Haukat-FPS Ti 1.2.2005

  • 2 627
  • 15
Haukat-FPS, 1.2

Haukat - FPS
Ottelukokoonpanot


Haukat

30 Heikki Kokkonen Maalivahti

31 Iiro Tarkki Maalivahti

Kenttä 1

2 Fredrik Vara Puolustaja

3 Timo Suuronen Puolustaja

18 Jussi Salmi Hyökkääjä

19 Juha Jusslin Hyökkääjä

22 Toni Mustonen Hyökkääjä

Kenttä 2

4 Esa Civil Puolustaja

10 Ville Raatikainen Puolustaja

17 Marko Sakko Hyökkääjä

23 Janne Vilhunen Hyökkääjä

94 Petja Pietiläinen Hyökkääjä

Kenttä 3

5 Timo Ahonen Puolustaja

25 Tommi Sievers Puolustaja

12 Vili Mustonen Hyökkääjä

24 Harri Alakotila Hyökkääjä

29 Janne-Petteri Vuorinen Hyökkääjä

Kenttä 4

15 Iiro Välimäki Puolustaja

9 Antti Honkanen Hyökkääjä

26 Antti Kivistö Hyökkääjä



FPS

39 Krister Antila Maalivahti

54 Tommi Kela Maalivahti

Kenttä 1

7 Teppo Tuomanen Puolustaja

10 Heikki Saarinen Puolustaja

16 Jouni Kulonen Hyökkääjä

18 Ossi Pellinen Hyökkääjä

20 Martin Lamich Hyökkääjä

Kenttä 2

3 Jussi Kulmala Puolustaja

4 Jarmo Ruohomaa Puolustaja

14 Toni Ronkainen Hyökkääjä

17 Antti Piiroinen Hyökkääjä

26 Ville Piltti Hyökkääjä

Kenttä 3

5 Tero Alminoja Puolustaja

24 Anssi Rantanen Puolustaja

8 Tuomas Ilola Hyökkääjä

23 Mika Tasala Hyökkääjä

27 Matti Raunio Hyökkääjä

Kenttä 4

25 Joni Kujala Puolustaja

21 Marko Ronkainen Hyökkääjä

22 Jesse Huuhanmäki Hyökkääjä

28 Jussi Tapio Hyökkääjä

33 Rami Jokinen Hyökkääjä
 

Hansel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HAUKAT,Jokerit
Ei kyllä hyvältä näytä Jäkeläisten loppukausi jos näillä mennään loppuun asti!Haukat sai kunnolla köniinsä viimehetken siirtoruleteissa(Hana,Jokiraita,Heinonen,Jaska??).Paljon menetettiin mutta mitään ei saatu..toivottavasti edes Vilenin Jaska jäisi pitämään Järvenpääläisten pudotuspelihaaveita yllä.
Tarkki ei kovin kummoiselta veskarilta vaikuta tilastojen valossa..itse ainakin luottaisin enemmän meidän Kokkoseen maalitolppien välissä.
Haukat on ollut tiukilla tällä kaudella forssaa vastaan ja ainakin itselläni on sellanen tunne että tänään tulee olemaan vieläkin vaikeampaa!
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Viestin lähetti Haukka68
Jaska jatkaa järvenpäässä, ei voi vain pelata tänään, syynä ottelu Bluesin paidassa sunnuntaina.
Kiitos päivän parhaasta uutisesta! Nyt voisi vielä olla jotain toivoa pudotuspeleihin pääsystäkin.
 

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Viestin lähetti Haukka68
Jaska jatkaa järvenpäässä, ei voi vain pelata tänään, syynä ottelu Bluesin paidassa sunnuntaina.

Onko tämä nyt varma tieto?

Illan kokoonpano ei kaksiselta näytä. Jussi on taas pitänyt heittää ykkösketjuun,joten kakkosen on homma sitten ratkaistava tällä kertaa.
Vuorinen ottanee Jussin paikan ykkösessä ja Kivistö nousee kolmoseen jos ei homma käy tai jotain.
 

hmm

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS, Antti Laaksonen
Siis ihan vaan vopsi fanina otan osaa menetykseenne vai onko Vilen vielä haukkojen mies? Taitavat pitää meitä mestis hulluja jännityksessä. Bluesin nettisivuilla mies on rosterissa.

Jos oikein olen ymmärtänyt Blues kaappasi Vilenin noin vaan Espooseen. Onhan Jaska ollut Haukkojen pelin sielu jo kauan. Onkohan miehelle kuinka peliaikaa tarjolla?

Mutta illan otteluun.
Vopsi voitti lauantaina eli viime voitosta on aikas vähän aikaa, outo tilanne tuolle joukkueelle. :) Kulosen Jouni näyttää palanneen kokoonpanoon ja Rantasen Asko puuttuu. Niin ja missä on Aaltosen Jarkko?
Mutta illalla on tiukka vääntö tiedossa ja jos vorssan pojilla ei hunaja suussa lauantain jäljiltä maistu niin voitto tulee. Tai sitten ...
 
Jos nyt jotain positiivista haetaan, niin Haukkojen ei ainakaan tarvitse lähteä ennakkosuosikkina peliin. Tuo lähtötilanne on usein tuottanut tuskia, nyt ei ainakaan tarvitse ottaa paineita niskaan. Toisaalta myös FPS voi sarjasijoituksen ja kevään kohtalon tietäen pelata myös rennosti.

Kokkonen on ilman muuta parempi valinta maaliin. Muutenkin kannattaisi mielestäni ensin antaa kunnon näyttöpaikat alkuperäiselle kaksikolle, ja vasta sitten pohtia Tarkin peluuttamista. Puolustus on kyllä muutenkin kovan paikan edessä. Vara-Suuronen on pelannut todella pitkään yhdessä ja hyvin onkin, mutta toisaalta muut parit ovat heihin nähden selkeästi heikompia. Pitäisikö ykköspari hajottaa vai auttaisiko sekään? Hankala paikka, ei voi muuta sanoa.

Hyökkäyksestä laituripari Vuorinen-V Mustonen on parantanut viime peleissä. Nyt voisi J-P:ltä odottaa taas parin tehopisteiden valossa hiljaisemman pelin jälkeen maaleja. Jusslinin hyville otteille toivoisi jatkoa, etenkin kun Jaska on poissa. Jo siksi, ettei Toni jäisi ihan yksin. Katsellaan.
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Erikoinen lähtöasetelma

Nyt pelottaa tämä ottelu hieman. Haukat on kärsinyt pahoja menetyksiä, ja Jaskakin saadaan kehiin vasta ensi viikoksi kahdeksan vuorokauden karenssiajan vuoksi. No mutta, onhan meillä Jussi Salmi, jee. Jokohan miehellä olisi C rinnassa...

Itse asiaan. FPS kellisti kotonaan KooKoon, ja vaikka Kouvolan suunnalla kuinka vakuuteltaisiin, että KooKoon voittaminen ei ole mikään meriitti, FPS:n takalukon se saattoi avata. Vieläpä kun vastassa on hentoinen Haukat, joka pelaa kolmella kentällä, pisteputken jatkaminen on vähintäänkin mahdollista. Nyt Haukkojen ei parane hävitä, sillä silloin viimeisiäkin toivon rippeitä voidaan järvenpääläisleirissä alkaa haudata.

Pessimistiseksi heittäytyminen tällaisissa tilanteissa ei kuitenkaan ole yhtään tapaistani, enkä siksi niin nytkään tee. Pikemminkin näkisin, että ottelussa on runsaasti mielenkiintoa, ainakin Haukkojen osalta.

1. Maalivahtipeli. Heikki Kokkonen pelaa pitkästä aikaa Haukkojen ykkösvahtina. Nyt onkin jännää nähdä, miten äijä pelaa. Viime kaudella Superhessun otteet ailahtelivat, ja sama meno jatkunee. FPS:aa vastaan Kokkonen kuitenkin saattaa riittää, ja vireeseen äityessään muutkin porukat saattavat vapista. Selkeä heikennys tällä osastolla silti, se on sanomattakin selvää.

2. Hyökkäysketjut. Kakkosketjulla hirveä vastuun määrä. Marraskuisen vireen toivoisi saavan viimeistään nyt jatkoa. Kolmosketjukin on parantanut otteitaan, ja vuoden ensimmäisissä peleissä kolmikko V.Mustonen-Vuorinen-Alakotila toimikin oikein näppärästi. Vuorisen ja nuoremman Mustosen alkukaudesta parantuneet otteet ja Alakotilan lauantainen pirteä peli nostavat odotuksia. Ykkösketjussa poukkoileva Ohkolan patukka Jussi Salmi on kyllä ihan hauska ilmestys, mutta että ihan ykköseen... No, katsellaan nyt.

3. Puolustus. Langanohut. Ykköspari toimii kyllä, mutta sekään ei ole Mestiksessä kuin korkeintaan keskitasoa. Civil-Raatikainen on altis virheille, sillä Civil ei pakkina kuitenkaan millään yllä Hanan tasolle - otteet ovat turhan hentoja. Sievers-Ahonen taas vakuuttaa hieman enemmän, vaikka Ahonenkin hasardeihin toisinaan sortuu. Mielenkiintoista silti.

Näillä eväillä pitäisi ponnistaa. Kohta sitä pääsee taas näkemään luonnossa sarjan rumimmat vieraspaidat. Miten ihanaa! Eipä siinä silti, FPS on kiva ja sympaattinen, ja tämähän toki korostuu, jos vaikkapa yhden pisteen seuraksi Järvenpäähän jäisi edes kerran se toinenkin...
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Jep, hieman negatiivisin mielin lähden minäkin piakkoin raahautumaan Järvenpään jääpyhätölle. Jokaisella osa-alueella on tapahtunut ainakin jonkin sortin heikentymistä, joten ei tässä liikoja voi toivoa ennen pelin alkua. Toivottavasti jätkät kuitenkin yllättävät positiivisesti.

Erityisesti meikäläistä huolestuttaa jo moneen kertaan mainittu puolustusmateriaalimme, joka on jo tällä hetkellä todella kapea Mestis-tasolle. Mitäs sitten, jos joku sattuisi vielä loukkantumaan? Niin, se on sitten sen ajan murhe...

Hyvä kuitenkin, että saimme Jaskan pidettyä. Minkäköhän verran mies sai itse vaikuttaa loppukauden pelipaikkakuntansa valintaan? Hmm... onko karenssi tosiaan kahdeksan päivän pituinen? Mitenkäs mää elin siinä uskossa, että se kestäisi vain kolme päivää...
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
FPS:in puolellahan tässä olisi kouvolalaisena pitänyt olla, vaan ei voi mitään: Hyvä haukit! Joukkueen tyhjennys ei ainakaan tämän matsin perusteella vienyt voittamisen taitoa, eikä Vileninkään puuttuminen.

Vaan taitaapi tilastoissa olla virhe:
59.02 FPS 3-1 Matti Raunio (Heikki Saarinen) yv. tm.
Tuskinpa sentään tyhjiin?
 

haaZa

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS , Jokerit
Paluu arkeen.
Vituttaa.
Paikallaolleet voivat kertoa FPSn suorituksista.
 

masu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti haaZa
Paluu arkeen.
Vituttaa.
Paikallaolleet voivat kertoa FPSn suorituksista.

Laiska peli. FPS oli valitettavasti umpisurkea. Haukat dominoi kunnolla, mutta maalipaikoista ei vaan saanut kukaan sisään.

Haukoilla ei Vilen pelaa ennen kuin 15.2. Aika kapealla materiaalilla lähdetään TuToa vastaan.

Mutta joo, ei ole paljon kerrottavaa.

masu
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Viestin lähetti Everton
Vaan taitaapi tilastoissa olla virhe:
59.02 FPS 3-1 Matti Raunio (Heikki Saarinen) yv. tm.
Tuskinpa sentään tyhjiin?
Eipä mennyt tyhjiin, ei. Täysin lahjoitettu maali kuitenkin; haukkapelaajien ajatukset karkailivat jo kiekon tyhjään FPS-maaliin ujuttamisessa, ja niinpä Timo Suurosen löysä rännipurku tarttuikin forssalaisten matkaan, eikä Raunion Masa epäröinyt viimeistelyssä.

Ikävä juttu sen puoleen, että olisi ollut Hessulle todella hieno juttu torjua nollapeli heti paluumittelössä. FPS ei tänään juurikaan päässyt hyvään laukaisusektoriin, ja tästä johtuen Kokkosen vireestä ei saanut vielä täyttä kuvaa. Ei nyt sentään onneksi ihan hukassa ollut - ensi pelissä töitä lienee jo paljon enemmän. Ja yrittäpä Kokkonen tänään pari kertaa maaliakin, siinä tällä kertaa kuitenkaan onnistumatta.

Kuten masu jo sanoi, ei tämän päivän peli kummoisia nautintoja kiekkokulinaristeille tarjoillut. FPS oli todella huono, ja Haukat vain hieman vähemmän huonompana onnistui nappaamaan pisteet. Paikkoja oli aivan jumalattomasti - muun muassa Mustosen Vilin läpiajo ja tolppalaukaus sekä Alakotilan ylärima - mutta kerta toisensa jälkeen pelaajat "tekivät sen itse" ja onnistuivat sössimään paikkansa. Kun peli oli lukuisista maalipaikoista huolimatta kahden erän jälkeen 1-0, oli ainakin meikäläisellä sellainen olo, että "näinköhän tässä taas kävi", mutta onneksi viimeisessä kolmanneksessa sitten onnistuttiin sutaisemaan pari kassia ja homma oli sillä selvä.

Jaskan poissaolo näkyi - ja tulee näkymään myös torstaina - tehottomuutena, sillä, kuten Lehtikin totesi, kukaan tällä hetkellä mukana olevista jätkistä ei Jaskaa pysty korvaamaan. Esimerkiksi ykkösketjun peli meni tänään aika sooloiluksi, kun pelaajat eivät tuntuneet löytävän toisiaan. On mielenkiintoista nähdä, kenet Lehti istuttaa ykkösen kolmanneksi lenkiksi TuTo-pelissä. Itse olisin valmis kokeilemaan paikalle jopa viime peleissä pirteästi pelannutta mutta viimeistelykammoista Vili Mustosta.

Jeps, aika laimea on fiilis, vaikka voitto tänään irtosikin. Ehkä se johtuu siitä, että kentällä ei missään vaiheessa nähty kunnon taistelua... Yhtä kaikki, kyseessä on tärkeä voitto, joka pitää Haukat mukana pudotuspelitaistelussa - etenkin kun TuTo hävisi oman pelinsä Salamoille. Kun torstaina kellistettäisiin turkulaiset jo neljännen kerran tällä kaudella, näyttäisi tilanne jo varsin mallikkaalta. Silloin voisi hyvillä mielin KalPa-peliin ja maajoukkuetauolle.
 
Laitetaan taas muutama irtohuomio. Peli ei tosiaan kummoinen ollut, mutta tulos sitäkin tärkeämpi. Silti hallinta säilyi Haukoilla, eikä useiden viime otteluiden avainpelaajien puuttuminen haitannut. Haukkalauma ei lannistanut, vaan ratkaisijoita nousi esiin.

Kokkoselta muutama hyvä torjunta toisessa erässä yhden maalin johtoasemassa. Hyvä kuitenkin, että ensimmäinen mestispeli pidemmän tauon jälkeen oli hieman helpompaa joukkuetta vastaan. Heikki varmaankin aloittaa myös Turussa torstaina ja hyvä niin. Kaukaa ei mennyt viimeinen maalin tavoittelu. Eihän tuo yritis ihan Myllyksen luokkaa ollut, mutta se pomppasi sopivasti forssalaisten alimman pakin edessä, ja meni lopulta yllättävänkin läheltä.

Mitä tapahtui Civilin Esalle? Haukat pelasi toisesta erästä alkaen viidellä pakilla. Ei tuo kentällä pahemmin näkynyt, siis eivät pakit puolustuspäässä olleet mitenkään pulassa, vaan päinvastoin monessa vastahyökkäyksessä aivan kärjessä mukana. Ennakkopohdintoihin nähden todella hyvää peliä koko puolustukselta. Jälleen on kuitenkin muistettava, että Turussa pyöritys on taas hiukan kovempaa.

Sitten hyökkäysketjut. Ykkösessä Salmi lämpeni pelin edetessä, mutta oli kuitenkin vähän eri taajuudella kaksikosta Jusslin-Mustonen. Silti Jussi jatkanee varmaan Turussakin tässä kentässä, sillä nykyiset koostumukset lienevät ainoat, joilla saadaan kasaan kolme tasaista ketjua. Kolmoskentässä itseluottamus on tällä hetkellä hyvää. Esimerkiksi Alakotilan Harri uskalsi pelin edetessä veivailla kiekon kanssa, ja muutenkin ketjun jäsenet alkavat löytää toisiaan. Vielä kun kiekon menisivät reppuun paremmalla prosentilla, niin hyvä tulisi.

Voiton jälkeen asetelmat sarjassa ovat hyvät. Torstaina sitten Turkuun TuTon kaatoon.
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Ensin Esa Cilvilistä. Mies satutti polvensa, joten meillä on jäljellä neljä oikeaa kunnollista pakkia sekä sitten Sievers ja Välimäki. Joni Öhberg tosin saattaa palata torstaina vahvuuteen, katsellaan nyt.

Tässä alkaa pikkuhiljaa tajuta, että vaikka peli oli hieman puuduttava ja heikko, voitto oli todella tärkeä. Ja ennakko-odotuksiin nähden kovin suuria epävarmuustekijöitä ei lopulta ollut olemassa. Kahden erän jälkeen hieman pelotti ja ahdisti, mutta mitään hätää ei tosiaankaan ollut. FPS pysyi niin kaukana oikeista maalipaikoista, että hengittämään pystyi rauhallisesti. Tai siis ei aivan, koska Haukat on ennenkin näitä sössinyt, mutta hyvä näin.

Maalivahtipeli ei joutunut koetukselle. Ei joutunut puolustuskaan juuri, mutta hyvin sekin näytti onnistuvan. Kerrankin tiivistä peliä omassa päässä, vaikka osansa saattoi olla FPS:n hyökkäykselläkin. Hyökkäyspeli oli yllättävänkin hyvää. Kahden ensimmäisen erän maalipaikkojen määrä oli Haukoilla suorastaan rajaton. Ottelun ensimmäiset kymmenen minuuttia olivat Haukoilta hyvää peliä.

Ketjuista vielä. T. Mustosen ja Jusslinin kanssa pelannut Salmi ei tosiaan oikein löytänyt itseään, kuten yllä jo todettiinkin. Mies on kädetön ja juuttuu toistuvasti vastustajan vieressä luistelevaan pakkiin. Kakkosketju ei ollut aivan omalla tasollaan. Petja Pietiläinen antoi pari hyvää syöttöä, mutta muuten homma ei oikein toiminut. Sakkokin näytti ottelussa jopa turhautuneelta - tuhlatut maalipaikat varmasti vaikuttavat. Kolmonen toimi alussa, mutta hiipui loppua kohti. Ehdinpä nähdä myös Antti Kivistön kentällä yhden kerran, enempää miestä ei varmaankaan päästetty pelaamaan.

Mitäs tässä. Haukat teki sen taas. Yhtäkkiä joukkue on mukana pudotuspelitaistelussa, ja vieläpä vahvasti. Jos torstaina vielä Turussa voitettaisiin, kolmen ottelun voittoputken lisäksi pääsisimme ensimmäistä kertaa aikoihin pudotuspeliviivan päälle. Mutta... Haukat on Haukat. Tämä ei välttämättä onnistu, kun otetaan huomioon Haukkojen peli todellisessa ratkaisupaikassa. Täytyy vain elätellä toiveita siitä, että mitään tilastovoittoa ei nähdä ja että Haukat pelaa kerrankin hyvän vieraspelin. Jäämme odottamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös