Hermes-Sport To 28.10.2004

  • 14 949
  • 96

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Re: Uskomatonta käytöstä!!!

Viestin lähetti Moody
Kokonaiskuvaksi Sportista minulle jäi: Jotenkin ilotonta pelaamista. Fandul erittäin heikko, toki koko Sportin joukkue oli heikko. Ja tämä jumala, puolikuntoinen ja pahasti?? Mitä Mattila tekee tällä sarjatasolla? Tami oma itsensä, ei yllättänyt.

---clip-----

Ei ole Sportista liigajoukkueeksi ja piste! Itse palaan aamulla kotikaupunkiin ja katsomaan ahh!! liigapelejä ;)

Sportin peli oli sen näköistä viime kotipelissäkin. Fandul on hieman kärsinyt kolhuista ja uskon että vanha kettu syttyy enemmän mitä pidemmälle kausi etenee. En kuitenkaan usko että peli nyt noin alakuloista oli, sillä hävittiin kuitenkin Hermekselle vasta jatkoajalla ja vierasottelussa. Laukaukset maalia kohti näyttäneet menneen aika tasan joten sekään ei kerro mistään Hermeksen suuresta ylivoimasta. Uskoisin häviön olleen enemmän Hermeksen hyvyyttä kuin Sportin huonoutta. Mutta sinähän siellä pelissä olit enkä minä. Westerback tosiaan pelasi vasta toisen pelinsä joten ihan takuulla on puolikuntoinen.

Onko Sportista liigajoukkueeksi, nämä aiheet eivät mielestäni kuulu otteluketjuihin mutta jos pystyt tehdä tuon johtopäätöksen nähtyäsi yhden runkosarjaottelun niin ei siinä sitten mitään...
 

juudas

Jäsen
Pitäisi saada liigakriteereihin katsojien käytös, laulujen luokka ja myös mieluusti vaikka jonkun bumtsibum-hepun arvio yleisestä pukeutumistasosta. Pahaa ei tekisi myöskään arvioida minkä hintaluokan autoilla eri joukkueiden fanit parkkipaikoilta pois kurvaavat.

Eiköhän Sport ole tällä kaudella ollut toistaiseksi tarpeeksi surkea ihan tuloksellisestikin ilman että toistaiseksi varmuudella ilmeisen ikuisesti Mestikseen tuomittujen kokkolalaisten pitää jatkuvasti keksiä kaikenlaisia väkisinväännettyjä perusteita sille, miksi Sport ei liigaan kelpaa. Lähinnä koomista tuo itkeminen kuukaudesta toiseen. Ja muista sitten haetaan "miestä".
 

Moody

Jäsen
näin on...

Olet kyllä oikeassa etten pysty yhden pelin jälkeen tuomitsemaan Sportia! Ihmetyttää vaan juuri tuo huonosti mennyt jakso? Ja mielestäni tässä pelissä ei todellakaan ollut minkäänlaista iloa Sportin otteissa. Jotenkin niin väkinäistä. Toki voi olla että Sport pelaa noin, eikä sitten parempaan pysty? Siihen en kyllä oikein jaksa uskoa.
Tämän näin itse paikanpäällä: Hermes oli joka osa-alueella Sportia parempi, ainakin tässä pelissä. Runsaasti enemmän maalipaikkoja, joita toki Hermes tuhlasi. Torjunnat olivat muuten yllättävän tasan. Väittäisin, että Hermes laukoi noin puolet enemmän. Oli hyviä laukauksia, sekä huonoja. Iso osa näistä ilmeisesti jäi sitten lihamuuriin, joka oli Sportin maalin edessä yhtenään. Vaikea nähdä torjuuko maalivahti kaikkia vetoja vai osuuko se esim. puolustajaan. Niinkuin tiedät.

Tämä liigakelpoisuus kommentti tuli suuresta osin Sportin fanien käyttäytymisestä!! Tuollainen ei voi jatkua! Toki tiedän ettei tosi fanit noin toimi, vai mitä?

Vielä tuosta liigakiekon kahvaamisesta? Varmaan niin onkin kuten sanoit, mutta miksi sinne mestiksestä hingutaan ja kuulemma jotkin seurat oikein kilpaa? =) Voin kertoa sinulle vastauksen tässä samalla... Mutta kuiskaan sen, ettei muut kuule... siellä pelataan Suomen mestaruudesta... Mestis on hyvä sarja. Älkää väheksikö sitä, mut liiga on kovempi!! Se on jämpti
 

bat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
En rupea tekemään mitään syväanalyysiä pelistä, mutta muutama huomio kuitenkin.

Ehdottomasti kauden viihdyttävin kotipeli, vauhtia ja taistelua riitti, vaikkei kiekollisia hienouksia niinkään paljon näkynyt.

Hermes oli eniten vaikeuksissa Vaasan kolmosketjua vastaan, Mattila oli juuri niin inhottava vastustajana kuin yleensäkin.

Sportin toinen maali oli hieno esitys nopeasta ratkaisusta ylivoimalla. Toivottavasti Hermes ottaisi opiksi, ylivoimalla pitää laukoa.
Kotijoukkueella oli yllättävän suuria vaikeuksia saada omaa ylivoimaa pyörimään.
Sportti oli selkeästi vahvempi molempien maalien edustalla, onneksi Vesa kestää pienen hakaamisenkin maalia päästämättä.

Kotijoukkueesta pisti jo toisessa pelissä peräkkäin silmään pirteästi pelaava nelosketju, Koistinen nostaa tasoaan koko ajan ja Pesonen haastaa rohkeasti vastustajia joka vaihdossa.
Lisäksi Hietaharjun otteet ovat parantuneet ykköseen paluun jälkeen huomattavasti.

Niin, ja Aron voittomaali oli hieno. Tehoja tulee kun ampuu.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Sport sysispaska, Hermes paska. Huono kiekkopeli, huono tuomari, onneksi tosin aika tasapuolisen... Sport-fanien tavaran jäälle heittely = idiotismia. Muuten kannustus ja huudot hyvähyvä. Hermes-faneja en hallissa kuullut.

Peli edelleen ihan sekaisin. Hermes olisi ansainnut kaksi pistettä jo varsinaisella peliajalla. Onneksi Hermeksen viimeistely oli suoraan sanottuna surkeaa tänään. Sport on tällä hetkellä yksi sarjan huonoimmista joukkueista. Mikähän tähän auttaisi vai auttaako mikään?

Länsirannikon Mestisjengit pesi Savon vastaavat yleisömäärässä, hyvähyvä.

edit: Ja ratkaisumaali vielä. Hallbäckin Mikki menettää kiekon alimpana ja Aro pääsee tinttaamaan aika läheltä. Eli se siitä komeasta harjautuksesta :) Harvemmin käy Mikille nyt kävi. Kuvastaa hyvin Sportin tilaa tällä hetkellä, mitä vain negatiivista voi sattua...
 

Rocco

Jäsen
Venyipä illan meno aika pitkälle...

Piste tänään oli Sportille ansaittu taistelupiste. Sen joukkue ansaitsi taistelullaan. Muuten oli aika "haluton" näytös Sportilta tänään. Hermes oli oikeastaan koko ottelun ajan niskan päällä ja pistekin oli työn takana.

Ennen ottelua täällä kirjotin ja toivoin että Backmanit ja Pieninkeroiset yms. olisivat kentällä. Tänään juuri kyseiset kaverit ratkaisivat sen pisteen Sportille. Backman oli loistava, Pieninkeroinen pelasi jälleen hyvän pelin yhtä pahaa kiekonmenetystä lukuunottamatta ja Sainomaa teki av:lla maalin, hieman tuurilla, mutta teki kuitenkin. Kokonaisuutena tämä viisikko oli Sportin paras. Ainoa viisikko joka sai aina paineen Hermeksen päätyyn. Se joka muuta väittää voi syödä mun sortsit. Ei turhaan Hermeksen fanit palkinneet Pieninkeroista pelin energisimpänä Sport-pelaajana. Hilden oli ainoa joka taklasi. Ja erityiskiitos Kalle Mattilalle ja Mika Suoraniemelle jotka oikeasti saivat yrityksen näkymään. En syytä muita yrityksen puutteesta, mutta yrityksen pitää näkyä. Se osa-alue mikä Sportilla pettää on tähtipelaajat. Limnell oli hyvä. No, oikeastaan tosi moni oli hyvä, mutta niiltä tähtipelaajilta pitää tulla enemmän tehoja. Ja kaikilta laukauksia...

Mutta sitten on se yksi asia mikä henkilökohtaisesti v*tuttaa... Mikä HEL*ETTI saa aikuiset ihmiset heittämään kolikoita ja muuta roinaa jäälle?!?!? Allekirjoittaneen luokkakaverin paita on jäädytetty hallin seinälle (27 VÄKELÄ) ja hänen ura loppui ennen aikojaan. Ei siksi että jäällä olisi tavaraa, vaan siksi että hän kaatui pää edellä päin laitaa ja nykyisin hän istuu rullatuolissa. Väkelä kaatui sentään vahingossa, mutta aivan vastaava tilanne voi, ja joskus vielä tapahtuu, kun pelaaja luistelee jäällä olevaan kolikkoon. Taskulämmin kolikko ja vaikka Sisu-pastilli jäätyy kiinni jäähän ja varmasti jokainen voi kuvitella mitä tapahtuu kun pelaaja luistelee 40km/h ja jalat menee alta pois kun luistin kohtaa kiinteän esineen jäässä. "Kuljettajasta tulee matkustaja". Itse en halua että kenellekään koskaan käy niin. Ei pelaajat ole siellä että he uhraavat henkensä ja terveytensä sen takia. Vahinkoja sattuu urheilussa, mutta ei se voi, eikä se saa tulla sen takia että katsojat vaikuttaa asiaan.

Kolikot kentällä ei varmasti saa ketään pelaamaan yhtään paremmin, ne ei saa tuomaria muuttamaan päätöstä, ne ei saa aikaan MITÄÄN HYVÄÄ! Ne tekee vain pahaa koko lajille ja sen imagolle. Lupaan henkilökohtaisesti sen, että jos joskus saan kiinni sen henkilön joka jäälle heittää tavaraa, heitän hänen pihalle. Vaikka se olisi kuinka hyvä tuttu tahansa niin hallista v*ttuun vaan. Ei haittaa. Mä kestän sen piikin omassatunnossa vaikka hautaan asti. Miettikää kestättekö te kolikoiden heittelijät sen jos joku pelaaja halvaantuu tai "edes" loukkaantuu teidän heittämän kolikon takia? Ette varmasti kestä.

Antakaa ne kolikot vaikka hyväntekeväisyyteen. Tai minulle. Mutta jäälle niitä ei jumal*uta heitellä! Mä voin pahoin sellaisesta! HÄVETKÄÄ S**TANAT!

Ja muutaman Sport-fanin laulut... ei hyvä. Tottakai pienet herjat kuuluu asiaan puolin ja toisin, mutta joku raja on oltava. Jos oltaisiin tässäkin asiallisia niin meistä olisi jäänyt hemmetin hyvä kuva. Ei se tarvi kuin pari henkeä pilaamaan kaikkien maineen.
 
Viimeksi muokattu:

kakes

Jäsen
Viestin lähetti Milou45
Onnittelut Hermekselle voitosta. Nyt pohjanmaanherruus pisteet on 3-2 Sportille.

Kuinka muuten se Aron ja-maali syntyi. Oliko joku imaisu?

Ainoa joka eilen imaisi oli red army joka todellakin imaisi roskasakin maineen lopullisesti itselleen. Onko tuo roinan heittely joku perinne kun joka ainoassa pelissä tuota roinaa lentää jäälle? Vai ettekö vain saa porukkaanne kuriin. Ja sitten valitatte että turpiin tulee vieraspelireissuilla?. Ei mikään ihme kun sitä näemmä oikein kerjäätte käyttäytymisellänne. Tai sitten porukassa on muutamat ne samat tyypit jotka niitä pulloja+kolikoita heittelevät, "sinse 1887".
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Rocco puhuu täyttä asiaa kolikoiden ja muun roinan heittelystä jäälle. Pelaajien ja tuomareiden turvallisuutta ei saa missään tilanteessa vaarantaa tuollaisella typerällä käytöksellä. Jos nakkaat kolikon jäälle ja joku esim. halvaantuu loppuiäkseen, voi olla omantunnon ja nukkumisen kanssa aika heikkoa. Roccolle THUMBS UP!!!

Itse pelissä Hermes oli parempi ja ansaitsi voiton. Paikkoja oli tosiaan ratkoa jo varsinaisella peliajallakin, mutta ei Sportin pistekään mikään huutava vääryys ollut. Limnell oli maalilla hyvä, joskin välillä torjui hieman hermostuneesti. Ihan ottelun lopussa tehty huippuvenytys Jäsken (?) yritykseen oli maaginen. Tähdet sen sijaan olivat vaisuja: Fandul laiska ja haluton, Hilden kuin varjo viime kaudesta, Westerback heitti yhden uskomattoman hienon harhautuksen ja rakensi muutaman hyvän YV-pyörityksen mutta ei juurikaan muuta... Kuten joku jo kirjoitti, Sportin peli-ilo tuntui olevan kateissa. Hermes oli taistelevampi ja halukkaampi voittamaan. Kuuntelin Radio Keski-Pohjanmaan Lämäri-ohjelman nettisivuilta Tamin haastattelun, jossa hänkin totesi Hermeksen ansainneen voittonsa. Samassa haastattelussa hän kertoi muutenkin ajankohtaisista Sport-kuulumisista.

Hermes oli mielestäni hyvä, esim. ensimmäiseen vaihtoon joukkue tuli hirveällä asenteella: alle minuutissa maalipaikkoja oli valehtelematta ainakin 3-4. Hermeksessä ei kukaan epäonniostunut ja yleisilme oli positiivinen. Neloskenttä ansaitsee ylimääräiset kehut hyvästä esityksestä.

Myös yleisölle (niin vaasalaisille kuin kokkolalaisillekin) peukut ylös hyvästä tunnelmasta. Ainoat miinukset niille kannattajille, jotka nakkelivat roinaa jäälle. Myös jotain alapäätyylisiä huutoja olisi voinut jättää pois, mutta onneksi ei niitä kauheasti kuitenkaan kuulunut.

Turha on kenenkään provoilla tai provosoitua. Totean vain, että tuskin sen paremmin Kokkola kuin Vaasakaan on niitä Suomen huonoimpia paikkoja asua... Pelit jatkuvat ja onneksi näitä paikallisvääntöjäkin on vielä jäljellä. Tällaisten pelien takiahan jääkiekko on hieno laji.
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Kyllä tuntuu makealta...

Hieno voitto ja paljon yleisöä, mahtava tunnelma. Mendieta tais tuossa mainita että ei kyllä kuullut paljon Hermeksen fanien huudot samaa voin sanoa RA:sta eihän se kuullu ku vieressä kaikki huutavat. Meitä oli semmoset 40 huutamassa, teitä puolet enemmän. Jotkut RA:n huudot eivät todellakaan kuullu jääkiekko-matsiin ja kolikoiden heittelystä suuri miinus.

Pelistä sen verran että, Hermes hallitsi eka erää ja paikkoja oli 3-4 maaliin mutta joko Limnellin suojat oli edessä tai Sportin pakin maila. Kuitenkin Sport meni johtoon helpolla maalilla. Hermeksen pakit kikkailivat omalla puolustus aluella ja siinä sitten Sainomaa kiitti ja lauko Hermeksen pakin luistimen kautta Vesan längeistä pikkumustan maaliin.

Toinen erä oli vähän tasaisempi mutta Hermes hivenen parempi, Hermeksen maalit olivat hienojen kuvioiden jälkeen tehtyjä. Kantelus 1-1 ja Jäske 2-1.

Kolmas erä molemmilla paikkoja mutta Hermeksellä aivan pelin lopussa tuhannen taalan paikkoja , Jäske yrittää pistää kiekon tyhjän maaliin mutta jostain , Laine? kerkee siivota maalilinjasta kiekon suoraan viivalle Arolle joka lataa kiekon suoraan ylänurkkaa kohti mutta jostain ilmiömäisesti Limnell saa hanskan eteen! Siinä olisi peli voinut ratketa mutta JA:lla sitten Aro pääse vastaiskusta tekeen ansaitun voittomaalin. Tarkka mutta vähän löysä veto upposi oikeen alanurkkaan ja voitonjuhlat alkoi!

Tuli kuultua lisää ikäviä uutisia Sport-kannattajien käytöksestä Keski-ikäinen Sport-Fani oli lyönyt ala-aste-ikäistä poikaa niin että häneltä oli katkennut etuhammas. Nyt kyllä jätitte taas kerran ikävän kuvan teistä. Luulin että sikailu oli loppunut siihen kuuluisaan maalituomarin virtsaamiseen mutta olette vieläkin yhtä dorkia kuin ennenkin. Jotain jatkotoimeenpiteitä tästä on kyllä tehtävä!
 
Viimeksi muokattu:

Vousku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Soprt
Re: Kyllä tuntuu makealta...

Viestin lähetti Börje
Tuli kuultua lisää ikäviä uutisia Sport-kannattajien käytöksestä Keski-ikäinen Sport-Fani oli lyönyt ala-aste-ikäistä poikaa niin että häneltä oli katkennut etuhammas. Nyt kyllä jätitte taas kerran ikävän kuvan teistä. Luulin että sikailu oli loppunut siihen kuuluisaan maalituomarin virtsaamiseen mutta olette vieläkin yhtä dorkia kuin ennenkin. Jotain jatkotoimeenpiteitä tästä on kyllä tehtävä!

Näin nämä yksittäiset ylilyönnit leimaavat koko porukan. Todella valitettava tilanne, ja hävettää lyöjän puolesta. Myös tämä roinan jäällepaiskominen on naurettavan ääliömäistä. Tähän tullaan varmasti puuttumaan.
Se, mitä lauluihin, ja niiden sanoituksiin tulee, niin mielestäni Red Army on omaa luokkaansa, eli mahtava! On hienompaa vastata ivauksiin laulamalla, kuin huutelemalla käytävillä piiloista. On mielikuvituksen puutetta, jos muut kannattajaryhmät pitävät niitä mauttomina, tai mitäs sitten vaikka pitäisivätkin? Ei ne valittamalla miksikään muutu.

Elikkä: Sportin hieno kannustus sai paskanmakuisen lopun n.8-10 ihmisen idioottimaisen käytöksen ansiosta. Kuitenkin kannattajia oli pitkästi toistasataa.
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Tuli kuultua lisää ikäviä uutisia Sport-kannattajien käytöksestä Keski-ikäinen Sport-Fani oli lyönyt ala-aste-ikäistä poikaa niin että häneltä oli katkennut etuhammas.

Onko palstalla joku, joka olisi nähnyt tämän ko. episodin, ettei tarvitse pelkkien kuulopuheiden varassa olla...?

Jos tuo pitää paikkansa, niin Sportin virallisen fan clubin pitää asiaan jotenkin puuttua. Vaikka mitä ilkkumista tulisikin, ei AIKUINEN mies lyö ala-asteikäistä pikkupoikaa!!! H**vetin mikkihiiri! Katsoisi tämäkin tyyppi esimerkkiä Tamista, joka on aina kohtelias ja on varmasti ensimmäinen, joka tällaisen käytöksen tuomitsee. Kuten tekee varmasti 99,5% kaikista torstaina Kokkolassa olleistakin Red Armyn edustajista. Yksikin mätä omena riittää pilaamaan koko porukan maineen.

Millwall-huligaanikannattajilta varastettu "No-one likes us but we don't care" -kyltin voisitte muuten jättää pois... Ensinnäkin idea on varastettu ja toisaalta futishuligaanimaista leimaa tuskin haluatte Vaasaan. Hemmetti, oikein harmittaa kun Sportilla on niitä oikeitakin faneja, jotka omalla käytöksellään varmasti veisivät Sport-brändiä muillekin paikkakunnille positiivisella tavalla. Heivatkaa nuo pellet pois porukoistanne!
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Re: Kyllä tuntuu makealta...

Viestin lähetti Börje


Tuli kuultua lisää ikäviä uutisia Sport-kannattajien käytöksestä Keski-ikäinen Sport-Fani oli lyönyt ala-aste-ikäistä poikaa niin että häneltä oli katkennut etuhammas. Nyt kyllä jätitte taas kerran ikävän kuvan teistä. Luulin että sikailu oli loppunut siihen kuuluisaan maalituomarin virtsaamiseen mutta olette vieläkin yhtä dorkia kuin ennenkin. Jotain jatkotoimeenpiteitä tästä on kyllä tehtävä!

Kuulopuheiden varassa ilmeisesti olet itsekin tässä asiassa joten sen setviminen tässä ei liene oikea tapa.

Mikäs nollanollaa tällä kertaa riepoo?
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Re: Re: Kyllä tuntuu makealta...

Viestin lähetti Sumu
Kuulopuheiden varassa ilmeisesti olet itsekin tässä asiassa joten sen setviminen tässä ei liene oikea tapa.

Ainakin olivat nähneet tilanteen. Ja pojan naama ei ollut mukavaa nähdä kuulemma. Totta on että en itse tiedä asiasta sen enempää mutta ku tällainen asia tapahtuu sen pitää selvittää. Ja Vaasalainen kannattaja oli kysessä joka oli lyönyt poikaa.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Eihän tuossa ole muuta vaihtoehtoa kuin tehdä asiasta rikosilmoitus. Tommoset pikkupoikien pätkijät pitäisi vetää munista hirteen.
 

kakes

Jäsen
Re: Re: Kyllä tuntuu makealta...

Viestin lähetti Sumu


Mikäs nollanollaa tällä kertaa riepoo?

Se että huutelit siitä hävyttömyyksiä kaljateltassa ja vähän muuallakin. Mikäs sua riepoo? Sumu on jo meidän osalta rekisteröity. Olitkos muuten heittelemässä pulloja?

Onneksi 95% red armystakin ihan mukavia heppuja joitten kanssa saa hyvät keskustelut aikaiseksi. Ja sitten 5% näitä mätiä omppuja. Kuulutko ehkä heihin?
 
Viimeksi muokattu:

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Re: Re: Re: Kyllä tuntuu makealta...

Viestin lähetti kakes
Se että huutelit siitä hävyttömyyksiä kaljateltassa ja vähän muuallakin. Mikäs sua riepoo? Sumu on jo meidän osalta rekisteröity. Olitkos muuten heittelemässä pulloja?

Jaahas, Sumuko se oli. No nyt tiedän kuka se pelle on. Hienoa Sumu, jatka samaa rataa vain...buhaha.
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Re: Re: Re: Kyllä tuntuu makealta...

Viestin lähetti kakes
Olitkos muuten heittelemässä pulloja?


En heitellyt pulloja.

Perättömistä lausumista saattaa tulla sanomista.
 

kakes

Jäsen
Re: Re: Re: Re: Kyllä tuntuu makealta...

Viestin lähetti Sumu


Perättömistä lausumista saattaa tulla sanomista.

Juuri niin. Sportin nettisivuilla osasyytät myös kokkolalaiskatsojia roinan heittelemisestä.

Katsohan peiliin..
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Re: Re: Re: Re: Re: Kyllä tuntuu makealta...

Viestin lähetti kakes
Juuri niin. Sportin nettisivuilla osasyytät myös kokkolalaiskatsojia roinan heittelemisestä.

Moni näki kokkolalaisien toiminnan. On tapahtunut useasti aikaisemminkin kun joku kokkolalaiskannattaja on tullut Sportin fanien taakse heittelemään pulloja. Tämäkään ei varmasti ollut yllätys sinulle.
 

kakes

Jäsen
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyllä tuntuu makealta...

Viestin lähetti Sumu
Moni näki kokkolalaisien toiminnan. On tapahtunut useasti aikaisemminkin kun joku kokkolalaiskannattaja on tullut Sportin fanien taakse heittelemään pulloja. Tämäkään ei varmasti ollut yllätys sinulle.

Niin tietysti. Ja oikein kokonaista koria kantaen. Kas kun kukaan muu ei ole sitä ääneen sanonut. Puolustele vaan mutta kuinka moni uskoo?. Fanien takana ei ollut mitään muuta kuin käytävä kaksi metriä alempana. Että se siitä takateoriasta.
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kyllä tuntuu makealta...

Viestin lähetti kakes
Niin tietysti. Ja oikein kokonaista koria kantaen. Kas kun kukaan muu ei ole sitä ääneen sanonut. Puolustele vaan mutta kuinka moni uskoo?. Fanien takana ei ollut mitään muuta kuin käytävä kaksi metriä alempana. Että se siitä takateoriasta.

Viittasinkin (huomasitko aikaisemmin -sanan) aikaisemmassa viestissäni aikaan jolloin Sportin fanit kokoontuivat sinne teidän nykyiseen huutosakkipäätyynne. Jopa kuuluttajakin moittivaan sävyyn kuulutti "lopettakaa Sportfanit se pullojen heittely kentälle". Onneksi järjestysmiehet tuolloin saivat tilanteen hallintaan eikä kukaan kokkolalaisista enää päässyt heittelemään mitään.

Ja eilisessä pelissä tavaraa tuli kyllä muualtakin kuin Sport-fanien katsomosta.
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Kuulin juuri tuosta pikkupoika-jutusta FanClubin PJ:ltä, joka oli saanut ilmoituksen joltain Kokkolan Hermeksen fan clubin jäseneltä , ettei heidän järjestysmiesten tietoonsa ole tullut yhtään tuollaista pahoinpitelytapausta.

Taisi olla sensaationhakuinen uutisankka.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Sportin Fanclubin vara-pj oli Sportin Forumilla kertomansa mukaan selvittänyt ns. lyöntijupakkaa ja se on osoittautunut kokkolalaisten omaksi tarinaksi. Enemmän settiä huomenna illalla pelin jälkeen. Kerrottavaa olisi vaikka kuinka paljon. Sen vain sanon, että kolikoiden heittely jäälle oli uskomatonta pelleilyä. Bussissa olikin nöyrää porukkaa, kun Fanclubin hallitus teki selväksi, ettei sellainen peli vetele. Onneksi siihen osallistui vain harva meistä. Ja kuulin, että on olemassa sellaista kuvamateriaalia, joka osoittaa, että Sportin kannattajat eivät olleet ainoita, jotka niitä pulloja kentälle heitteli.

Kuvat matkasta ja videoklippikin löytyy täältä:
www.sportfanit.net Huomatkaa, että siinä on kaksi sivua. Ihan kelpo settiä.

Yhteen asiaan on kuitenkin pakko puuttua..

Viestin lähetti kumikiekko
Jotenkin kuulostaa tutulta tuolta FPS-Sport ketjusta. Onko Vaasalaisten kielitaito niin kehno, että pitää laulaa yhtä lausetta pitkin Suomea, vaihdetaan vaan paikkakunnan nimeä? Todellakin "ei junttimaista".....

Tuo ei pidä paikkaansa. Nimittäin Forssassa laulettiin : "Forssaa! (alapää) junttilaa!" Kokkolassa puolestaan "Kokkola on (alapään) junttilaa..Kokkola on (alapään) junttilaa.. (alapään) junttila! (alapään) junttila! Kokkola on (alapään) junttilaa.."

Ihan tällainen pieni epäkohta piti korjata. Se siitä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös