Hermes 2024–2025

  • 57 797
  • 187

SidTheKid87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Hermes, Centers
Mäki palaa kotiin ja tästä kyllä mielestäni Vehmaselle sulka hattuun! Ollut pitkään Hermeksellä kiikarissa ja nyt kotiutui, mielestäni oli 22-23 kaudella sarjan juonikkaimpia pelureita. Kyllä tuolla yhden aukon kärkiukkojen poistuttua täyttää, mutta kyllä sieltä myös sarjan kärkiosaamista lähtikin.

Mäki parhaalla kaudella 39 pistettä Mestikseen, joka on hyvä suoritus mutta siellä kuitenkin löi viime kaudella 5 pelaajaa vähintään 40p… Iso on aukko ja uusia kasvoja pitää nyt nousta esiin, on hieno mahdollisuus monelle!
 

Franto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Akseli Ulvilalle ja Joel Jääskeläiselle jatkot. Uutena Maks Mikkola Kärppien U20-joukkueesta.

Alkaa joukkue olla aikalailla kasassa. Hyökkääjiä yhtä vaille 5 ketjullista ja pakkeja 8 kpl kasassa. Toinen maalivahti vielä kysymysmerkki.
 

Bökki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Kärpät
Mulla on kyllä isot odotukset Mikkolalle.
Ihan hyvä ryhmä saadaan jalkeille ja tähän vielä pari täsmälainaa Kärpistä, mallia Yliniemi-Matikainen, niin hyvin haastetaan kärkeä.
 

Seppälä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Pari kertaa nyt käynyt tuolla kesäkahvilalla torilla. Tuon olisi mielestäni voinut fiksumminkin tehdä. Fanikamaa tuskin menee kesällä niin paljon, että sitä kannattaa pitää pääjuttuna.

Ehkä ennemmin baaritiski koko kontin leveydeltä ja virvoketarjonta kunnolla esille, nyt sitä kahvia joutuu pyytämään vähän anteeksipyydellen sieltä nurkasta.

Sinänsä hienoa, että jotain tämmöistä nyt tehdään, toteutus vaan mielestäni tökkii.

RIsteilylle liput hommattu ja toivottavasti moni muukin, ettei jää ainoaksi kerraksi.
 

Bökki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Kärpät
Visa Vedenpää jatkaa ehkä odotetustikkin lainasopparilla Hermeksessä. Puolustuspäähän lisäksi Janne Peltonen Kärppien ringistä.
Tältä Peltoselta odotan paljon.
Ilmeisen luotettava pakki, kokoa löytyy kyllä helvetin hyvin, 191cm pituutta!
Onko kukaan nähnyt pelaavan? Onko luistelu millä tasolla?
Veskarit kunnossa ja tämä Visan jatko oli tiedossa, upeaa.
 

HopiHopiClub

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Roki
Liigapeleissä vai U20?
19v, joten oletan että näitä kohtia hiotaan, jos siis johtui luistelun kömpelyydestä?
U20, eihän se myöskään tainnut pelata niissä minuuttiakaan missä oli liigaringin matkassa. Joo samaa toivon kans saataisiin sitä kehitettyä niin siinä on erittäin laadukas puolustaja.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Nyt ois sitte kauden ensimmäinen pelipäivä käsillä. Ensimmäiseen otteluun MUIKia vastaan lähetään perus rungolla, kärjestä puuttuu Karnaranta ja maalista Vedenpää. Muita poissaoloja Sammalisto, Pasonen, Miikkulainen, Kilpeläinen ja MUIKin paidassa viilettävät Seppälä, Korpela sekä Vehkalahti.

Harjotusten perusteella mielenkiintoset pelaajat on Mikkola, Wehmas, Lempiäinen ja Saari. Lisäks Heikkilän ykköskentän laiturin paikka tuo lisämausteen sen kentän tekemiseen ja seuraamiseen. Ja samoin MUIKin paidassa pelaavat pelaajat on suurennuslasin alla.

Peltonen ei erottunu harjotuksissa oikeen mitenkään, eiköhän pelit osota mikä miehen taso on kun joutuu vähä vääntämäänkin.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Aika odotetunlainen peli oli eilen. Laajasti onnistumisia eikä montaa varsinaista epäonnistumista.

Peltonen hieman huolettaa että miten saa motivaation kaivettua Mestikseen. Tai toivon miehen puolesta että peli oli noin onnetonta vaan asenteen takia, oli Hermeksen heikoin pakki eilen. Kiekolla ja kiekottomana pelattiin tosi ylimielisesti, pari aika vaarallistaki taklauksen vastaanottoa, puolittaista pelaamista ja hävis tilanteita vaan ku halus näyttää miten hyvä on meneen kiekolle. Onneks on aikaa kaivaa se nöyryys ennen runkosarjan alkua.

Positiivisia poimintoja Lempiäinen ja Virtala. Virtala näytti nousevan esiin Hermekseltä vaikka peli aika ylikävelemistä oliki. Lempiäinen nousee kyllä kans hyvin esiin. Työmäärältä on Markkulamainen raataja joka vääntää, kääntää ja taistelee monta päätä isompien kans, tuntuu tuo kolmonen (Lempiäinen - Kantola - Jääskeläinen) pelittävän muutenkin hyvin.

Ens viikon pelit antaa sitte vähä lisää osviittaa kun päästään Mestis joukkueitten kimppuun. Kyllähän Kärpillä testillä oleva Karnaranta ja kovasti huhuttu Matikainen tois kärkeen lisää ratkasuvoimaa, ja Matikaisen mukana sitä kokemustakin. Pakisto on edelleen se isoin kysymysmerkki. Mutta sellanen fiilis että perinteinen Hermes joukkue on saatu kasattua, eli "yllätysvalmis". Aika näyttää millaseen lentoon Liukka joukkueen saa.

Tuo Karnarannan poissaolo on kyllä aika käsittämätön. Joukkueen kärkipelaajia ja seura ei oo tiedottanu "lainan" pituutta tai syytä ollenkaan, kai ne olettaa ettei ihmiset ees muista että meillä sellanenki pelaaja oli.
 
Viimeksi muokattu:

Magnum-44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Kärpät
Reini näytti tehneen sopimuksen Turun tovereihin. Rämö ei puolestaan saanut try-outilta sopimusta sporttiin. Rämön voisi Hermes vielä naarata takaisin kotiin.
 

Franto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Reini näytti tehneen sopimuksen Turun tovereihin. Rämö ei puolestaan saanut try-outilta sopimusta sporttiin. Rämön voisi Hermes vielä naarata takaisin kotiin.

Vähän kyllä epäilen, että Hermeksellä ei taida enää tässä vaiheessa olla varaa Reinin ja Rämön tasoisiin pelaajiin. Rosteri aikalailla täynnä. Uskoisin, että Reinikin mielummin olisi pelannut Hermeksessä, jos täältä olisi voitu lyödä hyvää sopparia kouraan.
 

Franto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Kärpät tiedottaa, että Kalle Matikainen siirtyy takaisin Hermekseen. Ilmeisesti kuitenkin Kärppien sopimuspelaajana.

Myös Valtteri Karnaranta liittyy nyt Hermeksen vahvuuteen. Karnaranta harjoitteli ja pelasi muutamat treenimatsit Kärppien mukana. Karnaranta on Hermeksen oma sopimuspelaaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös