HC Kerava 2007–2008

  • 29 417
  • 84

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Avataan nyt oma ketju myös Keravan ylpeydelle HC Keravalle. Viime kausi päättyi Hermekselle kärsittyihin jatkoaikatappioihin. Tulevana kautena näyttäisi olevan aika mielenkiintoinen jengi kasassa.
Viime viikon harjoituspelissä nähtiin mielenkiintoinen uusi tuttavuus Keravan miehistössä A-P Lamberg, jolta löytyy kyllä kiitettävästi voimaa Keravan takalinjoille. Muita uusia pelaajia ainakin: Janne Lehtinen (K-Vantaa), Tommi Jäminki (Heki), Jesse Nuutinen (K-Vantaa), Joni Puurula (KJT-A), Samu Mustonen (KJT-A), Juho Antikainen (K-Kissat -A) ja Teemu Toikkanen (K-Kissat -A). Mielenkiintoinen porukka on kyllä kasassa.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Porvoon Hunters- HC Kerava

Tulos 0-5 ei jätä mitään selittelemistä. Kaksi ensimmäistä erää nähtiin vauhdikasta päästä päähän jääkiekkoa. Tulostaululla oli kahden erän jälkeen 0-1. Kolmannessa erässä nähtiin ryhdistynyt Keravalaisporukka ja taululle ladottiin neljä maalia. Maalit: Paappanen (AV), Pietiläinen (YV), Peltola, Pietiläinen (YV) ja Telavuori. Porvoolla oli ilmeisesti näytillä Viro/Venäjän apuja, joista enemmän pisti silmään hyökkääjän paikalla pelannut. Yritystä oli, mutta ei paljon kavereille kiekkoa lainattu. Lopussa ilmeisesti turhautuminen ja hanskat jäähän. Valitettavaa vain oli, että kaveri kuului todella kevyeeseen sarjaan ja "tuulimylly" oli aika heppoinen. Tuloksena ulosajo ja todennäköisesti matkalippu takas rajan taa.
HC Keravan näkyvimmät olivat Sjöberg maalissa, pakeista: Paappanen, Lampberg ja Suuronen. Hyökkääjistä Lehtinen, Juslin, Telavuori, Kankaanpää ja Nuutinen.
Tässä vaiheessa näyttää hyvältä ja ensi viikolla sitten saadaan nauttia E-Korean vieraista sekä omassa Keski-Uusimaaturnauksessa Kiekko Vantaan, Hekin sekä Titaanien vierailusta Keravan hallissa.
 

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Tiistaina korealaisten jengissä mukana kauhea NHL-gooni McKenna. Nähtävää Keravalla siis riittää 28.8 ko 19.30 alkaen.McKennasta iso tuore juttu Jäähyaition sivuilla.
Rakas paikallisvastustaja Tuuski on pitänyt jälleen matalaa profiilia. Joukkueen ensimmäinen harjoitusottelu lauantaina 25.8 klo 17.00 Hyrylän pakastimessa.
Lämpimät vaatteet mukaan!
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Tuleva viikko

Mielenkiintoinen viikko tulossa. Tiistaina peli Etelä-Korean poikia vastaan ja oletettavasti tulevat aika vauhdilla koska ovat saaneet levätä nyt muutaman päivän. Perjantaina pitää mennä HC Keravan järejestämään seminaariin, jossa puhujana, itse "Sakke" Pietilä. FC Hongan markkinointijohtaja Harjunpääkin on puhuja listalla. Sieltä suoraan turnaukseen, jossa vastaan asettuu Kiekko Vantaa. Lauantaina jatkuukin sitten lätkän merkeissä kun vastaan asettuu turnauksessa Heki.
HC Keravan rosteri näyttää varsin mielenkiintoiselta ja on mielenkiintoista katsoa kuinka paljon se vielä muuttuu ennen kuin 21.9. sarja käynnistyy Forssassa.
Pelaajat viime viikolla: (suluissa viime vuoden seura, jos tiedossa)

Janne Sjöberg (mv)
Nestori Kaksonen (mv)
Juuso Juntheikki (mv)

Puolustajat:
Tero Paappanen
A-P Lamberg (Tanska)
Jaakko Liimatainen
Timo Suuronen (HC/ Kiekko Vantaa)
Mikko Juutilainen
Jani Kaasinen (KJT A/ Viron pääsarja)
Tuomas Peltola
Jukka Happonen
Härmä

Hyökkääjät:
Juha Juslin
Jani Telavuori
Tommi Jäminki (He-Ki)
Janne Lehtinen (Kiekko Vantaa)
Petja Pietiläinen
Jesse Nuutinen (Kiekko Vantaa)
Sami Taanonen
Kimi Roslund
Mikko Laaksonen
Jyrki Kankaanpää
Antti Kivistö
Juha Puurula (KJT-A)
Samu Mustonen (KJT-A)
Juho Antikainen (K-Kissat -A)
Teemu Toikkanen (K-Kissat -A)

Ihan hyvältä näyttää tässävaiheessa ja toivotaan, että palaset loksahtavat kohdalleen ennen sarja-avausta.
 
Viimeksi muokattu:

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
HC Kerava-KWL 2-6

Etelä-Korean pelaajat olivat juuri niin nopeita kuin ennakkoon olikin odotettu. Katsomoon kyllä yllätti se kuinka pirteesti myös kotijoukkue ottelun pelasi. Varsinkin nuorisokentällinen pyöritti peliä todella näyttävästi ja ennakkoluulottomasti. Mc Kenna erottui lähinnä kokonsa vuoksi ja huomaa sen ettei kaveri ole luonut uraansa kiekollisena pakkina. Varsin lempeällä tuulella kaveri kyllä oli ja muutaman kerran kun olisi voinut kirjaimellisesti ajaa jonkun pystyyn niin Steve aina varoitti etukäteen pelaajia, että täältä tullaan. Varsinkin Kankaanpäällä olisi muutaman kerran tullut "noutaja", mikäli Mc Kennalla olisi ollut "normipäivä".
HC Kerava voitti laukaukset selvästi, mutta KWL hyödynsi kovalla prosentilla paikkansa.
HC:n maalintekijät: Mustonen ja Jäminki
HC Keravan kentälliset ottelussa.

Jäminki-Juslin-Telavuori
Paappanen-Juutilainen

Roslund-Lehtinen-Pietiläinen
Lamberg-Suuronen

Laaksonen-Taanonen-Kivistö
Liimatainen-Peltola

Mustonen-Puurula-Antikainen
Kaasinen

ylim.hyökkääjä Kankaanpää

Seuraavat pelit käydäänkin sitten omassa turnauksessa, jossa perjantaina 31.8. vastaan asettuu Kiekko Vantaa ja la 1.9. Heki.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
HC Kerava - Kiekko Vantaa 3-2

Keski-Uusimaa turnauksen avausottelussa kohtasivat HC Kerava - Kiekko Vantaa. Kiekko Vantaa hallitsi ottelun ensimmäiset 10 min. kovalla liikkeellä, mutta mitä pidemmälle ottelu meni sen paremmin näkyi HC:n pelaajien kokemus. Sjöberg pelasi Keravan maalissa vakuuttavasti vaikka lahjoittikin yhden maalin vastustajalle, jossa mailankäsittelytaito ei ollut ihan tervävimmillään. Peli oli hyvä osoitus siitä, että vauhdilla ei korvata peliälyä ja HC:n maalit olivat loistava esimerkki siitä. Vanha sananlasku "kiekko on miestä nopeampi" piti taas kerran paikansa ja Kiekko Vantaan ryntäily kostautui omassa päässä. Illan toisessa ottelussa kohtaavat Tuuski ja Hunters. Huomenna Keravalla on edessä alkusarjan ottelu Hekiä vastaan, jonka jälkeen on vielä mahdolliset jatkopelit.
HC Keravan maalit: Roslund, Peltola ja Juutilainen

Kentälliset:
Sjöberg
Kaksonen (varalla)

Laaksonen - Jusllin -Telavuori
Peltola-Juutilainen

Pietiläinen-Lehtinen-Kivistö
Suuronen-Lamberg

Roslund-Taanonen-Jäminki
Liimatainen-Kaasinen

Mustonen-Puurula-Antikainen

Toikkanen (ylim.hyökkääjä)

Tästä on hyvä jatkaa.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Keski-Uusimaaturnaus on saatu päätökseen ja kotijoukkue sai ansaitun pronssisijan. Päivän otteluista jäi hyvä maku ja varsinkin välierä Kotkan Titaaneja vastaan oli joukkueelta hyvä. Kerava oli koko ottelun painostavana osapuolena ja voitti laukaukset selvästi (kenttäkuulutuksen mukaan) 32-17!!
Jääkiekko on kuitenkin maalinteko peli ja valitettavasti tässä Kotkalaiset olivat 3-2 parempia. Ensimmäinen paikalliskoitos Tuuskia vastaan ei muodostunut mitenkään loitokkaaksi vääntämiseksi. Kahdesta väsyneestä joukkueesta sentää erottui riittävän selvästi ne miehet, jotka näitä pelejä kääntää jatkossakin. Lehtinen, Pietiläinen, Taanonen jne. Nuori Puurulakin sai avattua maalihanansa ja se tietää hyvää jatkossa.
Positiivisia esiintyjiä turnauksessa olivat:
Sjöberg maalissa
Roslund pelikäsityksellään
Pietiläinen juonikkuudellaan
Lehtinen laukaus on aivan mahtava
Nuoret pelaajat liikkeellään sekä ennakkoluulottomuudellaan
Lamberg voimassa yli muiden
Suuronen kova tekemään töitä

ja oikeastaa myös koko joukkue, joka yllätti pelaamalla suhteellisen kypsää kiekkoa, joka tietää hyvää sarjaa ajatellen.

Ensi viikolla ovat vuorossa sitten Fps sekä Gr IFK harjoituspelit.
 

-#22-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotkan Titaanit
Miten Finaalissa sitten kävi ? jos saanen kysyä sillä informaatio on olluttu suhteellisen heikkoa sieltä keravan turneesta.

edit: ja tuossa juuri eksyin hc keravan kotisivuille ja sieltä löytyikin hyvin infoa.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Kylläpäs on HC Keravalla kova määrä vanhoja Haukkojen(tai ehkä sitten KJT:kin) pelaajia. Kuitenkin melkein nimi voisi olla HC Järvenpää *hymiö tähän*

Mielenkiintoinen nippu kuitenkin ja toivotaan hyvää kautta seuralle.
 

Ttie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KJT Miehet HC K (<-HC Kerava<-Sherwo), KJT, Kerho
Kylläpäs on HC Keravalla kova määrä vanhoja Haukkojen(tai ehkä sitten KJT:kin) pelaajia. Kuitenkin melkein nimi voisi olla HC Järvenpää *hymiö tähän*

Mielenkiintoinen nippu kuitenkin ja toivotaan hyvää kautta seuralle.
Kun katsot pelaajakiertoa yhtä hyvin ja käyttämilläsi perusteilla joukkuetta voisi kutsua HC Vantaaksi.
Nopea laskenta, pelaajista 9 on joko keravalais syntyisiä, taikka junnuvuotensa täällä pelanneita, 5 järvenpääläistä, 4 tuusulalaista, 3 vantaalaista sitten muutama helsinkiläinen.

KJT juniorit ovat alueen yhteinen joukkue, johon kerätään Keravan, Järvenpään ja Tuusulan parhaat juniorit. Haukat pelasi muutaman vuoden nimellä KJT, mutta muutti sitten takaisin nimensä Haukoiksi, jolla pelasi loppuajan. Junnut pelaavat edelleen samalla KJT nimellä. Tästä kummajaisesta monessa tilastossa kummittelee edelleen KJT-Haukat.

Haukat oli alueen ykkösjengi, mutta nyt kun edustus Haukkoja ei ole, niin HC Kerava on pyrkinyt valtaamaan sen paikan, mutta 6 km:n päässä pelaava TuusKi on edelleen vakaasti sitä mieltä, että Keski-Uudenmaan herruus kuuluu heille. Keravalla on Haukkojen suhteen vaan ollut parempi tuuri.

Pirkanmaallahan tämmöistä kiertoa seurojen välillä EI tapahdu ;D.
Pitäiskö paikallisen mestisjoukkueen nimi olla Tampereen Kisa.

Vai annetaanko olla nimet kajoamatta. LeKillä on muuten todella kova jengi, sitä moni vanha mestisjengi vielä taivastelee. Tsemppiä viimevuoden hyvälle vastustajalle.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Kun katsot pelaajakiertoa yhtä hyvin ja käyttämilläsi perusteilla joukkuetta voisi kutsua HC Vantaaksi.
Nopea laskenta, pelaajista 9 on joko keravalais syntyisiä, taikka junnuvuotensa täällä pelanneita, 5 järvenpääläistä, 4 tuusulalaista, 3 vantaalaista sitten muutama helsinkiläinen.

KJT juniorit ovat alueen yhteinen joukkue, johon kerätään Keravan, Järvenpään ja Tuusulan parhaat juniorit. Haukat pelasi muutaman vuoden nimellä KJT, mutta muutti sitten takaisin nimensä Haukoiksi, jolla pelasi loppuajan. Junnut pelaavat edelleen samalla KJT nimellä. Tästä kummajaisesta monessa tilastossa kummittelee edelleen KJT-Haukat.

Haukat oli alueen ykkösjengi, mutta nyt kun edustus Haukkoja ei ole, niin HC Kerava on pyrkinyt valtaamaan sen paikan, mutta 6 km:n päässä pelaava TuusKi on edelleen vakaasti sitä mieltä, että Keski-Uudenmaan herruus kuuluu heille. Keravalla on Haukkojen suhteen vaan ollut parempi tuuri.

Pirkanmaallahan tämmöistä kiertoa seurojen välillä EI tapahdu ;D.
Pitäiskö paikallisen mestisjoukkueen nimi olla Tampereen Kisa.

Vai annetaanko olla nimet kajoamatta. LeKillä on muuten todella kova jengi, sitä moni vanha mestisjengi vielä taivastelee. Tsemppiä viimevuoden hyvälle vastustajalle.
En nyt ihan laittaisi HC Vantaaksi ;) Jos nyt "omalta alueelta" (Keski-Uusimaa) on laskelmiesi mukaan 18 pelaajaa niin voisihan se nimi olla jotain koko aluetta kuvaava?? Ei muuta kuin nimiehdotuksia ehdottelemaan.
 

Ttie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KJT Miehet HC K (<-HC Kerava<-Sherwo), KJT, Kerho
En nyt ihan laittaisi HC Vantaaksi ;) Jos nyt "omalta alueelta" (Keski-Uusimaa) on laskelmiesi mukaan 18 pelaajaa niin voisihan se nimi olla jotain koko aluetta kuvaava?? Ei muuta kuin nimiehdotuksia ehdottelemaan.

Tämä HC Vantaa lähti siitä, että EAGLE ehdotti HC Järvenpäätä, käsittäisin perusteeksi pelaajien entiset Haukka taustat, mutta samalla perusteella myös HC Vantaa olisi kelvollinen, koska suurimmalla osalla on myös Vantaa taustaa.

Ehkä kuitenkin käytetään valmiiksi kasvaneita organisaatioita, nämä aiemmat yhteistyöprojektit Keski-Uusmaalaisessa palloilussa eivät ole pitkän päälle kovin rohkaisevia. Kaksi kolme vuotta menee ja sitten tahmaa. Kaikki taustajärjestöt pelaavat omaan pussiin, eikä kukaan tunne vastuuta tästä yhteisestä resurssista ja myös kunnat painostavat, että hoitakaa niin, että meidän kaupungin nimi on esillä. Eli olemassa olevat organisaatiot ja tarjoamme omaa apuamme ja osaamista, jotta organisaatio entisestään vahvistuu, uskon, että hyvin monelta osin apu kelpaa.

Takavuosina Haukat nousivat alueen ykköseksi, tällä hetkellä HC Kerava ja TuusKi kisaavat alueen herruudesta. Uskon tämän kilpailuasetelman jopa auttavan Keski-Uusmaalaista jääkiekkoa.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Ajattelin että ei voi olla ymmärtämättä tuota heittoa puhtaaksi vitsiksi, kun vielä tuon hymiön laitoin... noh ilmeisesti voi.

Kysehän oli vain siitä, että vanhoja tuttuja pelikavereita on nykyisin HC Keravassa ja piti toivottaa kavereille&seuralle onnea jatkossa.

Pelaajaliikennehän muutenkin on Uudellamalla ollut lajeista riippumatta(Jalkapallo&jääkiekko) suhteellisen vilkasta, joten eipä se ihme jos se jatkuu aikuisissakin.

Niin ja piti sanomani, että Haukkoja kannatin, vahvasti. KJT:tä en koskaan, ollenkaan. Ei perinteitä, ei yhteistä selkeää suuntaa, jne. Kuolleena kuopattu ajatus ja sen jälkeen Haukkojen uudelleen virittäminen oli vain tekohengitystä jo valmiiksi ammutulle raadolle.

Kaiholla sitä muistelee Haukkojen&Shakersin junnukohtaamisia. Nämä kun olivat juniorijääkiekkoa tiukimmillaan.
 

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Niin ja piti sanomani, että Haukkoja kannatin, vahvasti. KJT:tä en koskaan, ollenkaan. Ei perinteitä, ei yhteistä selkeää suuntaa, jne. Kuolleena kuopattu ajatus ja sen jälkeen Haukkojen uudelleen virittäminen oli vain tekohengitystä jo valmiiksi ammutulle raadolle.

Kaiholla sitä muistelee Haukkojen&Shakersin junnukohtaamisia. Nämä kun olivat juniorijääkiekkoa tiukimmillaan.

2000-luvun mestis-Haukat ja mestis-KJT olivat samoja organisaatioita. KJT-nimellä yritettiin saada katsojia koko Keski-Uudeltamaalta. Eipä onnistunut ja loppu mentiin taas Haukkoina.
Junnuissa nuorimmat pelaavat omina organisaatioinaan. Vanhimpien ikäluokkien parhaimmat kootaan KJT:hen. Pelit ovat sujuneet, SM-pronssikin on tullut ( tosin ajat sitten)ja porukkaa katsomoissa kohtalaisesti junnupeleissä vuodesta toiseen.
Fudiksessa homma toimii miehissä, joissa PK-KU on nousemassa kakkoseen. A-pojissa meni toisin, kun pojat tahtoivat pelata omissa joukkueissaan ja Jäps oli jopa fuusioseuraa parempi.
Sinänsä en lätkän yhteisseuraa miehiin haikaile, katsotaan mihin nykyinen kilpailu johtaa. Aikansa kutakin.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Uskon, että keinotekoisilla alueen "edustusjoukkueilla" ei saada aikaiseksi mitään pysyvää. Mikäli Tuuski tai HC Kerava nousisi Mestikseen niin kyllä se identiteetti ja perinne tulee säilyttää, joka joukkueilla on. KJT:t ja muut keinotekoisesti kasatut organisaatiot ovat ajatukseltaa ihan ok, mutta jotenkin edustusjääkiekon osalta joukkueen nimi voi olla mikä tahansa. Jos se on alueen ykkösjoukkue niin sit vain on niin ja tätäkautta joukkueeseen on luonnollista imua. Luulen, että jonkinlaisella farmisopimuksella sitten pystytään tarvittaessa liikutta junioreita tms. suuntaan jos toiseen.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Aikansa kutakin.

Niin. Kysehän on siitä nyt, että kuten esim. TamU:n osalta huomaa, niin menestyskään(Suomen mittakaavassa ainakaan) ei tuo vuodessa, parissa, viidessä tai kymmenessä, sitä mikä sisältyy siihen kun ollaan kaupungin tai tietyn ryhmän joukkue oltu pienistä saakka. Yhteisseurat alkavat ehkä toimia vuosien saatossa, jos tarpeeksi kauan pysyvät pystyssä, niin niihin esim. lapset pystyvät pienestä saakka "kasvamaan sisään".
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
6.9.-07 HC Kerava-Fps

Huomenna pelataan mielenkiintoinen peli tulevaa lohkovastustajaa vastaan. HC:lla kuulemma paljon poissaoloja runkomiehistössä ja mielenkiintoista nähdä miten nuorempikaarti ottaa vastuuta tulevassa pelissä. Ilmeisesti muutama uusi pelaaja näyttäytyy huomisessa pelissä. Kaupungilta kuultuna nämä pelaajat tulevat maalivahti ja hyökkäys osastolle. Viime viikon harjoituksissa oli mukava nähdä taas Strömbergin Mika viilettämässä jäällä. Hauska yhteensattuma on se, että HC:n riveissä on myös A-P Lamberg, joka pelasi Ströbän kanssa Djurgårdenissa samaan aikaan. Onko siinä tuleva HC:n pakkipari?? Viime kaudellahan nähtiin kaveri myös hakemassa tuntumaa HC:n harjoituksissa ja tuloksena oli SM-liigan pronssinen mitalli HPK:n paidassa. Ilmeisesti kaveri luottaa tähän kaavaan tänäkin vuonna. Nähtäisikö kaveri myös HC:n paidassa sarjan alussa???
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
HC Kerava-Fps 1-5

Eilen siis pelattiin harjoistusottelu tulevaa lohkovastustajaa vastaan. Onneksi kyseessä oli harjoitusottelu, sillä ensimmäistä erää lukuunottamatta näytti siltä, että Keravan joukkue tuli paikalle vain sen takia, että ottelu oli merkitty ohjelmaan.
Sami Heinonen pelasi ensimmäisen pelinsä HC:n paidassa, eikä huonosti pelannutkaan. Pakeista ei ollut paljoakaan apua maalivahdeille ja huomiota herätti se, että eilisessä pelissä pelasi vain neljä pakkia. Kaksi hyökkääjää oli siirretty pakin paikalle. Ilmeisesti sairastelut ja työt hieman häiritsivät joukkueen kasaamista.
Toinen mielenkiintoinen uusi tuttavuus oli Antti Honkanen, joka on paikallisia poikia. Vauhtia näytti kaverilla piisaavan ja kiekkokin pysyi mukana, mutta olisi voinut laukoa hanakammin. Tietysti uusi joukkue ja uudet pelaajat ympärillä vaatii hiukan aikaa. Muutama harjoituspeli on vielä tuloillaan.
Kerava huilautti hyökkäyksestäkin aika montaa pelaajaa ja tietenkin tämä mahdollisti uusien pelaajien näyttöpaikan. Hirveen moni ei sitä hyödyntänyt.
Pari viikkoa sarjan alkuun ja toivotaan, että palaset loksahtavat kohdalleen parin viikon aikana.
Ottelun maalintekijät löytyvät www.hckerava.fi
 

masu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Keravan porukka tuntuu kovemmalta kuin viime vuonna. Varsinkin maalivahtikaksikko Heinonen-Sjöberg on minusta sitä tasoa, että ei pitäisi olla mitään hätää.

Strömberg vielä pakkikalustoon mukaan, niin on joukkue sellaisessa iskussa, että ihme olisi jos ei Mestis-karsintaan mennä.

masu
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
HC Keravan rosteri

Tänään oli toiseksi viimeisen harjoitusottelun aika ja vastaan asettui sarjanousija GrIFK. HC Kerava sai jalkeille vajaan miehistön, mutta hoiti ottelun silti tyylikkäästi 0-7. Tästä on taas paljon parempi jatkaa kohti sarja-avausta.
Tällä hetkellä miehistö näyttää tämmöiseltä:

Sjöberg (mv)
Heinonen (mv)
Kaksonen (mv)
Juntheikki (mv)

pakit:
Suuronen
Peltola
Liimatainen
Juutilainen
Lamberg
Happonen
Paappanen
Kaasinen
Härmä
(Strömberg harjoittelee mukana)

Hyökkäys:
Juslin
Lehtinen
Puurula
Honkanen
Taanonen
Laaksonen
Telavuori
Nuutinen
Pietiläinen
Roslund
Jäminki
Antikainen
Toikkanen
Kivistö
Mustonen
Kankaanpää

voipi olla, että tuosta hyökkäyksestä vielä joku poistuu. Sen verran paljon on vielä hyökkäyksessä miehiä, mutta selkeesti kovempi ja laajempi hyokkäyskalusto on mitä aikaisempina vuosina on totuttu näkemään.

Viimeinen harjoituspeli pelataan ensi lauantaina ja vastassa on Fps.
 

Ttie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KJT Miehet HC K (<-HC Kerava<-Sherwo), KJT, Kerho
Vielä kun listaan lisää kokeneet sairaslomalaiset Janne-Petteri Vuorinen ja puolustaja Mika Peltosen, (Vuorinen ehti aloittaa harjoituspelit, mutta Peltosen jalkaan sattui jo sitä ennen) niin onhan siinä komea lista, molemmat on hallilla bongattu, mutta ei luistimet jalassa.

Asian sivusta, ex-KJT Joakim Wessman -87 siirtyi Jokipojista liigaseura Saipaan. Onnea ja menestystä.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
la 15.9. Fps-HC Kerava klo 12.30 (Somero)

Somerolla pelataan preseasonin viimeinen koitos. Mielenkiintoista nähdä saako HC jalkeille tällä kertaa 4 ketjua. Viimeksihän pelissä oli vajaat 3 ketjua ja 2 pakkiparia, joista toisessa parissa oli hyökkääjä puolustajan paikalla. Muuten joukkue alkaa olla kohtuullisen valmiin oloinen sarjaa varten. Harjoitusotteluita on pelattu aika runsaasti (10 kpl?), mutta vanha totuushan on se, että pelithän ovat niitä parhaimpia harjoituksia. Saldo pelatuista otteluista on 5 voitettua ja 5 tappiota. Tappiot ovat tulleet kahdelle Suomi-Sarja joukkueelle sekä Mestis-joukkueelle. Etelä-Korean pojille kärsittiin myös tappio. Voittoja on neljältä Suomi-Sarja joukkueelta sekä Kiekko Vantaasta. Lauantain peli siis näyttää onko saldo positiivinen vai negatiivinen harjoituspeleistä.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
15.9. Fps-HC Kerava 3-4

Viimeinen harjoitusottelu on siis saatu käytyä ja tulihan se kauden ensimmäinen voitto Fps:stä. Oli ilmeisesti molemmille joukkueille aika eksoottinen kokemus pelata peli Somerolla.
Yhteenvetona voisi todeta harjoitusotteluiden saldon jäävän plus merkkiseksi. Voittoja tuli 6 ja tappioita 5, joten jo nämä numerot näyttävät suuntaa. Mutta ennen kaikkea pelitavan muutos, joka on nähtävästi otettu pysyvästi käyttöön on toiminut hyvin. Tappiot, jotka tulivat oman sarjan joukkueille pelattiin todella surkeasti ja muut tappiot olivat niukkoja tappioita sarjaporrasta ylempiä sekä Etelä-Korean poikia vastaan.
Päänahkoja otettiin niin Vantaalta, Tuusulasta, Kauniaisista jne. ja mikä parasta niin kohtalaisen valmiilla pelillä.
Nyt kuitenkin loppuu läpsyttelyt ja alkaa ne oikeat pelit, joissa jaetaan pisteitäkin. On todella tärkeää, että joukkue on alusta alkaen Joukkue, joka taistelee voitosta eikä rupea liikaa miettimään harjoituspelien voittoja.
21.9. vastassa Fps, Forssassa ja 22.9. koti peli Hyrylän poikia vastaan antaa hyvän lähtölaukauksen kauteen.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
No huh,huh

Tänään saatiin sitten ihastella harjoituksissa todella mahtavaa miehitystä. Janne Lehtinen, Sami Heinonen sekä Mika Strömberg ovat jo olleet ilonamme pidemmän aikaa, mutta tänään tulikin sitten kovan kaliberin hyökkääjä mukaan. Keski-Euroopan kiertueelta palannut Markku Hurme näytti viilettävän vauhdikkaasti harjoituksissa ja näinköhän saadaan ihailla Hurmeen peliesityksiä sarja-avauksessa? Avaus on sen verran lähellä, että ainakin tämän luulisi olevan hyvin lähellä. Alkaa olla nippu kohdillaan.
www.hckerava.fi
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös