HC Indians Kaarina 2019–2020

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Kaarinassa on otettu joukkueen kasaaminen tänä vuonna ehkäpä vähän rennommin, mutta sentään Indiansin fb-sivujen mukaan papereissa on nyt 6 sopimusta ensi kaudelle allekirjoitettuina: Roni Hermonen, Joosa Håkansson, Jerry Kantola, Mikke Laurila, Toni Mahkonen ja Eemeli Tenho. Vielä ei ole julkistettu, mihin joukkueen viime kauden kovimmat pistemiehet jatkossa päätyvät/pääsevät.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
Rennommin on myös avattu ketju keskustelulle, otsikossa taitaa olla kirjoitusvirhe?
 

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
HCIK on aloittanut kauden selkeästi heikommin kuin kahtena edellisenä syksynä ja kun tiedotusta joukkueen tilanteesta ei oikein missään näy, niin pitipä nyt sitten itse mennä tänään D-Kiekko-matsiin katsomaan, mistä ilmiössä lie kyse.

Ja kyllähän vaan tämäniltainenkin peli (3-7) osoitti, että kaukana kahden edellisen vuoden meiningistä oltiin eivätkä aiemmat oudot tappiot siis olleet mitään yksittäisiä huonoja päiviä. Joskin kyllä myös D oli todella terävä hyökkäämään, eikä heiltä mitään pois. Silti ellei ihmeitä tapahdu, niin D pääsee ylempään jatkosarjaan talvella ja HCIK taas (ainakin tällä meiningillä) jää ehdottomasti alempaan.

Joukkueen valmennuskuvioista en sivustaseuraajana ole niin kartalla, mutta luulin, että kokoonpano ei merkittävästi ollut heikentynyt. kun viime kauden hyviäkin pistemiehiä jatkoi. Mutta he (Nurmi, Hannula etc.) olivat kyllä nyt äärimmäisen näkymättömiä, mikä pistää epäilemään, että motivaatio voi olla kuitenkin heillä hakusessa tai joitain muita isompia ongelmia nyt joukkueen sisällä on.
Se varmasti vaikuttaa, että vakuuttavaa luottovahti Kalle Hokkasta ei enää ole rauhoittamassa takalinjoilla. Muutama pitkän linjan jämäkkä ja iso äijä niin ikään puuttui ainakin tänään kokoonpanopaperista: Johannes Lehto, Jesse Virtanen ja Simo Pasonen tulivat heistä mieleen. Niinpä touhu ei vaikuttanut ollenkaan niin vahvalta vääntöpelissäkään kuin aiemmin.

Surullisinta kuitenkin on yleisömäärä: tänäänkin ilmoitettiin 62 ja voin vakuuttaa, että oikeasti paikalla oli ehkä n. 30... Aivan toisissa lukemissa oltiin kaikilla muilla Suomi-sarja-paikkakunnilla, mutta myös kakkosen länsirannikon 6:n kaikissa peleissä, ja jopa paikallisen kolmosdivarin jumbofinaali Liekit-Taru houkutti tänään enemmän väkeä. En voi ymmärtää, mikä ja miksi Kaarinassa on niin totaalisen toisin yleisön kiinnostuksen suhteen kuin vaikkapa Nokialla! Pyrykin pelaa liiga- ja Mestis-kiekon välittömässä läheisyydessä, joten ei oikein riitä tuo selitykseksi. Eikä aiempina kausina hyvälläkään pelillä tai sarjakärjen hätyyttelylläkään lisäyleisöä Kaarinan peltihalliin juuri saatu.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös