Hienoa säätä pidellyt?

  • 1 009 120
  • 8 812

lunar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Hienoa säätä hyvinkin pidellyt. Tuossa päivemmällä työpaikan digimittari näytti 9,1 lämpöastetta. Lisäksi on pilvistä ja tuulee aika reippaasti. Kai tämä on sitä paljonpuhuttua kesää?
Missä helvetissä oikeen olet töissä? Juuri kotiuduin terassilta työpäivän jälkeen, lämpötila pyöreästi 30.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Ihan kiva kun on lämmintä, mutta voisihan tuo kosteus% vähän laskea. Koko ajan nihkeän nahkea olo, kun kosteus% huitelee jossain 80% tienoilla.

Jep, eilen oli vielä illalla 84%, aika tuskaa oli kun himassakin valui hiki sohvalla istuessa. Nyt näköjään enää 66%.

Tänään oli kyllä ihan kiva kävellä Eiranrannassa koiran kanssa, aina välillä tuli pieni tuulenvire vilvoittamaan. Väkeä oli ihan hyvin liikkeellä, Koffin puistossa ja rannan kallioilla makoili paljon ihmisiä aurinkoa ottamassa. Merivesi on vaan vielä aivan pirun kylmää, en suosittele. Sais kyllä nää säät jatkua, vaikka syyskuulle.
 

Tanskanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvähän suurimman osan on nauttia tästäkin säästä.
Se on ihan eriasia, kun saa yli-annostuksen tätä aurinkoa/lämpöä. Vielä kun on ehanan hiostava ilmakin.

Ei vaan. Mukavahan se on, että aurinkokin välillä paistaa.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Missä helvetissä oikeen olet töissä? Juuri kotiuduin terassilta työpäivän jälkeen, lämpötila pyöreästi 30.


Pääkaupunkiseutua ja Turkua lukuunottamatta koko maassa on ollut tänään se tavallinen 10-18 astetta lämmintä. Tampereella koko päivän tasaisesti 14-15.

Suhteellisen suurista kaupungeista ainakin Jyväskylä-, Kuopio- ja Joensuu-nimisissä helveteissä on tänään ollut lämpöä tuohon kymmenen asteen pintaan.
 

Erik Loka

Jäsen
Erittäin miellyttävä yhdeksäntoista asteen poutasää luvattu lauantaille. Koulu loppuu taas kerran, niin miten jos sitä vaikka joisi laatikollisen kaljaa. Sivussa voin myös paistaa muutaman makkaran sekä oman nahkani.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Missä helvetissä oikeen olet töissä? Juuri kotiuduin terassilta työpäivän jälkeen, lämpötila pyöreästi 30.

Helvetti lienee tällä hetkellä todellakin oikea termi kuvaamaan työpaikaani. Kuten muut tässä ketjussa ovat arvanneet, niin työpaikkani löytyy Joensuun lähialueelta...
Kylmäähän tuo keli yhä on.
 

Afan

Jäsen
Eikös näillä kaikilla sääennustajalaitoksilla pitäisi kuitenkin käytössään jo todella upeat ja tarkat supertietokoneet, jotka osaavat laskea ja ennustaa kaiken aivan täsmällisesti oikein?
Yksi sana: satunnaistekijät.

Itsekin osaan ennustaa tarkasti, että kolikkoa heitettäessä kruunan ja klaavan esiintymistodennäköisyys on noin 50 prosenttia. Mutta jos sinne sääkartalle saa valita vain toisen, menee vaikeaksi.

Ilmakehä on sen verran kaoottinen paikka, että ennusteet ovat itse asiassa vain todennäköisyysarvioita. Jotkut säätyypit sisältävät vieläpä paljon enemmän epävarmuustekijöitä kuin toiset, ja meteorologiaa sen tarkemmin tuntematta voisin arvella ukkosmyrskyjen kuuluvan epävarmimmin ennustettaviin.

Ukkonen oli kyllä pirun komea eilen illalla. Tänä yönä ei ole kuin kuulunut hiljaa jyrähdyksiä jostain kauempaa.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Tuossa kolme varttia sitten heräsin itsekin Porissa kovaan sateeseen ja ukkoseen.Nyt kuulostaa jo aika rauhalliselta,onneksi oli muutenkin herätys viideltä niin oli ihan mukava vartin aikaa vielä maata ja kuunnella ukkosta.
 
Eilen piti olla Tampereellakin lämmin ilma n. +24. No koko päivän pilvistä ja jotain +15. Mutta ei se haitannut. Enemmän olisi vituttanut jonottaa särkänniemessä kauheassa helteessä. Nyt Mikkelissä jotain +14 ja ilmankosteus varmaan yli 90%. Vaikka ei sadakaan. No viikonlopuksi luvattu aurinkoa ja pariakymmentä astetta. Saisi olla nyt pari hellepäivää, ihan vaan että vedetkin lämpiäisi. Viime viikolla saimaalla +14 veden lämpö. Ei se enää kovin kylmältä tunnu, kun on käynyt uimassa jäiden lähdöstä asti. Kunnon ukkonen olisi myös mukavaa. Toissa yönä vai milloin se nyt oli, kun jyrisi jonkun verran. Mutta ei jaksanut nousta ylös jos olisi salamoita näkynyt. Tuota Mikkelin ukkostutkaa on joskus kiva seurailla. Näkee jos ukkonen on tulossa tännepäin ja missä salamoi ja miten paljon. Löytyy niinkin yksinkertaisesti kun laittaa googleen ukkostutka mikkeli. Näkyy toki muutakin suomea siellä. Nyt ei salamoi kuin jossain Venäjällä.
 

Hemingway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sapko
Nyt alkaa olla sellainen ilma, että joutaisi menemään pois. Ei tätä kestä. Paras suomalainen kesäilma on juuri ennen kovaa ukkosta ja joitain tunteja lämpimän rankkasateen jälkeen. Myös kuumien päivien illat voivat olla siedettäviä, jopa nautinnollisia.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Taidan olla tulossa vanhaksi. Edellisinä kesinä en ole löytänyt mitään hyvää lämpimistä keleistä, mutta tänään lähtiessäni illalla treeneihin ja erityisesti takaisin tullessa tuntui mukavalta pyöräillä kesävaatteissa lämpimässä illassa. Valoisaa, mutta ei auringon paistetta, sopivan leppeän lämpöistä, ei tuule. Täydellistä. Ehkä hellejaksossoissa on sittenkin jotain positiivista.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt on sitten viimein tullut se normaali suomalainen kesäsää. +12, vesisadetta ja mukava tuulenpuuska. Tätä jatkunee pari kuukautta, sitten kylmenee entisestään. Ei haittaa kun on sisätöissä, mutta ens viikolla alkavan loman ajaksi toivoisi jotain aivan muuta. Täytyyköhän taas lähteä Välimeren rannalle?
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Aika miehekäs sade oli tosiaan aamulla kun duuniin ajelin prätkällä. Muutamissa paikoissa alkoi olemaan jo kunnon puroa tiellä ja risteyksiin kertyi jo syviä lammikoita.
 

mice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Flames, Juventus, Parma
Kyllä tässä itse ollaan ainakin vielä hyvillä mielin, sillä juhannuksena säät suosivat ja toisaalta loma alkaa vasta ensi viikon jälkeen. Sadelkoot nyt sitten senkin edestä vaikka tämän ja seuraavan viikon.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Taas alkoi vituttaa se, kun uutislähetyksiä myöten päiviteltiin kuinka uimarannat ja terassit ovat tyhjillään ja jätskikioskilla ei kauppa käy. Eli juhannuksen jälkeinen kolea viikko on ajanut ihmiset sisätiloihin ja hellesäitä ikävöidään. Turha ilmoista on ruikuttaa, kun näillä leveyksillä asutaan. Mielestäni tällainen 14-18 astetta on aivan passeli kesäsää Suomen oloissa, tuli vettä tai ei.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vai että vesisadetta ja koleaa Suomessa. Hyvä niin, näiden Barcelonan helteiden jälkeen sinne palaaminen tuo mukavaa vaihtelua. Koettakaapa kestää.
 

SSee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Aika hieno ilma juuri nyt, sataa kaatamalla ja ukostaa melkolailla. Melko puskista pääsi yllättämään, onneksi ehti töistä kotiin vielä auringonpaisteessa. Tää sais jatkua pidempäänkin nyt kun kotosalla on, mutta eiköhän se lähde yhtä nopeasti kun tulikin.
 

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Ukkostutka

Jos jota kuta kiinnostaa, tässä linkki Espoon ukkostutkaan. Hyvin on näyttänyt Etelä-Suomessa salamoineen parin viime tunnin aikana http://www.flcenter.net/ukkostutka.html

EDIT: Ei päivity automaattisesti Mozillalla, vaan vain Explorerilla.
 
Viimeksi muokattu:

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
No jopas, mulla ei ollut mitään havaintoa koko sateesta. Töistä lähtiessä ruoho tuoksui kyllä voimakkaasti, mutta aurinko oli jo kuivannut pihan, joten en ajatellut ollenkaan, että vettä olisi noin voimakkaasti tullut.
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Tiilitalo ja pitkät räystäät takaavat sen, ettei sisälämpötila nouse yli 22 asteen. Ihan kuin olisi ilmastointi. Työkaverit tuskailevat aamuisin kuinka oli taas vittumaista nukkua +30:ssä.
Tähän loppuun sopisi sellainen FF2:mainen aurinkolasi-hymynaama..
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Kunnon rankkasade Nurmijärvellä ja ukkonen paukkuu. Normaali suomalainen kesäilma.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös