Hermes-Hokki 8.11

  • 1 323
  • 5

kakes

Jäsen
"Vie sie,mie vikisen",voisi hokin kannalta illan ottelua kuvailla.Hengetön oli hokki tänään muuta ei voi sanoa.Hermes pyöritteli pikkuisen puolivaloilla voiton.Mitenkään hohdokasta ei ollut hermeksenkään peli mutta rutiinilla pisteet kotiin ja taulukossa ylöspäin.
Eka erä tarkkaa pelailua,hermeksellä hyvää pyöritystä ajoittain mutta hyvistäkään paikoista ei kiekkoa saatu maaliin.Hokilla yks hyvä paikka mutta laina-Nissinen pelasti.
Toisessa sitte aukes maalihanat.Pare tekas hokin maalin ja palkittiin joukkueen parhaana pelaajana.Siihen tuo hokin peli sitte jotenki kummasti päättykin.Hermes hallitsi peliä suvereenisti ja teki läheltä!!,kolme nättiä maalia.Voisi kysyä,missä oli hokin pakit?Huhti ei noille maaleille voinut mitään.
Kolmannessa Vuorisalon neljänteen maaliin napsahti sitten hokin selkäranka lopullisesti ja loppu olikin sitten vain unettavaa pelailua hermeksen hallitessa kenttätapahtumia.
Hermeksen paras ketju oli kolmonen Passi-kiiskinen-Vuorisalo.
Myös ykkösketju pelas kohtuullisesti ja hildenki sai jälleen maalihanat auki.
 

Leka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes,Tappara, Liverpool
Ei suuremmin lisättävää Kakesin tekstiin.
Hildénin ensimmäinen maali oli loistava,Koistinen kuljettaa karkkia punaviivalta,kiertää maalin,nappisyöttö maalin eteen ja Hilun ei tarvinnut kuin laittaa maila väliin.Taisi olla ottelun hienoin maali,muut Hermeksen maalit olivat pientä hässäkkää maalin edessä.
Nissinen pelasi loistavan pelin,ja itsevarmutta ei varmasti puuttunut kun on jo kokemusta Liigastakin.
Kiiskinen oli hyvä hankinta Arvoselta,yllätti täysin.Kookas miekkonen on kaiken lisäksi kohtuullisen nopea.



Ja nyt asia,joka on kalvannut päätäni koko kauden,enkä mistään ole saanut vastausta.

Mikä on Hermeksen sisääntulobiisi???
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti Leka

Kiiskinen oli hyvä hankinta Arvoselta,yllätti täysin.Kookas miekkonen on kaiken lisäksi kohtuullisen nopea.

joo,samaa ihmettelin minäkin.Mies on kuin pajukeppi,mutta nopeutta, käsiä ja ulottuvuutta löytyy,juuri noilla avuilla teki myös tasoitusmaalin.Hermeksen isojen miesten mittelön voitti Kiiskinen selvästi.Esim Pajula näytti Kiiskisen rinnalla armotta sekä hitaalta että kankealta.Muutenkin kakkoskentällä oli aika vaisu ilta.Nelonen tsemppasi myös hyvin mutta räikkösen peli pilasi hieman ketjun muuten hyvää iltaa.Onkohan pudotus neloskenttään ottanut vähän luonnon päälle kun mies taas,vähän niinkuin viime kaudellakin,yrittää itse kuljetella kiekkoa maaliin eikä syötä vaikka kuinka kaveri olisi hyvässä paikassa.
Tuota sisääntulopiisiä pitää kyllä kysyä joltain viisaammalta,ei ole minun suosikkilistallani...
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Hermes,HPK,Tampa Bay,GBK,Josba
Harmi ku ei nähny kuin viimeisen erän pelistä ja sekin oli täysin Hermeksen hallintaa.Olisi ollut kiva nähdä Kiiskisen avausmaali Hermeksen paidassa.Ja oli aika kivasti yleisöäkin pelissä joka tuotti aika hyvän tunnelman peliin.Nyt päivän lepotauko ja sitten Vantaalle 2 pistettä mielessä.
 

vihtori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikaanit
Uskon vakaasti, että Hermes saa iloita Kiiskisen onnistumisista kauden aikana enemmänkin. Ketjun muutkin lenkit näyttävät jo vähäisen harjoittelun jälkeen soveltuvan yhteen, (Passi ja Vuorisalo) raamikkaan ja taitavan keskushyökkääjän kanssa. Kiiskinen on todella lahjakas jääkiekkoilija joka ei menettänyt uskoaan vaikka eräs valmerntaja ei ymmärtänyt Kiiskistä. Kiiskinen oli ilmeisesti liian luova pelaaja totaaliseen kurinalaisuuteen tähtäävään pelitapaan.

Toivottavasti Arvonen ymmärtää Kiiskisen arvon todella oikein. Tosin en sitä oikeastaan epäilekään tunteehan hän pelaajan jo entuudestaan. Menestystä Hermekselle.
 

Homey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Hpk
Sisääntulo biisi on Metallican from whom bell tolls. Ainakin kun kävin viime viimeks pelissä oli se. Eirttäin huono biisi
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös