Helsinki on lyöty!!!

  • 4 186
  • 49

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nehän nauraa mulle päin naamaa!

Mikäs sitä odottikaan kotona matsin jälkeen. No, tietysti HIFK-magazinen loistava playoffs-numero. Loistavaa toimintaa siellä Helsingin Urheilumedioissa! Tottakai tilaajien kuuluu saada lehti viikkoa myöhemmin, mitä irtonumeroiden ostajien, vai mitä? Oikein mukavaa on lukea arvioita tulevista pudotuspeleistä, nyt kun homma on jo ohi.

Sanotaan nyt vielä jotain itse matsistakin. Oikeastaan minua ei niin hirveästi harmita putoaminen, sillä kuten sanoin jo tuossa aiemmin, noutaja olisi tullut välierissä suoraan kolmessa matsissa.

Tänään kiekko pomppi sitten vihdoin IFK:lle kotiluolassakin, varsinkin Bednarin 1-0 oli sellainen imaisu Pietilältä, että enpä paljoa pahempia muista koskaan nähneeni. Harmi, ettei se sitten enää jatkoajalla pomppinut, ainakin Viitaluoman ja Köllin olisi pitänyt ratkaista ottelu. Kölli paukautti vissiin tolppaan ja Viitaluoma suoraan Pitkämäen räpylään.

Nyt sitten sai pettyä jo Helsinkiläisyleisöönkin, kun hallissa ei ollut edes 6000 katsojaa. Televisiointi söi varmaan osansa, mutta varmaan monelle oli käynyt myös niin, että ei viitsinyt tulla paikalle, kun ajatteli matsin olleen jo loppuunmyyty. Sitä tukee se, että, kun tulin hallille noin 18.10, ei lipunmyynnissä ollut minkäänlaista jonoa, vaikka yleensä tuohon aikaan tavallisessa runkosarjan pelissäkin on parinkymmenen metrin jono.

Seuraava matsi jonka paikan päällä näen taitaakin olla sitten se Jokerit-Colorado.

Jäljellä olevista vaihtoehdoista soisin mestaruuden mieluummin Kärpille, toisin voi olla, että sen jälkeen oululaisia ei kestä enää erkkikään, kun jo liigan alun voittoputki sai ne ihan sekaisin. Luulen kuitenkin, että finaalissa ovat Tappara ja TPS.

Omat suosikkini mestareiksi ovat tässä järjestyksessä:

1. Kärpät
2. Ilves
3. Tappara
...
...
...
...
...
ÖÖ, unohdinko mä jonkun? Enpä tainnut...
 

Hiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niinpäniin....

Meikäläiseltä jäi ottelu väliin nimenomaan juuri siitä syystä, että kuvittelin ottelun todella olevan loppuunmyyty... No, eipä voi mitään. Pieni vinkki IFK:n kotisivuilla tuossa neljän maissa olisi ollut paikallaan...
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Nyt saa itkeä nyt saa nauraa...

Nyt voi sanoa, että sitä on kokenut melkein kaiken "jääkiekkourallaan". Voitosta huolimatta ei ikinä enää samanlaista play-off sarjaa kiitos. Kyllä mulla tuli toisella jatkoajalla jo sellanen fiilis, että tehköön sitten vaikka HIFK sen maalin kunhan tämän järjettömän jännityksen vaan saa loppumaan. Kämppis taiskin sitten taas vaihteeks pitää mua ihan pimeenä, kun karjuin ja hypin hulluna ratkaisumaalin synnyttyä. Ei ole mennyt Antti Bruunin hehkutukseni hukkaan! Kehuin miehen jo lähes pilviin viime kauden kolmen pelatun ottelun jälkeen ja ihmettelin miksei mies saa enempää peliaikaa. Eikä Mälkiä kyllä varmaan olis luottoa tälläkään kaudella antanut ilman loukkaantumisia.

Piti jo kirjoittaa tänne ekan ja tokan jatkoajan tauolla, että ottelun suurin voittaja tulee joka tapauksessa olemaan Tappara eikä HIFK tai Ilves. En tiedä kuinka pelaajat saavat itsensä palautettua vireeseen viikonlopuks. Äijiä on sairastuvalla, jollei liikastressin ja uupumuksen takia niin ihan loukkaantuneena. Jos Tukio, Salmelainen ja Hautamaa ovat sivussa niin hyvältä näyttää... Tapparan kannalta. Toivottavasti kirvesrinnat ei pääse liian helpolla.
Tippuminen rakkaalle paikallisvastustajalle meinaan syö aivan varmasti miestä ja rajusti, vaikka tämä jo hieno kruunu Ilveksen kaudelle olikin.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Jos Kärpät ja Ilves ovat pelanneet noinkin kovia pelejä ei se voi olla näkymättä jatkossa.Pelkään,ettei välieriin tule edes mitään dramatiikkaa tai intensiteettiä.

Tampereen paikallisasetelma on kiintoisa,mutta Tappara on suosikki jatkoon 65% todennäköisyydellä alarajana.Tappara selvisi Lukosta kolmessa ottelussa,Ilvekselle ei juuri jää aikaa palautumiseen.

Tepsiä vastaan ei Kärpillä ole liikkuvuusetua,kuten jäykkiä Narreja vastaan.

Toivon taas kerran olevani väärässä.Mutta jos TPS ja Tappara ovat vastakkain toivon Tapparalle mestaruutta.Vanha kunniakas vastustaja on noussut.
 

Jantta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tv porukkakin sanoi pelinjälkeen, että katsotaan nyt mikä peli tulee sunnuntaina. Porukkaa taisi hiukan v****ttaa.
Aivan naurettavaa porukkaa toi Helsinki keskeinen Hockey Night väki.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Noin

Juuri Helsingistä kotiutuneena täytyy sanoa että olipa tavattoman huikea ottelusarja. Rehellisesti voin sanoa että viimeksi vastaavat kuohut aiheutti vuoden 1985 finaalit (toki silloin vielä muutaman asteen korkeammat).

Itselläni asiaa vielä suurensi se fakta, että sitten kauden 1996-97 elämäntilanteeni sallii kaikkien playoffotteluiden koluamisen. Tässä välissä olen joutunut tyytymään kotipeleihin ja satunnaisiin vierasmatseihin.

Ilveksen ikuisten jatkoaikatappioiden playoffputki murrettiin avauksessa komealla tavalla. 64 minuutin jatkoaika imi mehut itse kustakin, vaikka voisin vannoa että Helsingin hallin oluthanojen vartijat säästivät katsojia lirauttamalla aimo annoksen vettä eliksiirin joukkoon viimeisimmillä erätauoilla.

Kotiottelut olivat painajaismaisia. Molemmilla kerroilla hallinta oli Ilveksellä selkeämmin kuin vieraspeleissä (joita niitäkin Ilves hallitsi, ironisesti lukuunottamatta ratkaisevan ottelun jatkoaikaa) mutta typerät henkilökohtaiset virheet, tehottomuus ja silkka huono tuuri veivät ottelut Helsinkiin. Voittomaalit molemmilla kerroilla kuin ilkkuen viimeisen kympin aikana.

Kolmas ottelu oli pelillisesti mielestäni heikoin, Ilveksen avauserän kaksi maalia riisuivat HIFK:n täysin aseista eikä IFK:lla ollut minkään valtakunnan mahdollisuuksia kiristää rinnalle. Siinä tilanteessa jos missä tuli esiin joukkueiden pelillinen ero. (mutta maalit ratkaisevat, tiedetään) Ottelun kohokohta oli sarjan upein maali, kun itse Raimo pyöritti pitkään IFK-alueella kierrellen zonea kuin hai laivaa. Lopulta jättö Hildenille joka siirsi poikittain nousevalle Tukiolle, joka täydensi ranteella uskomattoman upean maalin. Pelistä jotain kertoo, että kun HIFK:n olisi pitänyt saada kirivaihde silmään kolmannessa erässä, hallitsi Ilves sitä selvemmin kuin kahta aikaisempaa.


Viidennen ottelun suurin osa lukijoista näkikin ja koska HIFK antoi siinä parhaan vastuksen oli ottelukin sarjan paras. Pietilän katastrofaalisen virheen jälkeen kävi ensimmäistä kertaa mielessä tuttu "Ilves häviää hienommin kuin muut voittavat"-fraasi olisihan tuolla tavalla tullut tappio suorastaan legendaarinen, varsinkin ottelusarjan historian tuntien. Usein puolustellaan, että kenttäpelaajien virheet eivät välttämättä näy kun on maalivahti paikkaamassa, mutta eivät ne pakit, jumalauta, tuollaisia mokia tee. Toinen maali meni myös helposti ja vaikka epäilinkin, niin Mälkiä teki ratkaisun jonka itse olisin niinikään tehnyt salaman nopeasti. Maalivahdin vaihto. Usein käytetty aikalisä ei olisi tässä tilanteessa auttanut yhtään. Mitä sitä kenttäpelaajia syyttämään jos päästävät kerran vastustajan ampumaan punaviivalta ja toisen kerran sohaisemaan nollakulmasta ?

Pitkämäki olikin vähistä töistään huolimatta varsinaisella peliajalla varma. 17 sekunnin jälkeen toisessa erässä tullut avausmaali oli henkisesti erittäin tärkeä Ilvekselle. Minun istumapaikalta näki hyvinkin selvästi kiekon käyneen maalissa ja minkäänlaista epäilystä ei kavennuksesta ollut vaikka videolla käytiinkin. Viitakoski näytti jälleen pelimiehen lahjansa kiertämällä ilmeisesti loukkaantumistaan arastelleen Kurvisen todella helposti ja tasoitti ottelun.

Jatkoajalla Fraasi kävi toistamiseen mielessä, kuin taikaiskusta HIFK tuli pelillisesti rinnalle ja ohi, mutta maalin suulla olikin mies tuntemattomuudesta, runkosarjassa keskinkertaisesti torjunut Pitkämäki venyi muutamaan huikeaan pelastukseen. Tuuria voisi joku sanoa, mutta kyllä Ilvekseltä sitä ehti puuttumaan edellisissä 19 erässä vähintään noiden kahden jatkoerän tarpeisiin. Ahonen toisessa päässä oli ensimmäistä kertaa tilanteessa, jossa vaaran paikkoja tulikin vähemmän hänen maalilleen. Maali tuli onneksi tavalla jolla sen pitää tulla, kaunis, pelattu maali ja oikealle joukkueelle. En nyt ole aivan varma kun olin hiukan voitonhuumaisena, mutta oliko se Nielikäinen joka lähti kimpoilemaan neljänneksi(!) mieheksi Miettisen kimppuun jättäen Bruunin vapaaksi. No oli kuka oli, laukaus oli niin hieno ettei jättänyt mitään selittelyjen varaan.


Kaikkiaan ottelusarjasta tuli mieleen Old Time Ilves, eli kenttäpelin selvää hallintaa, mutta silti tiukkoja pelejä. Tällaisilla lopputuloksilla kyllä kelpaa. Vaikka en pitänytkään kotiedun merkitystä suurena joukkueiden siitä runkosarjan viimeisillä kierroksilla taistellessa en aivan odottanut sentään, että <b>vieras</b>etu pitää alusta loppuun.

Olen muuten yhä sitä mieltä, että 1. Rankkarikisa ensimmäisen jatkoajan jälkeen käy, jos on 80 minuuttia tasan, niin kyllä se jatkoaikamaali on aivan yhtä paljon onnea kuin rankkarikisavoitto. Sitäpaitsi Pietilä on loistava läpiajoissa. 2. Pudotuspeleissä pitäisi pelata paras seitsemästä järjestelmällä. (ja ronssin kohtalo yhdestä poikki)

Parissa päivässä Tapparan kimppuun pitäisi koota joukkueen ja kannattajan itsensä. Saa nähdä joudutaanko jo kaivamaan Koistiset ja Setzingerit naftaliinista. Onko se muuten AIVAN varmaa, että Kuchynasta ei ole pelikelpoiseksi ? Huomennahan se varsinainen sota alkaa kun pitäisi yrittää saada liput säällisille paikoille. Kävi miten kävi, henkilökohtaisen tavoitteeni Ilves on jo aikapäiviä sitten ohittanut. Minä kun ilmoitin olevani tyytyväinen, jos Ilves parantaa edelliskauden sijoitustaan, eli on seitsemän parhaan joukossa. Tässä vaiheessa ei kuitenkaan anteeksi pyydellä vaan kuuden portaan päässä odottaa "Se minkä voittamisesta tulevaa tunnetta en voi kuvitellakaan"

Nuorena poikana sitä todella, hienosta hetkestä huolimatta, luuli, kuten monet 1.mestaruutensa ensimmäisillä kausillaan voittaneet pelaajatkin ovat sanoneet, että näitähän tulee.
 
Viimeksi muokattu:

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oikea joukkue voitti

Kuten jo aiemmin olen kirjoittanut, Ilves oli kaikissa matseissa parempi ja ansaitsi voittonsa. Onnittelut siitä. Jollain lailla alkoi tuntua viimestään tänään jatkoajalla, että IFK ei kertakaikkiaan voittoa ansaitse. Ilves oli yksinkertaisesti vahvempi, sillä sipuli.


Hieno taistelu kuitenkin myös IFK:lta, jätkät kaatui saappaat jalassa. Ei tarvi lähteä luimistellen Mallorcalle, voi mennä shortseja ostamaan selkä suorana.


Päivän matsissa IFK:n momentum oli kolmannen erän loppupuoliskolla, jossa oli henki päällä ja monta hyvää maalipaikkaa. Kun ei tullut, niin pahalta alkoi tuntumaan. Lopullinen kulminaatio oli kyllä se, kun jatkoajalla Viitaluoma pääsi tykittämään parista metristä, eikä mennyt. Sillon viimestään tuli sellanen olo, että jos ei tosta, niin ei mistään, tänä vuonna on Ilveksen vuoro.


IFK:n paketti ei yksinkertaisesti toiminut kunnolla koko tänä vuonna. Ehkä juuri siksi oon toipunut hämmästyttävän hyvin muutamassa tunnissa. Tottahan se vituttaa sillä hetkellä rankasti, kun se tappiomaali tulee. Mutta ehkä se, että vaistosi, että IFK:n eväät eivät missään nimessä olisi Tapparaa vastaan riittäneet, lievensi pettymystä.


Materiaali oli IFK:lla yksinkertaisesti liian kapea, eikä hyökkäyksenrakentelu toiminut oikein missään vaiheessa. Aivan liian passiivista pelaamista. Jotain olennaista siitä vaan puuttui, ehkä tulevina viikkoina pystyy paremmin analysoimaan mitä.


Hankalat ajat tulevat myös Ilvekselle Tapparaa vastaan. Tappara on levännyt joukkue, ja todella kova. Onnea vaan molemmille. Toivon, että jompikumpi Tamperelaisista vie mestaruuden.


Niin, ja positiivista on se, että hyvä valmentaja saadaan ens kaudeksi. Kun vielä Matikainen osaa rakentaa jengin oikein, niin hyvä tulee.


Nyt onkin mukava seurata sivusta muiden kamppailuja kannun perässä, kun oma taisto on tauonnut. Enää ei tartte jännittää. Tervetuloa kesä ja kärpäset! :cool:


Edit: Tulipa kirjoitettua ennen kun olin lukenut muut viestiketjut...onpa veljellistä konsensusta...ajatukset on kyllä ihan omia...uskokaa tai älkää. :)
 
Viimeksi muokattu:

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Niinpä..

Saarisen kanssa samoilla linjoilla..olis saanu kumpi tahansa tehdä sen maalin,että olis loppunut se pirun jännitys.Joka kerta kun Ilves ei tehnyt maalia hyökkäyksestä tai IFK pääsi vaarallisesti hyökkäämään,lähti pulssi varmaan 160:een.
Onneksi kävi näin.
Ainoa huono asia on se,että Ipalla on miehiä sivussa.Mistä niitä saadaan,sillä Tapparaa vastaan tulee varmasti kovat ja fyysiset playoffsit?
Kai Mälkiä käy A-jun.korilla.
Noh,eiku lippuja hakemaan.Kai niitä saa sunnuntaiksi?
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ollaan ny sitten huonoja häviäjiä.

Mutta olis tuomarilla saanut olla selkärankaa ja heittää Hilden ulos sillä kaveri ajo täysin tahallaan Ahosen kylmäks.Jatkoajallakin Ipa roikku ja ronkki jatkuvasti mutta boxi ovi pidettiin kiinni.Olis nyt edes Nielikäinen kostanut Ahosen yliajon niin olis jäänyt parempi mieli.En sano että parempi voitti mutta onnekkaampi joten kai siitäkin voi onnitella.Se hyvä puoli tässä oli ettei tartte seurata kun Tapparalle olis tiputtu,ny saman kokee Ilvesfanit sillä Tappara on luokkaa parempi.
 

jukkavuorio

Jäsen
Suosikkijoukkue
ilves, musta blokki
Re: Ollaan ny sitten huonoja häviäjiä.

Viestin lähettänyt käyttäjä mixu
Mutta olis tuomarilla saanut olla selkärankaa ja heittää Hilden ulos sillä kaveri ajo täysin tahallaan Ahosen kylmäks.Jatkoajallakin Ipa roikku ja ronkki jatkuvasti mutta boxi ovi pidettiin kiinni.Olis nyt edes Nielikäinen kostanut Ahosen yliajon niin olis jäänyt parempi mieli.

hei hei, sä katoit matsin varmaan hallissa tosta kommentista päätellen. et varmaankaan nähnyt telkkarista hidastusta, jossa selvästi näkyy, että hyvönen huitaisi voimakkaasti hildeniä käsille, jonka seurauksena hilden ei enää katsonut mihin luisteli, kun sulki hetkellisesti silmänsä kivusta.
ja ei kyllä voi sanoa, että hilden ajoi ahosen kylmäksi. sehän oli pieni kolhaisu, josta ahonen ei itsekään edes hermostunut.

se on kyllä totta, kuten kirjoitit, että onnekkaampi voitti, mutta mun nähdäkseni myös parmepi.
ja joo, kyllä tappara lähtee ennakkosuosikkina tulevaan välieräsarjaan, mutta pelataan nyt peli kerrallaan.

ja muistuttaisin kaikkia taas kerran siitä, että ennen kauden alkua asiantuntijat monissa medioissa veikkasivat ilvestä sijoille 8-11.
jypin ari-pekka siekkinenkin sanoi ennen kauden alkua, että ilves on yksi jypin päävastustajista.

ja nyt....pelit jatkuu vähintään 9.4 asti.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Melkeinpä maakuntien miesten märkä uni

Niin, mainittakoon että tilanne jossa pelejä jatketaan ilman tzzadilaisjoukkueita on ainakin allekirjoittaneelle parasta balsamia oman joukkueen tippumiselle..
tps kun vielä tippuisi niin aletaan olemaan asialinjalla, vihdoinkin kuitenkin edes jotain uusia tuulia liigaan.

Kärpät ainakin sai allekirjoittaneesta ns. sympatiafanin, niin hieno oli Kärppien suoritus että ainoastaan HPK:n sama suoritus/mestaruus menee edelle
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hesarin etusivu

Sattumalla taisi olla sormensa pelissä, mutta aamun Hesarin etusivun mainos oli jotenkin tilanteeseen sopiva. Mainoksessa kutsutaan väkeä Messukeskuksen Sport-Expoon tutustumaan vuoden 2001 kesäurheilulajeihin...

Pelatuista pleijarisarjoista vielä sen verran, että Kärppien suoritus oli kuin 170 -senttinen kaveri hyppäisi korkeushypyssä tuloksen 240cm. Ipa taas teki hommasta itselleen turhan vaikean. Manse Derbyssä on ihme, jos Ilves saavuttaa enemmän kuin yhden voiton. Tuo viimeistelytaito yhdistettynä todella kuluttaviin ja ylipitkiin viime peleihin ei kyllä lupaa hyvää.

Mutta yhtä kaikki, onnea Kärpät & Ipa!
 

theref

Jäsen
mixu:

Niin, että ainakin minun mielestäni tuo eilinen tilanne meni aivan oikein. Hyvönen veti mailalla Hildeniä käsille, ja tämän vuoksi Hilden ei kokonaan voinut väistää Ahosta vaikka yrittikin. Hyvöselle 2' ja Hildenille ei mitään, näin minäkin olisin toiminut!
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Kiitos

Kärpille ja onnittelut Ilvekselle!

Ilves oli koko ottelusarjan ajan muutaman potkun IFKIÄ
edellä. Ainoastaan Ahosen suoritukset pitivät IFKIN
mukana roikkumassa.

Ainoa asia mikä ihmetyttää on median leimaama IFKIN
"huippumateriaali"?. Kokoon saatiin kaksi hyökkäysketjua
ja yksi pakkipari. Hyvönen, joka pelasi pakkina oli
IFKIN paras puolustaja. Se kertoo jotain tasosta.
Junnut oli jees, mutta eivät kestä vertailua Ilveksen
liigapelureille.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Joo , onnittelut vaan Ilvekselle ,paremmille hävittiin. Tosiasia on , että IFK:n materiaali oli aivan liian kapea , lisäksi " muutamat " profiilipelaajat eivät saaneet itsestään kaikkea irti tässä puolivälieräsarjassa. Tuomarit eivät missään tapauksessa tätä hommaa ratkaisseet. Katselin tossa aamulla videolta tota Bruun - Hyvönen - Ahonen tilannetta ja kyllä se oikein meni , kuten myös Viitakosken saama rangaistus 3. erän lopussa.Ei muuta kun ensi kaudella uusiksi kera uuden valmentajan ja huomattavasti laajemmalla pelaajaarsenaalilla. Kiitos IFK tästä erittäin värikkäästä kaudesta ja onnea Ipalle kannun metsästykseen. Jos onnistuu , lupaan kuunnella Eppujen : " On vuosi 85 , kauan on aikaa siis ........ " 20 kertaa peräkkäin , täysillä , kello 3 ,sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, kotona !
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Wai sillä viisii.. lomille lompsis.. :(

Kyllä on myönnettävä, että koko sarja huomoiden Ipa oli IFK:ta aavistuksen edellä, vaikka eilisen pelin jatkoajalla IFK:lla paremmat paikat olikin.. oikea joukkue meni jatkoon.. onnittelut Tampereelle!

Penan luoma IFK:n pelityyli oli kyllä sellainen, että toivottavasti ei enää koskaan nähdä IFK:ssa. Tukka oli pystyssä jatkuvasti, kun vaan peruuteltiin ja roiskittiin, eikä edes yritetty kunnolla hyökätä.

Huomiona sanoisin, että nyt TÄYTYY Penan olla hereillä ja tehdä näiden junnujen, varsinkin Grunnin ja Viitaluoman, kanssa pitkät diilit.. ja myös pitää huoli, että tuleva valmentaja antaa niille vastuuta..

Vielä kerran onnittelut Ilvekselle ja myös Kärpille..
Koettakaa nyt kammeta se TPS:kin pois finaalista!!
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
LISÄYS

Sen verran vielä, että jos Brewer kuuntelee Eppuja Ilveksen viedessä mestaruuden, niin minä lupaan kuunnella sitä Ilveksen We Are The Kings- renkutusta saman aikaa ja vähintään yhtä lujaa.. mutta keskellä yötä en viitsi sitä tehdä, koska naapurin rouvan tehdistin saattaisi sanoa sopimuksen irti :)
 

Pate 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Re: Re: Ollaan ny sitten huonoja häviäjiä.

Viestin lähettänyt käyttäjä jukkavuorio


ja ei kyllä voi sanoa, että hilden ajoi ahosen kylmäksi. sehän oli pieni kolhaisu, josta ahonen ei itsekään edes hermostunut.

IFK-toimittajan Uuge Kojolan mukaan Ahonen sai tilanteessa aivotärähdyksen mutta joukkueen lääkärin suosituksesta <i>huolimatta</i> veskaria ei vaihdettu. Vintti pimeenä ei kehtaa kovasti suuttuakaan.

Itse en ole tilannetta vielä katsonut.
 

punainenpeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR
Peltiyylistä

Viestin lähettänyt käyttäjä kamraterna

Kyllä on myönnettävä, että koko sarja huomoiden Ipa oli
Penan luoma IFK:n pelityyli oli kyllä sellainen, että toivottavasti ei enää koskaan nähdä IFK:ssa. Tukka oli pystyssä jatkuvasti, kun vaan peruuteltiin ja roiskittiin, eikä edes yritetty kunnolla hyökätä.

/B]


Mielestäni peruuttelu ja passiivisuus olivat peruja Lehkosen ajoilta. Niistä ei vaan päästy eroon Penan lyhyellä valmennusjaksolla. Pena onnistui kaiken kaikkiaan lyhyessä ajassa erittäin hyvin tekemään IFK:sta joukkueen. Materiaali oli vaan yksinkertaisesti liian kapea.

Ilves ansaitsi täysin voittonsa. Onnittelut.
 

power play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Rantapallon SM-loppuottelu

Tänään pelataan hesassa hietsun hiekalla/lumella rantapallon sm-loppuottelu, jossa ovat vastakkain Jokerit ja Hifk, musiikista vastaa Espoon Blues.
 

Ettan

Jäsen
Suosikkijoukkue
H.I.F.K
Hyvää lomaa kaikille

Taidanpa jättää Aikalisän vähäksi aikaa rauhaan , joten syksyllä palaillaan asiaan....

Lopuksi:
.............
HIFK - Ilves: Odotettavissa oli jo ennen pelien alkua , että Ipa menee jatkoon , vaikka HIFK pyristeli jonkin
aikaa vastaan , mutta kyllä se päätön kanakin koittaa jonkin aikaa lentää?
Ilves oli selvästi parempi ja ansaitsi voittaa!!
.............
Ps. Kuka muu vaan mestariksi , mutta ei TPS
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Onnea Ilves

Onneksi olkoon Ilves, toivotaan että menette pitkälle sarjassanne. Vaikka edelleen voin uskon että finaali pelataan Turun ja Tapparan välillä. Kun joku nyt tiputtaisi Tupsin, niin sitten on kevät kunnossa, saataisiin uutta verta voittaja katraaseen.

IFK:lle pinnat kunnon taistelusta, kolme viikkoa sitten mietittiin, että saadaanko edes pelata pleijareita ja niitä kuitenkin nähtiin kolme kotihallissakin, joten kausi loppui kuitenkin hienosti. Kausi oli marraskuun loppuun asti hyvää lätkää, sen jälkeen ihan paskaa. Ainoastaan kaksi Jokeri-matsia ja tepsin kaato jatkoajalla toivat jotain lohtua talveen, muutenhan tää on ollut hirveää kiekkoa koko talvi. Mutta se siitä, onnea jatkoonmenijät.
 

Matti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hieno ja tasainen ottelusarja

Ilveksen ja HIFK:n sarja oli jännittävä, varsin tasainen, historiallinen, viihdyttävä ja tietysti vielä lopputulokseltaan sopiva. Ilves varmasti ansaitsi lopulta voittonsa, vaikka HIFK runkosarjan loppuvaiheiden kummallisuuksien jälkeen olikin saanut uutta ryhtiä pelaamiseen. Tällä palstalla esiintyneet HIFK:n kannattajat ovat olleet (pääosin) rehtejä ja hyviä häviäjiä, ja tunnustaneet Ipan paremmuuden. En tiedä, olisinko pystynyt samaan, jos sarja olisi päättynyt toisin.
Tsemppiä HIFK:lle ensi kauteen, HIFK on sentään stadilaisista se perinteikäs jääkiekkojoukkue, eikä vain mikään suuren rahan luoma viihdeilmiö.
 

kiakkojumala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, La Beneamata sekä Harchester United
Tämä selittely Ahosen loukkaantumisesta on kyllä aivan turha. Hattua pitää miehelle nostaa pelaamisesta, mutta näyttäkää minulle se mies, joka Bruunin "Once in a lifetime"-vedon olisi torjunut!

Se on se kun Bednarit (liigan pahin sika) ja kumppanit eivät saa sisään avopaikoista. Kiakkopelissä ratkaisee se, että tekee maalin enemmän kuin vastustaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös