clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tänään on sitten HPKn ensimmäinen harjoitusottelu, jossa vastaan asettuu Kristall. Ottelu pelataan Pajulahden jäähallissa, eli itse en ainakaan pääse katsomaan. Onko joku muuten menossa peliin?

Olisi mielenkiintoista saada jonkinlaista tietoa kokoonpanosta (varsinkin pakkipareista) ja miltä se peli nyt sitten vaikutti. Eniten tietysti kiinnostaa uudet pelaajat, kuten myös esim. Laakkosen ja Voutilaisen otteet.

Kristall on suhteellisen vieras joukkue minulle, joten täytyy ilmeisesti hankkia lisää tietoa jostain.


EDIT: onko tämä Kristall nyt sitten Kristall Saratov vai Kristall Elektrostal?
 
Viimeksi muokattu:
MIKA, he's the man with the midas touch

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Kyllähän tuota pitäisi taas Pajulahtea kohti suunnistaa. Ja perinteiden mukaan avauspelipäivänä saamme nauttia oikein kivasta hellesäästä.

Jos jotakuta innokasta kiinnostaa lähteä matkaan, niin sopii laittaa yksityisviestiä, sillä autoomme mahtuu ainakin vielä tällä hetkellä yksi tai kaksi vikkelää ja vetävännäköistä henkilöä.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints
Laitoin Arvon Herra Rontille YV:tä kyyti asiasta.
 
The grass was greener. The light was brighter. The taste was sweeter. The nights of wonder. With friends surrounded. The dawn mist glowing. The water flowing. The endless river. Forever and ever!
Pink Floyd- High Hopes

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Saratov on tuollainen keskitason divarijoukkue, Venäjän 25.-30. paras ehkä.
 
JOE E. TATA! \o/

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Saratov oli joissain viime kauden Euro-ranking jutussa sijalla 177, kun taas Kerho oli sijalla 12. Eli ainakin sen mukaan pelillisen eron pitäisi olla suhteellisen selvä.

Voutilainen pelaa siis Laakkosen ja Hassisen keskellä. Siitä ketjusta pitäisi ainakin vauhtia löytyä. Heidän taakse on pistetty Jokela ja Laitinen varmistamaan ja pelaamaan fyysistä peliä.

Lahti-Keinänen-Setzinger: tämä taitaa todellakin olla tulevan kauden kakkosketju. Jalonen haluaa pitää kaverit yhdessä alusta asti, jotta peli kulkisi.

Kolmosketju (Louhi-Hilden-Mäkiaho) on selkeästi tarkoitettu jarruketjuksi. Sicak pystyy kuljettamaan kiekon hyökkäysalueelle ja Mäkelä hoitaa fyysisen puolen.

Nelonen onkin viime kaudelta tuttu. Lisäksi Lindlöf varmaan pääsee kokeilemaan kolmoseen tai neloseen. Tai sitten jopa ykköseen, jos vastustaja alkaa sikailemaan.

Harmittaa vaan, että työt estävät reissun Pajulahteen.
 
MIKA, he's the man with the midas touch

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Voittoputki auki!

Koska pelillisesti ottelu oli mitä oli, niin kerronpa pikaisesti muutamalla sanalla itseäni kiinnostavien pelaajien kauden ensiesiintymisestä. Itse pelihän päättyi HPK:n voittoon 2-1.

Minut positiivisesti yllätti Mikko Jokela. Varsin jämerän oloinen jannu kaikinpuolin ja liikkuu kokoonsa nähden, jos nyt ei nopeasti, niin melko hyvin kuitenkin. Käytää kokoaan ja voimaa maalin edessä hyvin ja taklaa kun paikka siihen on. Tänäänkin sellainen vanhanajan perstaklaus, että Pajulahden kaukalo ja venäläisen vastustelijan luut tärisevät vieläkin.

Oliver Setzinger tuntuu jatkavan siitä mikä viime kaudella kesken jäi. Salamannopea ja kuti lähtee joka paikasta. Tekipä muuten toisen maaleista.

Jukka-Pekka Laamasessa on myös ainesta, niin kuin kaikki tietävätkin. Itseluottamuksen noustessa parantaa varmasti koko ajan. Teki sen ensimmäisen.

Muista pelaajista silmiini osuivat Lahden Jannen terävöitynyt potku ja hyvä yhteispeli Setzingerin kanssa. Ketjun keskellä pelannut Keinänen tasapainottaa mukavasti kahta hyökkäävämpää jannua.

Kolmen J:n ketju näytti aika ajoin varsin taitavalta ja sitä taitoahan siinä tietenkin onkin. Ehkä kuitenkin kokonaisuutena liian kiltti ketju pelatakseen Liigaakin yhdessä.

Joni Lindlöfistä näki, että halua joukkueeseen todella on, mutta onko kuitenkaan vielä tarpeeksi taitoa ja voimaa? Epäilen.

Maalissa pelasi Miika Wiikman. Hänen taidoistaan on tämän otelun perusteella mahdoton sanoa yhtään mitään, sillä niin vähän torjuttavaa mustaa Kerhon maalille sateli. Maalin venäläiset iskivät hallitusti puhtaasta läpiajosta.

Vielä kun kerron, että Hildenin Antti vaikutti ihan yhtä turhalta säheltäjältä kuin aina ennekin, ja että Veli-Pekka Laitinen on varsin perusvarma puolustava puolustaja, niin voinkin jättää tämän ottelun arvioinnin asiantuntevimpiin käsiin.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ihan kukavalta kuulosti näin ekaks peliks.Oliko vastustaja muuten Amur Habarovs kuten Jatkoajan etusivulla mainitaan vai Krystall kuten ennalta piti olla??

Muut paikalla olivat laittakoot myös kommentteja lähinnä pelaajista.
 
"Facebookia eivät käytä ihmiset, joilla on oikeasti elämä."
Kauppalehti 8.7.2009

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viestin lähetti Jakub
Oliko vastustaja muuten Amur Habarovs kuten Jatkoajan etusivulla mainitaan vai Krystall kuten ennalta piti olla??.
Kun nyt tuota paidassa ollutta logoa muistelen ja kaivoin netistä infoa, niin kyllähän se tämän Amur Habarovskin logo (tai minkä lie öljyfirman mainos) paidassa oli. Vai olivatko sittenkin Tampereelta? Amurin ja Ikurin Vire?
 

JasonMiller

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itsekkin kerkesin pelistä katsomaan kaksi viimeistä erää, joka olikin riittävästi näin aluksi. Peli oli yllättävän hyvää, olisi voinnut luulla joksikin keskitalven HPK-Saipa peliksi.

Muutamat pelurit jäivät mieleen, hyvässä tahi pahassa. Kentän ehdoton kurko oli Tuomas Eskelinen. Sai venäläiset hermostumaan kovilla puhtailla taklauksillaan ja muutenkin varmaa peliä. Ehdoton puolustuksen liideri.
Setzinger taistelee takuulla Laakkosen kanssa Kerhon kultapotasta, niin hyvän näköisesti kulki Ollin peli. Lisäksi näytti, että kovuuttakin löytyy. Lisäksi Lindelöf näytti pelurilta, eikä miltään Sillanpäältä.

Negatiivisemman kuvan itsestään jättivät Hassinen, Mäkelä ja Mäkiaho. Herrat Mäkiaho ja Hassinen eivät tehneet kentällä juuri mitään ja mitä tekivät, ei onnistunut. Mäkelä sen sijaan yritti, mutta oli tavallistakin enemmän myöhässä ja vain Pajusen löysä linja esti Tuukan noin kymmeneltä kakoselta.
Lisäksi Louhi oli aivan pihalla, mutta siinähän ei ole mitään uutta.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
HPK-Rapperswill

Missäspäin maailmaa tuo peli pelataan, kun nyt jostain syystä en saa sitä päähäni enkä ruudulleni?

Että silleen...
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
HPK-Lukko pelataan ????

Niin, missäs tuo HPK-Lukko matsi sitten pelataan?

Harkkahallissako, vai onko oikea halli jo siinä kunnossa, että rahvas voidaan päästää sisään? Ja saako sieltä kaljaa?

Täältä tähän
 
Viimeksi muokattu:
Hevosenpää postiluukussa -patsas Antti Aallolle!

Flonaldo

Jäsen
Ihan oikiassa hallissa se pitäisi olla. Tänään tiistaina on avajaispäivä siinä mielessä, että Rinkulalla pelataan ensimmäistä kertaa rempan jälkeen. A testaa siis tänään ja sitten huomenna vuorossa edustus.
 
Ei tule kukaan kiikkustuolissa sanomaan, mikset tehnyt mitään jännää, kun olisit voinut.

Elton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Meinasin ehtiä töiden jälkeen katsastamaan Jokereiden kesäkunnon ensi viikon torstaina. Onkos kellään tietoa mitä harkkamatseista joutuu pulittamaan?
 
KHL Jokerit is HERE!

Nas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Elton
Onkos kellään tietoa mitä harkkamatseista joutuu pulittamaan?
Mitä viime vuosilta muistan, niin harkkamatseihin myydään aikuisille ja lapsille "seisomapaikkoja" normihinnaston mukaan...istumaan saa mennä vapaasti mihin tahansa muualle kuin E-katsomoon. (eli lipalle) Eli olisko se jotain 10-12e aikuisilta ja kersoilta vastaavasti 5-6e. Huomenna siihen saa varmistuksen.
 
"Hyppytornin 5- 7 ½- ja 10-metrin hyppytasanteilta ei saa hypätä veteen." - ote tallinnassa sijaitsevan Kalev Spa vesipuiston järjestyssäännöistä.

Prujita

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kerho kohtaa tänään siis Rapperswillin Pajulahdessa. Kerhon nettisivuille on ilmestynyt illan kokoonpano, joka on muuten sama kuin viime viikolla, mutta Lindlöf on pois ja Virkki on tullu kahdeksanneksi puolustajaksi.

Aika mielenkiintoista muuten, että Wiikman pelaa toisen pelin putkeen. Olisikohan keskiviikon kotipelissä Puruluun vuoro?

Kertokaapa paikan päälle menivät sitten pika-pikaa kommenttia pelistä.

-pikkunoita-
 
Voittaja ei anna kaikkeaan, voittaja ylittää itsensä.

clayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Varmasti ihan mielenkiintoinen peli tiedossa tuolla Pajulahdessa.

Lindlöf taitaa olla poissa armeijan takia. Saatta sitten olla huomenna mukana, tai näin ainakin toivon. Olisi ihan mukava nähdä hänen pelaavan.
 
MIKA, he's the man with the midas touch

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Re: HPK-Lukko pelataan ????

Viestin lähetti ervatsalo
Niin, missäs tuo HPK-Lukko matsi sitten pelataan?
Oli paikka mikä tahansa, niin voisiko joku sieltä päin hieman kommentoida myös Lukon edesottamuksia. Lähinnä kiinnostaisi tietää, minkälaisilla ketjuilla Lukko pelaa kauden ensimmäisen täysimittaisen harkkamatsinsa. Ja pääseekö Yli-Junnila väläyttelemään kettupaidassa.
 
Suosikkijoukkue
Kerho ja Philly
Re: Re: HPK-Lukko pelataan ????

Viestin lähetti Eino_Mies
Oli paikka mikä tahansa, niin voisiko joku sieltä päin hieman kommentoida myös Lukon edesottamuksia. Lähinnä kiinnostaisi tietää, minkälaisilla ketjuilla Lukko pelaa kauden ensimmäisen täysimittaisen harkkamatsinsa. Ja pääseekö Yli-Junnila väläyttelemään kettupaidassa.
Itse ainakin seuraan huomisessa ottelussa kotijoukkueen edesottamusten ohessa suurella mielenkiinnolla myös uudistunutta Lukko-joukkuetta. Kommentin tynkää on varmasti luvassa ottelun jälkeen.

Edit. Eiköhän noin tunnin päästä aleta saamaan kommentteja illan Pajulahden pelistä.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
10.08 HPK-Rapperswill 1-2

HPK:n ainokaisen teki Joni Lappalainen, kertoilee huomisen Hämeen Sanomat. Telaketjuosastosta Mäkkäri ja Mäkelä olivat saaneet pelirangaistukset ja kaupan päälle Jalonenkin ajettu katsomoon. Jalonen sitten haukkui vielä tuomarin lehdessä. Oli muuten tuomarinakin oman kylän kasvatti, Teemu Salminen. Liekö pojulla pissa noussut päähän jo noin pahasti vai harmittiko kun ei saanut mahdollisuutta pelata liigassa ja päätti sitten opettaa jälkikäteen kotiseuraansa? Onneksi ei pääse tuomitsemaan ja sekoittamaan liigapelejämme ;)
 
Kultaa 2006 - tätä ei vie meiltä kukaan koskaan pois!
Kultaa 2019 - unelma, urheilu & veljeys
#hallitsevamestari

St103

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyvältä näyttää..

Ainakin Kerhon kotisivujen uuden turbovaihteen saanut päivitysnopeus. Raportti pelistä kun löytyy nyt ensin sieltä, eikä vanhaan tapaan Jatkoajasta.

Mutta syvääluotaavat tarkemmat asiantuntijakommentit ilmestyvät varmaan kohta tänne...
 

Nas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Nas
Mitä viime vuosilta muistan, niin harkkamatseihin myydään aikuisille ja lapsille "seisomapaikkoja" normihinnaston mukaan...istumaan saa mennä vapaasti mihin tahansa muualle kuin E-katsomoon. (eli lipalle) Eli olisko se jotain 10-12e aikuisilta ja kersoilta vastaavasti 5-6e. Huomenna siihen saa varmistuksen.
Eli aikusilta 7e ja lapsilta 3e.
 
"Hyppytornin 5- 7 ½- ja 10-metrin hyppytasanteilta ei saa hypätä veteen." - ote tallinnassa sijaitsevan Kalev Spa vesipuiston järjestyssäännöistä.

JasonMiller

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jääkarhu-hallissa tuli jälleen paleltua, eikä edes ottelun kolmas erä nostanut hallin jäätävää ilmaa lämpöisemmäksi. Ottelu olisi ollut Kerhon voitettavissa toisen erän ylivoimilla ja ilman Mäkiahon ulosajosta alkanutta jäähysumaa. Tämän jälkeen HPK:n vastustajana ei ollut enään Rapperswille, vaan tuomari Salminen. Ottelu palvelikin ehkä paremmin yleisöä, joka pääsi todenteolla harjoittelemaan tulevaa kautta varten.

HS:n ottelukuvaus osuu mielestäni aika hyvin oikeaan, joskin Kerhon selkeästi paras oli Wiikman. Muita onnistujia oli: Lappalainen, Virkki, Immonen, Lahti. Lisäksi mainittava Eskelisen Tuulolaan kohdistunut kova taklaus heti ottelun alussa, aivan kuin olisi käyty irrottamassa C-kirjain Tuulolan pelipaidasta.

Kokenut kaarti oli enemmän tai vähemmän pihalla. Ei ole peli vielä paljoa Hassiselle, Keinäselle tai Mäkiaholle maistunut ja peli on ollut laiskan näköistä kaartelua vailla järkeä.

Tämän iltainen Lukko peli kertoo kuitenkin peljon enemmän HPK:n nykymenosta, kuin Pajulahden pienessä ja huonojäisellä kentällä pelatut ottelut, mutta jos ykkosen ja kolmosen peli on niin sekaisin, kuin miltä näyttää, on Jalosen taikurin kyvyt koetuksella ennen liigan alkua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy