Haukat-KalPa La 20.11.2004

  • 2 073
  • 15
Suosikkijoukkue
Haukat
Haukat-KalPa La 20.11.

Nyssitte olis taas pelin aika. Kalakukkopojat tulee ja kostaa, ja hmv-jäkeläiset pistää hanttiin minkä ehtii. Ahosilta saa kyytiä entiseltä joukkuetoveriltaan Jaska Vileniltä ja Tomi Mustonen jää vaille tehoja. Kuivalainen pelaa lisäksi kauden huonoimman ottelunsa, ja Haukkojen ykkös-, kakkos-, kolmos- ja nelosnyrkki äityy spektakulaariseen huippumenoon. Lähinnä näillä eväillä Haukoilla on edes mitään jakoa illan ottelussa.

Mielenkiintoa riittää monessakin asiassa. On ensinnäkin kiinnostavaa nähdä, miten KalPan murskaava ylivoima näkyy käytännössä. Edellisen päivän ottelu Kuopiossa TuToa vastaan antaa hivenen tasoitusta, mutta KalPan voittoon uskominen ei kaikesta tästä huolimatta ole mainittavan uhkarohkeaa. Tai edes rohkeaa. Haukkojen voitto on yhtä todennäköinen kuin Matti Hagmanin naaman muuttuminen kalpeaksi.

Kotijoukkueen poissaololistan laajuus ei vielä ole selvillä. Toivottavaa kuitenkin olisi, että mahdollisimman kaikki olisivat mukana. Tässä ottelussa tarvitaan ennen muuta hyvää maalivahtipeliä, ja siksi tuntuisikin ihmeelliseltä, jos Heinonen ei maalissa pelaa. Toisaalta on muistettava, että sekä Valkama että Kokkonen ovat esiintyneet tällä kaudella edukseen. Kaikkien yllätykseksi jopa niin, että Valkama on (jos mahdollista) ollut jopa hieman parempi. Toivottavasti nytkin sattuisi hyvä päivä, kuka siellä maalinsuulla ikinä kyljellään makaakaan tai pystyssä seisoo. Tai perhosasennossa, jolloin yläkulmavedot on pahoja.

Kaikista haavoittuvin osa-alue KalPaa vastaan Haukoilla on kuitenkin puolustus. Jos Fredrik Vara joutuu jättämään ottelun väliin, tilanne näyttää pirun heikolta. Kun vielä Matti Hanakin on pelikiellossa. Juuso Hietanen osoitti Forssassa olevansa loistava kiekollinen pakki. Jos häntä johonkin pitäisi verrata, Petteri Nummelin on aika lähellä. Pienikokoinen, nousee hyökkäyksiin, hakee loistavasti paikkoja ja ranteensa paukkuu. Täytyy pitää peukaloja kädessä, josko vaikka jo tänään osuisi maaliin. Matti Hanan poissaololla ei sinänsä ole vaikutusta, mutta kyllä hän kaikesta huolimatta Haukkojen joukkueeseen mahtuisi. Ei hän joka peliä ole pelannut kuin Forssassa (joka taatusti oli täydellinen pohjanoteeraus), se täytyy muistaa. Potentiaalia kyllä olisi, mutta huomenna se näkyy vain katsomossa. Jos sielläkään.

Hyökkäyskään ei viime aikoina ole ollut ihan parhaassa terässään. Vaikka FPS:ää vastaan ensimmäinen erä olikin komeaa katseltavaa, loppupelin aikana maalipaikat olivat enemmän tai vähemmän kortilla. Kun KalPan kivenkova alapää on vastassa, maalipaikkoja ei juuri siunaannu. Jusslinin ja Vilhusen kentät ovat pääroolissa väistämättä. Nyt olisi jo kiva nähdä Asikaiseltakin onnistumisia. Forssassa huomasi Asikaisen pelaamisen flegmaattisuuden. Ehkä hän syttyy vielä. Tosin ketjukavereiden pitäisi olla astetta kovempia kuin Vuorinen ja Alakotila, vaikka onhan heilläkin mahdollisuuksia parhaimmillaan vaikka mihin.

Yleisöä hallille soisi tulevan rutkasti tai edes kosolti tai vaikka viljalti, jos ei muuten onnistu. Sarjan paras joukkue vastassa, viikonloppu ja ensimmäinen kotipeli pariin viikkoon - kaikki nämä seikat puoltavat suoranaista yleisöryntäystä. Yli 600 katsojaa on tässä tapauksessa mielestäni muutakin kuin pelkkä viaton märkä uni. Se on realismia, joka toteutumatta jättäessään olisi karvas pettymys.

Nyt on aika haastaa oikein kunnolla. Pelasihan Kärpätkin 2-2-tasapelin Järvenpäässä muutama vuosi sitten. Jos nyt käy samoin, tyytyväisyydelläni ei ole rajoja. Se jos mikä saisi muuten kovin analyyttisen yleisön syttymään uuteen kevääseen, suorastaan puhkeamaan kukkaan. Kauniit niityt kutsuvat, jos voitto tulee. Rajaton euforia on silti haavekuva. KalPa on kaikesta huolimatta suurin ennakkosuosikki kaikista joukkueista, jotka Järvenpäässä Mestiksestä vierailla voivat.
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Maalijuhliin en tänään jostain syystä usko.

Jos Kuivalainen jatkaa samalla tasolla kuin eilen, Haukat tekee korkeintaan yhden. Hall ja K.Kenig eivät eilen tehneet maaleja joten heidän vuoronsa on nyt.

Kalpa vie 1-3.
 
Haukat - KalPa
Ottelukokoonpanot


Haukat

1 Jaakko Valkama Maalivahti

31 Sami Heinonen Maalivahti

Kenttä 1

2 Fredrik Vara Puolustaja

3 Timo Suuronen Puolustaja

16 Jaska Vilen Hyökkääjä

19 Juha Jusslin Hyökkääjä

22 Toni Mustonen Hyökkääjä

Kenttä 2

8 Juuso Hietanen Puolustaja

10 Ville Raatikainen Puolustaja

17 Marko Sakko Hyökkääjä

23 Janne Vilhunen Hyökkääjä

94 Petja Pietiläinen Hyökkääjä

Kenttä 3

4 Esa Civil Puolustaja

5 Timo Ahonen Puolustaja

14 Mika Asikainen Hyökkääjä

18 Jussi Salmi Hyökkääjä

27 Sami Taanonen Hyökkääjä

Kenttä 4

33 Joni Öhberg Puolustaja

12 Vili Mustonen Hyökkääjä

24 Harri Alakotila Hyökkääjä

26 Antti Kivistö Hyökkääjä

29 Janne-Petteri Vuorinen Hyökkääjä
 
Suosikkijoukkue
Haukat
1 Jaakko Valkama Maalivahti

31 Sami Heinonen Maalivahti

Mielenkiintoista nähdä, kumpi vahdeista torjuu. Suuri arvoitus ainakin minulle.

Kenttä 1

2 Fredrik Vara Puolustaja

3 Timo Suuronen Puolustaja

16 Jaska Vilen Hyökkääjä

19 Juha Jusslin Hyökkääjä

22 Toni Mustonen Hyökkääjä

Ykkösketju on kunnossa. Loistava homma. Oikeastaan yksi pienen yllätysmahdollisuuden perusedellytyksistä.

Kenttä 2

8 Juuso Hietanen Puolustaja

10 Ville Raatikainen Puolustaja

17 Marko Sakko Hyökkääjä

23 Janne Vilhunen Hyökkääjä

94 Petja Pietiläinen Hyökkääjä

Hyvältä näyttää tämäkin. Hyökkäys toimii ihan hyvin. Hietanen ja Raatikainen kuulostaa äkkiä perin hyökkäävältä pakkiparilta. Vaikka Hietanen on suhteellisen pienikokoinen, yllättävän hyvin mies pärjää jopa kulmissa.

Kenttä 3

4 Esa Civil Puolustaja

5 Timo Ahonen Puolustaja

14 Mika Asikainen Hyökkääjä

18 Jussi Salmi Hyökkääjä

27 Sami Taanonen Hyökkääjä

Taas kokeillaan vähän uutta koostumusta. Taanonen keskellä, Asikainen ja Salmi laidoilla. En tiedä, syttyykö Asikainen tässä porukassa. Ahosesta ja Civilistä ei ole sanottavaa tähän hätään.

Kenttä 4

33 Joni Öhberg Puolustaja

12 Vili Mustonen Hyökkääjä

24 Harri Alakotila Hyökkääjä

26 Antti Kivistö Hyökkääjä

29 Janne-Petteri Vuorinen Hyökkääjä [/B][/QUOTE]

Mustonen, Alakotila ja Vuorinen taitavat muodostaa trion, Kivistö lienee 13. hyökkääjä. Kuulostaisi aika loogiselta mielestäni. Saapa nähdä, kuinka paljon näitä herroja aiotaan kentälle päästää.
 
Joo, kokoonpanoissa ei ole hirveästi yllätyksiä. Kyllähän kiekollinen taito lepää ilman muuta kahden ensimmäisen kentän varassa. Asikaiselta odotan parempaa myös minä, toki on selvä, että Taanosen ja Salmen kanssa tehopisteiden tekeminen on vaikeampaa.

Jaska ja Toni väläyttelivät Forssassa, joten pienen hiljaiselon jälkeen taas heräämisen merkkejä on näkyvissä.

Forssassa Lehti teki mielenkiintoisia kokeiluja, kun Vilhusen Jannen kympin aikana Öhberg pelasi useampaankin otteeseen sentterinä. Tätähän jatkui läpi ottelun, kunnes viimeisessä erässä ketjuja tiivistettiin. Kivistön Anttihan taas näytti alkulämmittelyissä kaarrelleen pakin paikalla, mitä tästä siten pitäisi päätellä. Ei kai mitään.

Kyllähän KalPan voittamiseen, jos sitä utopistisesti ajatteleekin, vaadittaisiin alkuun pari nopeaa maalia, ja sitten hyvin epätyypillistä Haukkataktiikkaa, eli täydellistä kilpikonnapuolustusta. Tämä johtoaseman turvaaminen on ollut Haukoille suuri ongelma, eikä toisaalta maalintekokilvassakaan KalPalle tulla pärjäämään. Mutta Veikkauksen korkeaa kerrointa uhmaten laitetaan pitkävetoon kotivoitto ja toivotaan unelmapeliä Haukoilta. Sellaista kun ei vielä tällä kaudella ole nähty.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Kolmas Johannes
Mielenkiintoista nähdä, kumpi vahdeista torjuu. Suuri arvoitus ainakin minulle.

Teksti-tv:n mukaan Valkama. Laskee ehkä hivenen Haukkojen yllätysmahdollisuuksia, sillä Heinosella olisi kuitenkin mahkuja "unelmapeliin", vaikkei ilmeisesti vielä täysin olekaan vakuuttanut.
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
KalPa:

Maalivahdit:
Pasi Kuivalainen
Vitali Taskinen

1. kenttä:
Jermu Pisto - Matti Kuusisto
Ville Hämäläinen - Kasper Kenig - Marko Ahosilta

2. kenttä:
Juha Alastalo - Samuli Suhonen
Adam Hall - Sami Kaartinen - Tomi Mustonen

3. kenttä:
Juha Kuronen - Jussi Savolainen
Aki Korhonen - Max Kenig - Saku Kekäläinen

4. kenttä:
Kalevi Aitio - Matti Tiihonen
Henri Huohvanainen - Tatu Miettinen - Timo Kuuluvainen



Eipä näissä mitään ihmeellistä, mutta kuka on Luostarista tuuraava luukkuvahti Vitali Taskinen?
 

TKO

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, NFL
Loppunumerot: Haukat-KalPa 3-6

Hallin kenttä jatkoi siitä mihin eilen jäi ja teki viisi KalPan kuudesta maalista: Tomi Mustonen 1+4, Sami Kaartinen 2+1, Adma Hall 1+2 sekä Samuli Suhonen 1+2.

Pelin juoni sikäli eilisen TuTo-pelin kaltainen, että kaksi erää on väännetty tasaisesti ja kolmannessa KalPa ratkaissut.
 

iBa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Haukat - Kalpa 3-6(1-1,2-2,0-3)

Pelistä kotiuduttu, ja hieman huono maku matsista jäi, vaikka Haukat pystyivätkin tasaväkiseen peliin sarjajohtajan kanssa. Ottelun lopputuloksen kannalta taistelu ei auttanut ja liian usein nähdyt notkahdukset viimeisessä erässä ratkaisivat jälleen pelin vastustajalle.

Tämän kauden ennätysyleisön (702) edessä nähtiin melko tasaväkistä peliä, jokseenkin kuopiolaiset loivat maalipaikkoja isäntiä reilummin. Varsinkin vierailijan ykköskenttä dominoi peliä, ja rakensikin yhtä vajaat joukkueensa kaikki maalit.

Haukoillakin oli omat paikkansa ottelussa, etenkin kolmannen erän alussa oli paikkoja siirtyä johtoon ja sekoittaa siinä vaiheessa aneemisesti pelanneen Kalpan pakkaa entisestään. Kuten yleensä järvenpäässä, vierailija kuitenkin ratkaisi. Ehkä hieman tuurillakin saivat kuopiolaiset survottua kiekon maaliin ja Haukkojen viimeinenkin yritys loppui Kalpan viidenteen maaliin, joka hieman helposti livahti Valkaman ohi. Muuten haukkavahti pelasi mainion ottelun. Viime kausilta tuttu epävarmuus oli haihtunut ja kiekko pysyi räpylässä.

Ensimmäisessä erässä Kalpa sai avausmaalinsa jo ensiminuuteilla, mutta se ei juurikaan Haukkojen peliä häirinnyt. Tasaväkistä vääntöä sarjan ykköspoppoon kanssa ei kannata häpeillä, vaikkakin Kalpa sai runsaasti ylivoimahyökkäyksiä kotijoukkueen pelatessa itsensä ulos tilanteista. Erän viidennellätoista minuutilla Haukat saivatkin tasoituksen, kun Vilhunen toi kiekon ylös. Sakko sai survottua kiekon maalille ja Sami Taanonen löi roikkokiekon maassa löhöilleen Kuivalaisen yli.

Toisessa erässä järvenpääläiset siirtyivät johtoon Toni Mustosen tahtomaalilla alivoimalla. Mustonen sai kiekon vahvan karvauksen jälkeen haltuunsa ja ampui tyylikkäästi ohi Kalpa-fanien suosikin Pasi "Paaasi" Kuivalaisen. Vierailijan tasoitus syntyi kahden miehen ylivoimalla (Haukkojen toinen jäähy tuli tosin erittäin heppoisilla perusteilla) hienon kuvion päätteksi. Samuli Suhosen siirrettyä vierailijat jälleen johtoon, ohjasi JP Vuorinen Harri Alakotilan karvaaman kiekon pömpeliin, ja loi uskoa kolmanteen erään.

Kolmannessa erässä vierailijat sitten karkasivat lopullisesti.

Hallilla pohdiskelimme, että Haukat pyörisi aivan kärkiporukoissa, jos kolmannet erät jätettäisiin pelaamatta. Niin monta kertaa pisteet on menetetty viimeisessä erässä, että pistää jo vähän suututtamaan. Mistä tämä sitten johtuu, on täysi arvoitus. Tässäkin pelissä Haukat painovat ennen ratkaisevia maaleja ahnaasti päälle, mutta kun tulosta ei tule, niin ei sitten. Eli väsähtäminen ei tule kyseeseen. Torstaina forssassa menetettiin kolmen maalin johto viimeisen erän surffailuun. Taitaa olla näitä pään sisäisiä juttuja..

Haukosta pirteästi esiintyivät jälleen kahden ensimmäisen kentän laiturit, jotka loivat tilanteita edellispelin malliin. Nyt myös kolmoskenttä loi paikkoja, mutta en malta olla fiilistelemättä tilannetta, jossa kolmannessa hyökkäystriossa maaleja latoisi alkukaudella Haukkojen testissä ollut kanadalaishyökkääjä Andew Truman. No mennyt on mennyttä, mutta mahtaako kukaan tietää missä mies tällä haavaa pelailee?

Muuta mainittavaa on Kalpan ykköskentän hallinta, erityisesti Mustonen oli loistava, sekä paikalle saapuneen yleisön määrä. Toivottavasti myös ensi torstaina saadaan runsaasti porukkaa paikalle. Kiitokset myös vierailijoiden äänekkäälle faniryhmälle.
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
"Hall onnistui sutaisemaan kiekon maalin alakulmaan, vaikka peräti kolme kotijoukkueen pelaajaa roikkui Hallissa kiinni.[/I] "

Adam on suht vahva maalineduspelaaja.
Mustonen 1+4. Meneekö tällä kaudella 100 pistettä rikki?

No kausi on pahasti kesken.
 

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Erittelemättä:Upea taistelu Haukoilta.Parempi 3-6 kuin 3-4.Paremmalleen mitään voi.
Ja Jaskan pelipaita lopultakin ylläni.
 

masu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Re: Haukat - Kalpa 3-6(1-1,2-2,0-3)

Viestin lähetti iBa



Haukosta pirteästi esiintyivät jälleen kahden ensimmäisen kentän laiturit, jotka loivat tilanteita edellispelin malliin. Nyt myös kolmoskenttä loi paikkoja, mutta en malta olla fiilistelemättä tilannetta, jossa kolmannessa hyökkäystriossa maaleja latoisi alkukaudella Haukkojen testissä ollut kanadalaishyökkääjä Andew Truman. No mennyt on mennyttä, mutta mahtaako kukaan tietää missä mies tällä haavaa pelailee?


Ah! Aivan kuin minun ajatukseni. Truman tuli kanssa mieleen ja ehkäpä taisin mainita asiasta ääneenkin. Nyt olisi ollut tarvetta kolmoskentän rouhijalle. Esimerkiksi Asikainen oli tänään luvattoman heikko ja olisi voinut mennä puremaan tuppia penkin päähän.

masu
 

Ttie

Jäsen
Suosikkijoukkue
KJT Miehet HC K (<-HC Kerava<-Sherwo), KJT, Kerho
Viestin lähetti ELÄKELÄINEN
Erittelemättä:Upea taistelu Haukoilta.Parempi 3-6 kuin 3-4.Paremmalleen mitään voi.
Ja Jaskan pelipaita lopultakin ylläni.

Jees, hieno taistelu ja Haukat oli pitkään mukana voitosta taistellessa. KIITOS SIITÄ

Oikeesti ei tullu tunnetta, että toinen olis menossa liigaan ja toinen yrittää vältella karsintoja, kyllä siinä oli kaksi joukkuetta, jotka molemmat taistelivat ottelun voitosta. KIITOS HAUKAT !

Muutamia mietteitä/havaintoja:

Minun suosikkini Kalpasta on Riihimäkeläinen Kasper Kenig, mies on nopea, loistava luistelija ja taistelija. Hyvä Riihimäki. (Harmi, että italialaiset veivät meiltä Iipon, siinä olisi ollut Kasperille hieno Keski-Uusimaalainen vastine, kunhan muutama ottelu olisi käyty.)

Pidän enemmän Toni, kuin Tomi Mustosesta, syy: Toni Taistelee, Tomi kyttää vastustajan siniviivalla ja odottaa syöttöä, jonka ketjutoverit hänelle tarjoilevat, mies ei puolusta. Myös Vili tekee enemmän töitä. Olkoonkin, että Tomi on paremmassa asemassa pistepörssissä ja Kalpalla on Tomiin varaa.

Pääkaupungin Juuso oli edelleenkin hyvin kelpo ja näkyi ihan hyvin myös 3 erässä, mikä +aa FoPS peliin, mutta mieluummin olisin nähnyt Villen vieressä Matti Hanan. Juusolle ehdottomasti oma paikkansa jonkin puolustavan pakin parina. Juuso on pirteä ja ahkera poika ja kuulemme hänestä vielä.

PS. Mulla on Asikaisen paita, kun kaveri kerkesi ottaa Jaskan paidan edestäni. Nyt odotan hartaasti, että saan pukea sen päälleni, odotan tilaisuutta, että Mika tekee maalin ja se ei ole kaukana !
 
Viimeksi muokattu:
Aika lailla tässä on tullut esille jo tärkeimmät illan pelistä. Jotenkin vain harmittaa se, että sarjan kärkiporukoita vastaan esitetään pirteitä otteita, mutta kuitenkin aina jää luu käteen. Juuri tällaisten pelien kääntäminen nostaisi varmasti porukan mielialaa.

Kyllä KalPa pelasi viisaasti ne hetket, jolloin Haukat oli saamassa otetta avauserässä. Lukuunottamatta Haukkojen kolmatta maalia olivat vieraiden kaikki purkukiekot todella räväkkiä ja menivät sinne minne pitikin. Tässä olisi Haukoilla opittavaa, liian moni vastustajan maali saa alkunsa siitä, että kiekkoa ei lyödä kunnolla keskialueelle. Oman pään aloituksiahan pitää tietysti aina välttää, mutta ei pitkän lyömistä pitäisi pelätä. Myös usein peliä käännettiin vielä siniseltäkin alaspäin ja maalin takana pakit jäivät syöttelemään keskenään. Tällä kertaa ei onneksi kiekonmenetyksiä pahemmin tullut.

Jotenkin tuntui jännältä nämä KalPan maalien syöttäjät. Aina sinne tunnuttiin löytävän kaksi syöttäjää, vaikka välillä tuntui, että Haukkapelaajan syötönmenetyksestä kiekko iskettiin vain maalille ja joku löi irtokiekon sisään. Voin toki olla väärässäkin, tuntuu vain, että Haukoille kertyy tehopisteitä vastaavista tilanteista paljon vähemmän. Eihän tällä mitään varsinaista väliä ole, kukas niihin tilastoihin niin paljoa perustaa.

Siis ei mitään uutta, paremmin rutinoitunut joukkue voitti. Seuraavaksi vastassa on pari hyvää päänahkaa vieraista hakenut K-Vantaa. Tärkeä peli, ettei pudotuspeliviiva karkaisi aivan mahdottomiin.
 

luckymies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tunnelmia Järvenpäästä

Luckymies oli ensimmäistä kertaa vierailemassa Järvenpään hallissa ja totesi sen aivan mukiinmeneväksi paikaksi. Ehkä paikallisten toimitsijoiden asiantuntemus ei ole aivan kansallista tasoa, mutta muuten puiteet ovat aivan riittävät jääkiekkopelin järjestämistä varten.

Nihkeä peli kuten odottaa sopi edellispäivän TuTo-kaadon ja bussimatkan jälkeen, mutta kolmannen erän maalieilla jälleen voitto kotiin. Adam Hall teki Kalpan kauden 100. maalin, joten eräs merkkipaalu saavutettiin.

Ottelun kuuluttaja varasti shown muuntamamalla Hannu Kapasen päävalmentajaksi (tiesikö hän jotain mitä muut eivät??), Jermu Piston "Jermu Puistoksi" (ei yhden kerran vaan useamman) sekä vääntämällä nahsvillen miehen nimen supisuomalaisittain "Aadam Halliksi" siis nimen omaan kirjaimellisesti näin lausuttuna :)

Pientä komediaa tarvittiinkin, sillä KalPan esitys oli hieman tahmea verrattuna esim. edelliseen vieraspeliin Kirkkonummella.

Susiklubi piti Jussin johdolla huolen siitä että KalPa oli "kotijoukkue" tässäkin ottelussa. Jaksoivat kannustaa hienosti myös Haukka-maalien jälkeen. Verrattuna Kirkkonummeen olivat järvenpääläiset asteen verran vaisumpia kannattamaan omiaan.
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Jep.

Toisella erätauolla vielä näytti siltä, että ottelusta voisi muodostua huikeahko klassikko vielä jonakin päivänä. Harmillista kyllä Haukkojen huomattavan voimakas painostus kolmannen erän alussa ei tuottanut tulosta kuin KalPalle. Oikeastaan KalPan kolmannen erän maalit joukkueen kuudetta maalia lukuun ottamatta olivat suorastaan jäätävän halpoja. Ottelun voittomaalia ei voi nyt suoraan laittaa kenenkään piikkiin, mutta 5-3-niitti meni sitten varsin helposti Valkamalle.

Täytyy silti olla tyytyväinen ja ylpeä omien esiintymiseen ja esiintymisestä, sillä Haukat pystyi kuitenkin haastamaan sarjan ylivoimaisesti parhaan joukkueen tasaväkiseen taisteluun. Totta oli sekin, että KalPa oli varsin löysä verrattuna maanantaina Kirkkonummella nähtyyn. Rutiinivoitti, sanoisinko.

Oikeastaan mieleenjäävin ero joukkueiden välillä oli ottelussa se, että Haukat hätäili kiekon kanssa kummallisesti etenkin hyökkäyspäässä. Liekö sitten syynä ollut kuopiolaisten pelko? Kuopiolaisen pelko on viisauden alku. Jaa. Oisko noin?

Yleisömäärä oli suorastaan hyvä, en nyt sentään ajatellut, että ennalta ylivoimainen vastustaja voisi kerätä tällaisia massoja Järvenpäähän. Mitenhän on asian laita sitten, kun Kimmo Timonen ja Sami Kapanen pelaavat kilpinutussa? Halli täyttyy, jopa Jäkessä.

Torstaina sitten tv-pelin vuoro. Siellä pitää yrittää pidellä meteliä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös