikkansa viedä peli, kun ei kiinnostanut käyttää niin IFK teki omat ratkaisut.
Itselläni luotto Lundelliin on kova. Juurikaan ei pelota edes läpiajotilanteissa. Tänään toinen maali meni sieltä kuuluisista längistä, taisi olla maskia pikkaisen. Muutenkin sillon oli menossa todella kova Ässä-painostus, sanoinkin kaverille että Ässät tekee ihan kohta. Ja niin teki.
Favorin oli linjaton, mielestäni Ässät hyötyi tästä ensimmäisesssä erässä. Sen jälkeen tuomiot/tuomitsematta jättämiset aika tasan.
Ottelun hauskin vaihto taisi olla se kun Heikki Laine ja Lostedt olivat yhtä aikaa kentällä. Shedden voisi antaa näille kavereille enempi peliaikaa. Ok, ehkä tulisi tilanteita omaan päähän mutta yleisö ainakin tykkäisi.
Tunnelmaa pikkasen latisti 40 euron pysäköintisakko. Ei auta itku markkinoilla, tiesin että se on invapaikka. Enkä edes ole invalidi, todettakoon tämä ennenkun joku Ässäfani tulee aukomaan päätään. =)

edit: ainiin, se Komarov on todella positiivinen kusipää. Tuliskohan se meille ensi kaudeksi?
 
Viimeksi muokattu:
Metukka kirjoitti:
Schnabel haastoi tappeluun ja Mätt luistelee pois, mutta näyttää kieltään??? kuin pikkutyttö. Esitteli varmaan porilaisten teini-tyttöjen pillunkarvoja suussaan.

Heh, Nickerson on vissiin ottanut vähän vaikutteita Palanderin Kallelta, sillä Raumalla hän esitteli myöskin Toporowski-episodin jälkeen kieltään Äijänsuon seisomakatsomolle...
 

koohela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Metukka kirjoitti:
Nakkertonin urpoilu-show ensimmäisessä ja toisessa erässä oli hyvä esimerkki siitä miksi me tarvitaan Heleniuksen kaltainen tappelija pyyhkimään Nakkertonin kaltaisilla pelleillä jäätä. Schnabel haastoi tappeluun ja Mätt luistelee pois, mutta näyttää kieltään??? kuin pikkutyttö. Esitteli varmaan porilaisten teini-tyttöjen pillunkarvoja suussaan.
Toisessa erässä meni polvilleen kun huutelivat Sheddenin kanssa toisilleen. Ei siinä mitään, hyvin sai Hifkin peliä sekaisin.
Olisi tosiaan kiva tietää mitä Shedden ja Nakkerton sanoivat toisilleen. Sen verran kiihkeältä se näytti ja Shedden kävi kuumana.

En tiedä miten hifkin pelaajat reagoivat nikkersonin temppuiluun mutta hyvinhän sulla ainakin näyttäis päässä kilahtaneen. upeeta, mahtaavaa. Toivottavasti pelaajatkin kilahtelevat, sillä näyttää siltä että helvetisti vaaditaan ennenkuin Matt hanskojaan heiluttelee. Ja kieltään ja vaikka kansainvälisiä käsimerkkejä saa näytellä ihan rauhassa, yleensä sitä ollaan kutsuttu lämmittämiseksi. Joskus siitä tulee tappelu, joskus ei. Kuuluu lajiin ja tekee peleistä entistä parempia, oli se sitten HIFK:n pelaaja tai Ässien. Tai kenen vaan. Kuumat pelit ovat parhaimpia
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Frankie kirjoitti:
- A5:ssa oli hauskaa, kun nämä kaksi kaveria aukoivat Nickersonille koko hänen rangaistuksen ajan, ja Nickerson kävi todella kuumana jäähyaitiossa. Propsit näille herroille, vaikka eivät kolmanteen erään enään katsomoon päässetkään :)

Nylander-jampatko siellä taas vauhdissa?=)
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
mtmela kirjoitti:
Nylander-jampatko siellä taas vauhdissa?=)
En usko, mutta en pysty varmasti sanomaan, koska en ollut ko. Kärpät matsia tsiigaamassa. Luulen, että nämä kaverit eivät ole samoja.
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
koohela kirjoitti:
En tiedä miten hifkin pelaajat reagoivat nikkersonin temppuiluun mutta hyvinhän sulla ainakin näyttäis päässä kilahtaneen. upeeta, mahtaavaa.

Ei uskaltanut Schabelin kanssa tanssiin. Oli vähän isomman kaliiberin mies vastassa.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oma näkemykseni pelistä on se, että IFK suorastaan tyrkytti Ässille voittoa, mutta Ässät ei käyttänyt tilaisuuksiaan ja IFK tuli lopussa sittenkin ohi. Kaikki ainekset voittoputken katkeamiseen olivat ilmassa.

Ensimmäiset 10 minuuttia IFK vei peliä. Avaukset tuli suoraan lapaan vauhdissa olleille miehille ja puolustajat uskalsivat pitää kiekkoa huikealla itseluottamuksella. Ylivoimalla se maali vain odotti tulemistaan ja Hauhtonenhan sen lopulta iski. Tähän loppuivatkin sitten Hauhtosen onnistumiset. Sellaiset 3-4 häkkiä mies olisi hyvällä viimeistelyllä voinut heittää.

En tiedä sitten, että mitä tuon 10 minuuttisen jälkeen tapahtui, mutta peli tasoittui huomattavasti ja IFK:n avaukset eivät lähteneet millään, vaan IFK joutui roiskimaan kiekkoa pois alueelta ja koko homma näytti välillä yleiseltä hätäilyltä aina Häppölän av maaliin asti, jonka jälkeen löytyi se tarvittava yksi lisävaihde.

Ässistä erottui sen ykköskenttä. Se sai jatkuvasti painetta IFK:n kenttäpäätyyn. Ensimmäisessä maalissa taisi IFK:n nelonen ottaa sen omiin. Koko vaihto oli kauhean näköistä. Toisessa maalissa White-Murphy kaksikko oli jäällä ja se olikin usean otteeseen kusessa Ässien ykkösen kanssa. Tuossa ketjussa ei kertakaikkiaan liike riitä aktiivisesti pelaavia viisikoita vastaan.Häppölä ei oikeastaan ole ratkaisu, vaikka hyvän pelin pelasikin. Luigi nyt ei myöskään ole mikään raketti luistimilla. Häppölä ansaitsisi kyllä lisää YV aikaa. Laakkonen on vielä arvokas pelaaja IFK:lle, koska hyviä kiekon ylös tuojia on IFK:ssa liian vähän.

Lundell oli paras IFK:sta tänään, vaikka siitä toisesta maalista voidaankin keskustella. NHL pikkarainen ei vaan vakuuta.

Viime peleissä on muuten IFK:ta vastaan vastustaja päässyt kaksi kertaa kahdella nollaa vastaan ja aina se kiekollinen mies yrittää itse. Ei ymärrä minkä takia ei voi pistää klap klap ja kiekko ylös. Veskari ei voi mitään. Aika mielikuvituksetonta touhua. Kai nyt Nielikäinenkin sen verran osaa kiekkoa pelata, että osaa takaisin pistää. Aikoinaan siinä HIFK-Winnipeg Jets pelissä Selänne ja Tkachuk pääsivät kahdestaan Lindforsia vastaan ja pistivät Saken aivan pihalle tilanteesta. Niin se tehdään.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin, Nickerson pisti pelin alussa poikkaria Luttisen/Hauhtosen niskaan ja tästähän Schnabel hiiltyi ja oli valmis lähtemään tanssiin. Ei tanssittu. Ei se nouto ollut, Schnabel on IFK:lle tärkeä mies. Jos olisi nouto ollut, olisi asialla ollut Lostedt/Laine.
 

Oleg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pasi Nielikäinen
Muutamia kommentteja pelistä:

- Janne oli taas aivan loistava maalissa. Pelasi voiton HIFK:lle.
- Nickerson aivan naurettava pelle. Ei uskalla tapella oman kokoisiaan miehiä vastaan.
- White laukoi, ja heti osui ylärimaan.
- Olen tyytyväinen Murphyn esityksiin. Uskon miehen tulemiseen pisteiden valossa. Tänäänkin hyvä peli.
- Karalahdella muutama musta hetki, mutta muuten suht hyvää kiekkoa.
- HIFK pyöritti ajoittain näyttävästi ylivoimaa, ja Ässien ylivoima taas aivan tukossa.
- 2. erä Ässien pyöritystä, onneksi pidettiin peli 1-1 tilanteessa. Ainut kunnon paikka Petrellillä ja siitäkään ei saatu sisään.
- Favorinilla ei paras ilta, mutta ei yhtä huono kuin mm. Sinkkonen.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nickerssonista sen verran että olisiko tässä SM-Liigan uusi Jarkko Ruutu?

niin ja anteeksi OT. Pelistä ei juurikaan lisättävää sillä radiosta tuon katsoin...
 

Kuvernööri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Katsoin pelin radiosta ja tekstiteeveeltä joten en kommentoi mitenkään. Mutta perseessä on tuntuma että Nickerson pelaa ensi kaudella IFK:ssa. Heh.
 

pata13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Lajinsa Viimeiset, Polk High
Metukka kirjoitti:
Olisi tosiaan kiva tietää mitä Shedden ja Nakkerton sanoivat toisilleen. Sen verran kiihkeältä se näytti ja Shedden kävi kuumana.
Nickerson sanoi suomennettuna jotakuinkin, että "tule jäälle". Voisi yleisesti ottaen keskittyä pelaamiseen, kun sen kerran osaa. Siinä mielessä IFK:n lievä provoilu onnistui.



Muutamia sekavia hajahuomioita pelistä:

Peli vaikutti kokonaisuudessaan jokseenkin aneemiselta molempien joukkueiden osalta. Liekö syynä tarkka pelaaminen vai mikä, en osaa sanoa. Osaltaan pakkoja sekoitti toki runsas jäähymäärä ja tasaviisikoin ei päästy varsinkaan ottelun alkupuoliskolla pelaamaan.
Ensimmäinen erä oli kuitenkin melko selvästi IFK:n painostusta. Ei kuitenkaan mitään jatkuvaa, vaan paikkoja silloin tällöin, tasaisesti.
Toinen erä oli mielestäni Ässien. Hyviä paikkoja oli 3-4, joista ei kuitenkaan onnistuttu. Hisey kerran läpi, Peltonen avopaikassa hyvän kuvion päätteeksi, Kivenmäki takatolpalta. Kaipaamme siis edelleen maalintekijää. Noista pitäisi tehdä.
Kolmas erä alkoi mukavasti ja peli vaikutti olevan jo jokseenkin hallussa, mutta kaksi virhettä tai virheiden summaa johtivat siihen, että pisteet jäi Helsinkiin.


Muutamia pelaajia, jotka jäivät mieleen
IFK:
Salmelainen: Normaalisuorituksella järjesti muutaman maalipaikan liikkuvuutensa ansioista. Ei loistanut, oli "vain" hyvä.

Lundell:Otti kaksi läpiajoa ja muutaman maskista tulleen pelkästään peittämällä. Lisäksi torjui&oli hyvin mukana niissä muutamissa toisen erän paikoissa, mitä Ässillä oli.

Pikkarainen: Pihalla aika ajoin pahasti. Ihmeellistä hermoilua.

Lostedt: Yksi (?) vaihto, pommilla Peltonen nurin ja Patrik takaisin penkille. Loistavaa.

Ässät:
Forsbacka on roolissaan hyvä, edelleen. Taklaa puhtaasti ja hankkii fysiikallaan kiekkoja omille.

Hisey kiekollisena toi muutaman kerran kiekon näyttävästi maalintekoalueelle. Voisi toki sitä kiekkoa lainatakin tämänkertaista enemmän. Sai kiekon jalkaansa loppuhetkillä, meni koppiin ja palasi vielä pelaamaan.

Komarov rikkoo ja raastaa ahkerasti.

Jesse Saarinen pelasi myös pirteästi ja oli lähellä maalintekoa.

Yleisesti Ässien joukkue pelasi ylivoimaa lukuunottamatta hyvin ja joka ketju enemmän tai vähemmän onnistui. Ainoastaan nuo kolmannen erän nukahtamiset maksoivat meille 1-3 pistettä

Lisähuomiona vielä katsomosta säälittävä humalainen nuori, joka jaksoi rääkyä alatyylisiä ilmaisuja kolmen erän ajan. Poika sitten IFK:n kolmannen maalin syntyhetkellä menetti tasapainonsa ja kieri kuusi penkkiriviä F-katsomossa alaspäin. Humalaisen tuurilla ei kaiketi käynyt kuinkaan.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Frankie kirjoitti:
Itse matsista:

- A5:ssa oli hauskaa, kun nämä kaksi kaveria aukoivat Nickersonille koko hänen rangaistuksen ajan, ja Nickerson kävi todella kuumana jäähyaitiossa. Propsit näille herroille, vaikka eivät kolmanteen erään enään katsomoon päässetkään :)
Vitun hyvä etteivät päässeet. Minusta on ihan ok, että huudellaan kentälle jne. mutta vituttaa sellaiset jampat, jotka huutelevat vaihtoaition tai jäähyaition takana. Se on saatana just sitä oman vähäisen egon nostamista ja kiillottamista. Mukavahan se on häkissä olevaa karhua kiusata. Hankkisivat saatana elämän!
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
J-Ko kirjoitti:
Tunnelmaa pikkasen latisti 40 euron pysäköintisakko. Ei auta itku markkinoilla, tiesin että se on invapaikka. Enkä edes ole invalidi, todettakoon tämä ennenkun joku Ässäfani tulee aukomaan päätään. =)

Itsehän olen sitä mieltä, että invapaikalle pysäköinyttä normikaveria tulisi muistaa 400 €uron muikkarilla.

Aika väsynyt ilta molemmilta. Vaikka Nickerson tanssista kieltäytyikin, menisi IFKiini heittämällä. Show-mies. Hänellä sentään on paljon parempi tasapaino, kuin monilla Ässien taitopuolen kaverilla tänä iltana. Kolme pistettä illasta on hyvin tyydyttävä saldo. Joululomaa odotellessa.
 

Playa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, San Jose Sharks
koohela kirjoitti:
En tiedä miten hifkin pelaajat reagoivat nikkersonin temppuiluun mutta hyvinhän sulla ainakin näyttäis päässä kilahtaneen. upeeta, mahtaavaa. Toivottavasti pelaajatkin kilahtelevat, sillä näyttää siltä että helvetisti vaaditaan ennenkuin Matt hanskojaan heiluttelee. Ja kieltään ja vaikka kansainvälisiä käsimerkkejä saa näytellä ihan rauhassa, yleensä sitä ollaan kutsuttu lämmittämiseksi. Joskus siitä tulee tappelu, joskus ei. Kuuluu lajiin ja tekee peleistä entistä parempia, oli se sitten HIFK:n pelaaja tai Ässien. Tai kenen vaan. Kuumat pelit ovat parhaimpia

Kuumat pelit on parhaimipia se on totta. Mutta tämä nickersonin pellehermanni spedeily show oli kyllä tämän kauden pohjanoteeraus. Jos ei osaa edes suutaan soittaa kunnolla saati sitten lähteä tanssiin ei kannata koko haarniskaa päälleen pukea. Kun kerran kaapista voisi laittaa päälle ne trumpetti housut ja nilkkasukat, höystettynä isolla punanenällä! Kyllä siinä nähtiin kun mies veti oman gooni/tappelija whatever kovan jätkän maineensa kerta heitolla idosta alas.

Tähän sopisi lainaus J.Levoselta: "tätä on haettu ja nyt äijä jäi kiinni..."
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Eipä ole pitkään aikaan voitto Ässistä tuntunut näin hyvältä! =)

Ottelun alkuasetelmat olivat jo etukäteen herkulliset. Kaksi fyysistä ja hyvässä vireessä ollutta "pahaa poikaa" kohtasivat ja tunnelma oli sen mukainen.

IFK vei ensimmäisen erän selkeästi. Paikkoja oli nimenomaan heti ottelun alusssa mennä vaikka 2-0 johtoon, mutta (etenkin ensimmäisessä erässä) erittäin hyvin pelannut Riksman oli näissä tilanteissa vahvempi. Ilman Riksmania peli olisi voinut olla ohi jo ensimmäisessä erässä. Muutamat Ässien vastaiskut olivat kyllä vaarallisia ja niin kuin yleensä, jos et tee paikoista maaleja, niin vastustaja tekee. Niin tälläkin kertaa, vaikka toisesta päädystä ja nopesti myös screeniltä nähtynä patapaitojen maali olisi tullut hylätä. Kuparinen kokonaan maalivahdin alueella ja oikeastaan Jannen sylissä. Lunkka taisi menettää hieman tasapainoaankin. Torju nyt siinä sitten. Janne kritisoi myöskin tuomarille tilanteesta. Ja ennen kuin kukaan ehtii syyttää itkemisestä, maali kyllä "pyöri ilmassa" Ässien vahvan painostusjakson aikana. Mutta tapa millä se tuli, oli mielestäni sääntöjen vastainen. Onneksi maali ei ratkaissut ottelua, vaikka melko lähellä oli... Olisi harmittanut whitusti, jos pistekin olisi tämän johdosta lähtenyt Poriin. Oli se Favorin toki muutenkin pihalla koko ottelun, puolin ja toisin. Hyvä ettei tullut ruumiita... Mutta ei tästä herrasta enempää...

Toinen erä ei sitten ollut oikein mistään kotoisin. Pari pahaa tilannetta nähtiin molemmissa päädyissä. Ässien läpiajo kahdella Lundelia vastaan, joka päättyi onneksi Jannen voittoon. Hauhtosen harhautusten jälkeen avautunut tyhjä maali- alaraudasta ohi. Salmelaisen paikka maalin edessä parin klip-klap-syötön jalkeen, Riksman torjui.

Kolmas erä alkoi sitten Ässien vahvalla pyörityksellä ja maalihan siitä tuli, kun Toivonen laukoi siniviivalta maskissa olleen Lundelin längistä sisään. Tässä vaiheessa näytti kovasti jo siltä että noutaja tulee. IFK:lta ei löytynyt oikein kunnon taistelua ja peli oli tosi aneemisen näköistä Häppölän av-maaliin asti. Matsi alkoi ikään kuin uudestaan ja yleisö heräsi yhä paremmin kannustamaan kotijoukkuetta. Tilanteita voittomaaliin tuli useita mm. Whiten ylärima ja Hauhtosen suora laukaus maalin edestä. Ässätkin pääsi jälleen läpiajoon, kun Pikkarainen yritti yv:lla hanskallaan pysäyttää kiekon joka ei täysin pysähtynytkään ja Kuusela karkasi. Lunkka odotti aloitetta ja ei mennyt längistä ei, vaikka sitä Kuusela näytti yrittävän. Ottelun viimeisillä minuuteilla halli sitten räjähti, kun Luttinen pisti avopaikasta kiekon maaliin. Tilannetta edelsi (muuten huonosti pelanneen) Pikkaraisen hieno nousu maalille, josta Salonen pääsi laukomaan. Juuson torjunnan jälkeen kiekko tuli maalin eteen Luttiselle. Arttu laittoi kyllä vähän liiankin tarkasti kiekon häkkiin... ; ) Tolppalaukaus ei meinaan ollut kaukana.

Tässäpä näitä. Voitto melko ansaitusti kotijoukkueelle, vaikka Ässät hyvin kampoihin pistikin. Riksman olisi mielestäni ansainnut yhden tähden. Ässien ykkösketju pelasi myös pirteästi.
 

Callahan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK:lta voitto rutiinipelillä. Veskarit pitivät molempia pystyssä tärkeillä hetkillä varsinkin Riksaman. Propsit Ässille, että tulivat pelaamaan eikä pelaamaan eikä peruuttelemaan ja roiskimaan kiekkoa pleksien kautta. White ei osunut avopaikasta kun tolppaan. Ässät oli kaikenkaikkiaan positiivinen yllätys.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
No niin. Onnittelut Helsinkiin kolmesta sarjapisteestä. Jussi Ahon johdolla tuli radiosta katsottua tämän peli 2-2 tasoitukseen saakka. Kommentoin siihen asti kuulemaani.

Jussi tosiaan mainitsi monessa kohtaa, että pidettiin palaveria aina pelikatkoilla, tietysti patalasien takaa, että Nickeä käytiin lämmittämässä. Uskon, että Nickelläkin suu kävi varmaan ihan hyvään tahtiin, mutta ylifyysinen HIFK voisi katsoa peiliin, jos siitä herne nenään sujahtaa. Ja tiedoksi vain, että onhan nyt SM-liigassa kaiketi ennenkin ollut pelaajia, jotka taitavat suunsoiton ja tökkimisen. Ellei sitä kestä, voi olla asiaa kauppaan ostamaan hamekangasta, neulaa ja lankaa. Ompelukonekaan ei ole huono vaihtoehto. Minun mielestä suunsoitto kuuluu kuumaan jääkiekko-otteluun.

Vaikka Matt ehkä muuten hiiltyi, pidin hyvänä asiana, että ei lähtenyt matsaamaan ja sitä tietä aina suihkuun saakka. Käskytyksiä on monenlaisia.

Läpiajoista saa tehdä maalin, kai siinäkin yksi ottelun kulmakivistä oli. Maalipaikassa muutenkin ei aina tartte vetää ohitse. Uusikartano on mies paikallaan, mutta tämä tieto voisi olla tarpeen.
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Senior kirjoitti:
Itsehän olen sitä mieltä, että invapaikalle pysäköinyttä normikaveria tulisi muistaa 400 €uron muikkarilla.
Nyt menee rankasti OT:ksi, mutta siihen jäi vielä monta invapaikkaa eikä siihen aikaa illasta varmastikaan niille paikoille ollut tarvetta. Ikinä en invapaikalle pysäköi jos on vaarana että joku invalidi siitä kärsii.
Tällä viestillä halusin vaan sanoa että pelien aikana hallin ympäristössä voisi tuota kadun varsille pysäköimistä katsoa läpi sormien, koska laillisia parkkipaikkoja on vähän. Mutta tämä on väärä ketju alkaa jauhaa tästä asiasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös