Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Jooh, onneksi sattui harkkamatsiin tuo älyttömän hyvä tuuri. Jokunen minuutti oli kolmannesta erästä hyvää. Siihen nähden et Tepsi pelasi parhaimmallaan, peli oli surkeaa. Harmi, ett siellä tuo Kaskinen saa edelleen puuhastella.
TPS ajaa uutta pelisysteemia sisän pre-seasonilla ja se näkyy vielä ajoitusten puuroutumisena ja sijoitusten sakkaamisena. Kyllä se tuosta paranee kun kausi starttaa. Saa Ilveskin sitten kunnon vastuksen.
 
"Se riittää, että valmentaja vittuilee silloin tällöin. Siinä on mulle tarpeeksi mentaalivalmennusta" - Jarkko Kinnunen -

Frölunda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Boston
Kyllä TPSllä ajoittain ihan hyvää myllytystä oli. Ja Ilveksellä muutamia ongelmia erityisesti Laaksosen/Antosen puuhastelut. Toki harkkapeli ja tolla meiningillä esim. Antonen ei liigassa pelaile. Toivottavasti.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Itselleni yksi huonoimpia harjoituspelejä, jonka muistan nähneeni ikinä. VeikkausTV:n postimerkkiruutu ei lisänautintoa tuonut.
 
"But remember there are no stupid questions, just stupid people" - Mr. Garrison
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy