Hermeksen ottelut

  • 5 528
  • 52

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hermes - Jääkotkat

45.47 HER Jani Kylmämaa 5 min, väkivaltaisuus
HER Jani Kylmämaa 20 min, automaattinen pelirangaistus käytöksestä
UJK Pasi Reunanen 2 min, väkivaltaisuus
UJK Pasi Reunanen 25 min, väkivaltaisuus

Kumpi voitti?
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Re: Hermes - Jääkotkat

Viestin lähetti Everton
45.47 HER Jani Kylmämaa 5 min, väkivaltaisuus
HER Jani Kylmämaa 20 min, automaattinen pelirangaistus käytöksestä
UJK Pasi Reunanen 2 min, väkivaltaisuus
UJK Pasi Reunanen 25 min, väkivaltaisuus

Kumpi voitti?

Reunanen aloitti tappelun ja Kylmämaa vastasi heittämällä hanskat jäähän vaikka Reunanen on Jania 20 cm. pitempi ja 20 kiloa painavampi niin kyllä "Kylmis" tappelun alussa oli voitolla mutta Reunanen isompana miehenä käytti massansa hyväksi lopussa eli aika lailla tasapeliksi meni! Tämä kuvastaa Jää-Kotkia, pelaa väärässä sarjassa ja pelaajat turhautuvat varsin helposti. Varsinkin herra. Reunanen. Lähes pari sataa jäähyminutteja tällä kaudella. Todellinen pelle tämä Pasi Reunanen!
 

Kotkafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Niin, Borje. On niin kovin helppoa lyödä lyötyä ja arvostella UJK:ta.

Kyllä esim. KJT voitto osoitti ettei UJK pelaa väärässä sarjassa.

Jos Hermeksellä olisi sama budjetti kuin UJK:lla, olisi Kokkolassakin toinen ääni kellossa. Tällä tarkoitan mm. Keskipohjanmaan toimittajan ihmettelyä Jääkotkista Mestiksessä.

Minua alkaa aina ottamaan pannuun nämä "väärässä sarjassa" höpinät. Jos joukkue on kuutisen vuotta tahkonnut Mestistä ja divaria ilman konkursseja ym. niin ei se ihan väärässä sarjassa ole ollut.

Jumalauta, jos meillä Ukissa olisi pari kolme vanhaa milliä iskeä lisää Jääkotkien budjettiin, niin siinä kyllä punnittaisiin moneen kertaan muitten joukkueitten taidot ja kunnolla. Ja onhan niin tehty näilläkin rahamäärillä. Mikähän joukkue tekaisi joskus Hermeksen maaliin kolme peräkkäistä alivoimaosumaa...
 
Tällä hetkellä UJK ei ole väärässä sarjassa, mutta tällä menolla kotkat ovat ensi vuonna väärässä sarjassa. Toivottavasti tämä voidaan ehkäistä, eli toivottavasti Lukolta löytyisi pari vahvistuta UJK:lle ja toivottavasti pelaajien itseluottamus saadaan kuntoon.
 

lepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Hermes-UJK

hyvä peli hermekseltä! pajula pääsemässä vireeseen ja oli muitakin jotka oli hyväs kunnos, mutta missä on uski? lahtonen oli hyvä vaikka ei niitä laukauksia kovin monta tullutkaan. ei tänne mitään uutta veskaria kaivata, on parempi, et oma junnu on hyvä kun se, et tulee joku liigajoukkueen junnu, joka sitte lähtee ku pari nollapeliä pelaa. hyvä esimerkki lassila tällä kaudella.
 

kakes

Jäsen
Ja taas kupataan Hermestä!Ismo Siren teki sopparin ilvekseen.
Voi harmi.....toivottavasti saadaan jostain yhtä hyvä pakki tilalle.
ja jääskeläinen myös vaihtoon. -10 tilastoissa näyttää pahalta.
 

lepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Hermeksestä

Miten on mahdollista et äijät lähtee Hermeksestä sillon vaan kun ilmotetaan. Esim. Siren ja Lassila, kumpikin otettiin liigaan heti kun oli pelannu pari vähän parempaa pelii. Siren tulee olemaan Ilveksessä seitsemäs pakki eikä tuu saamaan peliaikaa. Luultavasti Hermes ei saa tästä mitään iloa, ei korvausta eikä uutta pelaajaa tilalle.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kertokaapas joku Kokkolan kiekkotietäjä fiiliksiä Niko Papinahosta. Pisteet on ainakin ihan pro-tasoa, mutta mitä kaverista pelaajana muuten pidetään? Jatkaakohan Hermeksessä myös ensi kaudella, vai onko jotain huhuja ilmoilla..
 

pietu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Jokerit
Porilaisia ilmeisesti kiinnostaan Papinahon otteet kun mies on sieltäpäin kotoisin. Mielenkiintoinen pelaaja - voimaa löytyy pienestä koosta huolimatta- Ei pelkä laitakahinoita - tuntuu olevan aina sata lasissa - joskus menee kyllä tämän vuoksi yliyrittämiseksi. Tasaisen varma tällä kaudella. Itse vertaisin lähinnä TPS:n Mikkolaan. Yksi kausi vielä Mestiksessä, sitten vois olla mahdollisuuksia vaikka Liigaan asti. Mene ja tiedä?
Toivon mukaan pelaa Hermeksessä myös ensi kaudella.
 

lepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Halme Hermekseen

Jatkoajan sivuilla on uutisoitu Sportin Halmeen siirtyneen Herppaan loppukaudeksi. Olisko kellään tietoo hänestä, miten pelannu Sportissa ja miks sai lähtee sieltä? Joka tapaukses hyvä et joukkueeseen saatiin täydennystä!!
 

4ahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Tässä olisi hiukan tietoja:
O M S P +/-
Halme Petri 26 5 5 10 +7

Peliaika olisi ollut vähenemään päin. Olisiko ollut Sportin foorumilla kommentti, että hyvä kun lähti.
Toivottavasti onnistuu Hermeksessä. Aamulla kuulin hallilla,että Ilveksestä olisi ollut pelaaja mukana ja maalivahti tulisi myös Ilveksestä huomiseen peliin. Tiedä sitten onko perää.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Re: Halme Hermekseen

Pete on terrierimäinen hyökkääjä. Suht nopea ja sähäkkä liikkeinen. Pieni koko on pieni rasite, mutta siitä huolimatta ei kaihda taklauksia tai nurkkakahinoita. Luontainen maalintekijä, jonka pienet pörssipisteet tällä kaudella ovat tulos pienestä peliajasta. Uskon, että isommalla peliajalla hyvä vahvistus Hermekselle.
 

Dino Koff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Hermeksestä

Viestin lähetti lepa
Miten on mahdollista et äijät lähtee Hermeksestä sillon vaan kun ilmotetaan. Esim. Siren ja Lassila, kumpikin otettiin liigaan heti kun oli pelannu pari vähän parempaa pelii.

Lassila oli vuokrattuna syyskaudeksi Hermekseen, ja ainakin Turussa tiedettiin, että Teemu tulee takaisin Turkuun. Tuomon paluusta Hermeksestä Turkuun (ja TuToon) tuskin etukäteen oli sovittu, eiköhän Karjalaisen pitänyt pelata Kokkolassa ainakin liigan siirtoajan umpeutumiseen saakka.

Dino
 

lepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Uusi maalivahti?

Siis Ilveksestä tulos maalivahti Hermekseen? Kuka heistä, vaihtoehdothan on Nissinen, Huhti, Racine ja Satosaari. Enpä usko et se on ainakaan Racine. Lahtonen on pelannu tosi hyvin mutta hän ei ole vielä voittava veskari, kuten lassila oli. Ens kaudella ja tulevaisuudessa Lahtosesta tulee olemaan Herpalle paljon hyötyä ellei sitten joku sm-liiga tai nhl-joukkue häntä sitä ennen kaappaa :) Niin ja kiitos Halmeen tiedoista!
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Jääkiekkoliiton sivuille on Hermeksen maalivahdeiksi tämän illan otteluun merkitty Harri Kohvakka ja Ville Ranta-aho. Kohvakka on pelannut tällä kaudella RoKissa ja Ranta-aho Jeppiksessä. Lisäksi puolustuksessa näyttää uutena miehenä olevan Raine Hartus. Eikös hän ole tamperelaisia?
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
No jopa on Hermeksellä maalivahdit! Kohvakka ei ole koskaan tainnut pelata Suomi-sarjaa/kakkosdivaria korkeammalla, ja Ranta-aho on ollut Jeppiksessäkin vasta kakkosmaalivahti Tommi Hietalan jälkeen... Rohkeita valintoja...
 

4ahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Puheena oleva Ilveksen veskari olisi olut joku tällä kaudella KooVeessa pelannut, mutta hän ei jostakin syystä tullut. Hermeksen vakio maalivahdit taitaa olla pahassa flunssassa.
 

viikinkikissa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit IFK
Kohvakka (?, kun ei lukenut selässä nimeä) pelasi tänään ihan hyvän pelin. Pari haamu torjuntaakin mahtui mukaan. Tuntuu kaverilla olevan hanskakäsi kunnossa. Ja vaatimatonkin on, kun luisteli kolmanteen erään maalille, niin katsomosta kuului Imuriiiii, niin kaveri tervehti yleisöä, josta saikin ansaitut taputukset. Varmasti pärjäisi kakkosena.
 

Nilfisk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Saattaapi olla jo vanhaa tietoa, mutta näyttää Marc Gautschikin lähtevän jo tällä kaudella (?) isiensä maille. Tuleva joukkue on SC Bern.

EDIT: kaverin nimi korjattu oikeaksi
 

lepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Toivottavasti tännä on yli 1000 katsojaa tv-pelissä hermes-kjt. Tarkotan tällä siis niitä katsojia jotka ovat hallissa!
 
Palaampa tämän ketjun alkuperäiseen aiheeseen eli hiljaiseen Kokkolan jäähalliin. Satuin tänään tämän pelin telkasta katsomaan ja täytt kyllä myöntää, että hiljainen oli halli. Kenties hiljaisin mestishalli, vaikka en kauheasti näitä TV-pelejä ookkaan kattonut.
 

kakes

Jäsen
Niinpä niin.....Tietysti jos meillä olisi ollut edes muutama samalla kaavalla koko pelin ajan kannustanut henkilö niin....mutta eihän meillä ole.Eikä nämä hermeksen otteet nykyisellään oikein sytytä
kansaa.Maksaneita oli 650 mutta hallissa oli kyllä noin 1000 ihmistä.Paljon oli koululaisia.Oliskohan jaettu vapaalippuja?
Kun saataisiin edes hiukan nimekkäämpiä pelaajia,niin uskoisin että alkaa halli täyttymään kansasta.Sellaista yleisön sytyttäjää,mailavirtuoosia tms.kaipaisi hiukan.Heitä yleisö tulee halliin katsomaan.
 

lepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Tosiaa, missä se rumpuryhmä luuraa? Niin, ja ne uudet penkit.. Muistatteko vaikka kaudella 1997-98, kun oli muistaakseni tekulta rumpuryhmä joka pelissä? Sillon oli tunnelma toista ku nyt...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös