Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Hermes 2009–2010

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana nollanolla, 16.04.2009 klo 07.21.

 1. kakes Jäsen

  Lainaus:
  Juu, joko Ahmat on huippuiskussa tai sitten YJK oli tuossa pelissä tosi surkea. Tai sitten jääkarhuilla tai pelaajilla ei ollut edes haluja lähteä SS-karsintasarjaan vaikka joku joukkueenjohdosta toisin väittikin.

  Hermes sitten voitolla Ahmoista SS-karsintasarjaan. Luulisi yleisöä kiinnostavan.
   
 2. SeitsemäsPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sydämellä pelaavat
  Voiko joku selventää miten on mahdollista, että Hermes pelaa jo ristiinkarsintoja vaikka 2-div. keskimaanlohko on vielä muiden osalta kesken? Miten olisi käynyt, jos jollain joukkueella olisi vielä teoreettiset saumat lohkovoittoon tämän viikonlopun matseissa? Näyttäisi kaikilla muilla olevan pelejä vielä paitsi Hermeksellä. Omituista jos saa sanoa.
   
 3. Väsynyt Selänne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, Jokerit, JHT
  Lainaus:
  Et ole varmaan ainoa, joka tuota on ihmetellyt. Ehkäpä joku otteluohjelmien tekijätiimi piti Hermeksen lohkovoittoa jo ennalta varmana? :D
   
 4. miesuimari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Siinä vaiheessa kun Hermeksen lohkovoitto oli varma, siirrettiin ainakin yksi Hermeksen matsi. Hermeksellä olisi alunperin ollut huomenna vieraspeli KoMua vastaan, mutta se matsi pelattiin jo aiemmin, jotta ristiinkarsintamatseja ei tarvitsisi siirrellä. Hermeksellä olisi varmaan alunperin ollut matsi myös tänään lauantaina, mutta siitä on ole 100varma.
   
 5. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Tarkotit kyllä selvästi että Keskimaan lohkossa olisi ollut, mutta täsmennetään nyt että tänään on ristiinkarsintapeli Hermes - Ahmat klo 16.

  Toivotaan että Hermes pelaa ja joutuu pelaamaan 110 lasissa, johon kyllä uskon kun Ahmat kävi piekseen YJK:n 3-12 viikko sitte.
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2010 klo 06.58
 6. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK + (support: Kellokosken Alku)
  Veti sitten Hermeksellä tiukille päästä II divarin nousukarsintaan... Pelasivat näemmä ristiin ja maaliero pelasti Hermeksen jatkoon, onnea kevätkaudelle, Suomi-sarjassa odotellaan jo Hermestä=)
   
 7. Nyrpa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pässilauma!
  Bongattua:

  Kimmo Vesa Jeppis -> Hermes
  Topi Anttila RoKi -> Hermes
   
 8. 4ahola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Pelaajaliikennettä:

  Keski-Vinkka näytäisi siirtyneen IK Kronanin riveihin. Kiekkolaserista siirtyy taasen Hermekseen loppukaudeksi Jaakko Jääskelä sekä Ville-Joonas Appel. Näin kertoo Jääkiekkoliiton pelaajasiirrot. Jääskelä oli jo tänään jäälla ja kuulemma huomenna on myöskin Appel. Oli siellä joku Latvialainenkin kaveri mukana tänään, mutta nimestä ei ole mitään tietoa.

  jsa
   
 9. tuppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Eepee, Matti Höylä
  Ilmeisesti myös Lapinkoski > Munsala IK
   
 10. SeitsemäsPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sydämellä pelaavat
  Lapinkoskea on ainakin huhuttu 2- divisioonaan nousua havittelevan Los Bombersin riveihin, mutta eiköhän tämä selvinne piakkoin.
   
 11. tuppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Eepee, Matti Höylä
  Lainaus:
  Munsalaan meni, samalla ovenavauksella MuIkiin siirtyivät Janne Aalto ja Petri Laitinen.
   
 12. tuppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Eepee, Matti Höylä
 13. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Hermekselle yhdeksän pisteen viikonloppu.

  LA NoPy - Hermes 1-2
  SU Eagles - Hermes 3-4
  *20.2 Jeppis - Hermes 0-5

  *Jeppis peluutti pelikiellossa ollutta Barysheviä. Hermes teki protestin ja ottelun lopputulos muutettiin 0-5 Hermekselle.

  >>sarjataulukko<<

  Hermeksellä jäljellä viisi peliä, joista vain viiminen pelataan vieraissa. Hyvältä näyttää.
   
 14. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Eikös tilanne nyt ole sellainen että jos Hermes voittaa Jeppiksen ja vielä jonkun toisen niin homma on selvä. Ja laskeskelin sen niin että Jeppis ja Hermes voittaa kumpikin kauden loput pelit. Tietenki niin että jeppis häviää keskenäisen pelin Herpalle. Eli kaksi voittoa(toinen Jeppiksestä) riittää siihen että nousu tulee. Sitten voidaan alkaa miettiä ensikauden joukkuetta.
   
 15. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Mainitaan nyt täällä lyhyesti että Hermes nousi Suomi-sarjaan takaisin.
   
 16. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Isot onnittelut tästä saavutuksesta Kokkolaan ja samalla myös Viljasen Jallalle terveisiä! Hieno juttu, että perinteinen seura palasi mutadivareista takaisin Suomi-sarjaan. Ehkäpä Hermes nähdään vielä joskus Mestiksessäkin?
   
 17. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Suuret onnittelut Kokkolaan! Pohjalla kävitte, mutta osoititte, että sieltä tullaan takaisin varsin nopealla aikataululla. Toivotaan, että Hermes antaa oman panoksensa ensi kevään tärkeissä peleissä! ;)
   
 18. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK + (support: Kellokosken Alku)
  Onnittelut Kokkolaan, hieno paluu takaisin. Taistelu jatkukoon ;-)
   
 19. Ttie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KJT Miehet HC K (<-HC Kerava<-Sherwo), KJT, Kerho
  ONNEA !

  Toivottavasti keväällä tavataan. Pieni pyyntö, voisitteks te jättää sen Uskin keravan reissusta pois ;D
   
 20. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Onnea kanssa täältä Vantaalta. Kerran tuli käytyä Kokkolassa katsomassa Hermes-KiVa peli (9-2?) ja ystävällistä ja mukavaa porukkaa olivat paikalliset.
   
 21. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  www.kokkolanhermes.fi