Harrastesalibandy

  • 2 205
  • 13

wirtanen17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kalannin Pallo -65, Jääkotkat
En löytänyt tälläistä aihetta, niin ajattelin laittaa nyt tälläisen keskustelun alkuun. Ja samallahan jos innostusta löytyy voidaan täällä vaikka sopia harjoituspeleistä jos löytyy useampiakin joukkueita. ;) Kuinka moni Jatkoaikalaisista harrastaa salibandya? Millaisella porukalla? Pelaatteko keskenään vaiko myös jossain harrastesarjoissa. Itse harrastan kaveriporukassa, ja meillä on myös oma harrastesarja myös turnauksia on tullut järjestettyä. =) www.sbvankka2.cjb.net Tuolta löytyy enemmän meidän joukkueesta ja sarjasta.
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Innebandyä tahkotaan täysiä ja on tahkottu jo vuosia...nelosdivarissa, pari ekaa matsia voitettu ja lauantaina uutta usvaa putkeen Kirkkonummen pommarissa.

Hieno laji. Kerhokannattajana oli mielenkiintoista ennen kauden alkua käydyssä turnamentissa kun vastustajajoukkueen kapu päätti mittauttaa mailani joka myös sääntöjen vastaiseksi havaittiin (0,2 cm liikaa käyristystä). Pelistä oli jäljellä kolmisen minuuttia ja johdimme 6-1....se oli sitä urheiluhenkeä.

t. Jan Latvala forever
 

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Meillä on joukkue, joka pelaa kerran viikossa. Yli 10 vuotta on jo tahkottu, joten osittain pelaajatkin ovat vaihtuneet/nuorentuneet.
Salibandya pelatessa kunto kyllä paranee ja laji on muutenkin hieno.
 

Pinturicchio

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Juventus, Jokipojat
Salibandykipinä puraisi vajaa kymmenen vuotta sitten, kun yäasteella meille tuli liikunnanopettajaksi heebo, joka pelasi silloin sm-sarjaa ja oli voittamassa tuota historiallista miesten salibandyn EM-kultaa. Sen jälkeen on tullut pelailtua puulaakia ja kaveriporukukalla, kunnes reilut kaksi vuotta sitten pistettiin kavereiden kesken ihan "oikea" joukkue kasaan ja ilmottauduttiin viitosdivariin.

Itse tietenkin hajoitin polveni jo ennen ensimmäisen kauden alkua ja parin leikkauksen jälkeen pelasin ensimmäisen virallisen sarjapelini nyt tänä syksynä. Joukkue nousi heti ekalla kaudella sarjaporrasta ylemmäksi eli ollaan nyt nelosdivarissa.

Pari kertaa viikossa harjoitellaan enemmän tai vähemmän tosissaan ja siihen sitten turnaukset päälle joita on noin 3 viikon välein yhteensä 9 kappaletta. Kausi on lähtenyt ihan mukavasti käyntiin kolmella voitolla ja yhdellä tasurilla....
 

Cosmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JB & KG
Jepulis, minuthan tunnetaan kattopeltien paukuttelijana etäisyydestä riippumatta. Eilen kävi kuitenkin huikea munkki, sillä n. 10 cm päästä maaliviivasta nostin hallitusti yläriman kautta sisään. Joku taisi pikkaritkin katsomosta heittää (naisten malli mielestäni).

Meidän vuorolla pelaa mm. Perskynä, joka koittaa aina samoja kikkoja sääntöjen rajamailla (perse edellä), ja kun kaikki muut ne tietävät ja pallo viedään heti pois, niin mailat lentää ja elämä potkii päähän. 10 sekuntia tästä, ja samaa taas koitetaan. Saunassa sitten päivitellään kun laidat ei jaksa laskea pulustuksen tueksi. Huikea jätkä.

Lisäksi jengissä on mm. "Uimalakki", joka ei osaa muuta huutaa kuin "laita!"; ihan sama mikä on tilanne (onko kyseessä nk. vas/oik laita, vai laittaa-sanan imperatiivi, kukaan ei tiedä).

Takalinjojen lukkona häärii tietysti Mr. Low-Stance, joka pallon saadessaan laskee painopisteensä n. metrin verran merenpinnan alapuolelle. Kukaan ei tiedä miksi, mutta paha siinä on kaveria kylmäksi ajella.

Jengissä skulaa myös henkilöautollinen todellisia rottia, mutta jääkööt he rauhaan, jottei yöunet turhan takia mene.
 

wabbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KiVa
IFK ja Jokerifanit ovat kohdanneet muutaman kerran salibandyn merkeissä. Jokaisen ottelun tähän mennessä on vienyt IFK. Asiaa on yleensä helpoittanut junnujen (en muista mikä) maajoukkueeseen kuuluva maalivahti. Mutta kyllä ne yli 10 numeroiset voitot ovat aina olleet nautittavia.
 

wabbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KiVa
Taitaa kyseessä olla eri pelit kuin meidän pelit. Olemme omassa porukassamme pelanneet

#hifk - #jokerit (qnet) porukoiden välisiä matseja.
 

Miguel

Jäsen
Kavereiden kanssa on jo vuosikaudet, nyt vain touhu on vähentynyt porukan asteittaisen hajoamisen myötä. Tänä syksynä aloitinkin vihdoin ihan oikeassa joukkueessa pelaamisen. Lahden Kortteliliigassa höntsäilen.

Eilen oli kuntoturnauksen myötä ensimmäiset pelit. Viime aikoina liikkuminen on jäänyt hieman normaalia vähemmälle ja salibandya olin hutkinut viimeisen kuukauden aikana ennen eilistä kerran. Auta armias, kuinka tohjona paikat ovatkaan nyt. Aiemmin syksyllä vihoitellut selkä tuntuu herkältä, pakarat ovat melkoisen jumissa varsinkin aina istumasta noustessa ja tasaista kolotusta on siellä ja täällä. Vaan eipä se mitään.

Kohta alkavat sarjapelitkin. Tottakai pelin tuoksinnassa äänenvoimakkuus saattaa tiukoissa paikoissa nousta, mutta touhusta on vakavuus erittäin kaukana. On kiva pelata.

Hyvin kyllä huomasi eilen, ettei joukkue tunne vielä taitojani riittävän hyvin. Laittoivat nimittäin minut kolmen ensimmäisen laukojan joukkoon sijoitusottelun rankkarikisassa. Yläkulmissa oli tilaa vaikka millä mitalla ja jopa meikäläisen tuhnu olisi voinut ohittaa veskarin, mutta jopas, löysät ranteet ja onneton veto noin metrin ohi maalin. Harjoittelemaan siis.
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Junnuissa tuli pelailtua, mutta polven hajottua tuli stoppi pelailulle vähäksi aikaa. Nyt pelaan toista kautta kaveriporukalla perustamassamme jengissä www.scruisranteet.net

Välissä pelailin myös areenaliigoja. Ruisranteilla mennään vitosessa tällä hetkellä puhtaalla pelillä.
 

Hamraan

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ottawa Senators, Edmonton
Viestin lähetti King
Junnuissa tuli pelailtua, mutta polven hajottua tuli stoppi pelailulle vähäksi aikaa. Nyt pelaan toista kautta kaveriporukalla perustamassamme jengissä www.scruisranteet.net

Välissä pelailin myös areenaliigoja. Ruisranteilla mennään vitosessa tällä hetkellä puhtaalla pelillä.

MaHa jatkaa myös vitosessa puhtaalla pelillä. Itsellä oli melkeen kk tauko kun töissä murtui varvas, mutta kylmiltään turnaukseen maalille ja kaksi voittoa. Taidot pysyi tallella ;)
 

King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Viestin lähetti Hamraan
MaHa jatkaa myös vitosessa puhtaalla pelillä. Itsellä oli melkeen kk tauko kun töissä murtui varvas, mutta kylmiltään turnaukseen maalille ja kaksi voittoa. Taidot pysyi tallella ;)

Joo, kyllä me teidän menestys ollaan tottakai huomioitu. Oletteko muuten huomanneet, että te johdatte vähiten päästettyjä maaleja tilastoa? Mepä ollaan toisena tuossa, vain yksi maali ollaan imuroitu teitä enemmän. .)

Tämä taas kertoo paljon viime kauden lohkon tasokkuudesta.
 

azimov

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, AFC Ajax, Montreal Canadiens
Hieno laji! Kaveriporukalla ollaan parisen vuotta pelattu puulaakiliigaa ja -turnauksia. Menestys tuntui aluksi kiertävän porukkamme kaukaa, kunnes n. vuosi sitten irtosi erään turnauksen kakkostila. Johdettiin finaaliakin 2-0, mutta loppujen lopuksi kuokkaan tuli 2-3. Eli ei paljoa jälkipolville kerrottavaa.

Tällä kaudella joukkueemme on kokenut vaikeuksia kun joukkueen kapteeni azimov sekä muutama muu on lähtenyt valtion hommiin puoleksi vuodeksi. Saa nähdä tuleeko hommasta enää mitään, muutenkin porukka alkaa lähteä omille teilleen. Itselläkin jäänyt nyt pelailu vähemmälle juuri intin takia..nooh, tammikuu kaiken muuttaa voi.

Yksi kausi tuli pelattua myös vitosdivaria kaksi vuotta sitten, mutta homma jäi siltä osaa siihen.

Mahtava laji joka tapauksessa tuo sähly.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös