Hermes 2022–2023

  • 107 371
  • 342

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Alakertaa minusta alkaa näyttää aika kivalta, vielä tulossa se 3 laatu hyökkääjää tuohon( sitten olisi omia hyökkääjiä vain 11,MINUSTA VAIN!) Joo Kärpistä voi tulla se 1-2 hyökkääjää, mutta siltikin olisi VAIN 12-13 HYÖKKÄJÄÄ! Entä kun tulee loukit ja koronat yms., Kärpät vetää omansa pois tästä syystä, meillä myös poissa oloja ja hups ollaankin tilanteessa että 8 edustuksen hyökkääjää ja loput a-nuorten pelaajia, jos edes niitä saadaan paikkaamaan. Pistää vain mietityttämään. No katsotaan mitä tapahtuu, mut mietityttää ja ihmetyttää, eikö viime kaudesta opittu mitään, yhtään mitään???
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Joo nyt tuli Mäenpää ja Osenieks. Osenieks ei ollu Kokkolalehden julkaistujen pelaajien listauksessa ja siinä jutussa kummiski ilmotettiin että pakisto on valmis. Toittovasti siellä on hyökkääjienki sopimuksia vielä oottamassa julkistusta, koska jos nuo hankintalistalla olevat kärkisentteri ja 2-3 laatuhyökkääjää laskee jo julkaistujen 8kpl hyökkääjienkaa yhteen niin aika ohuella mentäis. Olis se hyvä olla vähintään 13 omaa sopimusta niin ei oltais aivan kusessa jos lainat jostain syystä ei täällä pysykkään, tai tulee sairastumisia ymn ettei heti mentäis vajaalla.

No siellä todennäkösesti ja toivottavasti on Heikkilän sopimus vielä julkistamatta, ainakin sen verran vahva huhu tästä on liikkeellä. Eli ehkä me saadaan ainaki se 12 mikä on aivan minimi, mutta ei kyllä hyvä tilanne missään nimessä, omia sopimuksia. Hämmentävää että tällasta keskustelua pitää ees käydä kun seura kummiski ilmotti että pelaajabudjetti tulee jopa nousemaan edelliskaudesta.
 

Franto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Niin tuossa Kokkola-lehden jutussa mainittiin, että vielä tulee ykkössentteri ja 2-3 laatuhyökkääjää. Eli 3-4 kovempaa pelimiestä olisi vielä tarkoitus tulla. Luulisi, että lisäksi tulee vielä nuorempaa kalustoa leveyttä tuomaan.
Kyllähän pakistostakin mainittiin, että on nyt kasassa, mutta johon tulee vielä lisäksi 1-2 nuorempaa pakkia kilpailemaan peliajasta.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Elitessä on nyt Heikkilän siirto Hermekseen, somessa ei vielä mitään. Nyt ei enään pitäs olla muutako Kärppälainavahdin julkistus (Kokko?) Ja nuo laatuhyökkääjät.

Joo saas nähä ketä pakkeja nuo tulee olemaan, onko ne jotain AJunnuissa pelaavia vai vieläkö on leveyttä tulossa lisää edustuksen sopimukselle.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Finhockeyn seurasiirroista pystyi bongaamaan että Heikkilä siirtyy Kalajoelta Hermeksen paitaan takaisin. Oli odotettu siirto onnistuneen kauden jälkeen. Samasta palvelusta löytyi myös toinen mielenkiintoinen siirto, nimittäin Kurikan ryhdistä tulee maalivahti Oskari Hanka. Hanka todennäköisesti pelaa a-junnuissa mutta on kuitenkin edustuksen miehiä.

Yleensä on kiva rakennella ketjuja kun miehiä alkaa tippumaan rosteriin. Tässä vaiheessa on kuitenkin ihan mahdotonta edes miettiä miltä hyökkäys näyttää. Itsellä tulee kuitenkin sellainen ajatus että Rautiainen pelaa todennäköisesti isommassa roolissa kuin viime kaudella. Hän näytti todella hyvältä harjoituspeleissä, mutta kun sarja alkoi nähtiin taas tätä tuttua Rautiaista, eli hyvää ja varmaa peliä, mutta tehotonta on. Monesti tuntuu että Rautiainen ei osuisi edes tyhjään maaliin, mutta toisaalta tuntuu että kunhan se ketsuppipullo avautuisi niitä maaleja saattaisi tulla paljon.

Lehmuskallio tulee myös saamaan näyttöpaikan, ja saattaa olla sellainen joka yllättää monet. Sai viime kaudella välillä tulosvastuuta ja taisi yhdessä pelissä painaa pari maalia.

Pelaajia on paljon vapaana. Itseä kuitenkin vähän huolestuttaa se että voiko joukkuetta oikeasti rakentaa hyvin siten että poimitaan loppukesästä hyökkäyksen osalta ne tärkeimmät palaset niistä mitä nyt on sattunut jäämään muilta yli? En väitä tietäväni asiasta mitään, mutta luulisi että esimerkiksi ykkössentteri pitää olla tarkasti harkittu hankinta. Se että joku saattaa olla löytyä hyvillä statseilla elitestä, niin onko se pelaaja just sitä mitä tarvitaan jotta saadaan homma toimimaan muun joukkueen osalta?

Puolustus on tällä hetkellä hyvällä tasolla. Voi huoletta sanoa että siinä ollaan onnistuttu. Herää jopa sellainen ajatus että onko tässä tarkoituksella panostettu enemmän "omia rahoja" tähän, koska on tiedossa että Kärpistä on tulossa joku tietty määrä hyökkääjiä? Eli toisinsanoen uskalletaan jättää hyökkäys vähän ohkaiseksi koska se ei tule olemaan ongelma syksyllä.

Mielenkiintoisia aikoja edessä. Kunhan nämä tulevat hankinnat on tasoltaan linjassa sen kanssa mitä ollaan saatu alakertaan niin ensi talvena pelataan kyllä tasaväkisesti voitoista kaikkien kanssa. Saa laittaa sormet ristiin ja toivoa parasta.
 
Suosikkijoukkue
Hermes
On kyllä seuralta törkeetä toimintaa ettei olla vaivauduttu tekemään tiedotetta siitä että oma kasvatti Arttu Heikkilä on tehnyt sopimuksen. Vähän kunnioitusta omille junioreille hei!
Seura kyllä varmasti asiasta tiedotteen tekee, mutta on tuon ajoituksen kanssa vielä vähän parannettavaa kun kyseisestä sopimuksesta on jo muutenkin luettavissa pitkin internettiä. Mahtavaa kyllä saada Arttu takaisin Hermespaitaan ja toivottavasti mies on Kalajoella ottanut isoja steppejä kehityksessä eteenpäin.
 

SidTheKid87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Hermes, Centers
Huhuja kantautunut korviin, että myös Janne Riihimäki nähdään ensi kaudella jumalrinnoissa. Mielestäni ihan hyvä jatko, täytti paikkansa viime vuonna hienosti 4.ketjussa.

Tämä saattaa myös tarkoittaa sitä, että viime kauden äijille yritetään nostaa roolia. Alaketjuihin on jo tarpeeksi ukkoja, joten 2-3 kärkiketjujen hyökkääjää luultavasti odotellaan. Viime kauden joukkueesta Liljamo, Lehmuskallio sekä Rautiainen sellaisia kavereita, jotka saivat pelata myös tulosroolissa osan kautta. Siinä varmasti ne nimet, joita sijoitellaan loukkaantumisten tapahtuessa yläkenttiin.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Riihimäki oli viime pirteä pelaaja, ei voi missään nimessä moittia häntä. Mutta tilanne on nyt sellainen että nyt pitäisi kyllä tulla jo kovempia nimiä kuin Riihimäki. Jos viime viikolla oli puhetta että haetaan 2-3 kärkikentän laituria + ykkössena, niin onhan se nyt helvetinmoinen pettymys kun tulee sitten kaksi alemman ketjun pelaajaa.

Kun katsoo rosteria sieltä uupuu käytännössä kaksi tuloskenttä. Toki joku ottaa seuraavan "stepin" ja pelaa siellä hyvin. Mutta mitä sitten kun tulee näitä loukkeja? Ja uskokaa kun sanon, niitä tulee.

Jos nyt posia hakee, niin rosterin leveyden kannalta on hyvä että näitä suhteellisen varmoja tyyppejä saadaan pidettyä rosterissa. Mutta se vaatii sitä että saadaan vielä se kolme laituria + sentteri tulosyksikköön. Siihen vielä jokunen laina päälle myös.

Loppuun pitää vielä korostaa että tarkoituksena ei ole dissata yhtään yksittäistä pelaaja. Kaikki jotka saanut sopimuksen ovat tavallaan olleet omissa rooleissaan hyviä, ja esimerkillisiä pelaajia siihen rooliin. Kritiikki kohdistuu nyt nimenomaan siihen että tässä on nyt vaarana että liian monelle kaavaillaan liian isoa roolia.
 

Franto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Sieltä tuli sitten seurankin puolelta odotettu vahvistus Arttu Heikkilän siirtymisestä takaisin Hermes-paitaan. Lisäksi viime kaudella pääasiassa A:ssa pelanneille hyökkääjille Valter Lindqvistille ja Valtteri Himangalle sopimukset. Ainakin kaksi jälkimmäistä ovat lähtökohtaisesti näitä rosteriin leveyttä tuovia pelaajia.
Olisihan se maukasta kohta nähdä uutinen myös tulosyksikköön hankitusta pelaajasta/pelaajista.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Yksi mielenkiintoinen nimi joka ainakin eliten mukaan näyttäisi olevan vapaana on Jouka Juhola. Voisiko tässä olla sellainen pelaaja joka tulisi tänne ison vastuun perässä? Ura ei ole oikein kunnolla saanut tuulta siipien alle, mutta ilmeisen kovasta pelurista on kuitenkin kyse?

Pienen IG scouttaus paljasti että Hermeksellä on Harjavallasta seuraajia, Jouka Juhola on sattumoisin just sieltä kotoisin. Ei tulta ilman savua?
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Kuukausi takaperin oli PJ Torkinlampi KP:n haastattelussa ja mainosti, että halutaan laajentaa rahoituspohjaa yleisöannin kautta ja tämän jälkeen piti tulla kausikorttikampanja. Silloisten puheitten mukaan tämän piti tapahtua parin viikon sisään ja kohta on kuukausi kulunut.

Kyllä ei voi kun ihmetellä tätä Hermeksen toimiston sekavaa viestintää sekä toimintaa, vai olettaako ne, ettei tuosta kannata tiedottaa mitään, koska ei se kummiskaan ketään kiinnosta. Vinkkinä, että se tiedottaminen kannattaa, sillä uskon moni seuraa seuraava mielellään kuulis missä mennään, varsinkin jos luvatut asiat jostain syystä venyy.

Tällanen viestintä lähinnä aiheuttaa isoja kysymyksiä ja turhautuneisuutta. No ainaki tulee kaikille selväks, että seura tarvitsee sen toiminnanjohtajan, sillä tämän hetkinen toiminta on aika onnettomalla tasolla verrattuna aikaan kun semmonen oli.

Sama homma Kärpät-yhteistyön ja taloustietojen kanssa, mutta ei nekään oo mainitsemisen arvoisia asioita. Tiedotetaan jos jaksetaan ja muistetaan.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
@saiman Hyvä avautuminen. On kyllä todella sekavaa tällä hetkellä. Ei tämän pitäisi olla näin vaikeaa, mutta nähtävästi on.

Tänään haettiin huoltajaa, miten prkl voi olla mahdollista että vasta nyt herätään siihen ettei täällä ole huoltajaa? Oman ymmärryksen mukaan oli jo selvää talvella että nykyinen huolto, tai tarkemmin sanottuna huoltaja jatka.

Ja vinkki teille toimiston väelle, kun te kerta tämän luette. Älkää nyt hätäilkö sen osakeannin kanssa, toteuttakaa kunnolla. Ei mitään yhtä pientä juttua someen.

Ps. Ne puuttuvat sopimukset voi kyllä julkistaa, ettei tarvi tänne vuotaa kuka on tulossa. (Hymiö)
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Oliko nämä nyt ne kärki miesten sopimukset? No joo hyviä ringin leventäjiä,mutta odotin kyllä julkaistavaksi jo niitä kärki miesten sopimuksia! Jos niitä nyt on tulossa ollenkaan
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Alkaa joukkue olemaan kohta täynnä ja yhä hankitaan vain julkaistaan näitä neloskentän sopimuksia. Tulee kyllä olemaan äärimmäisen raskas kausi ensi vuonna ellei nyt jostain saada 5-6 hyökkääjää jotka pystyvät pelata tulosvastuussa. Se on karu fakta.

Saavat toimistolla nyt tyytyväisinä kehua että ei oo tullut velkaa, ja halvalla saadaan. Katsotaan kuitenkin tuossa tammikuussa kun katsojia on 400 ja tämä touhu ei kiinnosta ketään että kannattiko lähteä tälle linjalle.


Helvetti että sylettää tämä touhu. Kun viime kaudella lähdettiin kauteen meillä oli Kokkolasta apukoutsi ja kapteeni. Toiminnanjohtajana toimi innokas mies jolla on kontakteja muualle kuin Kälviään. Ja ajatuksia oli lähteä viemään toimintaa eteenpäin. Mutta ei. Piti jollakin helvetin konstilla päästä näistä kaikista eroon, ja toiminta piti saada yhtä vaisuksi kuin se oli viimeksi kesällä 2011. Seurasta ei puhu kukaan, eikä se kiinnosta ketään. Ja mitä siellä tehdään sen eteen että tähän tulisi muutos? Ei sitten yhtään mitään. Viestintä on lievästi sanottuna sekavaa ja todella huonoa. Siis jokaikinen tiedote tai juttu mitä on tehty kaudelle 2022-2023 on jollakin tavalla epäonnistunut.

Hyi helvetti että sylettää. Ellei tämä touhu muutu niin ensi kaudella tuolla hallissa ei ole ketään, ja se on sitten aivan varmaa.

Edit. Ja mikäli tietyt huhut mitä liikkuu esim talven tapahtumista kun valittiin Utj pitää paikkansa, niin virtuaaliset aploodit täältä teille. Hyvin meni! Nautitaan nyt porukalla siitä että saadaan seurasta sen näköinen mitä kourallinen määrä ihmistä haluaa.
 
Viimeksi muokattu:

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Joo meillä 12 hyökkääjän sopimukset julkistettu eikä yhtäkään sellasta pelaajaa jolta vois odottaa isommin pisteitä. Peterek täys arpa, Myllylän kunto täys arvotus, Heikkilällä tehokas kausi SSarjassa mutta miten tehot siirtyy Mestikseen ja Liljamolla on potentiaalia, mutta muuten miehet on alempien kenttien miehiä tulosodottaman perusteella. En tiiä mitä Tiitisestä odotetaan, mutta pisteissä jos vertaa niin viime kauden Nevasaari oli nuorempi ja tehokkaampi junnuissa ennen Hermekseen tuloa. Pakkohan tuohon on saada pisteitten tekijöitä kans joukkoon eikä yks kenttä vielä ihmeitä tee, neljä ykkös/kakkoskorin miestä on aivan minimi.

Puolustus on kunnossa, mutta ei se paljoa auta jos hyökkäys on tällä mallilla. Siellä on nopeutta ja kirkollista varmuutta, mutta en usko että se pysty korvaamaan hyökkääjien kiekollisuutta. Jo viime kaudella pitkät hyökkäykset oli iso ongelma muille kuin ykköselle ja välillä kakkoselle, ja nyt meillä on hävinny nimen omaan ykkönen ja kakkonen. Peterek ainut jonka voi laskea korvaajaks, ja seki on arpa.

Ainoat seuran tarjoamat puheenaiheet on luvattu osakeanti sekä kausarikamppanja ja kärkipelaajat, kaikki on luvattu aikoja sitte. Mitä on saatu? No pelaajia alakenttiin, ja julkaisut tulee ekana päivänä IG ja FB, mutta kotisivuille päivitetään parin päivän päästä. Viikon päästä sitte kotisivujen pelaajaosiosta löytyy, ehkä. Kausarikampanja ja osakeanti varmaan koitetaan unohtaa ja haudata mahollisimman hyvin. Tarpeeks ku työntää paskaa tuutista niin ihmiset joko menettää kiinnostuksen tai turhautuu. Siihen päälle jos loppuen lopuks saadaan joukkue kolmella kolmos/neloskentällä ja yhellä lainakentällä niin ei kannata ihmetellä jos ihmiset ei löydä hallille sama miten on Juniori Hermeksen kautta kulkeneita pelaajia mukana.

Onkohan Kärpätki huomannu mitä täällä ollaan kasaamassa ja Kokkon täällä pelaaminen ei ookkaan niin varmaa. Mitä sitä turhaan pilata nuoren pelaajan itseluottamus lainaamalla se joukkueeseen jolta puuttuu kärki kokonaan.

Ja tietääkö joku miks Ylitalon siirtoa ei löydy vieläkään liiton siirtolistalta?
 

The Rock

Jäsen
Tietääkö joku miks Ylitalon siirtoa ei löydy vieläkään liiton siirtolistalta?
Heinäkuun aikana kotimaisia pelaajasiirtoja ei totutusti Jääkiekkoliiton järjestelmässä pysty tekemään. Siirtojen tekeminen avautuu jälleen elokuussa, joten tässä on varmasti syy Ylitalon siirron löytymättömyydelle.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Heinäkuun aikana kotimaisia pelaajasiirtoja ei totutusti Jääkiekkoliiton järjestelmässä pysty tekemään. Siirtojen tekeminen avautuu jälleen elokuussa, joten tässä on varmasti syy Ylitalon siirron löytymättömyydelle.
Ylitalo oli kuitenkin ensimmäisten sopimuksien joukossa, ja kaikkien muiden siirrot näkyy kyllä.

Vähän ihmetyttää tuo. Ettei vaan ole siirtymässä ulkomaille?

Edit. Jerkko Rämön siirto puuttuu myös. Ehkä syytä laittaa jäitä hattuun itselle nyt. :)
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Tuo selittäis sen miks sitä ei siellä oo, mutta on se silti vähä hämmentävää koska sopimus julkaistiin jo kesäkuun alussa. Osaako @The Rock selittää miten tuo siirtolista toimii, voiko olla että kyseisillä herroilla on esim liiga tai ulkomaanoptio niin siirtoa ei virallisesti lyyä vielä lukkoon vai onko tää vaan seuran laiskuutta ettei nimet siellä vielä oo? Aikaa on kyllä ollu ne sinne ilmottaa.
 

The Rock

Jäsen
Osaako @The Rock selittää miten tuo siirtolista toimii, voiko olla että kyseisillä herroilla on esim liiga tai ulkomaanoptio niin siirtoa ei virallisesti lyyä vielä lukkoon vai onko tää vaan seuran laiskuutta ettei nimet siellä vielä oo?
Pelaajasiirto näkyy Jääkiekkoliiton siirtolistalla vasta, kun siirron vastaanottava seura on hyväksynyt siirron sekä maksanut sen.

Esimerkiksi tässä Ylitalon tapauksessa voi hyvinkin olla, ettei miehen entinen ja täten pelaajapaperit eteenpäin luovuttava seura ole vielä tehnyt siirtoa ja siksi Hermes ei ole sitä luonnollisesti päässyt hyväksymään saati maksamaan.
 

SidTheKid87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Hermes, Centers
Eihän tuo hyökkäys hyvältä näytä. Lupaillaan, että vielä tulee kärkihyökkääjiä ja julkistukset luokkaa alaketjut/Suomi-sarja.

Mites tuollaisilla jätkillä meinataan saada esimerkiksi ylivoima toimimaan? Ahola onneksi ihan sarjan kärkipakki siihen rooliin, Ylitalo varmasti toinen hyvä vaihtoehto. Hyökkääjistä Peterekin pitäisi puheiden mukaan olla hyvä. Liljamo ja Rautiainen ainoat, jotka pääsivät yvlle viime kaudella.

Sitten tasakentällisiin, Lehmuskallio oli pariin otteeseen tulosketjussa ja hoiti ruutunsa. Liljamo toimitti hyvään tahtiin pisteitä esimerkiksi Ahopellon ja Takalan vieressä. Muodosti myös Lausniemen ja Nevasaaren kanssa hyvän ketjun. Nämä kaikki ovat nyt kuitenkin muualla. Rautiainen oli hyvä, mutta turhan tehoton.

Vaikeaa tulee olemaan, jos tuonne ei oikeasti hankita kunnon äijiä.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Joo kyllä tässä alkaa pieni epätoivo kasvamaan sisällä pelaajien suhteen. Samalla epäusko seuran toimintaan joka näytti taas hienosti miten voi onnistua kusemaan kausikorttikampanjan SEKÄ osakeannin yhdellä some päivityksellä.

Vois olettaa että jos kausikorttikampanja järjestetään sen tarkotuksena olis saada ihmisiä halliin, ei maksamaan siittä täyttä hintaa. Kampanjaan osallistuminen edellyttää osaketta, joka kyllä syö tuon kampanjan idean aivan täysin ja vaivutaan takas sinne +20 kausaria per kausi yhteensä tasolle. Nyt hinnat on 125e osake + 99e seisoma ja 199e istumakausari, kun normihinnat 224/354e. Ettei ois istumapaikkalaisten hinta jääny pelkän laskuvirheen takia liian pieneks vai tarkotuksellako tässä näytetään vielä kaiken muun lisäks persettä seisomokatsomolle?

Nyt tästä kausikorttikampanjasta, tai pikemminkin osakeannin porkkanasta, tai osakeannista ei jää ku paskamaku suuhun. Tai ehkä ajattelen vaan asioita erillä tavalla, mutta tää tyyli on jo aikasemmin näyttäny että paljon yli 30 kausarin ei kaudessa näillä hinnoilla päästä. Varsinkaan tällasella hyökkäysmateriaalilla.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Tässä tehtiin nyt just niin kuin saattoi ajatella. Ei kiinnosta edes analysoida asiaa tämän enempää. Olo on hyvin pettynyt tällä hetkellä. Tuntuu kuin että tuolla tahallaan tehdään tällaisia päättömiä asioita.

Se on täysin selvä asia että seuran pitää saada rahaa jostain. Mutta tällainen paska someen mistä yritetään kerralla kaapia se tarvittava summa, on yksinkertaisesti väärä. Tästä ei jää mitään muuta kuin rahastuksen maku. Älkää tehkö mitään helvetin kampanjoita ellei asiakas hyödy siitä mitenkään. Pitääkö hallitus ihmisiä tyhminä?

Ja tuo että seisomakatsomo ei saanut mitään hyötyä tuosta, mutta istumaan menevät saavat oli kyllä taas sellainen täydellinen kusetus, tai virhe. Ehkä sen voi vielä muuttaa?

Päädyssä roikkuu seuran ostama banderolli. Taitaa ne viimeiset innokkaat poistua sieltä sen takaa kun kustaan näin niiden päälle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös