Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Hermes 2009–2010

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana nollanolla, 16.04.2009 klo 07.21.

 1. kakes Jäsen

  Lainaus:
  Juu, joko Ahmat on huippuiskussa tai sitten YJK oli tuossa pelissä tosi surkea. Tai sitten jääkarhuilla tai pelaajilla ei ollut edes haluja lähteä SS-karsintasarjaan vaikka joku joukkueenjohdosta toisin väittikin.

  Hermes sitten voitolla Ahmoista SS-karsintasarjaan. Luulisi yleisöä kiinnostavan.
   
 2. SeitsemäsPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sydämellä pelaavat
  Voiko joku selventää miten on mahdollista, että Hermes pelaa jo ristiinkarsintoja vaikka 2-div. keskimaanlohko on vielä muiden osalta kesken? Miten olisi käynyt, jos jollain joukkueella olisi vielä teoreettiset saumat lohkovoittoon tämän viikonlopun matseissa? Näyttäisi kaikilla muilla olevan pelejä vielä paitsi Hermeksellä. Omituista jos saa sanoa.
   
 3. Väsynyt Selänne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, Jokerit, JHT
  Lainaus:
  Et ole varmaan ainoa, joka tuota on ihmetellyt. Ehkäpä joku otteluohjelmien tekijätiimi piti Hermeksen lohkovoittoa jo ennalta varmana? :D
   
 4. miesuimari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Siinä vaiheessa kun Hermeksen lohkovoitto oli varma, siirrettiin ainakin yksi Hermeksen matsi. Hermeksellä olisi alunperin ollut huomenna vieraspeli KoMua vastaan, mutta se matsi pelattiin jo aiemmin, jotta ristiinkarsintamatseja ei tarvitsisi siirrellä. Hermeksellä olisi varmaan alunperin ollut matsi myös tänään lauantaina, mutta siitä on ole 100varma.
   
 5. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Tarkotit kyllä selvästi että Keskimaan lohkossa olisi ollut, mutta täsmennetään nyt että tänään on ristiinkarsintapeli Hermes - Ahmat klo 16.

  Toivotaan että Hermes pelaa ja joutuu pelaamaan 110 lasissa, johon kyllä uskon kun Ahmat kävi piekseen YJK:n 3-12 viikko sitte.
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2010 klo 06.58
 6. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Veti sitten Hermeksellä tiukille päästä II divarin nousukarsintaan... Pelasivat näemmä ristiin ja maaliero pelasti Hermeksen jatkoon, onnea kevätkaudelle, Suomi-sarjassa odotellaan jo Hermestä=)
   
 7. Nyrpa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pässilauma!
  Bongattua:

  Kimmo Vesa Jeppis -> Hermes
  Topi Anttila RoKi -> Hermes
   
 8. 4ahola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Pelaajaliikennettä:

  Keski-Vinkka näytäisi siirtyneen IK Kronanin riveihin. Kiekkolaserista siirtyy taasen Hermekseen loppukaudeksi Jaakko Jääskelä sekä Ville-Joonas Appel. Näin kertoo Jääkiekkoliiton pelaajasiirrot. Jääskelä oli jo tänään jäälla ja kuulemma huomenna on myöskin Appel. Oli siellä joku Latvialainenkin kaveri mukana tänään, mutta nimestä ei ole mitään tietoa.

  jsa
   
 9. tuppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Eepee, Matti Höylä
  Ilmeisesti myös Lapinkoski > Munsala IK
   
 10. SeitsemäsPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sydämellä pelaavat
  Lapinkoskea on ainakin huhuttu 2- divisioonaan nousua havittelevan Los Bombersin riveihin, mutta eiköhän tämä selvinne piakkoin.
   
 11. tuppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Eepee, Matti Höylä
  Lainaus:
  Munsalaan meni, samalla ovenavauksella MuIkiin siirtyivät Janne Aalto ja Petri Laitinen.
   
 12. tuppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Eepee, Matti Höylä
 13. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Hermekselle yhdeksän pisteen viikonloppu.

  LA NoPy - Hermes 1-2
  SU Eagles - Hermes 3-4
  *20.2 Jeppis - Hermes 0-5

  *Jeppis peluutti pelikiellossa ollutta Barysheviä. Hermes teki protestin ja ottelun lopputulos muutettiin 0-5 Hermekselle.

  >>sarjataulukko<<

  Hermeksellä jäljellä viisi peliä, joista vain viiminen pelataan vieraissa. Hyvältä näyttää.
   
 14. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Eikös tilanne nyt ole sellainen että jos Hermes voittaa Jeppiksen ja vielä jonkun toisen niin homma on selvä. Ja laskeskelin sen niin että Jeppis ja Hermes voittaa kumpikin kauden loput pelit. Tietenki niin että jeppis häviää keskenäisen pelin Herpalle. Eli kaksi voittoa(toinen Jeppiksestä) riittää siihen että nousu tulee. Sitten voidaan alkaa miettiä ensikauden joukkuetta.
   
 15. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Mainitaan nyt täällä lyhyesti että Hermes nousi Suomi-sarjaan takaisin.
   
 16. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Isot onnittelut tästä saavutuksesta Kokkolaan ja samalla myös Viljasen Jallalle terveisiä! Hieno juttu, että perinteinen seura palasi mutadivareista takaisin Suomi-sarjaan. Ehkäpä Hermes nähdään vielä joskus Mestiksessäkin?
   
 17. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Suuret onnittelut Kokkolaan! Pohjalla kävitte, mutta osoititte, että sieltä tullaan takaisin varsin nopealla aikataululla. Toivotaan, että Hermes antaa oman panoksensa ensi kevään tärkeissä peleissä! ;)
   
 18. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onnittelut Kokkolaan, hieno paluu takaisin. Taistelu jatkukoon ;-)
   
 19. Ttie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KJT Miehet HC K (<-HC Kerava<-Sherwo), KJT, Kerho
  ONNEA !

  Toivottavasti keväällä tavataan. Pieni pyyntö, voisitteks te jättää sen Uskin keravan reissusta pois ;D
   
 20. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Onnea kanssa täältä Vantaalta. Kerran tuli käytyä Kokkolassa katsomassa Hermes-KiVa peli (9-2?) ja ystävällistä ja mukavaa porukkaa olivat paikalliset.
   
 21. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  www.kokkolanhermes.fi