Hermeksen toiminta tapa

  • 5 060
  • 45

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Hmm, Jani Uski taitaa kuitenkin olla alunperin Lahdesta, Reippaan kasvatteja. Eikä Kalle Mattilakaan kai ole kokkolalaisia?
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Viestin lähetti Rooster
Hmm, Jani Uski taitaa kuitenkin olla alunperin Lahdesta, Reippaan kasvatteja. Eikä Kalle Mattilakaan kai ole kokkolalaisia?

Niin mutta osittain. Molempien vaimot ovat Kokkolasta kotoisin. Mattila ja Uski asustelevat myös kesäisinkin Kokkolassa.
Et tainu lukea tarkasti mun ed. viestiä suurin piirtein Kokkolalainen Mestis-joukkue samaan kategoriaan voisi laittaa vielä vaikka Jypin Antti Virtanen,Trojan Kimmo Vesa ja Sportin Jarno Kosonen joiden akat ovat Kokkolasta tais myös Hentusen Jukan vaimo olla Kokkolasta, en ihan muista.
 
Viimeksi muokattu:

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Ahaa, no minä ymmärsin, että tarkoitit kokkolalaisella joukkueella sitä, että pelaajat ovat Hermeksen tai Kokkolan lähialueen seurojen kasvatteja. Jani Uski pelaa nyt vasta toista kauttaan Hermeksessä, joten ei hän kovin kokkolalaiselta tunnu, vaikka vaimo sieltäpäin olisikin. No, makuasioitahan nämä ovat, mutta en minä ainakaan pitäisi itseäni edes melkein kokkolalaisena vain sen perusteella, että vaimoni olisi Kokkolasta kotoisin :)
 

pietu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Jokerit
Mattila on TPS:n kasvatti!

Toi Roosterin ja Börjen vuorokeskustelu alkaa mennä jaarittelun
puolelle joten lopettakaa jo...
Minulle sillä ei ole mitään väliä mistä pelaajat tulevat tai ovat tulleet kunhan kantavat pelipaitaansa riittävällä ammattiylpeydellä (vaikka tuskin jääkiekon pelaaminen monelle Mestis -pelaajalle ammatti on).

Palaan asiaan jos tähän keskusteluun tulee jotain keskustelemisen aihetta. Muussa tapauksessa Hyvää Joulua ja Uutta vuotta kaikille Mestis -palstan kirjoittajille ja lukijoille!

ps. aloitan uuden viestiketjun "Veikkaaja" aiheesta, johon mielellään kommentteja Jaska, Simon, Börje ja kumppanit...
 

kakes

Jäsen
niin yhtenä potentiaalisena vahvistuksena kevätkaudelle on mainittu kalle mattila.
pikkuisen on hermeksen peli kaivannut sellaista fyysistä pelaajaa kuin "mamba" on.joka yhdellä nätillä taklauksella herättää niin joukkueen kuin yleisönkin.kyllähän kalle taitaa myös kiekollisen pelinkin mikä nähtiin viime kaudella.
tiedä sitten millaisessa kunnossa kalle on ja millaiseen rooliin mahd.vahvistusta haetaan.minä istuttaisin ehkä kallen tuollaisen puolustavan hyökkääjän rooliin kolmosketjuun ehkäpä.
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Lassila ja Sykkö loppukauden Turussa...

...eikä Kalle Mattilakaan ole tulossa ryhmään, kertoivat radiotiedot torstaina. Pelaajabudjetti ei anna myöten Mattilan hankkimiseen, Lassila ja Sykkö ovat antaneet niin hyvät näytöt, että Kari Jalonen haluaa pitää kaksikon Tepsissä.

Varsinkin Lassilan menetys kirpaisee, sen verran hyvä nuorukainen on alkukaudesta ollut. Toivottavasti pääsee pelaamaankin liigassa, ettei kehitys pysähdy. Monesti Mestiksestä nostetaan lupauksia "varmuuden vuoksi" liigaan, mutta sitten kaverit jätetään vilttiosastolle. Kokkolastakin lähteneille on monesti käynyt niin, että liigaan siirtyminen kesken kauden ei ole ollut kovin järkevää: Gallant, Honkonen jne.

Mistähän Hermes löytää selkeän ykkösveskarin? Karjalainen ei vakuuttanut ennen taukoa, vaikka ei hänen takiaan pelejä hävittykään... Hankaniemi ja Lahtonen vielä liian nuoria ykkösveskan luistimiin. Selkeästi loppukauden kannalta tärkein pähkinä Vuoriselle ja uudelle johtokunnalle ratkaistavaksi.
 

pietu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Jokerit
Stomper puhuu asiaa. Hermes tarvitsee luotettavan ykkösveskarin, mutta myös yhden kunnon pakin lisää jos ei
joka puolustaja ala pelata taitojen edellyttämällä tasolla. Uskallan väittää, että monella heistä on vielä paljon enemmän annettavaa joukkueelle, varsinkin jos alkavat pelaamaan joukkueen eteen.
 

Molineux

Jäsen
Joo Lassilaa oltaisiin todellakin tarvittu, mikäli ikävä tappiopukti halutaan katkaista jo 4.1 KooKoota vastaan.

Mutta...

Jäähallihuhujen perusteella ykkösveskariksi näyttää olevan tyrkyllä yllättävänkin kova nimi. Kyseinen herra on esiintynyt maajoukkueessa tällä kaudella ja on aikaisemminkin torjunut Hermeksessä. Oli mukana jo eilisillan harjoituksissa, mutta mitään virallista tietoa asiasta ei vielä ole.

Joka tapauksessa tulevat viikot ovat varsin mielenkiintoiset, Hermeksessä tulee varmasti tapahtumaan muitakin pelaajavaihtoja.
 

Anu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, TPS, NY Rangers ja maajoukkueista
Keski-Pohjalainen mestisjoukkue...

Ei taida olla kovinkaan järkevää yrittää väkisin peluuttaa noita vain heidän syntymäpaikkansa perusteella. Tuollainen joukkue ei taitaisi edes Mestiksessä pärjätä. Kokkolalaiseen yleisöön tuskin vetoaa loppujen lopuksi nähdä oma joukkue rämpimässä niiden ah niin ihanien omien junnujen voimalla.
Mielestäni Kokkolassa ollaan nyt menossa parempaan suuntaan, sanoihan valmentaja Arvonenkin lehdessä että junioritoimintaa on parannettava ja osui siinä kyllä naulan kantaan. Mistähän muuten johtuu paikallisten ex-kiekkoilijoiden mielenkiinnottomuus valmennustehtäviin? Valmennuksessahan se suurin puute on, kyllä materiaalia ja halukkaita varmasti riittäisi. Pitkällä tähtäimellä seura kärsii siitä kun kaikki lupaavat juniorit joutuvat lähteä muualle A-junnuikäisenä kun eivät Kokkolasta pelipaikkaa löydä. Sieltä on sitten helppo siirtyä edustusjoukkueeseen jos vain taidot riittävät, elämä Kokkolassa ei taida niin paljon heitä houkutella.
Ja tuosta yleisöstä vielä.. Pitää taas muistella niitä kakkosdivariaikoja ja yleisömääriä jotka ylittivät 2000 henkeä. Ei silloinkaan ollut turhan paljoa omia junnuja, vaan hienoja pelimiehiä ja todellisia persoonia. Pitää nyt vain toivoa että Kokkolassakin alkaisi tuo katsomotoiminta taas elpymään, hiljaisessa ja puolityhjässä hallissa ei ole mukava pelejä seurata eikä varmastikaan pelata.
 

kakes

Jäsen
jaa siis a-maajoukkueessa vai nuorten maajoukkueessa?hmm....
hokin ville salminen ainakin on vapailla markkinoilla.puurula...
ketäs muita niitä nyt on vapailla markkinoilla?
valota hiukan molineux,millä kirjaimella sukunimi alkaa?menee muuten vaikeaksi arvata.:)antila?
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Puurulahan tuosta Molineuxin kuvauksesta tulee mieleen... Huh, voi KooKoolla olla tekemistä, jos tuontasoinen maalivahti on Hermeksen tolppien välissä 4.1. Tosin Puurula ei ole yllättäen saanut HPK:ssa viime aikoina peliaikaa, joten ehkä peliajan hakeminen muualta olisi ihan loogista. Siis jos Molineux nyt Puurulaa tarkoitti.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vaiko Niklas Bäckström? Tosin, tuskinpa olisi Hermeksen harkoissa juuri nyt ollut, tahi muutenkaan Kärpistä mihinkään lähdössä - varsinkin kun Korhonen on loukkaantunut.

Onkos tuo Puurula muka tämän kauden aikana maajoukkueessa pelannut? Itse en ainakaan näistä euro-hockey toureista miestä muista.

EDIT: näköjään oli Karjalassa Norrenaa paikkaamassa. Eli, Puurula --> Hermes, Heinonen --> Kerho. Näinhän se menee, tosin Heinonen on 5.1. asti Bluesin miehiä.
 

Afan

Jäsen
Viestin lähetti Everton
Vaiko Niklas Bäckström? Tosin, tuskinpa olisi Hermeksen harkoissa juuri nyt ollut, tahi muutenkaan Kärpistä mihinkään lähdössä - varsinkin kun Korhonen on loukkaantunut.

Etenkin, kun Bäckströmin kiistaton sijaintipaikka kyseiseen aikaan oli Moskova. :)
 

kakes

Jäsen
ettei sitten kimmo vesa,joka on ennenkin pelannut hermeksessä.
hmm.....puurula,vesa,hovi,tommi hietala.riksman on ja pysyy ruotsissa?on tää aika vaikeeta...
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Kimmo Vesa, Sasu Hovi ja Tommi Hietala eivät varmaankaan ole pelanneet maajoukkueessa, joten he eivät sovi tuohon Molineuxin kuvaukseen. Joni Puurula tuntuisi todennäköisimmältä vihjeen perusteella.
 

pietu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Jokerit
Ilmeisesti kyse on Kiirunan siirtolistalle laittaneesta Mikko Strömbergistä.... Sitä en tosin tiedä, että onko miehellä maaotteluita (nuorten) tilillään?
 

Afan

Jäsen
Hmm... noista Molineux'n mainitsemista ehdoista ei Strömbergin kohdalla täyttyne kumpikaan. Vai onko Strömberg pelannut joskus aiemminkin Hermeksessä jossain välissä?

Parhaimmillaan mies on kyllä melkoisen pätevä torjuja tällä sarjatasolla, mutta ei sitä tosin viime talvena KJT:n paidassa ollut. Liekö joukkueen vaihdot yhdistettynä vähäiseen peliaikaan sotkeneet peliä, kun HIFK:n liigaryhmästä ei pelipaikkaa lopulta auennut. Vuotta aiemmin Strömberg torjui Ahmoissa kymmenkunta ottelua aivan loistavasti ennen sairastumistaan.

Hmm... Strömberghän voisi olla oiva mies Ahmojen maalille kevääksi...
 
Viimeksi muokattu:

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Viestin lähetti pietu
muistaakseni Strömberg on pelannut pelin tai kaksi Hermeksen väreissä...

Ei ole Strömberg pelannut peliäkään Hermeksessä ei ainakaan Mestiksessä tai 5 vuotta takapäin. Hifkin kasvatti joka on pelannut Mestiksessä Ahmoissa ja Kjt.ssä. Nyt tällä kaudella Kiirunassa.

Mitää tähän tulee niin voi olla että kyseessä on todellakin Joni Puurula.

Syyt:

1. Toivonen pelannut paremmin kuin Joni täällä kaudella ja Heinonen palaamassa Bluesista kerhoon.

2. Joni on syntynyt Kokkolassa ja perhe kotoisin Kalajoelta.

3. Pelannut ennenkin Hermeksessä.

4. Hermeksen hämeenlinnalaisvahva johto: puh.joht: Tapani Vuolle, manageri: Jouni Vuorinen, Päävalmentaja: Pasi Arvonen, Apuvalmentaja ja joukkuenjohtaja: Marko Rahikainen ja lisääks ex-manageri Moppe Kalliokoski kaikki kotoisin Hämeenlinnasta!

5. Vastuuta sekä peliaikaa.

6. Molineux vihjasi että on pelannut maajoukkuessa tällä kaudella niin Puurula on tehnyt sen.


Tai sitten se on Hannu Toivonen. Hän on pelannut 20-vuotiaiden maajoukkue turnauksissa tällä kaudella! Mutta ei ole pelannut Hermeksessä ennen tosin.

Kimmo Vesa, Juuso Riksman eivät ole tällä kaudella pelanneet maajoukkuessa vain Bäckström ja Puurula ja kyysessä on mitä todennäköisimmin siis Joni Puurula.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös