HC Salamat 2003-2004

  • 7 899
  • 48

Pitt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings.
Varmistan tämän ketjun avauksella vuoden kirkkonummelaiseksi nimityksen...

Onko tietoja "kylille" tyrkyllä olevista pelaajista? Viimekauden Suomi-sarja jengin Tevaset / Karlsson + muutamat vahvistukset ei riitä turvaamaan sarjapaikkaa. Luulis kuitenkin taustajoukkojen ja otsikoiden ynnä valmennuksen huokuttelevan pelaajia.
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
Kunhan ei Hayley luule itsestään liikoja ja yritä naiskiintiötä pelaavaan kokoonpanoon. Tevaset olivat erittäin kovia pelimiehiä Suomi-sarjassa ja Mestis-karsinnoissa.
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Viestin lähetti essulu
Tevaset olivat erittäin kovia pelimiehiä Suomi-sarjassa ja Mestis-karsinnoissa.

Ja myös divarissa ja Mestiksessä Järvenpään-aikoinaan. Mielelläni ottaisin heidät Haukkoihin... Tilanne on toki ymmärrettävä: veljekset kun asuvat Espoossa, Kirkkonummelle kulkeminen on helpompaa.

Mikäli tässä vaiheessa pitäisi veikata Salamoiden sijoitusta, veikkaisin sen olevan Haukkojen ja Ahmojen yläpuolella. Joukkueella on rahaa, ja sitä kautta myös niin kutsuttuja rahkeita. Näin aikaisessa vaiheessa ei kuitenkaan kannata alkaa veikkailla oikein mitään. Olemme viisaampia, kun lopulliset kokoonpanot ovat kasassa ja kausi alkanut.
 

forrest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Blue Jackets, Panthers
Jarkko Turtiainen, Australian (ja Hyvinkään) lahja suomalaiselle kiekkoilulle on harjoitellut Salamien kanssa kesän ajan. Varsinaisesta sopimuksesta tiedotettaneen elokuussa, jos sille on aihetta. Tästä oli toukokuun alussa juttua K:nummen Sanomissa.
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
Se, että virolainen joukkue otettiin Mestikseen sen tasosta paljon tietämättä ja luvattiin pudotuspelipaikka, on jo sen luokan pelleilyä, että eiköhän se jo riitä. Vieläkö pitäisi ottaa naispelaaja pelkästään vetonaulaksi? Suomi-sarjassa homma ehkä jotenkin saattoi mennä läpi, mutta Mestis on jo ihan eri sarja.
 

Kullervo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Viestin lähetti essulu
Vieläkö pitäisi ottaa naispelaaja pelkästään vetonaulaksi? Suomi-sarjassa homma ehkä jotenkin saattoi mennä läpi, mutta Mestis on jo ihan eri sarja.
Heili pärjäsi varsin hyvin Suomi-sarjassa, joten ei pitäisi olla mitään valittamista ainakaan pelilisestä panoksesta. Mestis on tietenkin eri juttu.
 

essulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo ja Kerho
No, pärjäsi ja pärjäsi. Runkosarjassa sai vähän peliaikaa ja pelasi ns. ei-erikoistilainteitaja oli lähinnä yleisömagneetti (nikä sinänäsä oli markkinointimielessä loistoidea) Tosin karsintasarjassa vähän petrasi. Minä ein kannata naiskiekkoilijoita miestensarjoihin, koska naiskiekkoilu on hieno laji ja soisin että nuoret tytöt hakevat esikuvansa naiskiekkolusta ja heidän tähdistään, jotka tekevät piste-ennätyksiä, kuin miesten sarjoissa pelaavista naisista, jotka koskaan eivät yllä siellä esim, pistepörssin voittoihin,vaan yrittävät vain näyttää, että pysyvät miesten sarjoissa kokoonpanossa ja mukana. Kaikessa ei tarvitse olla naiskiintiöitä.
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Eikös tästä Heili-hommasta ollut jo pitkä ketju tuolla muun jääkiekkokeskustelun puolella? Ei kai sitä tarvitse nyt uudestaan aloittaa. Kaikki tietävät kyllä jo sen ketjun perusteella essulun mielipiteen asiasta.
 

maras

Jäsen
Olen aiemmin arvioinut omassa ketjussa mestisjoukkueet
tulevalla kaudella.
Tarkennan tässä ketjussa HC Salamista tekemääni arviota.
Salamat on liikaa yhden miehen harteilla tarkoittaa sitä että.
Pelillisesti Salamat todennäköisesti saakin keskitason mestisjoukkueen, mutta taustalla hääräävä A.Mennander ei yksin pysty ja jaksa pyörittämään tämän tason organisatiota.
Missäs ovat mm.paikkakunnan omat toimitsijat, kun ne joudutaan
nyt tuomaan pääkaupunkiseudulta. Ja näille maksettavat palkkiot jäävät jopa kuukausiksi rästiin.
Salamat lähtevät liian suurin luuloin mestiskauteen?
 

Pitt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings.
Niin se on, vaikka Mennander onkin saanut ihmeitä aikaan jääkiekkoilullisessa tyhjiössä niin nyt on punnitaan mihin rahkeet riittää. Itse pelkäsin että viikaudesta tulee alkuinnostuksen jälkeen floppi mutta niin ne vaan heilin avulla pitivät itsensä pinnalla. Kovasti uutisoivat kun on värvätty australian maajoukkue mies mutta aika kaukana ollaan viimevuoden mediapommista :o).

Yks mies jonka olisin suonut jatkavan oli Agnevshikov joka pelasi hyvin kaikissa peleissä joita näin. Onko miehen menoista tietoa?
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Salamien sivuilta löytyy pari uutta (*) sopimusta, eli kokoonpano tällä hetkellä:

Simo Vehviläinen

Oskari Hämäläinen
Mikko Sairanen
Ville Uusitalo
Matti Tevanen
Thomas Heinricks (*)

Antti Tevanen
Immo Suutarinen
Tomi Karlsson
Ari Katavisto
Karo Koivunen
Iippo Suutarinen (*)
Simo Romo (*)

"Heinricksin" olettaisin tietäväni, mutta onko Romo joku espoolaisjunnu?
 

Punavalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues

"Heinricksin" olettaisin tietäväni, mutta onko Romo joku espoolaisjunnu? [/B]


Romo on Bluesin juniori myllyn kasvatteja.Romo teki toissa kaudella Bluesin A-junioreissa 55 pistettä, että voi olla kovakin vahvistus mestikseen.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Viestin lähetti Punavalo
Romo kärsi viime kaudella pahoista loukkaantumisista, että ne ovat verottaneet tehoja. Varmasti tulee olemaan kova jätkä jos vaan pysyy vaan terveenä.

Juu, varmasti. Tuo edellinen kommentti hymiöineen oli piikki itselleni, kun en tuota edellistä viestiäsi lukenut tarpeeksi tarkkaan.

Romohan jäi nyt Sportissa pelaavasta Niklas Fogströmistä vain 3 pisteen päähän tuolla edellisellä kaudella. Ja Romo oli vielä vuoden nuorempi. Uskon, että ilman loukkaantumisia Fogströmilläkin on mahdollisuudet n. 25 pisteen kauteen riippuen tietenkin minkälaisen roolin mies joukkueessa saa, joten Romo voi hyvän sentterin rinnalla olla kova luu.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Aikoinaan naureskellut huhut Esa Tikkasen "comebackista" voitaneen taas kaivaa esille. Uusin Urheilulehti (uuh) nimittäin kirjoitteli samasta asiasta. Kyseessä olisi juuri HC Salamien (koti)pelit.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Mun mielestä se olisi tosi mielenkiintoista jos "Tiki" tekisi come bac
-kin.Se olisi jääkiekkokulttuuria vain että ex-Nhl-pelaaja pelaisi
Mestiksessä.Go for it Esa ! :)
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
HII HAA, HE´S BACK

Posted 25/7/2003: Esa Tikkanen (F)
From Unknown to HC Salamat
Added By: Jari Hämäläinen, Status: Rumoured
Rumored to have been agreed for a comeback
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
"Rumoured to have been agreed for a comeback" ei kyllä vielä hehkuttelua aiheuta, varsinkin kun näkee miltä taholta ilmoitus on tuonne tullut; varmaankin iltapäivälehdestä napattu..

Olisihan tuo divarille piristysruiske omalla tavallaan; mikäli Tiki vain on riittävässä kunnossa.
 

Krille

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Salamat, Senators, Jokerit
Kavereiden kanssa ihmeteltiin mitä Esa teki Salamat peleissä loppukaudesta, pelkkä fani vai...
oishan se hienoo nähdä legendan taas jäällä.
Krille
 

avt84

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tikkanen kiinnostaa varmasti muuallakin kuin Kirkkonummella ja tämä legenda vetää varmasti muutaman sata katsojaa lisää mille tahansa Mestispaikkakunnalle. Niin paitsi Vaasaan, jossa tuntuu olevan joka pelissä halli täynnä ja "tunnelma kuin karnevaaleissa", vai miten se meni? ;)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös