Hermes-KooKoo?????????

  • 1 597
  • 14

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Näkikö joku pelin, ja jos näki viitsisikö kirjoittaa minkälainen peli oli. Tilastoissa näkyi että Nurmberg oli syöttänyt yhden Katteluksen maalin ja toisen Katteluksen maalin oli syöttänyt Karhula, oliko KooKoon ketju siis tuossa ottelussa Karhula-Nurmberg-Kattelus. Jos joku voisi kertoa jotain olisin kiitollinen. Oliko KooKoon peli jo sitä luokka että se saattaisi olla mahdollisuuksia haastaa Jukurit tosissaan taistelussa mestiksen mestaruudesta.:confused: :confused: :confused:
 

Miska

Jäsen
KooKoon ketju oli Nurmberg-Karhula-Kattelus. Eli Tinke ja Upi pelasivat kuten toissa kaudella. Ylivoimassa Soijärvi oli normaalisti mukana, kuten ennenkin. Muuten Soijärvi ilmeisesti pelasi Timoskaisen ja Luoma-ahon kanssa. Peliä en nähnyt, valitettavasti!
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Karhulasta

Miksiköhän toimiva Kattelus-Nurmberg-Soijärvi ketju piti hajottaa. Oliko syy ainoastaan että Karhula pitää saada ykköskenttään, koska hän on "tähti"? Onhan Karhula toki huippu äijä, mutta niin on Soijärvikin. Käy vähän Soijärveä sääliksi kun joutuu antamaan tilaa "paremmalle". Mutta jos ketju Nurmberg-Karhula-Kattelus takoo peleissä kunnolla pisteitä, niin ei kai voi valittaa.
 

Molineux

Jäsen
KooKoo oli eilen tosiaankin Hermestä selvästi parempi joukkue. Ensimmäiset 30 minuuttia kentällä oli oikeastaan vain yksi joukkue. Kaiken huippu oli toisessa erässä kaksi alivoimamaalia puolen minuutin sisällä.

Loppu oli sitten surffailua, ja aneeminen Hermes pääsi yhdessä vaiheessa jopa maalin päähän.

Jos KooKoo pystyy jatkossakin pelaamaan yhtä kurinalaista peliä kuin se esitti ottelun ensimmäisellä puoliskolla, voi joukkue kaiken onnistuessa tosissaan haasta Jukurit ja TuTo taistelussa Mestis-mestaruudesta. KooKoon kannalta olisi kuitenkin elintärkeää, että Carl Grahn saataisiin takaisin pelikuntoon. Eilen maalia vartioinut Peter Hamrén vaikutti nimittäin erittäin epävarmalta.

Hermeksen tilanne ei sen sijaan kovin hyvältä näytä. Viisikot seikkailee missä sattuu, ja valmentaja Grönstrand tyytyy jauhamaan purkkaa vaihtoaitiossa. Ei voisi Sportin vierailu sattua pahempaan ajankohtaan. :(

No, onhan tässä vielä viikko aikaa pudotuspeleihin... :)
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
HERMES ??

Ennen joulutaukoa Hermes oli toisena sarjassa, tauon jälkeen alkoi käsittämäyöm alamäki.
Voisiko joku valottaa mitä tapahtui ?? Onko avainpelaajia myyty vai onko työmoraali laskenut vai eikö valmentaja nauti pelaajien luottamusta ?

Tuskin Kallen myynti Ilvekseen voi näin paljoa vaikuttaa.

:confused:
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Mun käsitys on se että joukkueen moraali on laskenut kun valmentaja puhuu niitä näitä julkisuudessa. Uskin pasmat on vieläkin hiukan sekaisin sportin kannattajien juoppo huudoista. Uskoisin että Grönstrandin heittäminen pihalle aukaisisi solmuja. Kannattaa muistaa että koko syksyn hermes oli ylisuorittaja joten alamäen oli pakko alkaa joskus. Kokkolasta huhut kertoo että siellä Grönstrand laskee minuutteja ja mikäli tänään sportilla peli käy ja Hermeksellä ei, on Grönstrandin pakko ruveta laskemaan sekunteja.

Tällä hetkellä tuntuu että Jukurit kävelee mestaruuteen mutta KooKoon kakkossijaan en usko en sitten millään. TuTo,K-Vantaa ja Sport taitaa olla pleijareissa aika iskussa.

Kolme peliä jäljellä ja ennakkoon tuntuu että runkosarjan lopputilanne näyttää tältä:

Jukurit
KooKoo
Sport
K-Vantaa
TuTo
FPS
Kalpa
Hermes

ja tällöin Play-offseissa kohtaisivat:

Jukurit-Hermes
KooKoo-Kalpa
Sport-FPS
K-Vantaa-TuTo

Ja näistä jatkaisivat seuraavat:

Jukurit-Kalpa
Sport-K-Vantaa

Ja finaaliin menisi Jukurit mutta tuosta toisesta parista ei tiedä kyllä yhtään.
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Tällä hetkellä tuntuu että Jukurit kävelee mestaruuteen mutta KooKoon kakkossijaan en usko en sitten millään.

Ihan kiva olisi, jos vähän perustelisit tuota. Ei toki minustakaan KooKoo ole mikään ennakkosuosikki ketään vastaan, sarja on erittäin tasainen. Kaikki on mahdollista.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Koko kauden on ollu semmonen fiilis että Jukurit vie koko sarjan ihan kävellen vaan (taas) pysäyttäjää ei tunnu löytyvän. KooKoo on pelannut mielestäni koko kauden aika yläkanttiin, mutta ongelmaksi taitaa koitua se että tärkeimmät pelaajat ovat aika mieliala tyyppisiä ja Play-off peleissä on hiukan vaaran paikka. Olen nähnyt KooKoon pelaavan kolme kertaa tällä kaudella ja mikään niistä ei ole ollut mikään urheilun riemunäytös. Ekalla kertaa sport vei pelin kolmannen erän paukutuksella 5-2. Toisella kertaa "nyhjättiin" 3-3 tasapeli. K-Vantaa-KooKoo päättyi tikkurilassa KooKoon voittoon mutta syy tuntui olevan K-Vantaan heikko peli. Mutta kyllähän tuo sarjataulukko kertoo kuka siellä majailee ja missä joten kyllä KooKoo(kin) on varmasti hyviä pelejä pelannut.

EDIT: nämähän ovat siis minun mielipiteitäni.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllä tässä pikkuhiljaa on hölmöilyt jääneet pelaajilta pois, kovan kunnon todistaa myös "vierasvoitto" Jukureista!
 

Jukka L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Minun mielestäni KooKoo on pahin finaalivastus jos niin käy, että Jukurit pelaa finaalissa.

KooKoo on parantanut peliään koko ajan ja jukureilla on ehkä hiipinyt hyvänolon tunne puseroon koska runkosarjan voitto ratkesi suhteellisen aikaisessa vaiheessa.

Toisaalta pleijareihin varmasti asennoidutaan eritavalla kuin runkosarjan viimeisiin merkityksettömiin peleihin, joissa valmentaja Dufva on kokeillut erilaisia pelitaktiikoita.

Kysymysmerkki on myös Jukureiden mv-peli, Reiskanen on ollut vakuuttava koko kauden mutta nyt on alkanut näkyä pientä epävarmuutta helpohkojen maalien muodossa.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Jaska85
Koko kauden on ollu semmonen fiilis että Jukurit vie koko sarjan ihan kävellen vaan (taas) pysäyttäjää ei tunnu löytyvän. KooKoo on pelannut mielestäni koko kauden aika yläkanttiin, mutta ongelmaksi taitaa koitua se että tärkeimmät pelaajat ovat aika mieliala tyyppisiä ja Play-off peleissä on hiukan vaaran paikka. Olen nähnyt KooKoon pelaavan kolme kertaa tällä kaudella ja mikään niistä ei ole ollut mikään urheilun riemunäytös.

Niin kuten Jaska85:n ja monien muidenkin kirjoituksista voimme huomata ei KooKoon mahdollisuuksiin juuri uskota Kouvolan ulkopuolella. Ennen sarjan alkua en huomannut kenenkään veikkaavaan KooKoota runkosarjan kakkoseksi. Yleisempi veikkaus taisi olla se että KooKoo joutuu taas karsimaan.

Näihin etukäteisveikkauksiin verrattuna olen samaa mieltä kuin Jaska85, että KooKoo varmasti on pelannut koko kauden yläkanttiin, mitä osoittaa mm. 13 viimeisen pelin saldo: KooKoolle 12 voittoa ja 1 tappio!!! Ei nämä voitot ihan pelkästään tuurilla ole tulleet vaikka KooKoon pelit eivät Jaska85 mielestä mitään urheilun riemunäytöksiä ole olleetkaan. En tiedä minkälaista huipputason kiekkoilua Vaasassa yleensä tarjotaan, mutta itse olen kyllä tyytyväinen KooKoon esityksiin Kouvolassa varsinkin joulutaon jälkeen.

Jaska85 viittasi kirjoituksessaan KooKoon pelaajien olevan mieliala pelaajia, siihen nähden peli on näyttänyt maistuvan ja missään ottelussa ei olla lyöty läskiksi, sillä KooKoon suurinumeroisin tappio on tällä kaudella TuTolle Turussa hävitty ottelu numeroin 6-2.

Enemmän kuin mielialasta olisi huolestunut pelaajien terveystilanteesta näin playoffsien alla. Eilen joutui sairastuvalle Petri Anttila, joka on loppukauden sivussa sekä joukkueen ehkä tärkein pelaaja Tinke Nurmberg, jota yritetään kuntouttaa ekaa playoffspeliin.

Niin KooKoo saa siis ekalla playoffskierroksella vastaansa KalPan, Hermeksen tai FPS:n. (KalPallehan Jaska85 veikkasi voittoa;)

Kysyttäessä eilen valmentaja Reijo Mansikalta toivevastustajaa taisi Mansikka mainita että jos vastustajan saisi valita se olisi ilman muuta Lemin Martat :D :D :D

Summasummarum: Olen samaa mieltä kuin Jaska85.
Jukurit menee playoffseihin, joukkue ei varmasti ole pelannut ihan 100 lasissa runkosarjan voiton varmistuttua.

Toinen loppuottelija löytyy joukosta: KooKoo, Kiekko-Vantaa, Sport, TuTo tai KalPa. Hermeksen ja FPS:n loppuottelupaikkaan en ihan jaksa uskoa, mutta marginaalit ovat todella pieniä ja periaatteessa mikä tahansa joukkue voi yltää loppuotteluun Jukureiden seuraksi, toivotaan että se on KooKoo;) , jolloin bussikaravaanit lähtisivät Kouvolasta myös 100 km:n päähän Mikkelin Kalevankankaalle ja varmasti myös Mikkelistä olisi taas Kouvolaan tulijoita.
 
Viimeksi muokattu:

viikinkikissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit IFK
Kyllähän tuo Kookoon tämän vuoden kausi muistuttaa pelottavasti Jukureiden viime kautta ja mikä oli tulos! Kukaan ei veikannut kauden alussa kovinkaan korkealle, mutta mutta.... Runkosarjan toinen tila. Haastajana helppo jatkaa hyviä esityksiä.

No, katsotaan kuinka käy, mutta toivottavasti ensimmäinen finaali ottelu on Jukurit - Kookoo!
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Unelma finaali näin KooKoon kannattajana olisi Jukurit-KooKoo,
mutta tähän "unelmaan" on vielä pitkä matka kuljettavana.

Mitkä ovat otteluparit ekalla kierroksella:

Veikkaanpa, että viimeinen kierros päättyy seuraavasti:

UJK-KalPa 2
Diskos-Ahmat 2
TuTo-Hermes 1
Sport-FPS 1
KJT-Jukurit 2
KooKoo-K-Vantaa 2 ;)

jolloin ottelupareiksi muodostuisi:

* Jukurit-Hermes
* KooKoo-FPS
* K-Vantaa-KalPa
* Sport-TuTo

(tietysti, jos KooKoo intoutuu vielä itselleen merkityksettömässä ottelussa voittamaan K-Vantaan, joutuisi K-Vantaa pelaamaan KalPan sijasta TuToa vastaan, kun taas Sport saisi vastaansa KalPan...)
No keskiviikko-iltana ollaan jo viisaampia ;)
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
K-Vantaalla on se hyvä tilanne että he voivat päättää kenet ottaa pleijareissa vastaan eli jos he menevät väkisin voittamaan KooKoon heille tulisi vastaan FPS mutta jos he menevät tahallaan häviämään tulee vastaan Kalap tai TuTo että hyvä tilanne heillä sinänsä. Itse toivon jatkossa vastaan sportille FPS:ää joka vaikuttaa ennäkkoon heikoimmalta. Pahin vastus olisi taas TuTo mutta sen verran tätä mietin että kyllähän sportin pitää monta kovaa kaataa voittaakseen. Välierissä toivottavasti vastakkain asettuvat Jukurit-? ja Sport-KooKoo.

Selvästi on huomattavissa tässä ketjussa se että akseli Kouvola-Mikkeli toivoo finaaliin paria Jukurit-KooKoo kun taas vaasassa mieluiten pelattaisiin Hermestä vastaan. Mestaruus on minusta kolmen (Jukurit,KooKoo ja Sport) kauppa mutta K-Vantaan venyessä hirmuvetoon, he saattavat olla se "musta hevonen" muiden mahdollisuuksille nauran:D :D :D
 

MyPa

Jäsen
Joo kyllähän tuo toive finaali olisi ilman muuta Jukurit-KooKoo, mutta finaaliin on vielä pyrkimässä 8 joukkuetta.

Runkosarjan viimeisellä kierroksella merkityksettömiä otteluita
sarjasijoitusten kannalta on Diskos-Ahmat ja KJT-Jukurit.

Panosta löytyy vielä seuraavista matseista:
UJK-KalPa (veikkaan KalPan voittavan)
TuTo-Hermes (tämä lienee selvä TuTon voitto)
Sport-FPS (Sportille selvä voitto)
KooKoo-Kiekko-Vantaa (tämän mielestäni vaikeimmin ennustettavissa viime aikaisista KooKoon hyvistä peleistä huolimatta).

Jukurit saa ekalla kierroksella vastaansa Hermeksen ja menee vaikka kävellen jatkoon.

KooKoon vastusta on KalPa tai FPS.

Kiekko-Vantaa tai Sport joutuu isännöimään TuToa, joka mielestäni on selkeästi vaarallisin sijoilla 5-8 olevista joukkueista.
Uskon K-Vantaan ja Sportin tavoittelevan kiivaasti sarjassa 3. sijaa välttääkseen ekalla kierroksella TuTon.

No aika näyttää otteluparit, kaikkihan ne on voitettava jos mestariksi mielii ja valitettavsti tuo Reijo Mansikan toive vastustaja Lemin martat ei nyt kuitenkaan toteudu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös