Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Harjoitusottelut 2007–2008

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 26.07.2007 klo 12.50.

 1. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Näin se varmasti onkin todellisuudessa.. Viime kausikin meni melkein kokonaan ilman pelejä, joten viimeisistä rutiinisuorituksista onkin jo aikaa. Mutta eiköhän se tapsa sieltä tule, ei ole turha heppu syksylläkään ja ylivoimassa voisi ainakin kuvitella olevan erittäin tärkeä!

  Ihan mielenkiintoista nähdä, että mennäänkö edelleen linjalla Keränen-Ahtonen-Puruskainen..voisihan se olla aika tuhoisa trio, mutta riippuu varmasti paljon myös muusta joukkueesta, esim. Pöllänen, Karlsson.. jo nämä herrat pistäisi pakkaan mukavasti säpinää.
   
 2. ApiS Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saipa, Jokipo, Ketterä
  Jokipojat saavat Kovasen vastaan sitten Kotkassa. Onkohan mitään tietoa Jokipoikien rosterista Kotkassa?
   
 3. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Olipa rosteri mikä tahansa, alakanttiin meni joensuulaisilla Karhulan reissu. kaksi tappiota ja yksi tasuri ei paljoa ilahduta, kun vastustajatkin olivat Mestiksen korkeintaan keskikastista.
   
 4. Wiipuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kovanen on pelikiellossa ensimmäisen harjoitusottelun tiimoilta.
   
 5. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Viimeisiä oltiin Kotkassa ja se ei ole hyvä juttu, ei. Muutamat äijät on aika vitun jäässä ja pikkuhiljaa voisi osoittaa heräilemisen merkkejä. Hyökkäyspeli on ollut surkeaa ja pikkasen rupeaa tässä jo huolestumaan. Ensiviikolla on kaksi peliä ja joukkueesta on odoteltavissa jotain uutisen tynkää nimimerkillä "mielenkiintoisia asioita".....

  Pistepörssiä:

  Sami Mutanen 1+2=3
  Markku Flinck 1+2=3
  Janne Häikiö 0+3=3
  Jarkko Immonen 1+1=2
  Jani Oinonen 1+1=2
  Juhana Repo 1+1=2
  Ilkka Voutilainen 1+1=2
  Lauri Heinonen 1+0=1
  Heikki Puustinen 1+0=1
  Toni Mustonen 0+1=1
  Joonas Oinonen 0+1=1
  Jani Väänänen 0+1=1

  Missä pelaa Keränen, Puruskainen ja Nevalainen? Kiekollisenpelimme sielu? Vittu surkeaa, kun pelimme on ollut vielä alemmankastin joukkueita vastaan!

  ps. Loukkaantuikohan Guimond Kotkassa Salamoita vastaan, kun on otettu vaihtoon 1-1 tilanteessa?
   
 6. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Mutta onneksi Mutanen on ottanut johtajuutta käteen. Siinä on kaveri, joka on oikeasti mies paikallaan. Viime kaudella try-outilta porukkaan ja suoraan fanien suosikiksi. Nyt harkkamatseissa porukan pistepörssin nro. 1. Puru ja Kertsi ym. "vanhat parrat" alkaa pelailemaan, kunhan ekat lumet on sataneet maahan... katsellaan sitten.

  Mutta toisella foorumilla käytyjen keskusteluiden perusteella mr. Yritän Loppuun Asti - Mutanen on mielestäni ensikauden mr. Jokipo. Miehelle A rintaan ja rokki soimaan!
   
 7. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kyllähän toi nyt siltä näyttää, että Mutasen läpimurto olisi tulossa, mutta ei nyt ladata liikaa paineita kaverille. Toivottavasti imee tuon Häikiön mukaansa tehoilemaan, kun on tässä jokunen vuosi jo tullut odoteltuakin sen puhkeamista kukkaan. Ja Kertsin, sekä Purun puolustukseksi on sanottava se, että ei ole varmaan helppoa pelata, kun ei pelata niillä kentillä kuin harjoitellaan. Ja kyllähän mr.Jokipon luistelu oli sen verran lentävää jo siinä ekassa pelissä, että huomasi kesän menneen muuhunkin, kuin pussikaljan vetämiseen Pyhäselän rannalla.
  Tulipahan sanottua tästäkin kaverista tuolla, kun oli vielä B -ja A-junnuissa, ettei tule koskaan pelaamaan edustuksessa. Serkku pelasi Mutasen kanssa samassa jengissä ja silloin tuli sitä paljon seurattua. Serkku-poika tuli edustukseen useammaksi kaudeksi ja Mutanen katosi jonnekin..mutta kuinkas nytten- Sami on tiellä jopa sm-liigaan ja serkku lopetti, kun joutui käymään diktaattori Rauhasen koulun. Onpahan Mutanen ainakin loistava esimerkki junnuille- elä luovuta koskaan.
  Tämän nuoriso-vitjan sisäänajosta löytyy paljon yhtäläisyyksiä siihen, kun löytyi kenttä Puruskainen - Ahtonen - Keränen.

  Ensviikolla jatkuu, toivottavasti pykälän vahvemmalla joukkueella! Tosin kommentti "mielenkiintoisia asioita" ei välttämättä tarkoita pelaajaliikennettä :)
   
 8. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, K-Espoo ja urheilullisesti avoimet sarjat
  Lainaus:
  Kotkan turnauksen saldo oli ainakin tuloksellisesti heikko, ei siitä pääse mihinkään. Mutta ei näistä matseista saa kukaan vielä pistettäkään sarjaan, ja otteluita näkemättä on paha analysoida mitään sen enempää. Harjoituspelit ovat kuitenkin vain harjoittelua, erilaisten kokoonpanojen testaamista yms. varten. Eikä Jokipojat jäänyt Kotkassakaan ainakaan torjuntatilastojen perusteella millään tapaa vastustajiaan jälkeen.

  Enkä tältä pohjalta jaksaisi olla myöskään kovin huolissani avainpelaajien tehojen katoamisesta. Esimerkiksi Keränen ja Puruskainen eivät ole aiempinakaan syksyinä loistaneet harjoituspelien tehotilastoissa, vaikka sarjassa ovatkin olleet aina Jokipoikien parhaita hyökkääjiä. Treenipelit ovat kuitenkin aina ennen muuta junnujen sekä joukkueen muiden uusien pelaajien näytönpaikkoja. Valmennus tietää jo näiden vanhojen avainpelaajien taidot, tuskin heillä on mitään syytä - tai edes turhien loukkaantumisten pelossa järkeä - vetää treenimatseja aivan ns. sata lasissa. Kukaan ei varmasti toki tahallaan huonosti pelaa, mutta 90% on suoritus on kuitenkin vanhan fraasin mukaan vain se 50% tulos.

  Ensi viikolla jatkuvat sitten harkkapelit taas täysimittaisilla kamppailuilla. Ensin tiistaina SaPKo vieraissa ja sitten torstaina Hokki Mehtimäellä. SaPKoa vastaan olisi ihan kiva kieltämättä nähdä Jokipon tekevän edes jo kolme maalia yhdessä ottelussa. Vastustaja on kuitenkin ennakolta sarjan häntäpäätä, joskin uskomattoman hankalaksi paikaksi se Talvisalo viime kaudella osoittautui. Hokki taas jos tulee Joensuuhun kunnon kokoonpanolla, niin tarjonnee hyvän mahdollisuuden harjoitella kunnon puolustustaistelua Mestiksen kenties hyökkäysvoimaisinta jengiä vastaan.
   
 9. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:

  Kaikki asiat vaikuttaa jollain tavalla johonkin. Vai minkälaista kuvaa luulette joukkueesta tulevan esim. median kautta suurelle yleisölle, jos treenipelit menee ilman voittoja? Jokipoikien imago on edelleen kylällä tahrainen ja ei positiivinen asia vaikuttaa x2 ihmisiin.
  Eli, Tiistaina on tultava voitto ja mieluusti reilu sellainen, niin voidaan taas ajatella vähän positiivisemmin. Minä en tyydy tappioihin ja tasureihin edes harjoituspeleissä.

  Sanotaan vielä tuosta Keräsestä ja Puruskaisesta. Oletteko kuulleet sanonnan "niin hyvin pelaat, kuin harjoittelet"? Tämä osuu näiden herrojen kohdalla tällähetkellä suh´t nappiin....Ei se meno ole ollut treeneissäkään sen freesimpää, kuin peleissäkään- vielä. Sen sijaan Väänäsen Janilta olisin odottanut jo tässä vaiheessa suurempaa panosta. Musta on löytänyt tiuhaan tahtiin tiensä verkon perukoille harkoissa. Voutilainen on myös näyttänyt treeneissä pelimiehelle ja oli jo jatkoajan mukaan Kotkassa jossain pelissä 3 tähden arvoinen.
   
 10. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Vaikka harkkapelit on harkkapelejä, niin tänään on ryhtiliikkeen aika. Savonlinna ei tosin ole Jokipoikia kohdellut kovin hyvin edelliskaudellakaan. Liikkuva hyökkäyskalusto on ihmeissään Sapkon keskialueen sumpun ja kapean kaukalon takia.

  Harmi, kun en pääse tänään pelejä katsomaan. Olisi ollut kiva katsella taas, kun Sapkon fanikatsomo antaa enemmän tapahtumia, kuin Sapkon puolustava pelityyli :)

  Torstaina sitten Mehtimäelle katsomaan Hokkia. Veikkasin kumminkin joukkueen mestiksen mestariksi kaudelle 2007-2008.

  Henk.kohtaisesti odotan herroilta Keränen, Puruskainen ja Väänänen (vanhempi) ryhtiliikettä ja tehoja. Vaikea on saada porukkaa innostumaan jääkiekosta heti kauden alussa, jos harkkapeleistä on tuloksena tasurit ja tappioita.

  Tosin Laakkonen jakaa taas ensimmäiseen matsiin ilmaiset liput ja Susirajan Punamustilla on yllätysnumero ottelun alkuun... ;)
   
 11. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Helekutin helekutti...

  Tänään pitäisi SaPKo:lle antaa kyytiä! Ihan melkein parhaalla kokoonpanolla näköjään matkaan lähdetään. Guimond jää näköjään kotiin...

  Ja SaPKo-fanien saitti näyttää olevan sulki...
   
 12. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Tulihan se. Voitto ja kolmemaalia, jee? En kiljahtele vieläkään. Ykkösen pörssilukemat on edelleen nollassa ja SaPKoa vastaan pitää saada maaleja enemmän aikaan, koska tulee olemaan sarjan huonoimpia joukkueita.

  Positiiviset asiat. Flinckin Markku on kulkemassa Karlssonin Tomin jalanjälkiä. Tänään tehot 2+1 ja tuhlattu rankkari. On selkeä vahvistus. Ja muut loistavat asiat oli, Seppäseen voi luottaa ja taas kova torjunta %. Kaksi omaa junnupakkia remmissä ja vain yksi päästetty maali. Vastustajille on vihelletty lähes järestään enemmän kahdenminuutin jäähyjä, kuin Jokipojille- siis muissakin peleissä. Ja "Hilpan" huikeat tehot.

  Torstaina mitataan sitten se oikea taso, missä ollaan. Toivotaan, että nyt oltas kokeilut tehty ja saatas ne pakkivahvistukset joukkueeseen, niin ei menis liian viimehetkille ja oltaisiin valmiita heti kauden alussa.

  Niin, ja tulos oli 1-3 Jokipojille.

  Loppuun pistepörssiä:

  Markku Flinck 3+3=6
  Jarkko Immonen 2+2=4
  Sami Mutanen 1+2=3
  Jani Oinonen 1+2=3
  Janne Häikiö 0+3=3
  Lauri Heinonen 1+1=2
  Juhana Repo 1+1=2
  Ilkka Voutilainen 1+1=2
  Toni Mustonen 0+2=2
  Heikki Puustinen 1+0=1
  Joonas Oinonen 0+1=1
  Jani Väänänen 0+1=1
  Juho Kuronen 0+1=1

  Nuo Markun tehot on lupaavat ja eiköhän ne kokeneet jannut heräile ennen joulua.
   
 13. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Flinckistä en vielä vahvistusta tekisi, jos vertaa esim. viime kauden senttereihin. Korvaaja siitä voi tulla.. mutta jospas yllättäis vielä positiivisesti kauden aikana ja pelaisi itsensä huipulle. Hyvä hankinta siis tässä vaiheessa.

  Liekkö muuten Tapsa lopulta pelannut Savonlinnassa ollenkaan?

  Ja Teemuun on allekirjoittaneella luottoa, enemmän kuin Guimondiin, joten sillä saralla meillä ei tule hätää varsinkin jos puolustus on vähänkään kohdillaan (=vahvistuu selkeästi).
   
 14. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Jos vertaa viime kauden senttereihin? Keränen, Hietsu ( 9 peliä 1+2, oliko loppupeleissä vahvistus? ), Miettinen, Häikiö? Ja tasan tarkkaan on tuohon joukkoon kova vahvistus. Eli sehän korvaa Hietsun kakkoskentässä ja tältä osin Jokipojat on vahvempi ensi kaudella.
   
 15. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Markku korvaa Hietsun taikka Keräsen, ok, Ahtonen on vahvistus. Kaikki tämä siis ajateltuna ennakkoon, harkkapelien pohjalta en sano vielä mitään.

  Flinckiltä olen itse nähnyt pari hyvää taklausta ja yläkulmalaukauksen Minskiä vastaan..onnistuminen eilisessä ei tee vielä kovin suurta kunniaa.
   
 16. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipojat - Hokki 23.8.07

  Tänään Jokipoikien todellinen taso mitataan ensimmäisen kerran. Hokin harjoituspelit on ollut vakuuttavaa jälkeä ja joukkue niisti Sportin eilen 5-0.

  Jokipojat lähtee tällä kertaa kuudella pakilla. Junnuista mukana Harri Huohvanainen ja Antti Nuutinen. Tähän peliin odottelin jo vahvistuksia, mutta asioihin on tainut tulla viivästyksiä. Ahtosen Tapsa alkaa olla jo pelikunnossa, kun on lyöty kentällisiin mukaan. Ykkös- ja kakkosketjut on jo sen näköiset, joilla oletettavasti aloitetaan kausi. Kolmoseen uskon Janeckyn paikalle tulevan Väänäsen Janin. Guimondilla on nyt sitten ensimmäinen "iso" peli.

  Jokipojat tonight:

  18 Sami Puruskainen – 11 Tapio Ahtonen – 19 Jani Keränen
  22 Toni Mustonen – 26 Markku Flinck – 13 Lauri Heinonen
  20 Otakar Janecky – 25 Topi Riutta – 9 Juhana Repo
  23 Sami Mutanen – 12 Iikka Voutilainen – 14 Heikki Puustinen
  24 Jani Väänänen – 17 Janne Häikiö

  10 Kimmo Nevalainen – 3 Jani Oinonen
  2 Antti Nuutinen – 7 Jarkko Immonen
  29 Ville Väänänen – 28 Harri Huohvanainen

  35 Jocelyn Guimond
  (31 Teemu Seppänen)

  Vaikka en suuriin Topi-faneihin kuulukaan, niin onhan tuo sentteripuoli nyt ihan erinäköinen, kuin viime kaudella- paperilla.
   
  Viimeksi muokattu: 23.08.2007 klo 18.03
 17. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jokipojat - Hokki 2-4

  Hokki vei ja Jokipojat vikisi. Pelistä viis, mutta meiltä loppuu pakit ja "ykköskenttä" jatkaa muniin puhaltelua. Jäljellä harkkapeleistä vielä yksi matsi Hokkia vastaan Kajaanissa, joten oletan saldoksi jäävän näistä harkkapeleistä yhdenvoiton. Noh, sarjassa katellaan, mutta ei tässä oikein tiedä, mitä tuolta joukkueelta voi odottaa? Paljon on joka tapauksessa kysymysmerkkejä ilmassa mm. Guimond, Pakit, Puruskainen - Ahtonen - Keränen.

  Tämän illan raporttia voi lukea tuolta http://www.mehtimakelainen.net/

  PunaMusta vaikenee latamaan paristoja- vitutuskäyrä on jo liian korkealla tässä vaiheessa kautta...palataan astialle kahdenviikon päästä, jos taas voisi ajatella positiivisemmin.
   
 18. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Pari viikkoa edellisestä harkkapelistä on nyt kulunut.

  Yllätävän harvakseltaan ja vähän niitä Jokipojilla tämän kauden alkuun on ollut. Eikäne ole menneet ihan putkeen nekään vähät.

  Mutta tänään olisi kenraaliharjoitus Kajaanissa. Luulenpa, että enemmän voi turpaan tulla kun pari viikkoa sitten Joensuussa. Otto Jr pääsee näytille Tapsan ja Purun ketjuun, kun Keränen jää kotiin työasioita hoitelemaan. Myös muut kokelaat ovat messissä. Mielenkiintoista kuulla, ketkä näistä nyt sitten koko kaudeksi Joensuuhun jää. Tämän pelin jälkeenhän ne olisi lopulliset ratkaisut tehtävä, joten siinäkin mielessä tärkeä peli. Kuin myös sen takia, että nähdään missä mennään joukkueena.

  Mikäli tänään tulisi hyvä tulos, olisi hyvä jäädä odottamaan varsinaisten pelien alkua. (Hyvänä tuloksena pidän 1-2 maalin tappiota niin, että laukaukset maalia kohti olisivat suunnilleen tasan. Voitosta tietysti puhumattakaan, oli laukaukset sitten miten tahansa. Se kertoisi maalivahtipelin onnistumisesta, jota vielä odotetaan Canadan avun kohdalta)

  Mielenkiinnolla odotan.
   
 19. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Vähän olen myöhässä, mutta laitetaan kumminkin.

  Harjoituspelejä on vähän muihin verrattuna, mutta voisin hakea tähän muutaman positiivisen asian:

  a. Myös harjoitusottelut tuovat seuralle kohtuullisesti kuluja ( uskoisin )
  b. Pystytään välttelemään turhia loukkaantumisia vrt. KooKoo.
  c. Saadaanpahan harjoitella rauhassa ja joukkueen lopullinen iskukyky jää muille arvoitukseksi :)

  Tämän päivän pelistä moni ajattelee rumempia lukemia kuin Joensuussa kohdatessa- minäpä luulen toisin.

  Nyt meillä on pakisto, kun kaksiviikkoa sitten samaisessa pelissä niitä taisi olla jopa 3 kpl. Joukkue on aloittanut harjoittelemaan erikoistilanteita hiljattain, jonka uskon näkyvän jo tänään. Sitten vielä kun on viimeinen harjoituspeli, niin eiköhän pelaajatkin asennoidu nyt jo peliin paremmin.

  Itse ennustan siis yltiö positiivisesti Hokille 2,3 ja Jokipojille 3,4 maalia.
   
 20. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Hokki osui, Jokipojat ei. On se vaikeeta. Ja Tapsakin satuttanut olkapäänsä... prkl.
   
 21. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:

  Jokipojat vei sentään rankkarit 0-2, onnistujina Flinck ja Puruskainen. Eikös Jokipojat voittanut edellisetkin rankut Hokkia vastaan?

  Kallis treenipeli, jos Tapsa on poissa sarja avauksesta. Nyt sitten Riutan sopimus osoittautuu hyväksi ratkaisuksi. Tosin, kun kaikki on kunnossa, niin Riutta vie Häikiöltä pelipaikan. Voutilainen olisi yhtä hyvä- jos ei jopa parempikin- kolmossentteri, kuin Riutta.

  On se vaikeeta tuo maalinteko. Kaupinkin kommenteissa oli havaittavissa pientä huolestumista tilanteesta. Yv- maalit loistaa poissaolollaan, mutta kohta on tosipelit ja siellä se ketsuppipullo korkataan.
  Tässä kohtaa voisi sitten ironisesti sanoa- Pöllänen ja Karlsson, ketä tuli korvaamaan nämä "snaipperit"?

  Ei lietsota nyt negatiivisuutta liikaa :)

  Jocelyn on osoittanut Kajaanissa heräämisen merkkejä pelaamalla parhaan pelinsä tähän asti Jokipojissa (93,33%). Tämä oli nyt loistava uutinen. Pelit kovenee ja Jocelynin taso alkaa nousemaan sitä mukaa. Ja kyllähän se pakisto siinä edessä helpottaa tilannetta kummasti...

  Mutta, saatan osaltani tämän ketjun päätökseen- tosipelit alkakoon!

  Loistavaa ja menestyksellistä kautta Jokipojille ja sen faneille toivoen:

  -Jones-
   
 22. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Yhdyn tähän.
   
 23. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Tuo Jocelyn oli kyllä Kajaanissa minun silmääni erittäin hyvä. Jos tuolla tasolla pelaa, niin maalivahtiosastoa ei tarvitse Joensuussa hätäillä. Oli jopa ehkä parempi kuin Reunanen, mutta Hokin päädyssä taisi 5 kertaa olla tolppa maalivahdin paras kaveri :)
   
 24. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  No siihen ei ihmeukko tarvitse olla...
   
 25. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Se nähdään kauden aikana. Kolmen Mestiksen parhaan maalivahdin joukossa helposti. Harjoituspelien perusteella jopa viimevuotisiakin Hokin maalivahteja parempi. Jotka ovat ne kaksi muuta kärkikolmikosta...