Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu saa selailla palstaa seuraavan viikon ajan ilman kirjoitusoikeuksia, sillä hänen Helsinki Garden -ketjuun kirjoitettu viestinsä oli aivan turha, sisälsi pelkästään pään aukomista ja lisäksi lainauksen sisältöäkin oli muutettu.

Sulje ilmoitus

Harjoitusottelut 2006–2007

Viestiketju osiossa 'KOOVEE' , aloittajana SM1968, 25.07.2006 klo 13.26.

 1. SM1968 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KOOVEE
  Tässä tietoa KOO-VEE:n harjoitusotteluista:

  - ti 1.8. KOO-VEE - Ilves A 19:00 Haka 2
  - to 3.8. TuTo - KOO-VEE 18:30 Turkuhalli
  - to 10.8. KOO-VEE - TuTo 18:30 Haka 2
  - su 20.8. KOO-VEE - Latvia (?) 16:00 Haka 2
  - la 26.8. Turnaus Kirkkonummella
  - pe 1.9. KooKoo - KOO-VEE 18:30 Kouvola
   
  Viimeksi muokattu: 25.07.2006 klo 14.18
 2. "Jalkakynä" Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Tänään pelattu Ilves A vs KooVee päättyi ehkä hieman yllättäen Ilveksen voittoon 7-3. Mielestäni KooVeella saattaa esiintyä suuria ongelmia tulevalla kaudella, jos meno jattkuu samanlaisena. Ilves oli selkeästi edellä, erityisesti maalivahtipeli ilveksellä oli parempaa. Toisaalta tämä oli ensimmäinen peli ja näkyi kummankin joukkueen otteissa. Eli isoja suuntia ei voi viellä tehdä.
   
 3. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  20.8 Koo-Vee-Daugavpils(Latvia) 1-2
   
 4. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Eipä ole häävisti alkanut KooVeen harjoituspelit. TuTolta taisi tulla kahdesti tukkaan, toisella kertaa peräti 0-6. Ilveksen A kuritti kertaalleen ja nyt joku tuntematon latvialaisjoukkue vei kilpaveljiä kotona. Ei hyvältä näytä.

  Onhan se nyt ihan selvä ettei tuolla pelaajalistalla voi lähteä Mestikseen. Nyt nopeasti niitä hankintoja, muuten Mestiksessä nähdään tällä kaudella yksi todellinen heittopussi.
   
 5. Retu Jäsen

  Lainaus:
  Kun Upnorth24 on selkeästi ottanut asiakseen huolestua nousija-Kooveen menestyksestä, katsotaanpa hieman tilannetta.
  1. Pelaajat
  Kooveella on terve, nuorista pelaajista koostuva runko. Pelaajia, jotka olivat avainasemassa viime kevään menestyksekkäissä karsinnoissa. Totta on, että heillä ei ole Mestis-kokemusta, mutta kehittyivät viime vuonna voimakkaasti ja kehittyvät pian/ovat jo kehittyneet hyvinkin Mestis-tason pelaajiksi.
  Aina ei tarvitse ostaa valmiita Mestis-miehiä, jos nuoret kehittyvät hyvin.
  Kokemusta on hankittu muutaman viime kaudella Mestiksessä pelanneen pelurin muodossa. Lisää kyvykkäitä pelaajia on saatu tamperelaisista A-junnuista.
  Maalivahtiosasto muodostuu kevään karsinnoissa parhaiten menestyneistä maalivahdeista.

  2. Harjoituspelit
  "Tuntematon" latvialainen joukkue, johon Upnorth viittaa, pelaa Latvian pääsarjassa ja taisi olla viime kaudella ihan kärkisijoilla. Sitä voitaneen pitää aika lailla ammattilaisjoukkueena. Maalin tappio oli siis erittäin hyvä tulos. Tulos olisi voinut olla myös toisinpäin, sillä peli oli hyvin tasainen ja Koovee jopa voitti laukaukset selkeästi.
  Maalin tappio Tutolle oli oikein hyvä tulos.
  Sekalaisen virolaisporukan, jota etukäteen Viron maajoukkueeksi kutsuttiin, Koovee voitti 10-0. Mutta vastus lienee oikeasti ollut aika heppoinen.

  Seuraavat tiedossa olevat pelit, mm FPS:ia ja Kookoo:ta vastaan kertovat voimasuhteista sarjakavereiden suhteen jo aika hyvin.
  Ei siis tässä vaiheessa kannata lainkaan olla huolissaan Kooveen puolesta. Liiganousu ei liene tavoitteenaakaan, joten sarjapaikan säilyttäminen lienee hyvä tavoite ja sen saavuttamiseen on hyvin aikaa.
  Jos ja kun Koovee saa pelisysteeminsä hiottua jälleen tasaisista peleistä voittoja tuottavaksi, niin homma tulee toimimaan ihan odotusten mukaan.

  Ja pianhan aletaan nähdä, miten homma kaukalossa käy.
   
 6. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Olen aika paljon samoilla linjolla retun kanssa. Kyllä Hermeksen esimerkki viime kaudella osoittaa karvaasti, miten kannettu vesi kaivossa pysyy. Eikä kukaan halua kooveesta mitään muukalaislegionaa, sitä kokeiltiin jo viime kerralla kun oltiin divarissa. Joukkue näyttää aika hyvältä, puolustukseen kaipaisin vielä Henri Virran tapaista kaveria.
   
 7. Mind over matter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi ja KooVee
  Tommi Välimaa, Matti Hietakangas, Timo Ruuska, Juha Helminen, Tomi Pylvänäinen, Janne Anttila, Samu Helminen, Juha-Pekka Palmroth, Samuli Simula ja Petteri Salonen. Ei sopimusta: Kimmo Haapa-Aro, Jaakko Marttila, Heikki Silvennoinen, Jarno Toivonen.

  Sami Suhonen, Juha Keinänen, Eerik Halonen, Tero Kalela ja Anssi Ranta. Ei sopimusta: Kimmo Lisko, Antti Kähönen, Tommi Lindlöf.


  Juha-Matti Taponen ja Harri Kohvakka. Ei sopimusta: Tuukka Poikonen.
   
  Viimeksi muokattu: 24.08.2006 klo 21.23
 8. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Eiku tervetuloa KooVee Kirkkonummelle ensi viikonloppuna!!

  Finaalipaikkaa on teille pedattu oikein urakalla => perjantain "välierässä" vastaan luistelee Narrien A-junnut, joita erittäin vahvasti try-out pitoinen Salamat vei 4.8. Jaffa-Areenan harjoitushallissa 2-7!

  Lauantain pelissä (pronssiottelu tai finaali) vastaan tulee joko Salamat tai Jokipojat, joten silloin mitataan Mestistasoa.
   
 9. Retu Jäsen

  Lainaus:
  Tuo tulee olemaan erittäin hyvä mittari. Vaikkakin Kooveessakin tietääkseni on vielä hyvin iso ryhmä eli vähän try out-meiningillä tuokin turnaus vielä menee. Mutta mielenkiintoista joka tapauksessa.
   
 10. Bird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, K-Espoo ja urheilullisesti avoimet sarjat
  Lainaus:
  Nyt on pakko huudella vieraisiin pöytiin. Maalin tappio tuolle latvialaisporukalle on Mestiksen joukkueelta liki käsittämättömän surkea tulos. Eilen Joensuussa nähdyn perusteella Daugavpils Latgale on joukkueena ehkä jotakuinkin keskinkertaista Suomi-sarjatasoa. Ilman onnetonta viimeistelyä ja vastustajan maalivahdin loistopeliä Jokipojat olisi ottanut tuollaisesta "ammattilaisjoukkueesta" helpon murskavoiton.
   
 11. Mind over matter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi ja KooVee
  Koo-Vee-Fps 5-1.


  Uusina miehinä Koo-Veen paidassa Kimmo Lisko, Kimmo Haapa-Aro ja Petri Tynkkynen.
   
  Viimeksi muokattu: 24.08.2006 klo 21.23
 12. Mind over matter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi ja KooVee
  Viimeksi muokattu: 26.08.2006 klo 20.04