Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Hermes mediassa kaudella 2015–2016

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana Akilles, 26.10.2015 klo 14.39.

 1. Akilles Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Toronto Maple Leafs
  Eli tähän ajattelin koota juttuja eri medioista Hermeksen kaudesta, löytyvät sitten samasta paikasta aiheesta kiinnostuneille.

  Pelaajakortit (linkit vie Hermeksen youtube-kanavalle):
  Maalikoosteet (linkit vievät Hermeksen youtube-kanavalle ellei muuta ilmoitettu):

  16.9 Hermes - RoKi 4-5 JA
  18.9 KeuPa HT - Hermes 7-0 (Linkki vie KeuPan youtube-kanavalle)
  23.9 Hermes - K-Vantaa 2-6
  25.9 Hermes - JYP-Akatemia 1-2 JA
  3.10 Jukurit - Hermes 2-4 (Linkki vie Jukureiden youtube-kanavalle)

  7.10 Hermes - KeuPa HT 3-4 VL
  9.10 Hermes - Peliitat 3-2 VL
  16.10 Hermes - Hokki 6-4
  21.10 Hermes - LeKi 2-1
  24.10 Hermes - TUTO Hockey 8-3
  30.10 Hermes - SaPKo 1-3
  13.11 Hermes - Jukurit 1-4
  14.11 JYP-Akatemia - Hermes 6-3 (Maalikooste sekä lehdistötilaisuus, linkki vie JYP-Akatemian youtube-kanavalle)

  20.11 Hermes - Jokipojat 3-4
  21.11 Jokipojat - Hermes 2-3 (Linkki vie Jokipoikien youtube-kanavalle)

  Lehtijuttuja (linkit vie imgur.com kuvanjakopalveluun):

  Jatkoaikatuskalle loppu - Kokkola-lehti 14.10.2015, sivu 32.

  Kolme kotimatsia - Kokkola-lehti 21.10.2015, sivu 30.

  Hermes komeassa voittoputkessa - Kokkola-lehti 28.10.2015, sivu 38.

  Nousijat vastakkain - Kokkola-lehti 18.11.2015, sivu 34.

  Hermeksellä tiukka tahti - Kokkola-lehti 25.11.2015, sivu 34.


  Muuta sekalaista:

  Denis Godlan haastattelu saavuttuaan Kokkolan lentokentälle (linnki vie Hermeksen youtube-kanavalle)

  Hermes pelaajahaaste 0,1 (linnki vie Hermeksen youtube-kanavalle)
  Hermes pelaajahaaste 0,2 (linkki vie Hermeksen youtube-kanavalle)

  Hermes tekee hyvää! Osa 1 - Mattilan koulu Kälviä. (linnki vie Hermeksen youtube-kanavalle)
  Hermes tekee hyvää! Osa 2 - Marinkaisten koulu. (linnki vie Hermeksen youtube-kanavalle)


  EDIT: Kirjotusasua siistitty ja virheitä poistettu.
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2015 klo 20.28
 2. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
 3. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Hermeksen kotisivut uudistuivat ja toivat monta hyvää lisää, selkeytti selaamista ja helpotti esim ennakkolippujen ostoa. Linkkejä vielä yhdistellään eli tämän päivän aikana luultavasti kaikki toimii, mutta tyylikkään näköset on kyllä!

  KOKKOLAN HERMES

  ed. ja linkki tosiaan vie Hermeksen uudistuneille kotisivuille.
   
 4. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
 5. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Oli muuten hieno juttu Godlasta. Kun vaan joku Liiga-seura uskaltaisi tarttua tähän mieheen, että saadaan nauttia hänen otteistaan Suomessa jatkossakin. Mestis taitaa ainakin olla hänen osaltaan nähty.
   
 6. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Jep hieno oli. Toivon totisesti että kaveri vielä vuoden tai pari Suomessa pelaisi. Kokkolassa ei tämän kauden jälkeen jatka jos ei ihmettä tapahdu. Välillä Hermeksen ohi peleissä tämä kaveri pitää Hermestä yksin pisteissä kiinni esim jutussa mainitussa Tuto pelissä. Välillä aiheuttaa lieviä sydämen tykytyksiä tuo torjuntatyylu, mutta pääasia että pysyy kiekon edessä ja pakit tietää mihin se kiekko putoaa jos putoaa. Se ripareiden määrä, mutta pakit kyllä hyvin tietää tämän ja saanu suljettua tuon maalinedustan.
   
 7. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:

  Mikäs muuten on Sportin maalivahtitilanne ensi kaudella? Järvinen ilmeisesti jatkaa, mutta eikös Godla sopisi tuohon kakkoseksi vallan mainiosti? Järvinen kun on osoittanut pystyvänsä pelaamaan lähes kaikki ottelut, niin Godlan varaan ei tarvitse edes kauheasti laskea. Eliteprospectin mukaan Timo Niemen sopimus päättyy tähän kauteen ja käsittääkseni hänen varaansa ei Sportissa ole juuri laskettu? Vai millaiset ovat Sportin suunnitelmat Leevi Laakson suhteen?

  Jos olisin diktaattori Sportissa, laittaisin Laakson kasvamaan vuodeksi korkoa Hermekseen ja palkkaisin Godlan Järvisen aisapariksi. Godlassa näen paljon samaa kuin muuan Alexander Salakissa aikoinaan. Potentiaalia olisi vaikka mihin, kunhan saisi vähän rauhallisuutta ja tasaisuuta otteisiinsa. Joka tapauksessa olisi hienoa nähdä kaverin vielä Suomessa jatkavan.
   
 8. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  @LikainenLegenda Ilmeisesti Sportin osiossa puhetta twitter-huhusta joka liittäisi Godlan Sportiin. Rasmus Rinnettä on viety vahvasti Järvisen aisapariksi, joten mene ja tiedä. Olisiko joku vain mutuillut tuon ym jutun pohjalta? Kiljuen ottaisin Godlan meille, vaikka Rinne onkin valmiimpi maalivahti Liigaan. Godla on kuitenkin persoonana kiinnostavampi ja potentiaaliakin taitaa olla enemmän.
   
 9. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Kyllä siittä pitäis jokaisen joukkueen lähteä että ykkösmaalivahti on joukkueen omia miehiä eikä laina miehiä. Eri asia on jos omat hankinnat on kussu tai tullu loukkaantumisia ymn eri syitä, mutta näin lähtökohtaisesti. Kyseessä kumminkin joukkueen tärkein pelipaikka.

  Ps. Ja ainakaan Kokkola-Vaasa välillä ei oo tuollaista käskytys peluutusta vielä ollut, ja siitähän riemu repeäis jos sellanen alkais.
   
 10. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Juuri näin. Yhteistyön täytyy hyödyttää molempia seuroja tai se loppuu hyvin nopeasti. Tämä kyllä tiedostetaan myös Vaasassa. Muutenkaan Laakso ei taida olla vielä valmis kantamaan vastuuta miesten peleissä. Puhutaan kuitenkin -98 syntyneestä miehen alusta. Yksittäisiä pelejä jos pääsee Mestistä pelaamaan, niin hyvä. Pitäisin tärkeämpänä, että pääsee harjoittelemaan säännöllisesti Sportin edustuksen kanssa.

  Itse pitäisin Niemeä loogisena vaihtoehtona Hermeksen maalille. On siinä tilanteessa, että pitäisi päästä pelaamaan kunnollisia minuutteja, ja Liigasta sellaista paikkaa ei taida saada. Edessä on joko siirto mestikseen tai ulkomaille. Mestiksessä taatusti sarjan parhaita maalivahteja.
   
 11. Schröder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
  Lainaus:
  Niin no, en nyt tiedä olisiko tuossa jotain suurta pahaa, jos kyseessä koko kauden laina (ilman takaisin kutsu oikeuksia, yms) lyhyet lainat ei palvele ketään, mutta nuo koko kauden lainat yleensä kaikkia osapuolia.
   
 12. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Juuri näin, hyvänä esimerkkinä vaikkapa Kaapo Kähkösen laina TuToon viime kaudella. Tuossa lainassa kaikki voittivat: TuTo sai hyvän maalivahdin koko kaudeksi edullisesti, Huippulupaus sai peliaikaa miesten peleissä ja fanit saivat nauttia yhden kauden ajan loistavasta pelaajasta.

  Toki on ihan totta, että lyhyet lainat ovat mielestäni tämän sarjan suurin ongelma, enkä todellakaan tykkää kun omassa joukkueessani näitä tapahtui jatkuvasti.
   
 13. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Muuten tuossa ei olisi mitään, MUTTA(:D) nyt on kyseessä Kokkola-Vaasa väli ja se on kova paikka meille että "joudutaan" lainata pelaajia Vaasasta. Ja toisekseen kun puhutaan pelaajasta joka on lainalla niin se on "lainamies", ja siihen ei täällä oo varaa että joukkueen tärkeintä paikkaa tähdittää lainamies. Kokkolaan pitäs saada Godlan kaltaisia väriläiskiä nimenomaan omina miehinä. Esim Salo joka pelas suhteellisen hyvin, on junnulupaus ymn, ei sytyttänyt Kokkolassa kovinkaan paljoa koska lainamies. Ja en meinaa että samanlaisia tähtiäku Godla tänne tulis vähään aikaan, mutta jonkulaisia väriläiskiä tää seura nyt vaatis että saatais kiekkokansa taas liikkeelle. Ja Vaasan lainat ei oo niitä, tosiasia ei provo.

  Ps. Ja tosiaan noita väriläiskiä kyllä tarvis aika moni muukin Mestis joukkue jo ihan sarjan oman kiinnostavuudenkin kannalta. Hienoa nähdä että tän sarjatason pelaajista tehdään tuollainen haastattelu mitä ei oo kovin monesta pelaajasta muutenkaan tehty. Hyvää mainosta!
   
 14. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Jos ja kun Godla ei jatka Hermeksessä niin Niemi olisi erittäin hyvä vaihtoehto korvaajaksi. On tämän kauden lainavisiiteillään näyttänyt, että on Mestiksen parhaita maalivahteja ja on pelannut Liigassakin hyviä pelejä. Laakso on myös pelannut erinomaisen kauden ja ensi kaudella olisi hyvä, jos pääsisi pelaamaan miesten pelejä. Liigassa ei tulisi saamaan peliaikaa, joten koko kauden laina sopii varmasti kaikille osapuolille.
   
 15. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
 16. moonshainrider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
  kovin hiljaista. Hermes pelaa kuitenkin livenä tänään ylen TV2ssa Jokipoikia vastaan. Hyvää perjantaiviihdettä! Harmi kun otteluseurantaketjua ei löydy.