Harri Rindell HPK:n päävalmentajaksi

  • 17 216
  • 49

I.Colliander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvän ja pelaavan jääkiekon ystävä.
Eli on julkistanut nettivisuillaan, että seuran ensi kauden päävalmentaja on Harri Rindell.

Rindell oli uutisessa haastatellun Risto Korpelan mukaan sopivin vaihtoehto uudeksi valmentajaksi. Onkohan tässä kohtaa sopivin = halvin.

Omassa mielessä herran palkkaaminen ei herätä juuri minkäänlaisia tunteita. Hajuton, väritön ja mauton. Toivottavasti osoittautuu oikeaksi valinnaksi.

Joka tapauksessa ainakin meikäläinen antaa uudelle päävalmentajalle mahdollisuuden näyttää. Mielestäni ei kannata lytätä miestä seitsemän kuukautta ennen kauden 2010-2011 alkamista.

Mitä mieltä muut?
 

mr.Zou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota, Florida

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Totta kai mahdollisuus annetaan, se on selvä. Ei mitenkään erityisen vakuuttava nimi, mutta toisaalta eipä Jalonenkaan aikanaan ollut. En tiedä miten pelaajat yleisesti Rindelliin suhtautuvat, mutta toivottavasti niin että (tulevat) sopimusneuvottelut runkopelaajien kanssa ensi kaudeksi eivät ainakaan ota takapakkia.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vuoden valmentaja 1992.

Menee omissa papereissa kategoriaan "ei voi olla totta", ja olo ei todellakaan ole epätodellisen onnellinen. Todella epäkerhomainen valinta, tai no meneehän tuo Alatala samaan kastiin. Hyvin vaikeaa ellei mahdotonta löytää tästä kiinnityksestä mitään positiivista. Toivottavasti tuli edes niin halvalla ja lyhyellä diilillä, että raaskii ostaa ulos sopimuksesta jos tarve vaatii.

edit. Jaa näköjään 1+1, pakko olla seuran optiolla.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Kerhon kannattaa katsella ensi kaudeksi sitten sellaisia pelaajia, jotka eivät korota ääntään ettei kiva-Harrille tule paha mieli. "Etteks te nyt hei voisi mennä kentälle..", "hei, voitaisko nyt kuitenkin kokeilla tätä..", " pojat hei, olis vielä yks... hei älkää ny lähtekö..".

Kaikkea hyvää vaan Harrille ja Kerholle. Hämppälinnassa tullee sitten ensi kaudella olemaan enemmänkin ex-hifkiläisiä pelaajia?
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=uutiset&id=10532

Tuossa sama juttu kuin HPK:n sivuilla, mutta hieman pidempänä. En voi oikein kommentoida valintaa mitenkään, mutta kyllä uskallan luottoa antaa. Lisäksi Kiva-Harri saa pisteitä tästä lauseesta :" Päävalmentajana näen, että valmennustiimiin tarvitaan sellaisia kavereita, joilla on omia mielipiteitä ja rohkeutta paitsi tuoda niitä esiin myös kyseenalaistaa totuttuja käytäntöjä".
Eli apuvalmentajat eivät ole tossun alla, toisin kuin nyt??
Lisäksi hän kun on valmentanut aiemmin HIFK:iä niin uskoisin, että osa näistä meidän hifk-taustaisista, tärkeimpänä Mäkelä, saadaan pidettyä.
 

punainenpeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR
Täytyy sanoa, että ei kateeksi käy. Toisaalta se, mikä ei toimi IFK:ssa, toimii usein muualla. Kun joku vielä kertoisi, mikä IFK:ssa toimisi? No, ei ainakaan kivakiva-Harri.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Täytyy sanoa, että ei kateeksi käy. Toisaalta se, mikä ei toimi IFK:ssa, toimii usein muualla. Kun joku vielä kertoisi, mikä IFK:ssa toimisi? No, ei ainakaan kivakiva-Harri.
Montakos mitalia IFK onkaan voittanut Kiva-Harrin lähdön jälkeen?

Oli miten oli, haluan ilman muuta antaa näyttöpaikan Harrille. Enkä toisaalta tiedä, kenen valmentajan vuoksi nyt olisin riemusta kiljahdellutkaan. Onhan se tässä viime vuosina nähty, ettei sen valmentajan nimellä niinkään ole väliä, vaan homman saavat toimimaan joskus yllättävätkin nimet.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Onnittelut uudesta päävalmentajasta. Mitä olen tätä osiota seurannut, moni on tyytyväinen että valmentaja ainakin vaihtuu. Hyvä seuran kannalta että päätös voitiin julkistaa jo nyt, toivotaan myös Rindellille onnistumista uudessa tehtävässään. Eiköhän Kerhon johto ihan tasan tarkkaan tiedä mitä Rindellissä saivat ja mitä jäi puuttumaan, joten valintaa on siltä osin ihan turha kritisoida.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
"Kiva-Harri" -lempinimi johtuu tietojeni mukaan siitä, että Rindell ei mesoa vaihtoaitiossa tai kopissa.

Mesoavat valmentajat tuntuvat saavan poikkeuksetta kannattajien varauksettoman tuen heti. Sen sijaan semmoiset valmentajat, jotka yrittävät saavan asiansa perille omalla, vähemmän sylkeä sisältävllä tavalla, saavat kannatuksen vasta siinä vaiheessa, kun homma toimii. Heihin suhtaudutaan aina suurin varauksin.

Räyhääjien lähtökohta on siis aina parempi: täydellisen tuen harmonia on vaikeampi menettää, kuin semmoinen on saavuttaa.

Hienoa kuitenkin, että kerhofanit varautuneisuudestaan huolimatta ovat valmiita antamaan mahdollisuuden, eivätkä ole täällä saman tien tuomitsemassa.
 

d2uce

Jäsen
Rindell oli uutisessa haastatellun Risto Korpelan mukaan sopivin vaihtoehto uudeksi valmentajaksi. Onkohan tässä kohtaa sopivin = halvin.

Yksivuotinen sopimus ainakin kielisi siitä, että välikausivalmentaja onnistumisoptiolla varustettuna. Aika mitäänsanomaton fiilis tästä. Aika hyvin kuvaa omiakin tuntemuksia erään hämeenlinnalaisen kiekkoilun ystävän toteamus tästä. Harri Rindell, huoh.

Jos jotain positiivista tuosta HPK:n uutisoinnista haetaan, niin Lauri Kärmeniemellä on sopimus vuoteen 2012 asti, eikä Karevaarakaan ole vielä karannut mihinkään, vaikka peliaikaa ei edustuksessa ole kauheasti vielä herunut.
 
Viimeksi muokattu:

Jakke Jäyhä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Niin.

Kovasti vain mietin edelleen, miksei Lehkonen? Lehkosen juniorivalmennusjohtajaorganisaattorin pestiä ei juurikaan ole uutisoitu, edes seuran omilla sivuilla. Onko miehellä sukset ristissä johdon kanssa, vai eikö äijästä todella ole edustusjoukkueen puikkoihin? Vai eikö mies itse halua hommaa? Luulisi kokemuksen riittävän jo ykköspallille.

Varmasti en tajua taaskaan yhtään mistään yhtään mitään, mutta valaiskaa nyt joku asiaa tammukalle.
 

I.Colliander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvän ja pelaavan jääkiekon ystävä.
Kovasti vain mietin edelleen, miksei Lehkonen? Lehkosen juniorivalmennusjohtajaorganisaattorin pestiä ei juurikaan ole uutisoitu, edes seuran omilla sivuilla. Onko miehellä sukset ristissä johdon kanssa, vai eikö äijästä todella ole edustusjoukkueen puikkoihin? Vai eikö mies itse halua hommaa?

Veikkaan että ainakin osittain kyse on siitä, että junioreiden valmennuspäällikkönä Lehkonen pystyy jatkossakin toimimaan Leijonien kakkosvalmentajana.

Ja ei sukset kait ihan ristissä ole, kun Korpela sanoi jossain jutussa, että jatkossa edustuksen valmennus työskentelee tiiviimmin myös B- ja C-junnujen koutsien kanssa ja tätä yhteistyötä koordinoi nimenomaan Lehkonen.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Lämmin osanottoni kerhofaneille vaikeana hetkenä. Kyllä se siitä vielä iloksi kääntyy, joskus.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Kivaa fun. Nyt saa Harri vihdoinkin organisaation, missä voi ihan oikeasti tehdä töitäkin. Suhtaudun siis ihan oikeasti positiivisesti tähän uutiseen. Vaikka tällä hetkellä Kerho porskuttaakin vahvasti vuoristoradan yläosissa, en itke tippaakaan Rautakangen perään. Kun Alatalo ei ole enää vaihtoehto, kaikki Jukan jälkeen on plussaa.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Jaa, että Rinkelin Harri.

Eipä juurikaan herätä mietteitä suuntaan eikä toiseen. Varmaankin johtuen siitä, etten oikein edes tiedä kyseisestä herrasta mitään.

Mitä tuossa uutista tästä kaappauksesta luin, niin meriittilista kiva-Harriksi kutsutulla uudella valmentajallamme on melko tynkä ja viimeisestäkin meriitistä eli näemmä pronssista on aikaa jo kuusi vuotta.

Tässä nämä meriitit listattuna mitä tuossa HPK:n sivujen uutisessa tuli ilmi:

1992 SM-liigan vuoden valmentaja
1994 SM-liigapronssi
2004 SM-liigapronssi

Jos kyseinen valmentaja olisi iältään noin 30-40 vuotias niin ei huolettaisi niin paljoa tuo meriittilista vaan voisi sanoa, että kyseessä on nuori, potentiaalinen valmentaja, joka ei vielä ole ehtinyt voittamaan mitään. Rindell on kuitenkin jo iältään 56-vuotias eli pitäisi olla se taso mihin herra parhaimmillaan pystyy niin näytettynä, kohta kuitenkin jo eläkekin kutsuu.

Olisi mielenkiintoista kuulla, minkälaista kiekkoa Rinkeli peluuttaa. Onko kyseessä yhtä puolustusorientoitunut valmentaja kuin Rautakorpi vai yhtä taitokiekkoystävä kuin Jalonen vai jotain siltä väliltä?

Koska en tiedä kyseistä valmentajasta juurikaan mitään, niin totean vain, että parempi antaa miehen näyttää kykynsä ja katsotaan mihin se riittää. Jos näyttää heikolta, niin haukutaan sitten.
 

Inge Glid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Finland
Osanottoni

En itse miettisi hetkeäkään kumman ottaisin, Alatalo vs. Rindell, Alatalo siis. Rindellin paikka olis ehkä Mestiksessä.

Harmittaa teidän puolesta.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
1992 SM-liigan vuoden valmentaja
1994 SM-liigapronssi
2004 SM-liigapronssi

Jos kyseinen valmentaja olisi iältään noin 30-40 vuotias niin ei huolettaisi niin paljoa tuo meriittilista vaan voisi sanoa, että kyseessä on nuori, potentiaalinen valmentaja, joka ei vielä ole ehtinyt voittamaan mitään.

Jos Rindell olisi 30-vuotias, hän olisi olllut vuoden valmentajan tittelin saadessaan 12-vuotias. Kova suoritus kyllä. No joo, jos puhutaan asiaa, niin todettakoon, että minusta kyseessä on pitkän linjan kiekkovalmentaja. Ja minusta nimenomaan liian pitkän. Olisin itse nähnyt mielummin tässä pestissä jonkun selvästi nuoremman kaverin. Jotenkin perstuntuma on se, että vanhemmat jäärät kaikesta hyvästä yrityksestä huolimatta eivät täysin onnistu pelikirjansa päivittämisessä, vaan jämähtävät jonnekin. Ne ideat, jotka toimivat 90-luvulla eivät välttämättä toimi enää 2010-luvulla.

Koska en tiedä kyseistä valmentajasta juurikaan mitään, niin totean vain, että parempi antaa miehen näyttää kykynsä ja katsotaan mihin se riittää. Jos näyttää heikolta, niin haukutaan sitten.

Tästä olen samaa mieltä. Työrauha on annettava, vaikkei valinta mitenkään parhaalta mahdolliselta minusta tunnu.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
En itse miettisi hetkeäkään kumman ottaisin, Alatalo vs. Rindell, Alatalo siis. Rindellin paikka olis ehkä Mestiksessä.

Alataloa en ottaisi missään tapauksessa, sen verran jäi miehen Hämeenlinnan visiitistä hampankoloon..

Ja muuten haluan esittää sinulle kysymyksen miksi Harri Rindell kuuluisi Mestikseen? Perustele, vastaukseksi ei riitä no kun se on kiva-harri.

Itse en paljoa Rindellistä tiedä, mutta paljonko on toiminut päävalmentajana SM-Liigassa? Itse uskon että Rindell voi olla yllättävän hyväkin veto päävalmentajaksi, eipä sitä Jukka Jalostakaan torilla juhlittu kun sopimus julkistettiin. Pelitavallisesti luulen Rindell ja HPK ovat keskustelleet ja tulevat keskustelmaan koska Hämeenlinnassa ei haluta paskakiekkoa nähdä ja talous ei kestä kauaa sitä että fanit eivät tule pelitavan takia hallille.

Moni on arvostellut sitä että Rindell ei huuda pelaajille, se voi olla positiivista jos se ei mene tälläiseen Alatalo tyyliin että ei uskalleta laittaa pelaajia vilttiin ja keskustella virheistä. Tämä kiva asenne voi olla hyvä myös nuorille pelaaajille ettei koutsi ensimmäisen pelin jälkeen raivoa etää JUmalauta sä oli ihan paska voit mennä saatana taksin junnuihin, tämä siis oletuksella että junnuja aiottaan oikeasti peluuttaa. Vaikka olisi kunika kiva on Rindellin kuitenki uskallettava huomauttaa pelaaja että huomasitko että toi ja toi juttu meni pieleen ja pahimassa tapauksessa penkittää pelaaja.

Antakaamme Harri Rindellin näyttää mihin pystyy. Amen.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Perustele, vastaukseksi ei riitä no kun se on kiva-harri.

Itsekin kuulisin mielelläni perusteluja, miksi Harri on niin erinomaisen huono valmentaja kuin täällä annetaan ymmärtää. Kiekkoanalyytikkoja on ilmoittautunut tässäkin ketjussa jo iso liuta, joten josko joku heistä viitsisi avata hieman taustoja, joista itse en tiedä.

Alkutylytyksestä päätellen haisee muuten vahvasti sorvatulta tammipuulta, torilta ja painomusteelta (kirjojen, ei lehtien)
 

Vele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Leijonat
Kiva-Harri tai ei niin, kyllähähän ammattivalmentaminenkin vaatii pelaajiston minkä takaa valmentaja elää. Vaikka kuinka olisi Juhani Tamminen tai Raimo Summanen valmentamassa. Ja yleensä tämän tyyliset valmentajat kuluttavatkin pelaajia ja ovat todellisia projekti-valmentajia. Tuollaiset hieman steriilimmät valmentajat ovat varmasti pelaajien mieleen, mutta ovatko tulokset sitten laihemmat? Hannu Aravirtaa voisi sanoa tältä kaudelta esim. sen tyylisuunnan edustajaksi, mutta eihän hänelle annettu edes samanlaisia mahdollisuuksia pelaajiston suhteen kuin Jortikalle.

Joten annetaanpa Rindellille tilaisuus ja sellainen pelaajisto, minkä takaa myös valmentajana hän voi antaa tuloksia. Kyllä HPK:n vahvuudet ovat olleet aiemmin ne hyvin tarkkaillut pelaajat ja se linja täytyy kaivaa jälleen esiin. Sitä kautta se pelaavampi pelitapakin tulee. Traktoreilla ei kannata lähteä moottoriteille.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Joten annetaanpa Rindellille tilaisuus ja sellainen pelaajisto, minkä takaa myös valmentajana hän voi antaa tuloksia.

Tähän kelkkaan minäkin hyppään. Samaan hengenvetoon ihmettelen sitä samaa kuin moni muukin, että minkälainen valmentaja tämä Rindell oikein on? Sen tuntuvat tietävän kaikki, että hän ei huuda pelaajille, mutta entä ne muut puolet? Saako houkuteltua hyviä pelaajia joukkueeseen, onko hyvä kehittämään nuoria lupauksia?

Muutama kausi tässä on nyt opettanut nöyryyttä aika tehokkaasti, joten tohdin esittää vain yhden toiveen. Voisitko, Harri, tuoda joukkueen peliin takaisin sen, mikä siitä on pitkään puuttunut, eli ihan oikean hyökkäyspelin?
 

Dante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vai Rindell.. Samanlaiset fiilikset, kuin suurimmalla osalla täällä; miehestä ei oikeastaan tiedä mitään, antaa yrittää. Paras pala tämän aamun HäSan Rindell-uutisesta koski muuta valmennustiimiä, jonka Lintumäki sanoi koostuvan "seuran omasta nuoresta kaartista." Tämä voi tarkoittaa ainoastaan Pennasta, mikä on loistava juttu. Kaverilla on näkemystä.
Ei tämä viime kausista ainakaan kurjemmaksi muutu.
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Tähän kelkkaan minäkin hyppään. Samaan hengenvetoon ihmettelen sitä samaa kuin moni muukin, että minkälainen valmentaja tämä Rindell oikein on? Sen tuntuvat tietävän kaikki, että hän ei huuda pelaajille, mutta entä ne muut puolet? Saako houkuteltua hyviä pelaajia joukkueeseen, onko hyvä kehittämään nuoria lupauksia?

No Harrihan siirtyy HPK:n OKK:n maailmankuulun organisaation nuorisovalmennuspäällikön paikalta. Kova titteli. Kyllä kai voisi sanoa, että kokemusta ja näkemystä junioripelaajien kehittämisestä on ainakin Rautakorpea enemmän. Toisaalta vaikkei se välttämättä näy Rautakorven mailahäirintäännojautuvassapainijaperuutuspeluutuksessa, niin onhan hänkin ollut mm. U20-joukkueen päävalmentaja. Lähtökohtaisesti ero nykyisen ja entisen päävalmentajan välillä on varmaan kyllä juuri sitä, mitä HPK ainakin seuran tiedotteen mukaan lähtee hakemaan.

HIFKissä penailtiin vuosituhannen alussa niin urakalla, että on vaikea arvostella vain yhtä henkilöä sieltä. Varmasti tänne ylivuotaa pari tyypiä avautumaan KivaHarrista, kiinnittäisin siihen yhtä paljon huomioita kuin turenkilaiseen kylähuumoriin.

Fiksu, pätevä mies, joka voi onnistua, jos annetaan aikaa ja resurssit. Muun valmennustiimin osuus varmasti pääsee myös näkymään. En ehkä olisi itse ottanut HIFKin päävalmentajaksi tai vaihtanut esimerkiksi K. Jalosta häneen. Mutta lähtökohtiin nähden sopinee kerhoon. Tulokset sitten on asia erikseen. Ei niitä pystytä lupaamaan edes Ilmalassa, vaikka penaillaan miljoonaresursseilla :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös