zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
Kaarinassa on otettu joukkueen kasaaminen tänä vuonna ehkäpä vähän rennommin, mutta sentään Indiansin fb-sivujen mukaan papereissa on nyt 6 sopimusta ensi kaudelle allekirjoitettuina: Roni Hermonen, Joosa Håkansson, Jerry Kantola, Mikke Laurila, Toni Mahkonen ja Eemeli Tenho. Vielä ei ole julkistettu, mihin joukkueen viime kauden kovimmat pistemiehet jatkossa päätyvät/pääsevät.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat; Kerava Shakers
Rennommin on myös avattu ketju keskustelulle, otsikossa taitaa olla kirjoitusvirhe?
 
Asun böndellä, mut mulla on pala Stadia sydämessä
”Mitä helvettiä sinä oikein paukutat täällä? Kannattaisi ehkä kahteen kertaan miettiä mitä sanoo, vaikka nyt vain internetissä ollaankin. Lähe menee vielä kun ehdit.” - käyttäjien ’SirPentti’ ja ’Animal’ yhdistetty kommentti eräässä Jatkoaika.com palstan ketjussa syyskuussa 2016 -

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
HCIK on aloittanut kauden selkeästi heikommin kuin kahtena edellisenä syksynä ja kun tiedotusta joukkueen tilanteesta ei oikein missään näy, niin pitipä nyt sitten itse mennä tänään D-Kiekko-matsiin katsomaan, mistä ilmiössä lie kyse.

Ja kyllähän vaan tämäniltainenkin peli (3-7) osoitti, että kaukana kahden edellisen vuoden meiningistä oltiin eivätkä aiemmat oudot tappiot siis olleet mitään yksittäisiä huonoja päiviä. Joskin kyllä myös D oli todella terävä hyökkäämään, eikä heiltä mitään pois. Silti ellei ihmeitä tapahdu, niin D pääsee ylempään jatkosarjaan talvella ja HCIK taas (ainakin tällä meiningillä) jää ehdottomasti alempaan.

Joukkueen valmennuskuvioista en sivustaseuraajana ole niin kartalla, mutta luulin, että kokoonpano ei merkittävästi ollut heikentynyt. kun viime kauden hyviäkin pistemiehiä jatkoi. Mutta he (Nurmi, Hannula etc.) olivat kyllä nyt äärimmäisen näkymättömiä, mikä pistää epäilemään, että motivaatio voi olla kuitenkin heillä hakusessa tai joitain muita isompia ongelmia nyt joukkueen sisällä on.
Se varmasti vaikuttaa, että vakuuttavaa luottovahti Kalle Hokkasta ei enää ole rauhoittamassa takalinjoilla. Muutama pitkän linjan jämäkkä ja iso äijä niin ikään puuttui ainakin tänään kokoonpanopaperista: Johannes Lehto, Jesse Virtanen ja Simo Pasonen tulivat heistä mieleen. Niinpä touhu ei vaikuttanut ollenkaan niin vahvalta vääntöpelissäkään kuin aiemmin.

Surullisinta kuitenkin on yleisömäärä: tänäänkin ilmoitettiin 62 ja voin vakuuttaa, että oikeasti paikalla oli ehkä n. 30... Aivan toisissa lukemissa oltiin kaikilla muilla Suomi-sarja-paikkakunnilla, mutta myös kakkosen länsirannikon 6:n kaikissa peleissä, ja jopa paikallisen kolmosdivarin jumbofinaali Liekit-Taru houkutti tänään enemmän väkeä. En voi ymmärtää, mikä ja miksi Kaarinassa on niin totaalisen toisin yleisön kiinnostuksen suhteen kuin vaikkapa Nokialla! Pyrykin pelaa liiga- ja Mestis-kiekon välittömässä läheisyydessä, joten ei oikein riitä tuo selitykseksi. Eikä aiempina kausina hyvälläkään pelillä tai sarjakärjen hätyyttelylläkään lisäyleisöä Kaarinan peltihalliin juuri saatu.
 
Viimeksi muokattu:

zeitgeist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset pikkuseurat
HCIK-S-Kiekko 6-4 (1-0, 3-3, 2-1)

Tulihan se sieltä eri vaiheiden ja käänteiden jälkeen, nimittäin Inkkareiden kolmas perättäinen kotivoitto ja vieläpä kauden varsin mallikkaasti aloittaneesta S-Kiekosta! Tuossa pitkin syksyä uskoni Kaarinan "lippulaivan" nykytoimintaan oli tappioputken keskellä kyllä enemmän kuin koetuksella, mutta nyt näyttää jo hieman valoisammalta.

Alkusyksyyn verrattuna HCIK:n syöttöpeli vaikutti selvästi kohentuneen, ja joukkue pystyi nyt myös pitempiin ja kontrolloidumpiin hyökkäyksiin. Vaikutti jopa välillä, että vierasjoukkue pysyi tänään pelissä mukana vain lievän onnenkin myötä, kun useampaa vierasmaalia tänään edelsi jonkinlainen tuuripompun tai "kenttämestarin erikoisen" tapainen... Hyvin pahannäköisellä häjykuvalla bussinsa koristanut S-Kiekko kyllä piti jännitystä yllä nousemalla kahdesti kahden maalin takaa tasoihin.

Mukava oli nähdä myös konkaripuolustaja Simo Pasonen taas takalinjoilla. Jos peli-ilme jatkuu tällaisena, niin en usko HCIK:n olevan keväällä kahden viimeisen joukossa. Tosin muu sarjan peräpää vaikuttaa erittäin tasaiselta ja voidaankin toisaalta ihmetellä, että "kuka muu muka"? MuiK on kuitenkin harmi kyllä valahtamassa jopa viime kautta selvemmin sarjajumboksi.

Muuten tämän vuoden sarja on toistaiseksi mennyt ei-niin yllättäviä latuja, mutta Laser ja HCIK ovat olleet alempana kuin odotettiin ja HC GIants ja ehkäpä Karhu HT taas ovat pelanneet ennakkokaavailuja pirteämmin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy