Hermes-Jukurit La 26.2.2005

  • 4 100
  • 32

Jz11

Jäsen
Nollanollan kanssa täysin samaa mieltä. Jokainen valmentaja valmentaa tyylillään. Arvonen on kuitenkin tuonut Hermekselle menestystä, muistelkaa vaikka viime kautta.

Pasi Arvonen ei tänään ollut jäällä pelaamassa surkeata kiekkoa eikä ole ollut pelaamassa surkeita vieraspelejä. Kehuja ei kopissa pelaajille tule, se on varma.

Ja sinä joka pelin päätyttyä huusit Vesalle: "Kimmo, olit heikoin lenkki", muistitko katsoa peliä?
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Niin... Taisihan Hermeksellä olla vastassaan paras JOUKKUE mestiksessä tällä hetkellä, joten ei välttämättä ihme että tappio tuli.

Loistavaa että Vänästä on tullut hetkessä joukkueen ykköstykki (siis yli puolessa vuodessa) =) ja Tillanen on onnistunut omalla paikallaan taas noin hyvin. Kaitsun onnistumiset antavat varmasti lisää turvallisuuden tunnetta ja pontta koko porukalle.
 

ToniKopi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Ehkä tässä hieman ylireagoin, toki Arvonen on tuonut ryhtiä peliin masentavan alkukauden jälkeen. Ei siinä mitään. Joukkue siinä lähinnä saa katsoa peiliin! Noh päivä kerrallaan katsotaan miten homma etenee, ja uskon Hermeksen taistelevan vielä pleijareiden toiselle kierrokselle, pakko se on! Ehkä vain en ole tarpeeksi hyvä FANI tappion hetkellä...
 

Moody

Jäsen
Kun oikein paljon uskoo ja toivoo. Siinä samalla myös käy peleissä kannustamassa. On tappio joskus kovin kipeä. Kipeältähän tappio aina fanille tuntuu mutta joskus se on liian tuskallista.

Olen itse huomannut että monesti on tappion jälkeen parempi mennä kotiin ja odottaa. Odottaa kunnes on rauhoittunut ja kenties saanut itselleen selvitettyä mitä pelissä tapahtui. Meinaan ettei sitten tule sanottua/kirjoitettua sellaista mikä saattaa seuraavana päivänä kaduttaa.

Mutta miksei fanilla olisi sitten oikeutta moittia? Pelaajillehan kuitenkin maksetaan enemmän tai vähemmän. Onko fani huono sellainen, jos hän karvaan tappion jälkeen avautuu? Mielestäni ei ole. Enemmän hän on ollut hätäinen. Odotus, rauhoittuminen ja uusi parempi päivä!!!

Nollanolla, saatan tullakin jutustamaan ensi kerralla, kun vierailen teidän jääkiekko pyhätössänne. Jatkakaahan te sitä iloista ja reipasta kannustamista, eiköhän pelaajat vielä teidät palkitse.

Nyt tämä taapertaja lähtee sahaamaan autoo käyntiin ja koittaa sitte huristaa kotiiin. Moi kaikille!!

Ps. Kaatuuhan se ;)
 

pietu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Jokerit
Kyllä tuo yön yli nukkuminen kummasti rauhoittaa mieltä...
Olen kuitenkin sitä mieltä, että jokaisella on oikeus kritisoida näkemäänsä, kun on lipunkin maksanut.
Toki viidellä pakilla pelaaminen on raskasta mitä lähemmäksi pelin loppua mennään, mutta eilinen peli ratkaistiin ensimmäisen 13 minuutin aikana. Luulisi pakkien vielä siinä vaiheessa olevan suhteellisen tuoreilla jaloilla mukana. Blanarilla varsinkaan niitä ei eilen ollut, vaan meno oli sen näköistä kuin luistimissa ei ollut teriä ollenkaan. Olikohan Nollanolla erehtynyt pukukopista??? :)

No, ei muuta kuin lippu korkealle ja kohti seuraavia koitoksia!
Toivottavasti saadaan halliin enemmän väkeä ja kannustusta jatkossa! Hermes FC:lle kuitenkin kiitokset, että jaksatte pelistä toiseen olla mukana!
 

-Mars-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes HT, JYP.
Kylläpäs oli huonoa peliä Hermekseltä. Tai no, olihan Hermeksellä tarpeeksi maalipaikkoja jopa voittaakseen pelin.


Lahjamaaleja kyllä tuli liikaa Jukureille. Kyllähän Jukurit hallitsi aimo osan pelistä, mutta kyllä ne maalit oli kuin lahjapaketissa. Minua kyllä kummastuttaa tuo Jäske, joka on kyllä ollut viime peleissä näkymätön. Saisi oikeastaan kantaa minun mielestäni sankarin viittaa kevään Play-Off:eissa. Todennäköisesti Vaasan Sport vie kotiedun. Mutta kyllä on mukavaa kun Hermes ja Sport asettuvat vastakkain. Vaikka ei kyllä mitään ole vielä taputeltu, mutta tuskin Salamat nousee, niin kovan sarjaohjelman takaa.
Tulen taatusti Vaasaan, jos nyt tulee Hermes-Sport Play-Off:hin.
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Viestin lähetti ToniKopi
Täytyy sanoa, että Hermes oli umpisurkea ensimmäisen erän jälkeen. Onkohan se perkele niin et jos kaveri on kolme-nolla johdossa ekan erän jälkeen, niin eiku luovutetaan vaan!! Noh, se tästä kaudesta mun osalta. Ei jaksa lähtee kattoon enää taaperrusta ja taas taaperrusta.

Toni hyvä, eipä heitetä kirvestä kaivoon. Pleijarit on oma maailmansa ja esimerkiksi vääntö Sportin kanssa voi päättyä ihan miten tahansa niin Vaasassa kuin Kokkolassakin. Ja täytyy muistaa, että tuota "taaperrusta ja taas taaperrusta" ei kotipeleissä ole tällä kaudella näkynyt kuin parissa ensimmäisessä pelissä ja nyt lauantaina Jukureita vastaan. Muuten kotiluolassa yleisö on saanut nauttia voitoista ja pääosin hyvistä esityksistä...
 

make60

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Leijonat, Kärpät
tuota "taaperrusta ja taas taaperrusta" ei kotipeleissä ole tällä kaudella näkynyt kuin parissa ensimmäisessä pelissä ja nyt lauantaina Jukureita vastaan.

Jep ei onneks ole kotipeleissä näkynyt, mutta vieraspeleissä senkin edestä.
Vaivaiset 3 voittoa kokko kaudella(tähän asti :) ) Että ei oikein ruusuiselta näytä kun pudotus pelitkin alkaa vieraista että sileen. Mutta tosi on että pudotuspelit on oma maailmansa ja toivoahan aina sopii paremmasta. ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös