Hienoa säätä pidellyt?

  • 1 009 009
  • 8 812

raisu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicäns
Rasittavat helteet ovat ainakin joksikin aikaa ohi ja nyt on taas fiilis korkealla. Kumpa vaan puhaltelisi nyt reilun kuukauden verran pohjoisesta raikasta ilmaa ja vasta syyskuussa kun helteistä ei enää ole vaaraa, voisi ilmavirtaukset vaikka taas kääntyäkin etelän puolelle.
 

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Salama44 kirjoitti:
15-20 astetta lämmintä ja välillä myös raikastavaa sadetta on parasta kesäsäätä.
No ehkä siellä "Lapissa". Minulle tuo olisi ihan kelpo säätä jonnekin huhtikuun tienoille, mutta kyllä kesällä nyt pitäisi olla hiukkasen lämpimämpää, sellainen 22-26 astetta olisi ideaali.
 

Naughty_S

Jäsen
Hurjaksi on mennyt kun Kirkkonummikin on jo "Lappia".

Suomessa on niin lyhyt kesä, että kyllä tässä tapauksessa kannatan "niin kuumaa kuin mahdollista" -linjaa. Näille korkeuksille ei liian kuumaa saakaan.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Melkoinen ukonilma piirittää Tamperetta melkeinpä joka puolelta ja vettä tulee niin maan helvetisti. Taivaskin on tumma, kuin olisi myöhäinen ilta. Tulee vähän mieleen joku maailmanloppu tai muuta mukavaa...

Tänään taitaa mennä aika myöhään, ennen kuin poistun töistä... noh, saapi saldoja kerättyä.
 

scholl

Jäsen
Mahtava kevätsää! Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, ei blosaa juurikaan. Autonmittari näyttää +5 ja jäiset tiet lähes sulaneet.

Blosis, snöge ja pakkanen aiheuttivat kyllä sen, että tänä vuonna lehdet tulivat pääasiassa puista alas vihreinä. Osa toki vielä puissa, mutta tosi paljon tuli alas ke-to. Paikoitellen jalkakäytävät ovat paksun lehtikerroksen peitossa.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
scholl kirjoitti:
Mahtava kevätsää! Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta, ei blosaa juurikaan. Autonmittari näyttää +5 ja jäiset tiet lähes sulaneet.

Mä haluun samoja aineita kun sullakin on. Turuus taivas on harmaa kuin Matti Nykäsen naama keikkaa seuraavana aamuna ja lunta sataa kohtalaisen kunnolla. Pakkasta -1. Ihan jees-talvisää.
 

Paitselo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Carl Brewer Forever & Karjakunnan nakit
Jii kirjoitti:
Mä haluun samoja aineita kun sullakin on.

scholl pelimiehenä lienee joltakin reissultaan tuonut mukanaan ecuadorilaisen vaaleanpunaisen sammakon - sen selkää kun välillä nuolaisee, niin kaikki näyttää paremmalta.
Eiku ihan tosissaan, ainakin Helsingissä on todella upea keli. Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja pikku pakkanen puree sillai just sopivasti. Tämä matalalta suoraan öögaan helottava aurinko sai aikaiseksi sellaisenkin ihmeen, että innostuin puunaamaan auton ikkunoitten sisäpintoja. Ihme kemaa niihin näköjään kertyy ja vieläpä melko nopeasti - vaikka autossani ei kukaan koskaan esim. polta röökiä.
Noh, ei nyt kande tämän enempää heilimöidä, koska pitää muistaa faktat, eli päivät senkun pimenevät vielä melkein pari kuukautta putkeen...
 

Rapukäsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
On se vaan hienoa seurata, kuinka luonto pitkän ja ankaran talven jälkeen herää taas eloon. Espallakin nurtsi on paremmassa kunnossa kuin koko viime kesänä! Paikka paikoin nurmikko kyllä näyttäisi hieman leikkuuta kaipaavan. Herätys kaupungin puutarhurit! Onko kukaan vielä nähnyt leskenlehtiä?
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
On se perkele kun tammikuun 10. menet saunasta parvekkeelle eikä tule kylmä vaikka kuinka siellä möllöttäisit. Mittari näyttää illalla +6 vaikka sen pitäisi näyttää -27.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Se se vaan ilmoja pitelee. Tuohon "Myrsky tulee, oletko valmis?"-ketjuun kirjoittelin aiemmin illalla, että oikein ihmettelin aamulla kun postilaatikolle tallustelin paitahihasillani. Tuuli tuiversi nurkissa, mutta toisin kuin kalenteria katsomalla voisi päätellä se oli lämmintä kuin lehmän henkäys. Ihan kuin joskus varhain keväällä.

Lämpömittari näytti meillä aamulla ennen kuutta 9 lämpöastetta, ja tammikuun puoliväli lähestyy. Jo on maailmankirjat sekaisin.

Vaan nythän tuota talven tuloa on ennusteltu. Saa nähdä sitten tuleeko oikein luntakin, ja jännä on nähdä myös että koska se oikein kunnon talvi alkaa? Helmikuuhan se perinteisesti kylmin kuukausi on joten kyllä tässä vielä kahden kuukauden sisällä viluakin ehditään kärsimään.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Roku kirjoitti:
Lämpömittari näytti meillä aamulla ennen kuutta 9 lämpöastetta, ja tammikuun puoliväli lähestyy. Jo on maailmankirjat sekaisin.

Eilen aamulla tosiaan piti talvitakki avata kävellessä töihin, kun oli niin järjettömän kuuma. Tuntuu täysin käsittämättömältä, että tammikuussa voi olla lämpimämpää kuin keskiverto juhannusyönä.

Tänään viima olikin jo koleamman tuntuista ja eiköhän kohta se lumipeite ole koristamassa maata.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Jaaha loskapaskan maihinnousu on näemmä stadissa alkanut. No vähällä ollaankin tänä "talvena" päästy.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Aivan loistava ilma, märkää ja loskaista. Saisi tulla jo virallisesti kesä ettei tarvitse palella. Saa sitten kunnon rusketuksen taas auringossa eikä tarvitse etelään ahtautua palamaan.

Ahh tule jo oi lämmin kesä.
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Ykköskeli Turussa: aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja pakkasta -1. Miinusta pölyvistä kaduista, mutta kaiken kaikkiaan "talven" paras päivä, siis sään puolesta.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt olen ilokseni saanut huomata, että oikea talvi on sittenkin vielä olemassa, jopa Turussa. On nimittäin jo kolmatta päivää maa vitivalkoinen ja pientä lumisadetta on tälläkin hetkellä. Lämpötila juuri sopivasti pakkasella, mikä tarkoittaa hyviä ulkoilukelejä, kunhan varoo liukkaita paikkoja ja muistaa oikeanlaisen pukeutumisen. Laitoin jopa pitkät kalsarit ulkoilun ajaksi jalkaan, asia joka ei olisi vielä kymmenen vuotta sitten tullut kuuloonkaan. Ikä tekee tehtävänsä.

Ennusteet ovat myös sikäli mukavia, että ei ainakaan näyttäisi aivan heti nämä lumet sulavan pois.
 
Ainakin täällä Kokkolassa oli vielä ainakin hetki sitten -29 astetta. Eka kerta sitten armeijan kun palelin ihan oikeasti. Samalla tuli tehtyä nopeusennätys koulumatkassa. Kieltämättä yli 20 asteen pakkaset ovat jo liikaa, silloin ei enää huvita lähteä kävelylle tai hiihtämään. -15c on vielä oikein sopiva talviurheilukeli.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Eteläisen Tampereen raportti: -23 astetta pakkasta, selkeää ja tyyntä. Aivan mahtava keli, kunhan ei jatku kovin kauaa. Viikonlopuksi on kai luvattu lauhempaa. Kyllä joka talveen pitää yksi vähän tiukemman pakkasen jakso mahtua. Mielummin tätä kuin sitä saatanan kaksi kuukautta jatkunutta vesisadetta.
 

super

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvissä kyttäysasemissa
Oulu eteläinen, -31,3 eli morjens. Olis pitänyt lähteä pyörällä töihin ja viedä tyttö samalla hoitoon. Appiukko osaa myös luke mittaria ja toi auton.
 
Suosikkijoukkue
HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
Nurmijärvellä pakkasta -25c. Pakolliset ulkoilut tulee tehtyä koirien kanssa, mutta muuten pysyn visusti sisällä. Työt kutsuvat vasta torstaina, joten nautin vapaapäivistä sisätiloissa.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Tsiisus mikä pakkanen!

Koita nyt tuolla olla maan rakennuksilla töissä tuossa kelissä, mittari näyttää 25 astetta miinusta ja silmätkin jäätyy kiinni kun räpyttelee.

Tule jo kesä!
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Oulusta jonkin verran etelään ja -32,4.

Tämä on elämää. Kiva ajella, kun naapureiden autot jäätyneet, eikä kukaan muu pääse liikkeelle. Mukavan rauhallinen ajokeli siis. Lisäksi ulkona ei tarvitse potkia avuttomimpia ihmisiä pois edestä, kun kukaan ei tarkene tulla eteen. Pidä tätä jonkin aikaa.
 

akik

Jäsen
Täällä Pojois-Savossa on -32 ja aurinko paistaa. Eipä viiti kipeenä käydä juurikaan happee haukkaamassa. On muuten upeen näköstä tämmösinä päivinä. Ei silti kovin kauan ole niin upeeta kun ei voi ulkona tehdä mitään.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Juu kyllä se ilmasto lämpenee :D Aamusella lainasin mutsin kärryä eikä meinannut kunnolla lähteä käyntiin vaikka oli lohkolämmitin juuri ollut vajaat pari tuntia päällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös