Hermes 2004-2005.

  • 38 338
  • 222

Hermez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Pittsburgh Penguins
No niin.. pronssijuhlat on juhlittu ja eiköhän tässä aleta pikkuhiljaa keskittyyn ensi kauteen..!=) Tämän otsikon alle ois sitte tarkotus kirjata kaikki uudet sopimukset ja huhuilut, ei nyt kuitenkaa ihan tuulesta temmattuja.
Eli tällä hetkellä on neljä sopimuspelaajaa..:
M: Vesa Lahtonen
H: Jussi Passi, Jari-Pekka Pajula ja Ville Kiiskinen.

Tämän aamun keskipohjanmaassa luki, että tämän kauden joukkueesta jatkaa noin 15 pelaajaa ja jatkosopimuksia kuulemma aletaan sopimaan pikkuhiljaa tämän viikon aikana.

Tässäpä omat veikkaukseni ketkä jatkaa ja ketkä lähtee.

M:
Miika Wiikman, lähtee liigaan tai ruotsin elitserieniin(HV-71)

P:
Eerikki Koivu, pelaa liigaa ensi kaudella.
Lari Virtanen, taitaa siirtyä johonki heikompaan joukkueeseen.
Aapo Aro, uskon jatkosopparin syntyvän.
Marko Kotajärvi, eiköhän seki jatka..
Markus Laine, liigaan tyrkyllä.
Pasi Järvinen, pysyy Hermeksessä.
Jani Honkanen, jatkaa..
Kimmo Salmela, jatkaa, jatkaa..
Sami Nummi, tää kausi meni penkin alle.. taitaa vaihtaa seuraa.

H:
Markku Vuorisalo, jatkosoppari! ellei liiga miestä vie..
Jani Kylmämaa, jatkaa
Petri Halme, jatkaa
Aki Lassi, taitaa mennä Jeppikseen tai Hermes 2:seen
Jari Mannila, taitaapi jatkaa..
Jukka-Pekka Koistinen, jatkaa..! pakko.
Marko Santanen, ei jatka.. menee varmaan HC Montrealiin.
Antti Räikkönen, kiikun kaakun.. mutta eiköhän seki jatka.
Jani Uski, jatkaa.. ellei sitten ulkomaat houkuta.
Mikko Kaukokari, jatkaa
Antti Hildèn, ei jatka.. valitettavasti.. Liiga vie miehen! Ilves..

Tässä on sitten muutamia huhuja.. joita oon kuullu ja jotka voi olla ihan mahdollisiakin.

M:
Jaakko Huhti

P:
Juha Salmu

H:
Tomi Mustonen
Henri Hietaharju
Kasper Kenig
Max Kenig
Aku Joki-Erkkilä


Seuraava kotimatsi on sitten heinäkuulla kun vastaan saapuu suomalaisten NHL-pelaajien dream team.. ihan kelpo sparraaja Hermekselle;)
 
Viimeksi muokattu:

kakes

Jäsen
Aika mielenkiinnolla odotan miten tuo mahdollinen NHL-lakko vaikuttaa pelaajien sopparin tekoihin.Luulisi esim.Hildenin nyt harkitsevan tarkkaan ensi kauden seuraansa.Nimittäin Ilveksen nelonen jää kyllä ihan ilman peliaikaa jos NHL-lakko toteutuu.Siinä mielessä vielä vuosi Hermeksessä ei oli mitenkään
mahdoton ajatus.Peliaikaa ja vastuuta roppakaupalla tiedossa Jos jää Hermekseen.
Varmasti ne tavanomaiset 5-7 kaveria vaihtuu,siitä olen varma.
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Hilden ja Koivu, pelaavat melko varmasti liigassa ens kaudella. Hildenin osoite on Hämeen seura, joku kolmikosta Ilves, Tappara tai HPK. Koivun joukkue lienee JYP.

Wiikmania ollaan huhuttu myös liigaan mutta kaveri taitaapi jäädä vielä vuodeksi Kokkolaan. Mahdollinen NHL-lakko syö kaverilta liigasopimus mutta jos NHL-lakko ei tuu niin sitten hän pelaa melko varmasti liigassa tai Elitserienissä.

Tällä viikkolla uskon että jatkosopparin kirjoittavat:

Salmela
Kotajärvi
Aro
Järvinen

Kylmämaa
Halme
Mannila
Kaukokari
Räikkönen

näin on huhuiltu...
 

Sparta Magic

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei Hildenin kannata mennä Ilvekseen mailan-nuppia puremaan, tulee vuodeksi Kalpaan ja sitten liigaan niin ei tarvitse siinä vaiheessa seuraakaan vaihtaa. E Koivullekkin olisi käyttöä mutta jo Hildenkin riittää Kalpalle näin on muutolinnut laulaneet sulosäveliä savossa.
 

Homey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Hpk
Räikkönen ei jatka. Kuulin luotettavalta lähteeltä. Erimielisyydet valmentajan kanssa. Mutta huhu on aina huhu
 

jaetski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Älkää nyt vaan viekö tota Salmua, siitä miehestä olisi varmasti täällä Vaasassa päin paljon käyttöä ensi kaudeks. Olis han toi Kenig myös ihan kiva pitää täällä mutta tappio ei liene aivan liian suuri vaikka lähtisikkin, tosin kun mies haluaa niin on tämän sarjan yksi parhaista pelaajista.. . Onko kenelläkään tietoa onko Herpasta tulos ketään Vaasaan. Ilmeisesti joku sieltä on tulos. Toi Wiikamn olis ihan kiva..;)
 

kakes

Jäsen
Räikkösen lähtöä en yhtään ihmettelisi. Toisaalta sellainen pelaaja jonka voi heittää paikalle kuin paikalle.Vaasaan tiedoksi: Wiikmania on kosiskeltu Liigaan moneltakin taholta joten eikai kaveri nyt siinä tapauksessa Vaasaa valitse.Järvinen vois tullakki teille...Heitteleen hasardeja;).
Me otettas Salmu ja Kaspu kyllä oikein mielellään...
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Viestin lähetti jaetski
Onko kenelläkään tietoa onko Herpasta tulos ketään Vaasaan. Ilmeisesti joku sieltä on tulos. Toi Wiikamn olis ihan kiva..;)

Räikköstä on jossain vaihessa huhuiltu sinnepäin mutta en tiedä enää ku Tami sinne joukkueseen tuli.

Wiikman ei ainakaan missään nimessä sinnepäin tule. Joko hän lähtee liigaan tai Ruotsiin takaisin. Jos hän jatkaa Mestiksessä, seura on Hermes, sen hän on itse sanonut. Isovanhemmat että suku, asuvat Kokkolassa.

Totta on että K.Kenig ja Salmu olisivat tulossa Hermekseen. Tosin jos Tami tarjoo kavereille jatkosopimukset luultavasti jatkavat Sportissa.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Omalla toivomuslistalla olisi M.Kaukokari. Kolmosvitjaan polkukoneeksi ja takuuvarmaksi pisteiden tekijäksi. Sopisi mun mielestä Sportiin kuin Nykäsen Masa mäkeen. Hildén, Wiikman suuntautunevat liigaan päin. Wiikmanilla tietysti myös Ruotsi mahdollisuutena. Hildén varmasti kuitenkin Sportin listoilla.

Järvinen on ollut muutaman kerran lähellä tuloa Sportiin. Pelimies, mutta kaipaa paljon peliaikaa. Täällä ja Hermeksessä hän olisi/oli yksi pakeista. Jossain Ahmoissa sai pelata niin paljon kuin jaksoi. Pelimies, mutta en silti ottaisi tänne.

Uski olisi pelimies, mutta on jo vanha ja ei varmasti halua Vaasaan tulla. Räikkönen on rotsi. Martin ja pikku-Kiviniemi vetää kahden kauden päästä saman roolin paremmin.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Viestin lähetti Homey
Räikkönen ei jatka. Kuulin luotettavalta lähteeltä. Erimielisyydet valmentajan kanssa. Mutta huhu on aina huhu

Oon saannu vainun, että Räikkönen olis yksi niistä tänne Vaasaan siirtyvistä Hermes-pelaajista. Aika näyttää.
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Uski

Uski taitaa lopettaa peliuraansa Hermeksen paidassa. Uskin vaimo on Kokkolasta kotoisin ja Uski itse sanoi että viihtyvät erinomaisesti täällä ja ovat kotiutuneet vallan mainoisti tänne. Uskilla myös joka kesä työpaikka täällä ja todennäköisesti peliuran jälkeenkin yhdestä isosta firmasta.

Hildenin perässä taitaa olla 4-5 liigajoukkuetta ja 4-5 mestisjoukkuetta eli kaverilla ainakin riittää valinnan varaa. Todennäköisesti kuitenkin liigassa pelaa ensi kaudella.

Järvinen, taitaa olla Hermeksen nykyjoukkuesta se joka voisi siirtyä Sporttiin. Hän ei ainakaan vielä lähde ulkomaille ku perheessä on vasta-syntynyt vauva. Järvisellä on perhe elättävä ja näin hän varmasti tarttuu sen joukkuen haaviin joka maksaa eniten palkkaa. Hermes, Sport, Jukurit, KalPa ja Hokki ovat varmasti kiinnostuneita hänen palveluksistaan.
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Viestin lähetti magnum37
Oon saannu vainun, että Räikkönen olis yksi niistä tänne Vaasaan siirtyvistä Hermes-pelaajista. Aika näyttää.

Erittäin samanlainen pelaaja kuten K.Kenig. Eli kysessä olisi jonkunlainen vaihtokauppa. Räikkönen ->-> Sport , Kenig->-> Hermes
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Viestin lähetti Börje
Eli kysessä olisi jonkunlainen vaihtokauppa. Räikkönen ->-> Sport , Kenig->-> Hermes

Varsin todennäköisesti näin. Kenigin jatko Sportissa on erittäin kyseenalaista. Kenig kaipaa selvempää leaderi-asemaa ketjussaan ja sitä ei ollut hänelle oikein tarjolla Sportissa, vaikka miestä missä milloinkin kokeiltiin. Uskoakseni Hermekseen Kaspu sopisi paremmin, jos hänen ympärilleen kootaan joku nuorista pelaajista koostuva duunarivitja, jossa Kenig saa itse loistaa ja tehdä maalit. Kenig on kyllä sulavaliikkeinen ja nopea kaveri. Asenteessa ja tilanneälyssä olisi vielä korjaamisen varaa, mutta miksei Kenig vielä kehittyisi. Emme ole vielä kuulleet kaikkea hänestä. Sääli sinänsä jos Kaspukin tekis hildenit Hermeksessä :)
Täällä Vaasassa mies ei ainakaan noussut siihen rooliin, mitä häneltä odotettiin Teemu Kuusiston taas ryöstettyä koko shown.
Itse osasin Kenigin jäämistä "rivimieheksi" kyllä vähän odottaa.

Ja Salmuako ollaan vaihtamassa Järviseen?.. Juha Salmu oli vähän varjojen mailla viime kaudella, joten sen perusteella en pidä hänen mahdollista siirtymistään menetyksenä. Tamin tulo valmentajaksi muutti kuitenkin käsityksiäni Salmun tulevaisuudesta. Salmu saattaa olla juuri sellainen perusrauhallinen pakki, josta Tami haluaisi koulia luottopakin erityisesti yli -ja alivoimiin. Salmussa on kieltämättä aineiksia olla Sportille sama kuin Harri Aho oli Kärpille Tamin aikana. Taitaa Salmu sittenkin jatkaa täällä, sanoisin.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Olisiko mahdollista, että joku tai jotkut Hermeksestä siirtyisivät nyt TuTo:on, kun Lehkonen aloittaa joukkueessa valmentajana ? Vaikkapa Vuorisalon paluumuutto olisi tervetullut asia.
 

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
Viestin lähetti Kaukalon laidalla
Olisiko mahdollista, että joku tai jotkut Hermeksestä siirtyisivät nyt TuTo:on, kun Lehkonen aloittaa joukkueessa valmentajana ? Vaikkapa Vuorisalon paluumuutto olisi tervetullut asia.

Wuorisalo,melkein varmasti tuton mies, valitettavasti.
Santanen, HC MONTREAL, ehkä?
Räikkönen: HC MONTREAL? ehkä?
Koivu, liiga tai Hokki?
Halme: Kärppien kautta Hokkiin?"puuha petestä" ei haluttais luopua,yks fanien suosikki!
Kylmämaa: onneksi taitaa jäädä meidän iloksi?

Petri Laitisen olisi jo aika palata takaisin ja tuoda n.300 katsojaa mukanaan,kaupungilta ja ympäristö kunnista.
 
Viimeksi muokattu:

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Viestin lähetti nollanolla
Koivu, liiga tai Hokki?

Totta on että Koivu on pikkaisen kiinnostunut pelamaan Hokissa. Ei tosin seuran takia vaan opiskelun takia. Sillä "Ekiä" kiinnostaa opettajan koulutus ja Kajaanissa opekoulu löytyy. Joko Eki jatkaa Hermeksessä tai Hokissa, Mestiksessä. Tai sitten siirtyy JYPin paitaan jos saa sieltä tarjouksen. Toivottavasti jää tänne! Ja KalPa-faneille tiedoksi, turhaan te sitä havitelette sinne.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kenighän on alunperin HPK:n miehiä.Vieläköhän HPK:lla on Kenigin pelaajaoikeudet...Luulisin.Oliskohan pientä vaihtokaupan tynkää tiedossa?
 

LKM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Montreal Canadiens
Viestin lähetti Jakub
Kenighän on alunperin HPK:n miehiä.Vieläköhän HPK:lla on Kenigin pelaajaoikeudet...Luulisin.Oliskohan pientä vaihtokaupan tynkää tiedossa?
Saatan olla väärässä, mutta eikös ne hilunkin oikeudet ole vielä Ilveksellä? Kenigin omistajasta en tiedä, mutta uskon että Kaspu jatkaisi kyllä Sportissa jos hänen halutaan jatkavan. Itse pitäisin hänet mielelläni täällä.
 

4ahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Päivän Keskipohjanmaa lehden mukaan Hermeksen kanssa ovat sopimuksen tehneet Jari Mannila ja Hokissa viime kauden pelannut Henri Hietaharju.
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Ja "Henten" tulo joukkueseen tuo varmasti lisää katsojia, varsinkin Kälviän suunalta. Sais vielä Halmeen ja Kylmiksen nimet papereihin niin olisi koko nelosketju kasassa taas.

Huhut ovat viemässä tännepäin myös Modon joukkuessa pelannut Kimmo Vesaa, hänen vaimo on kotoisin Kokkolasta ja Modossa ei hän ainakaan jatka. Saas nähä miten menee...
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti Börje
Ja "Henten" tulo joukkueseen tuo varmasti lisää katsojia, varsinkin Kälviän suunalta.
Totta,takuuvarma Hente-lisä on yleisömääriin tulossa.Mielenkiintoinen oli tuo Juttu Jani Uskista keparissa.Toimittaja kysäisi että tehdäänkö jatkosoppari Hermeksen kanssa?Uski tuohon että eihän sitä koskaan tiedä kuka soittaa.Eli mitään varmuutta ei Uskinkaan ensikauden seurasta vielä ole.Tuskinpa hänkään nyt kovin kauas mahdollisesti Kokkolasta lähtee.Veikkailisin että puntaroi akselilla Hermes-Sport.
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti Hermez
Hienoa, että Hietaharju tekee paluun! Ompahan yks oma kasvatti lisää Hermeksen ringissä..
No,no läheltä liippaa mutta eri kuntaa ollaan.Eipäs kuitenkaan ryövätä meidän Henteä omaksi kasvatiksi.Sanotaanko vaikkapa että Kälviän tarmon lahja Hermekselle.
 

Homey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Hpk
Miika Wiikman hämeenlinnaan. lähde:´Österbottningen sanomalehti. Hermes tiedotti myös että hermekseen on tyrkyllä 15 hyökkääjää ja 11 puolustajaa.
Harmi että miika meni pois. Mutta olihan se odotettua
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös