Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Hienoimmat suoritukset 2016–2017 (maalit, taklaukset, torjunnat yms.)

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana valkeaori, 13.10.2016 klo 15.45.

 1. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Näyttävä kyllä, mutta ei valitettavasti ollut puhdas. Zadorovin yläkropan liikkeen suunta on ylöspäin ja näin ollen taklauksen voima kohdistuu pään alueelle. On suoranainen ihme, ettei Scheifelelle käynyt tuossa mitään. Tai siis toivottavasti ei käynyt, kaikkia vammoja ei pysty huomaamaan heti.
   
 2. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Zadorovin taklaus ei vaan osunut pään alueelle vaan ylärintaan. Puhdas ja hieno taklaus. Scheifele voisi ottaa pään pois perseestä siellä kentällä. Kaksi kertaa ajoi samaan miinaan.
   
 3. Petros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Suomalaiset
  Lainaus:
  Mitäs jos joku muu ottais sen sieltä pois. Aivan rajamailla jätkä veteli eikä isompi töötti mikään puhdas ollut.
  Olisivat vetäneet turpaan kunnolla tollasta mutta kun jätkä hyppäs polvilleen kun chicken ettei tuu iskua naamaan.
   
 4. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Miten tuo taklaus ei ole muka puhdas? Zadorov ei kelaa vauhtia, ei tähtää päähän, ei hyppää ja kädet pysyy vartalossa kiinni. Principal point of contact on rinnassa pään sijaan ja viimeksi ainakin pään piti olla targetti, jotta jotain ottelurangaistuksia voitaisiin tuon tyyppisistä taklauksista antaa.

  Scheifele saa syyttää vain itseään tuosta tilanteesta, kun ei tiedosta mitä edessä on vastassa ja katselee omaa sinistä ylittäessä sivulleen. Luulisi Scheifelen tajunneen jo sen toisen erän pommin ja epäonnistuneen kostoretken jälkeen, että Zadorovin kanssa ei kannata lähteä taklauslittaa leikkimään. Silti Scheifelen oli vielä pakko lopussa oman maallin ollessa tyhjänä koittaa kostoa, minkä Zadorov näki ja väisti ja jonka seurauksena Scheifele taklasi oman pelaajan ja itsensä ulos.

  Lisätään nyt vielä video mikä tulee aikojen saatossa korvaamaan täällä palstalla scottstevenstop10hits-videon, jahka 2050-luvulla NHL muuttuu nimensä mukaisesti No Hitting Leagueksi.

  Nikita Zadorovin highligh reel hits
   
 5. BigHitFan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals, Leijonat
  Täysin puhdas ja komea taklaus Zadorovilta. Hän ei nosta käsiään eikä tähtää päähän. Taklaus kohdistuu rintaan eikä Zadorov tule kovalla vauhdilla ja luistimet pysyvät tukevasti jäässä.

  Vituttaa nämä kukkahattutädit täällä palstalla, jotka alkaa jokaisen taklauksen jälkeen ruikuttamaan. Sama homma kun Lainetta taklattiin. Silloinkin samat henkilöt ruikuttivat.
   
 6. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Zadorov ei edes oikeastaan tee mitään muuta kuin seisoo paikallaan ja Scheifele luistelee katse aivan muualla kaverin olkapäähän. Näkyy parhaiten tuossa viimeisessä kuvakulmassa. Scheifelen katse on aivan muualla kuin missä pitäisi olla eikä taida nähdä ollenkaan, että luistelee päin Zadorovia.

  Eniten tuossa tilanteessa vituttaa se, että puhtaan taklauksen jälkeen kaveri joutuu boksiin.
   
 7. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #NHL #Pens #Jokerit
  Upea taklaus kyllä Zadorovilta! Scheifele yritti vielä ajaa täysin puskista kaveria, mutta Zadorov väisti ja Scheifele osui omaan kaveriin.
   
 8. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Tälle ei voi kuin nauraa! Pakki on löhes paikallaan ja toinen luistelee olkapäähän. Ei jumalauta. Joo ja Winnipegin ja Laineen puolella olin tossa pelissä.
  Yksi kauden hienoimmista ja puhtaimmista ja oikeaoppisimmista taklauksista.
   
 9. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Joo ei tuossa Zadorovin taklauksessa ollut kyllä yhtään mitään vikaa. Ilmeisesti kotimainen Liiga alkaa pehmittämään katsojien päitä ja kun sarjan katsominen vaihtuu niin jää Liigan linja päähän ja nähdään kaikki vähän kovemmat taklaukset likaisina.
   
 10. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Zadorovilta suorastaan huikea niitti! Ei mitään vikaa. Ehkä ainoa mistä voi rokottaa tyylipisteitä, on tuo kilpikonnaan meno jälkitilanteessa, mutta joku voisi kutsua sitä myös fiksuksi jäähyn välttämiseksi.

  Tähän ketjuun mielestäni kuuluu tämä Granlundin syöttö viime yön pelissä. Mies ei katso Koivun suuntaan kertaakaan ja onnistuu huijaamaan koko Canucks puolustusta ja Milleriä.

  Granlundin syöttö Koivun maaliin

  Linkki vie NHL.com:n sivuille.
   
 11. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Mielestäni Crosbyn 1-0 maalin viime yöltä voisi tänne lisätä sillä Sid iskee tuon melko vaikeasta asennosta toinen polvi jäässä ja nostaa rystyltä kiekon kohti maalin kattoa. Ei mikään ihan helppo maali.

  Crosby's backhand tally vs Blues 2/4/17 - YouTube
   
 12. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  En nyt puhtauteen ota kantaa, mutta aika selkeästihän tuo näytti päähän tulevan:

  https://s23.postimg.org/qd0tr0itn/hit.png
   
 13. Makkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Paitsi itseasiassa ei voi kutsua, koska tuomarit arpoivat 2min ryntäämisestä (vaikka tilanteessa ei ryntäystä ollutkaan) ja 5min tappelemisesta, kun mies on hanskat kädessä maassa kun ensin Trouba hyökkää takaa päälle ja toinenkin Jetsin pelaaja tulee jotain tilanteeseen sörkkimään. Uskomattoman hieno taklaus, mutta tuomareilta naurettavaaa paskaa.

  Samassa pelissä Zadorovilta kolme muutakin isoa tööttiä, eli huikea peli. Kolmannessa erässä Scheif yrittää vielä kostaa ja taklata Zadorovia oikeen kunnolla, joka väistää taklauksen ja Jetsin miehet törmäävät toisiinsa.
   
 14. faro Jäsen

 15. Petros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Suomalaiset
  Lainaus:
  Puhdas, hieno, oikeaoppinen ja muuta upeeta. Ehkä maailma upein.

  Toki päähän veti mutta ei se mitään kun toinen osapuoli oli pää perseessä.
  Lainaus:
  Onkohan jotain syytä miksi tuollaista kirjoitat. Kerro ihmeessä.
   
 16. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Taidat ite olla se jolla se pää on hanurissa, koska tunnut olevan ainoa maailmassa, joka näkee tuon taklauksen osuvan päähän.

  Tämä jääköön asian viimeiseksi vastaukseksi, koska en aio lähteä kanssasi asiasta vänkäämään. Kokeile jotain toista.
   
 17. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Taklaushan oli hieno, etenkin kun kohde lensi kuin märkä rätti. Ja ok, se oli Scheifelen oma moka että katseli muualle ja jäi alle.

  Nämä eivät kuitenkaan poista taklauksen kahta muuta faktaa.

  1. Taklaajan ylävartalon liike suuntautuu alhaalta ylöspäin.
  2. Taklaajan olkapää osuu taklattavaa päähän ennen mitään muuta kontaktia. Ei rintaan, ei olkapäähän, vaan päähän.

  Yhdessä nämä tarkoittavat, että taklauksen principle point of contact (sori tällainen laiska kielenkäyttö) on taklattavan pää. Ts. kyseessä on päähän kohdistuva taklaus. Näin siitä huolimatta, että Scheifelella oli tilanteessa vastuu, jonka hän laiminlöi vaarantaen turvallisuutensa. Zadorovin olisi pitänyt töötätä vertikaalisella liikkeellä.
   
 18. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
 19. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 20. Petros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Suomalaiset
  Lainaus:
  En mää ala vänkää kenenkään kanssa, faktat on lyöty kuvien mukana pöytään niin asia on selvä.

  Ei mulla muuta kun vain inhoittaa tollaiset harkitut ajelut jossa ei kunnioiteta vastustajaa pätkääkään. Kunhan saadaan toisen joukkueen pistehai telakalle.
  Olen sitä mieltä että nyrkkijätkää takaisin porukoihin! Ehkä vähän rauhoittuisi tilanteet kun tieto olisi jonkun Tony Twistin purevan laitaa valmiina tulevan kentälle antaan isän kädestä. Silmä silmästä nääs.
   
 21. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Saat. Tämä on jo niin huikea kuva samoin kuin tuo viimeinen, että menee jo sen muinaisen suttuisen kuvan kanssa samalla viivalle.

  On niin huikea todiste, että myönnän olleeni väärässä. Toivottavasti tuli hyvä mieli!
   
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Hidastus on ihan hyvällä laadulla ja jos siitä ei näe, että päähän se osuma tulee niin kannattaa optikolle varata aikaa. :)
   
 23. Jussizip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Väsyneet ja myötähäpeää aiheuttavat provot
  Lainaus:
  En nähnyt Zadorovin taklauksessa mitään väärää. Käytännössä seisoi paikallaan ja Scheifele luisteli päin. Kannattaa katsoa eteenpäin, kuin painaa tuollaista vauhtia omalta alueelta ylöspäin. Tässä pienempi mies törmäsi isompaan. Olisikohan Zadorovin pitänyt loikata pois edestä?

  Hieno töötti ja ymmärrän Jetsin reaktion mutta tuo on paskaa, että kaksi ukkoa käy yhden päälle. Siinä on kovin vaikea puolustaa itseään.
   
 24. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Noille joillekin väärässä olemisen myöntäminen on niin kovin hankalaa. Toisaalta tarve pitää avojään pommeja suuressa arvossa on monilla niin kova että noita borderline-tapauksia ei haluta tuomita. Mutta siinä missä vaikka Subban jysäytti aikanaan Marchandin littanaksi täysin puhtaasti, tässä kaikki ei ollut ok, vaikka pommi olikin näyttävä.
   
 25. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Zadorovin taklaus osui päähän ja hänen yläkroppansa liike tuli alhaalta ylöspäin = päähän kohdistunut taklaus. Olisi pitänyt taklata horisontaalisella liikkeellä, kuten edellisen viestini esimerkissä Subban teki Marchandille.