Hermes - KooKoo La 15.1.2005

  • 3 515
  • 25

Hermez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Pittsburgh Penguins
Hermes - KooKoo 15.1.2005

No niin.. Hermekseltä hieno jatkoaika voitto eilen Hokista ja tässä ois nyt tämä päivä välissä ennen huomista KooKoo- matsia.

Eilisessa pelissä Hermes oli aivan unessa ottelun ekassa erässä, mutta paransi toisessa erässä jo huomattavasti otteitaan ja peli sen kuin vaan parani kolmannessa erässä. Jos Hermes jatkaa huomenna siitä mihin eilen jäi, niin Hermeksellä tuskin on mitään vaikeuksia ottaa kahta pistettä. Toivon, että eilen todella pirteän esityksen tehnyt Matti Pesonen jatkaa kokoonpanossa myös huomenna ja että koko ketju Mannila-Tourunen-Pesonen saa huomennakin paljon peliaikaa. Ketju sai eilisessä Hokki-pelissä varmaan parhaiten painetta Hokin kenttäpäätyyn ja jätti Hokin Appelin ketjun täysin varjoonsa, vain maalit jäi ketjulta puuttumaan.
Ei tässä kuitenkaan sovi KooKoo:takaan alkaa aliarvioimaan, vaikka joukkue onkin juuttunut playoff-viivan alapuolelle, tästäkin syystä KooKoolla varmasti riittää nälkää huomiseen otteluun.

Mikäli Hermes pelaa huomenna peliä, jota se esitti eilen Hokkia vastaan toisen erän lopussa,kolmannessa erässä ja jatkoajalla, niin pinnat kyllä jäävät Kokkolaan, numerot vois olla 6-2.
 

KooPee

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
6-2 veikkaus on varmasti aika lähellä. Ainakin KooKoo jää tuohon 2 maaliin, mutta saako Hermes tehtyä 6 on vaikeampi kysymys. Kyllä Hermes saa flopata että KooKoo pisteitä saa, mutta toivotaan ettei Hermeksen asenne riitä Mestiksen heittopussia vastaan ja KooKoo nappaa pisteen Kokkkolasta.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Mestiksen heittopussi KooKoo tulee saamaan kylmää kyytiä Kokkolassa, tulos 8-1 Hermekselle.

Seuraavaksi KooKoo ottaa ensi tostaina myöskin KalPalta pataan vähintään 5-6 maalilla kotonaan ja viimeistään sen jälkeen KooKoon vaihtoaitiossa nähtänee uusi valmentaja tai mieluusti kokonaan uusi valmennustroikka.
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti Putte
Mestiksen heittopussi KooKoo tulee saamaan kylmää kyytiä Kokkolassa, tulos 8-1 Hermekselle.

Hehe,tuskin nyt tuollaisia lukemia huomenna nähdään. Monesti on Kookoo juottanut Kokkolassakin tappion karvasta kalkkia Hermekselle. Ja muistissa on vielä tuo syksyn peli Kouvolassa jossa surffailtiin puolin ja toisin, enimmäkseen Hermeksen toimesta. Jos tuollainen surffailu toistuu huomenna niin lukemat voivat olla aivan hyvin vaikka taas pesäpallonumerot 9- 6 jommallekummalle.

Hermes on kyllä tällä kaudella pelannut kotona niin hienosti jokaista joukkuetta vastaan että kotivoitto on huomenna kyllä peruspelillä aika lähellä. Kookoolla on tuskaista taivalta tällä hetkellä ja toivotaan että tuska jatkuu huomennakin. Toisaalta tappioputketkin katkeaa joskus joten tosissaan pitää Herpankin pelata, tässä sarjassa kun ei pisteautomaatteja ole yhtään kappaletta.

Nelosketjun soisi saada onnistumisia huomenna siksi hyvin Pesonen ja Mannila ovat raataneet viime aikoina. Toivottavasti ketsuppipullo poksahtaa huomenna. Turha odottaa veikkausta taaskaan.
 

pietu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Jokerit
Kookoon kannattajilla kummallista skeptisyyttä omiaan kohtaan, mutta täytyy myöntää, että tunne samaa kun on kyse Hermeksen vieraspeleistä.
Kotivoitto ei ole kiveen kirjoitettu, mutta siihen vakaasti uskotaan.
Sompin poissaolo tekee asian hieman helpommaksi kunhan vain saadaan Soijärvi ja Kattelus kuriin, niin homma hoituu kotiin.
4-2 Hermekselle!
Uski
Joki-Erkkilä
Mannila
ja Koistinen (vihdoin viimein...)

Kattelus
Soijärvi
 

The Assassin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, sympatiat HIFK, NY Rangers, Chelsea
Hermes-KooKoo 15.01.2005

Tästä sitten uutta viestiketjua heti aamutuimaan! Hermeksellä alla voitto Hokista, vaikka kyseisen pelin ensimmäinen erä oli suoraan sanottuna hirveä: virheitä omalla alueella lukemattomia kertoja eikä kiekko pysynyt missään vaiheessa lavassa. Joki-erkkilän maali erän lopussa todella tärkeä, josta tuli sitten uutta virtaa koko joukkueelle. Hokki oli aika liukkaalla jalalla liikkeellä ensimmäisessä erässä, jonka jälkeen sitten alkoi jaloissa painaan, koska sairastelu vei joukkueelta voimia. Toisaalta hermes lisäsi liikettä ja hokki tippui kyydistä. Sitten tämän päivän matsiin:

Kookoo ollut todellinen pettymysd tällä kaudella, vaikka on kouvolassakin sairasteltu enemmän ja vähemmän. Silti alakanttiin on kookoo pelannut. Pelit kookoota vastaan eivät ole koskaan olleet helppoja, eikä varmasti tulee tänäänkään olemaan helppoa. Kookoo pelaa aika puolustusvoittoisesti, varsinkin vieraissa mutta vastahyökkäyksiin lähdetään terävästi. Saa nähdä, ottaako Teemu Somppi tänään itselleen tyypillisen sukellusjäähyn, jota on totuttu näkemään aika monella paikkakunnalla.

Tosi tärkeä peli hermekselle, sillä eroa playoff viivaan on vain viisi pistettä. Kova liike vain alusta asti, niin kookoo tippuu kyydistä, sillä luistelukilpailussa kookoo ei hermekselle pärjää. Vastahyökkäyksien kanssa tulee olla tarkkana, sillä se on kookoon suurina ase. Hermes voittaa 5-2. ps. varma tieto...
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Re: Hermes-KooKoo 15.01.2005

Itse pelistä ei vielä uskalla paljoakaan sanoa, ennen kuin KooKoon kokoonpano selviää. Kuka puolustaja saa tänään pelata hyökkääjänä? Siitä kuitenkin lähdetään, että jos Kalle Grahn jaksaa vielä pelata - viides peli yhdeksän päivän sisään - tekee Hermes maksimissaan neljä maalia. Silloin siis tulos olisi 4-0 ja 3-1 väliltä. Jos taas Grahn ei veny, niin numerot voivat olla varsin railakkaatkin, kuten nyt vaikka 7-2.

Viestin lähetti The Assassin
Saa nähdä, ottaako Teemu Somppi tänään itselleen tyypillisen sukellusjäähyn, jota on totuttu näkemään aika monella paikkakunnalla.

Tätä on ihan turha spekuloida. Voisin lyödä vetoa, ettei Somppi istu Kokkolassa minuuttiakaan jäähyllä tai tee mitään muutakaan provosoinnin arvoista. Jo se, että hän käyttäytyi syksyllä melko kiltisti olisi aika hyvä peruste, mutta parempikin on. Somppi loukkaantui joulukuussa ja on sivussa koko loppukauden, kuten ainakin nimimerkki pietu tiesikin.
 

ukkometso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään on KooKoon ilta, tai ehtoo niinkuin siellä synkällä Pohjanmaalla sanotaan.

Pisteet matkaavat 429 kilometriä etelään, kun KooKoo voittaa
1 - 5. Tatu tekee kaksi ja syöttää vielä kiharatukka-Lampiselle yhden, Kaukokari ja Haapa-aro synkistävät Hermeksen illan. Toivottavasti junnut saavat hyvin peliaikaa.

Taulukosta voi jokainen katsoa miten tasaista tänä vuonna on ollut, joten parikin peliä muuttaa sijoituksia melkoisesti.
 
12 minuuttia pelattu tilanne 3-0! Taitaa tulla rumat lukemat!! No tää peli taitaa olla jo ohi.

Voi voi voi!!!
Ei auta itku eikä rukous!


Ajassa 11.46 Reijo Mansikka ja Kookoo aikalisä. Kakskyt sekkaa tosta ja numerot jo 3-0 HUH HUH!!
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Re: Re: Hermes-KooKoo 15.01.2005

Viestin lähetti Everton
jos Kalle Grahn jaksaa vielä pelata

Juu, ei jaksanut. 13 minsaa pelattu ja 3-0. Nyt vaan jännätään, tuleeko tänään Mestis-historian suurinta tappiota. Ja toivotaan, että FPS kukistaisi Jokipojat.

Olisi pitänyt suosiolla päästää muutkin junnut kuin Gärdström Joensuuhun. Sieltä sentään voisi olla jotain luvassa.

EDIT: 7-1 takoi syksymmällä Sport taululle. Nyt Palmu maaliin, niin Hermes voi panna paremmaksi.
 
Viimeksi muokattu:

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
28 minuuttia ja 5-0!

Mitä tässä voi enää sanoa?

edit: 5-1, Miettinenhän on vireessä!
 
Viimeksi muokattu:

Olle(jns)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryminä JOKIPO, (KooKoo)
muuta kuin että odotettu lopputulos!

kookoon maalinteko näyttää edelleen takkuavan. Hyvä että jokipo voitti, saadaan jännitystä kevään matsiin!!!

Nyt alkaa näyttämään siltä, että ainoa vaihtoehto on Mansikan vaihtaminen! Eihän kookoon kuuluisi olla sarjan toiseksi huonoin joukkue!! Eihän?
 
Puhut Asiaa Olle!!! Mä olisin ollut valmis erottamaan mansikan jo ajat sitten. Tämä tulos osoittaa sen, että valmentaja ei saa kyllä pelaajista mitään irti!!
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti ukkometso
Kuunnellaan nyt kuitenkin miten peli on sujunut. Vielä on mahkuja pleijareihin.

Tuolla pelillä ei todellakaan ole mitään mahkuja pleijareihin. Kyllä oli Kookoo huono.Ensimmäisen vaarallisen maalitilanteen Kookoo sai vasta 24 min, kohdalla. Mikään ei porukalta onnistunut. Näennäistä pelailua, itsekuljettelua ja sitten kiekon menetyksiä. Omassa päässä selviä merkkausvirheitä. Suurin ongelma Kookoolla on oman pään puolustuspeli. Hermes teki maalinsa jotakuinkin samalta paikalta muutama metri maalista parhaalta sektorilta kenenkään estelemättä.
Maalit:
1-0 Jasikin röyhkeä nousu maalille ja Pajula laittoi poikittais syötöstä tyhjiin.
2-0 Uski Syötti maalin takaa täysin vapaalle Kesselille,tämä maalasi suoraan syötöstä.
3-0 2-1-hyökkäys, Pajulan poikittaissyötöstä maalasi Kantelus

4-0 Mannila ja Tourunen saivat sorkkia rauhassa maalilla kenenkään estelemättä.
5-0 Uskin upea, kova syöttö pakkien väliin Joki-E:lle ja tämä laittoi rystyltä yläkulmaan.
5-1 Miettinen, Katteluksen poikittaissyötöstä aika pienestä kulmasta.

Hermes pelasi tänään takuuvarman pelin kaksi erää kookoota vietiin kuin kuoriämpäriä ja kolmas erä meni voiton varmistelemissa maaleitta. Ketään Hermes kenttää ei voi nostaa erittäin esiin sillä kaikki ketjut pelasivat hyvin.

Kookoo oli tosiaan heikompi kuin edellisellä syksyn vierailullaan joten kyllä jotain järisyttävää pitäis tapahtua mikäli pleijareista voi edes haaveilla. Hengetön esitys varsinkin joukkueen kokeneemmalta kaartilta. Ja maalivahtipeli...taisi Grahn saada kokonaista yhden kopin.

p.s. Joku kookoon miehistä sai kiekon naamaansa aika pahan näköisesti, vertakin tuli aika reilusti. Toivotaan ettei käynyt pahemmin.
 
Viimeksi muokattu:

Fordél

Jäsen
Itse en todellakaan kannata Mansikan erottamista kesken kauden. Haluaisinkin kysyä niiltä jotka miehelle potkuja toivovat, että kukas otetaan tilalle? Olle ja Pelicans, antakaapas tulla nimiä.

Ja onko mitään järkeä vaihtaa valmentajaa jos runkosarjaa on jäljellä 13 matsia? Ennen kuin oikea mies saatas joukkueeseen niin ois alle 10 matsia jäljellä ja ennenkö uus koutsi oppis tuntemaan porukan edes nimeltä niin ois runkosarja jo ohi.

Ja edelleenkin mitä järkeä ois erottaa Mansikka jos kerran sille jouduttas kuitenkin maksamaan palkkaa? Eikö vähän fiksumpaa ois tässä tilantessä käyttää nämä vähät rahat johonkin hyökkääjään? Mutta jos keksitte tähän ongelmaan jonkun ratkaisun, jolla saadaan sekä uus koutsi (ja hyvä sellanen) sekä riittämään rahat ainakin yhteen hyökkääjään, kertokaa ihmeessä! Sitten minäkin (ja veikkaan että jopa KooKoon organisaatiokin) olen valmis tukemaan Mansikan erottamista. Siihen asti mennään nykyisellä bussikuskilla.
 
No kyllähän niitä vapaita valmentajia luulisi löytyvän markkinoilta. Tietysti kookoon juniori valmennus portaastakin voisi jonkun laittaa koutsaamaan. Kolsin Viki esimerkiksi. Iltolan Mika kupussa tehnyt hyvää jälkeä. Kai Rautio joka sai forssasta potkut ym ym. Kyllä niitä valmentajia löytyy jos halutaan.

Joka vuosi mitä Mansikka on valmentanut on sijoitukset laskenut.

2001-2002: 2
2002-2003: 3
2003-2004: 4
2004-2005: Pohjanoteeraus

Voi vaan kysyä, että mikä on sijoitus ensi kautena. Pitää myös ottaa huomioon, että rahasta tämä homma ei ole ollut kiinni.
Rahaa on joukkueeseen syydetty ihan tarpeeksi.

Ei tohon joukkueeseen järkipuhe tehoa. Kunnolla vaan paskaa niskaan koko jengille.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Joo, FPS:sta potkut saanut saanut valmentaja olisikin varmaan se ihmelääke KooKoon lamaan.

Jokipoikiin on nyt yhdeksän pistettä matkaa. Kyllä sen luulisi riittävän, vaikkei voitettaisi loppukauden aikana enää kuin pari matsia. Vastaavasti pudotuspeleihin on matkaa just nyt kolme pinnaa. Valitettavasti näyttää vahvasti siltä, että sekin riittää.
 
Mä väitän, että jos Kai Rautiosta tulisi Kookoon valmentaja nyt niin tulisi seuraavasta 12 pelistä enemmän kuin yksi voitto. Siihen on Mansikka ja kumppanit pystynyt. Rautiolla oli hieman erilainen materiaali käytettävänä forssassa kuin Mansikall täällä.

Saa seurajohto itseään syyttää jos ja kun jäädään playoffsien ulkopuolelle. Ehkä voitaisiin taas tehdä uusi makoisa juttu kouvolan sanomiin miten paniikinappulaa ei ole painettu ja kookoo pelaa vahvan kevään.

Mutta tuntuu, että näihin Evertoneihin ja Fordeleihin ym on tarttunut Mansikan opit vähän turhan tiukkaan sinne pääkoppaan.

"Tällä Koutsilla Mennään vaikka Suomi-Sarjaan asti"
 

Olle(jns)

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryminä JOKIPO, (KooKoo)
oikeastaan tuo ero ei pidä jokipoikia kookoon takana jos joukkueiden nykykunto jatkuu samanlaisena..

anaway, jännäksi menee..

Fordel: oikeassa olet, että muutaman pelin jälkeen ei enää kannata valmentajaa vaihtaa. Pointtini olikin, että nyt tai ei koskaan. Jos tähän kauteen vielä panostaa, Mansikan syrjemmälle siirtäminen olisi kuitenkin ehkä se tehokkain tapa, koko joukkuettahan ei voi vaihtaa :)
 

Fordél

Jäsen
Pelicans81: ei todellakaan ole tarttunut, olen vain realistinen. Ja mun puolesta kauden jälkeen Mansikka saa mennä, mutta nyt potkuissa ei olisi mielestäni järkeä.

Joo samaa mieltä Evertonin kanssa, että ehkä FPS:n potkut saanut valmentaja ei ole ratkasu tähän ongelmaan... Vai laittasitko Pelicans81 mieluumin rahat Rautioon kuin esim. Pölläseen?
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Fordél
Pelicans81: ei todellakaan ole tarttunut, olen vain realistinen. Ja mun puolesta kauden jälkeen Mansikka saa mennä, mutta nyt potkuissa ei olisi mielestäni järkeä.

Menestyksen kannalta voisi olla järkeä, en tiedä. Monesti valmentajan vaihto parantaa joukkueen peliä lyhyellä tähtäimellä, vaikka ei pelillisesti mitään erityistä uutta toisikaan. Hintaahan sille tulisi, mutta vaikea sanoa kuinka paljon. Pelaajista harva tienaa edes 1000 e/kk, mutta eiköhän valmentajat saa 2-3 kertaa enemmän?

Joka tapauksessa KooKoon seurajohto vaikuttaa niin hidasliikeiseltä, että on vaikea kuvitella Mansikan eroa. Ainakaan kesken kauden. Todennäköisesti Mansikka jatkaa tai lähtee omasta aloitteestaan.
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti Fordél
Pelicans81: ei todellakaan ole tarttunut, olen vain realistinen. Ja mun puolesta kauden jälkeen Mansikka saa mennä, mutta nyt potkuissa ei olisi mielestäni järkeä.

Joo samaa mieltä Evertonin kanssa, että ehkä FPS:n potkut saanut valmentaja ei ole ratkasu tähän ongelmaan... Vai laittasitko Pelicans81 mieluumin rahat Rautioon kuin esim. Pölläseen?

Pikkuisen menee off topic...Eikö nämä jutut kuuluisi Kookoon omaan ketjuun?
 

haaZa

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS , Jokerit
Jaahas.. No ei olla Forssassa ainoita joilla menee perseelleen.
Pelistä en tiedä mitään, mutta voin vain toivoa, että KooKoo tulee FPS Kanssa karsintoihin. Silloin suurin puheenaihe ei olisi FPS.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös