Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Harjoitusottelut 2016

Viestiketju osiossa 'TUTO Hockey' , aloittajana Eesau_65, 31.05.2016 klo 12.12.

 1. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Jokohan tämä ns. try-out jakso on ohi ja aletaan hakemaan toimivia ketjuja tulevaan kauteen. On melko erikoista pelata varamiehistöillä pelit, joiden pitäisi valmistaa koko joukkue kauteen. Onhan toki kausi pitkä ja aikaa on kevääseen ajaa uutta pelitapaa ja toimivia kentällisiä, mutta vuoden jälkeisen korpijakson jälkeen olisi hyvä startti myös tärkeää itseluottamuksen kannalta.
   
 2. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Lainaus:
  Keskiviikkona Toverit pelas EU:ta vastaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla ja tulos oli 5-1. Aika valmiilta näyttivät kentälliset ja pelitapa, vaikka edelleen Tuke, Keni ja Lahtinen olivat pois. Ihan hyvä musta, että noi uudet nuoret kaverit saavat näyttöpaikkoja ja kokemusta nyt, niin sitten kauden alettua on tiedossa, että keihin voidaan luottaa esim. loukkaantumissuman yllätettyä. Aiempina vuosina ollaan heti alkusyksystä jo jouduttu ostoksille ja se ei ole Toverien taloudelle varmastikaan se toivetila.

  Näillä harkkapelien tuloksilla ei ole mitään merkitystä, vaikka voitettais kaikki. Niistä ei pisteitä vielä jaeta. Eiköhän sarjapelit sitten pelata parhailla kokoonpanoilla.

  Oliko muuten niitä liigamiehiä vielä tulossa? Eipä ole mitään uutisoitu, vaikka elokuussa piti kait tulla jokunen.

  Kiitos @Kaukalon laidalla raportista Heinolasta. Toverit eivät näemmä ole vaivautuneet itse tiedottamaan edes lopputulosta missään kanavissaan.

  Lainaus:
  Hienoa, jos pelkillä alakentilläkin pystytään kilpailemaan muita Mestis-jengejä vastaan. Tästä voi odottaa viime vuotta parempaa kautta tosiaankin.
   
 3. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Pelaaminen itsessään näytti hyvältä ja rennonoloiselta. Paikatkaan ei näyttäneet kovin tukossa olevan kesäreenaamisesta kuin Lehkosen aikana oli tapana tässä vaiheessa. Pelitapa ei varmasti ole valmis edes lähelle. Käytännön toimivuuttakaan ei oikein pysty testaamaan treeneissä omia miehiä vastaan. Vaan vaatii nimenomaan joukkueen vastaan jota vastaan ei pysty täysin ennakoimaan suuntaan tai toiseen. Se on toki nähdyn perusteella selvää että muutosta pelitavassa on tapahtunut. Enää ei pelata niin paljon päädyn kautta kiekkoa alueelle vaan pyritään pelaamaan se yli ja päästä nopeammin maalipaikoille. Viimeiset kaudet on hakattu kiekkoa ränniin ja painittu siellä minuuttitolkulla väsyttäen samalla miehet ja konkreettisille maalintekopaikoille pääsy oli kovin vaikeata. Lisäksi hitaissa lähdöissä ei lähdetty väkisin puskemaan mikäli tila ei auennut vaan lähdettiin hakemaan uudelleen vauhtia, jos ei ekalla kerralla onnistunut alueelle tunku. Unitedilla oli kyllä niin passiivinen karvaus ettei tarvinnut kummoista kiirettä pitää jos ei nopealla käännöllä päästy.

  Itsellekin se on aivan yksi lysti miten nämä pelit päättyy. Itsekkin harjoituskaudelle katseet kohdistuu yksittäisiin pelaajiin ja nyt varsinkin Elomon ajamaan uuteen pelitapaan. Lehkosen aikana kun ei tarvinnut syksyllä jännittää miten lähdetään pelaamaan.
   
 4. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tänään siis Tikkurilassa K-Vantaan vieraana. Lähes neljä ketjua kokoonpanossa. A-nuorista Söderqvist mukana. Pelannut Jokerien ja K-Vantaan nuorissa myös. Tuo Rutanen - Toivanen- Wilenius ketju on nyt toisen kerran yhdessä. Saa nähdä onko se yksi ketju myös sarjan alkaessa.
   
 5. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Hakkapelistä voitto, mutta hieman taisi loppua kohden virheet kasvaa. Hyvä peli muuten. Aika paljon läpisyöttöjä yritettiin ja myös tuota kiekko syvälle ja syöttö toiseen aaltoon. Tuo saattaa avata kyllä vastustajalle myös hyvän paikan, jos lukevat tuon taakse lähtevän syötön.
   
 6. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  United 1-0 johtoon.
   
 7. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Voittolaukauksiin meni ottelu ja Mikko Laineen maalilla Toverit voitti 1-2. Katsojia Espoossa oli 568.

  Ensi keskiviikkona joukkueet kohtaavat uudestaan Mestiksen sarja-avauksessa Kupittaalla
   
 8. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tunnin aikaero vuoksi taisi eka erä jäädä näkemättä. Vauhtia oli pelissä ja syötöt sen vuoksi välillä meni sinne sun tänne. United pelasi huomattavasti paremmin kuin edellisessä pelissä, joten lopputulos oli hyvä. Molemmilla maalivahdit tekivät hyvän työn. Oikein alkaa kiinnostaa miten nämä molemmat pärjäävät kun vastaan tulee kolmas ennakkosuosikki eli Hokki.
  Santala United puolella oli tuttuun tapaan hyvä. TUTO:n uusin Reunanen pelasi ihan hyvän pelin vähäiseen edelliseen kauteen mitattuna. Keinänen oli myös mukava nähdä mukana. Vielä yksi harkka ja sitten mennään.
  Kunpa se kausikorttikin toivon mukaan saapuisi ilman yhteydenottoa taas. Ekan kotimaisiin taidan jopa paikanpäälle päästä.
   
 9. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Vanhat herrat tänään vauhdissa. Keinäsen tehopisteet 1+3 ja Pulliaisen 0+4, kun Vantaa kaatui 6-0.
   
 10. tosiasia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kyllä! Tuke ja Keni laittoivat tuulemaan kunnolla päätöserässä. Kokonaisuutena erinomainen kenraaliharjoitus ennen runkosarjaa.

  Ensimmäinen ja toinen erä mentiin hieman tunnustellen, sekä kuvioita hakien. Pieni hallinta TuTolla oli alun erissä, mutta Vantaallakin oli muutama paikka heilutella reppua. Kolmannessa erässä sitten laitettiin uusi vaihde kehiin ja Vantaa tipahti lopullisesti kyydistä. Johtoasema vapautti TuTon peliä ja kuviot alkoivat toimia hieman paremmin. Vantaalla taas keskittyminen herpaantui ja muuttui lopussa joidenkin pelaajien täydeksi turhautumiseksi.

  Illan nimiä konkareiden lisäksi olivat ehdottomasti Atte Sillanpää 3+0, Tarmo Reunanen 1+1, sekä maalissa Kristian Järvinen nollapelillään. Sillanpää onnistui loistavasti ja näillä otteilla lienee lisää vastuuta luvassa. Reunanen on todellinen kultakimpale. Toi selvästi vaihtoehtoja heti ylivoimapeliin ja tasakentällisinkin, mutta sitlti pystyy parantamaan tästä vielä huimasti. Järvinen torjui maalissa kaiken. Kerran taisi kiekko tolpassa kilahtaa, mutta lähemmäs ei vastustaja tänään päässyt. Hyvin vakuuttavan oloista torjuntatyöskentelyä.

  Vaikea oli tänään löytää heikkoa lenkkiä joukkueesta. Ketjujen kanssa on vielä hakemista ja kuviot olivat aika sekaisin, mutta näinhän tämä yleensä on tässä vaiheessa kautta. Puolustus tuntui toimivan kuitenkin jo kohtuullisen hyvin, eikä mitään karmeita hätäilyjä yms. nähty. Hyvä tästä on jatkaa eteenpäin.