Harjoitusottelut 2006–2007

  • 50 696
  • 160

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pelataanko turnauksessa tyyliin voitosta kolme pistettä jne. kuten liigassakin? Mikä ratkaisee voittajan, jos lauantaina on tasapisteissä olevia joukkueita?
 

Wrister

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
SK-turnaus

Perjantaina siis pyörähtää jo perinteeksi muodostunut SK-turnaus käyntiin. Vaikka kyseessä on vain harjoituspelit niin uskallan väittää, että tällä turnauksella on suuri merkitys Ässien ensi kauteen. Oliko se Patajätkät kirjassa, jossa todettiin, että viime vuonna SK-turnauksen voitokkaat pelit Lukosta ja erityisesti Kärpistä antoivat paljon itseluottamusta viime kauteen. Nimittäin jos ne pelit olisi hävitty samalla tavalla kuin Pelicansia vastaan kyseisessä turnauksessa, olisi kaudesta tullut varmasti vaikeampi.

Samoista asioista pelataan tässäkin turnauksessa. Hyvää peliä pitää esittää, jotta löytyy se itseluottamus ja joukkuehenki mitä tullaan tarvitsemaan ensi kauden liigassa. Lisäksi kotiyleisö pitää vakuuttaa hyvillä otteilla, jotta ne kaikki viime vuoden pleijareissa heränneet Ässä-kannustajat saadaan tulemaan jatkossakin peleihin.

Ässät tulee varmasti pelaamaan parhaalla miehistöllä tämän turnauksen, joten heitän loppuun aina yhtä mielenkiintoisen ja turhan kokoonpanoarvauksen.

Kivenmäki-Häppölä-Kuusela
Peltonen-Aston

Joensuu-Hirvonen-Crombeen
Rontti-Konttinen

Forsbacka-Kuparinen-Rahikainen/Takala
Sammalkangas-Törnvall

Huhtanen-Wandell-Kemppainen/Takala
Hietamäki-Tieranta

Tasku, Peltomaa ja Heikkinen pääsevät todennäköisesti näyttämään taitojaan lauantain pelissä. Pakko todeta, että tuohon kokoonpanoon kun saisi Toivosen ja kovan kanukkipuolustajan, niin olisin tyytyväinen.

Takalan unohdin miehistöstä jostain syystä kokonaan. Tässähän tulee periaatteessa positiivinen ongelma näiden ketjujen rakentamisessa. Takala mahtuu ehdottomasti pelaavaan ryhmään. Nelosessa nuoret toisivat paljon virtaa kentälle, joten mihin Rahikainen laitetaan. Löytyykö paikka?
 
Viimeksi muokattu:

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Repezeng kirjoitti:
Pe 25.8.
Blues - HC Davos 17.00
Ässät - Lukko 20.00

La 26.8
Lukko - Blues 15.00
Ässät - HC Davos 18.00

Noinhan se varmaan menee, koska ainakin Ässien sivuilta löytyy tuo tieto.

On kyllä vähän outoa mielestäni. Kun kerran kaikki eivät kohtaa kaikkia, niin mielestäni olisi järkevämpää ratkaista joukkueiden keskinäinen paremmuus niin, että ensimmäisen päivän voittajat kohtaisivat loppuottelussa, ja häviäjät myös keskenään.

No ehkä kysymys on siitä, että halutaan välttyä siltä mahdollisuudelta, että Ässien turnausvoitto kävisi mahdottomaksi jo ensimmäisen päivän ottelutulosten perusteella, mikä taas vaikuttaisi katsojamääriin negatiivisesti.
 

ÄssÄ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
SK-turnee

Pääseekö kausikortilla turnauksen peleihin? Ja saako fanclubilaisten halvan kausikortin jo haettua toimistolta?
 

mic82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja lentävät mikroautonrenkaat
ÄssÄ kirjoitti:
Pääseekö kausikortilla turnauksen peleihin? Ja saako fanclubilaisten halvan kausikortin jo haettua toimistolta?
FC:n jäsenmaksukuittia vastaan voi hakea fanclubilaisten halvan seisomakausikortin Ässien toimistolta.
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
mic82 kirjoitti:
FC:n jäsenmaksukuittia vastaan voi hakea fanclubilaisten halvan seisomakausikortin Ässien toimistolta.

Toimistolla on myös lista maksaneista, jos on vaikka maksanut netissä.
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Redcoat kirjoitti:
No ehkä kysymys on siitä, että halutaan välttyä siltä mahdollisuudelta, että Ässien turnausvoitto kävisi mahdottomaksi jo ensimmäisen päivän ottelutulosten perusteella, mikä taas vaikuttaisi katsojamääriin negatiivisesti.

Osasyynä voi olla myös se, että Blues on niin HMV. Itse en ainakaan olisi lähtenyt täältä maalta lauantai-iltana Bluesia tuijottamaan. Ulkomaalaiset joukkueet sen sijaan ovat aina mielenkiintoisia vastuksia.
 

Radek

Jäsen
Hiukan myöhässä sekalaisia havaintoja Vaasasta:

Marko Kivenmäki
-Taidot ovat tallella. Pelaa todella näyttävää kiekkoa. Fakiiri. Taklasi pleksin "rikki".

Kristian Kuusela
-Lämy lähtee - jos mahdollista vieläkin räväkämmin, mitä viimekaudella. Saletit 20 häkkiä.

Toni Häppölä
-Ei ollut parhaimmillaan puolustuspäässä. Oli suorastaan hukassa välillä siellä. Vastineeksi hyökkäyspäässä hyvää peliä

Pasi Peltonen
Oli Luulajaa vastaan hukassa mm. Chabadan kanssa. Paransi loppua kohden ja oli hyvä myös hyökkäyspäässä. Tällä hetkellä selkeästi Ässien johtava pakki. Y

Peter Aston
Oli kahdessa ensimmäisessä pelissä kiekollisesti ok. Puolustusalueella aika pahasti hukassa. Ei hyödynnä kokoaan ja välillä tuli jopa Atte the pena Pentikäinen mieleen. Ei myöskään avaa peliä riittävän nopeasti. Annetaan nyt kaverille aikaa, mutta Vaasassa ei todellakaan vakuuttanut.

B. J. Crombeen
Heti ensimmäisessä vaihdossa Ässissä kunnon pommi. Hetkeä myöhemmin lävähti kohtuullisen tiukka ranne yläpesään. Kärsi myöhemmin selvästi aikaerosta, mutta taklasi hanakasti ja pelasi suoraviivaisesti joko laittaen kiekkoa maalille tai mennen sinne itse.

Ville Hirvonen
Pikkunäppärää neppailua. Taidot ei oikein tulleet esille - mikäli niitä on. Voitti kohtuullisesti aloituksia. Menetti monta kiekkoa omassa päässä. Pelasi kuritonta alivoimaa -> huonoja löysiä purkukiekkoja. Liikkuu hyvin, mutta ainakin vielä joku puuttuu.

Matti Kuparinen
Kehitystä on tapahtunut, mutta jääkö ketjussaan liikaa yksin - mitä kiekolliseen peliin tulee?

Riku Rahikainen
Kuuluttaja muisti "rystyset" lisänimen. Pääsi muutaman kerran ylivoimahyökkäykseen, mutta eväät loppuivat kesken. Saanut liikettä lisää. Ei kiekolliseen rooliin.

Tero Konttinen
Vakuutti liikkumisellaan ja taidoillaan. Myös laukaus kunnossa. Uskaltaa pitää kiekkoa. Muutama virhe liiasta hyökkäysinnosta. Sopimusta.

Eero Kilpeläinen
Pelasi kaksi huippupeliä. Miinusta ainoastaan kiekonkäsittelystä.

Matti Kaltiainen
Tasaisen varmaa työskentelyä. Peittää hyvin.
 
Viimeksi muokattu:

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tänään se sitten alkaa, meinaan lukon ja Ässien vääntö pelaajien osalta,jatkoajan palstoillahan näitä pelejä on pelattu koko kesä.
Vaikka viime vuosi olikin täydellinen poikkeus vuosikausiin, niin silti taas on jossain takaraivossa sellainen olo, että Lukko vie ja Ässät vikisee.Tämä pelko johtuu varmaan siitä, kun vertailee joukkueita paperilla, vaikka se on niin monta kertaa todistettu, että nimet eivät ratkaise yhtään mitään kun sarja alkaa.
Yleisöä on varmasti paljon liikkeellä ja kaukalossa nähdään paljon ronskimpia otteita kuin sarja-avauksessa kolmen viikon kuluttua.Ei tarvitse olla ennustaja jos sanoo, että ulosajoja tulee enemmän kuin yksi illan ottelussa.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
angnus kirjoitti:
...silti taas on jossain takaraivossa sellainen olo, että Lukko vie ja Ässät vikisee.Tämä pelko johtuu varmaan siitä, kun vertailee joukkueita paperilla, vaikka se on niin monta kertaa todistettu, että nimet eivät ratkaise yhtään mitään kun sarja alkaa.

Turha pelko pois. Ässät oli viime kaudella uskomattoman hyvä joukkue ja vaihtuvuus on ollut kuitenkin suhteellisen pientä (toisin kuin muutama kettufani saattaa väittääkin). Iskut joita siirtorintamalla ollaan koettu eivät ole fataaleja ja joukkueen ydin on edelleen kasassa. Liigan paras ykkönen ja vakuuttava telaketjuosasto Valkoinen intiaani keulillaan ovat edelleen puolellamme.

lukko taas parantaa varmasti viime kaudesta, mutta se ei liene vielä suurikaan saavutus edes Luvian lukkohenkisten mielestä. Joukkue on materiaaliltaan parempi kuin viimeksi ja Toivola kääntää todennäköisesti kelkkaa jonkun verran. Viimekauden pohjakosketus oli kuitenkin niin rankka, että sen kääntäminen pleijareiden jatkokierroksille vaatisi Ässätyylisen ihmeen ja porilaishullun yleisön tuen.

Tänään nähdään varmasti kuuma matsi, jossa tunteet ovat pinnassa. Toivotaan, että Ässät voittaa ihan kotiyleisönkin takia.
 

Prt Sc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Muutama huomio eilisestä pelistä.

Tero Konttinen
-Sopimus tiskiin ja vähän vauhdilla. Jätti kivenmäen pimentoonsa varsinkin ylivoimalla. Myös puolustuspäässä erittäin varmoja otteita. Yksi henkilökohtainen virhe jonka kuitenkin korjasi itse n.5sek. myöhemmin.

Pasi Peltonen
-Pasi pelasi niin surkeasti, että oikein vatsasta vääntää. Ei kapteeni voi ottaa noin vi*un typeriä jäähyjä tuollaista määrää. Lisäksi viivalla erittäin epävarmaa peliä ja kenellekään ei liene epäselvää mitä tapahtuu kun Pele menettää kiekon yv- sinisellä vastustajalle.

Marko Kivenmäki
-Eipä juuri puolustuspelaaminen kiinnostanut. Hyökkäyspäässä homma toimii, joskin hieman laiskasti.

Iikka Törnvall
-Haluaisin tietää syyn, miksi Iikalle on tehty sopimus. Harvoin näkee noin ala-arvoista suoritusta.

Brandon J Crombeen
-Laukoo aina kun on paikka. Tulee olemaan tärkeä mies. Ylivoimaan viivalle, ehdottomasti!

Patrik Forsbacka
-Jälleen loistava suoritus. Viitaselta kolme kertaa vati nurin maalin edessä. Onneksi Patrik pelaa meillä, on se vaan niin ärsyttävä.:)

Kristian Kuusela
-30 maalin mies

Matti Kaltiainen
-Valitettavasti mies oli umpisurkea eilen. Ei yhtään varmaa torjuntaa, kaikki kiekot tippuivat, mailapeli kauheaa ja kaiken lisäksi kaksi kunnon hörppyä. Toivottavasti kyseessä oli jännitystä pelata kotona.

Loppuun muutama lisähuomio: Nelosketjussa ei pelannut yhtää liigakelpoista "miestä" eilen, ei edes Wandell. Löysiä ympäri kenttää karaavia junnuja. Toinen asia mikä pisti silmään, oli ykkösen haluttomuus. Toivottavasti se haluttomuus jää harkkapeleihin ja puolustukseen luistelun lisäksi siellä tehtäisiin jotakin. Hyökkäyksessä ja varsinkin ylivoimassa on peli ykkösen osalta ihmeen valmista. Kakkonen ja kolmonen tekee pyyteetöntä duunia ja pystyvät pelaamaan kiekkoa myös hyökkäysalueella melko näyttävästi.
 

Nickerson#50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Prt Sc kirjoitti:
Nelosketjussa ei pelannut yhtää liigakelpoista "miestä" eilen, ei edes Wandell.
Pitää nyt ottaa kuitenkin huomioon että näistä nelosen pelaajista kukaan ei ole vielä pahemmin pelannut miesten pelejä. Huhtanen pelasi mielestäni ihan hyvän pelin enkä häneltä mitään ihmeitä odota. Wandell vaikutti vähän Hiseymaiselta pelaajalta taitoa löytyy, mutta se jokin puuttuu. Kemppainen voisi vielä pelata yhden kauden A:ssa ja tulla sitten takaisin. Nämä siis huomioita tämän yhden pelin perusteella, joka ei ole hyvä tapa arvioida pelaajia. Viime kaudella kun Rob Hisey tuli Poriin ja pelasi ensimmäisiä aikuisten pelejään ei hän kovasti vakuuttanut ja kesti hetken että alkoi peli luistaa hyvin. Toivonkin että Pajuoja on kärsivällinen ja antaa junnuille ainakin alkukaudella aikaa osoittaa olevansa liigatason pelaajia, jos ei vakuuta niin A-junnuihin vielä vuodeksi kehittymään.
 

Prt Sc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nickerson#50 kirjoitti:
Pitää nyt ottaa kuitenkin huomioon että näistä nelosen pelaajista kukaan ei ole vielä pahemmin pelannut miesten pelejä.

Kirjoitit saman asian kuin minä eri muodossa, eli ei ole yhtään liigakelpoista pelaajaa.
 

Nickerson#50

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Prt Sc kirjoitti:
Kirjoitit saman asian kuin minä eri muodossa, eli ei ole yhtään liigakelpoista pelaajaa.
Niin. En ymmätänyt sitten itseäni enkä sinua oikein :D Mutta joka tapauksessa antaa poikien näyttää!
 

Kalmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, LäKi, KK-V, PaRa, Suomalaiset NHL:ssä
Prt Sc kirjoitti:
Matti Kaltiainen
-Valitettavasti mies oli umpisurkea eilen. Ei yhtään varmaa torjuntaa, kaikki kiekot tippuivat, mailapeli kauheaa ja kaiken lisäksi kaksi kunnon hörppyä. Toivottavasti kyseessä oli jännitystä pelata kotona.

Kaltiainen ei vakuuttanut Kankaanpäässä, eikä eilen Porissa. Jokaisessa Kaltaista kohti tulleessa vedossa sai jännätä, menikö kiekko sisään.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
IMO Forsbacka ja ykkösketju olivat eilen Luggua vastaan vedossa. Kaltiainen maalinsuulla toi mieleen II kauden Hrivnakin. Ei voi puhua Kaltiaisen ja Riskmanin maalivahtipelistä edes samalla viikolla....
Crombeen väläytteli pari kertaa, mutta enemmänkin olis lupa odottaa. Tosin ei nuo keltapaitaisetkaan ulkomaanelävät mitään esittäneet. Rahikainen on mies paikallaan joukkueen enforcerina. Kiekollisena lähinnä luokkaa Helge Helenius.
Wandell vie turhaan ulkomaalaispaikan. Enemmän olis mieh... eh Pojasta iloa A-junnuissa.
 

Prt Sc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
San Jose Shark #50 kirjoitti:
Rahikainen on mies paikallaan joukkueen enforcerina. Kiekollisena lähinnä luokkaa Helge Helenius.

Eli kyseessä siis maajoukkuetason mies? Crombeenille pitää antaa vähän enemmän aikaa kuin 3 peliä ja muutamat treenit.
 
KK-turnauksesta jäi mieleen seuraavaa. Tänään ihan hyvät kaksi viimeistä erää Ässiltä. Ensimmäisessä pomppi kiekko vielä melko paljon.

Tässä yksilöllisiä huomioitani pelaajista.

- Wandell on kovin köykäinen. Ei ole kakkosketjun tasoa ja vie kyllä ulkomaalaispaikan melkoisen heppoisin perustein. Saattaa joskus olla erittäin hyvä pelaaja, tuskin vielä tulevalla kaudella.

- Hirvonen oli suuri pettymys. Ei esittänyt oikeastaan mitään ja hävisi aloituksia, sekä tänään, että eilen. Ei tunnu olevan kakkosketjun tasoa kyllä tämäkään herra.

- Kilpeläinen hermoili ekassa erässä, mutta sen jälkeen oli jo varsin hyvä. Ensimmäinen Davosin maali oli imaisu, mutta rankkaritorjunta vastaavasti todella komea. Parempi kuin Kaltiainen eilen.

- Törnvall on täysin turha. Siis totaalisen turha. Ekassa erässä Davosia vastaan lähes jokaisessa vaihdossa kusessa omalla alueella. Yhdessä vaihdossa mies onnistui tekemään kolme! selvää kämmiä. Ei käyttöä edes varamiehenä. Heikkinen ajaa kevyesti ohi.

- Tieranta pelasi virheettömästi. Mahtuu ihan hyvin mukaan. Sai kyynärpäästä naamaansa ja loppupeli jäi väliin. Jotenkin herrasta tulee mieleen Jesse Saarinen viime kaudelta.

- Crombeen paransi koko ajan. Pajuojan sanoin, sopivan sentterin löytyessä saattaa olla todella hyvä vahvistus.

- Konttinen on käsittämättömän rohkea kiekon kanssa. Virheitä tulee, mutta iloa tästä miehestä on huomattavasti enemmän kuin haittaa. Saa sopimuksen varmasti.

- Rahikainen oli pettymys kaikilta osin.

- Huhtanen oli positiivinen yllätys. Pelasi paikoittain todella rohkeasti ja hyvin.

- Sammalkangas menee kyllä pakistoon helpohkosti. Hieno maali Davosin verkkoon ja muutenkin ihan vahvaa peliä.

Ykkösketju on valmis liigaan ja hyvä ketju taatusti. Muuten on vielä hakemista. Varsinkin kakkosen sentterin paikka on mielenkiintoinen. Hirvonen ja Wandell eivät tunnu riittävän ja tähän saisi näiden pelien perusteella tulla se yksi ulkomaalainen, joka vielä joukkueeseen hankittaneen. Suurin pula on laadukkaista senttereistä, pelkkä Häppölä ei välttämättä riitä. Crombeen kaipaa tutkaparia. Eräs Hisey vaan tulee mieleen, mutta turhaan...
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Prt Sc kirjoitti:
Pasi Peltonen
-Pasi pelasi niin surkeasti, että oikein vatsasta vääntää. Ei kapteeni voi ottaa noin vi*un typeriä jäähyjä tuollaista määrää. Lisäksi viivalla erittäin epävarmaa peliä ja kenellekään ei liene epäselvää mitä tapahtuu kun Pele menettää kiekon yv- sinisellä vastustajalle.

Samaa mieltä, valitettavasti. Viime kauden pleijareissa jo nähtiin, että tuo se ronkkiminen kovassakin paikassa jäähyjä, kunhan vaan tarpeeksi selvästi rikkoo. Ei tee mitään isoja virheitä, mutta ottaa isoja jäähyjä. Hieman pelottaa ensi kausi...
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Kasailin äärimmäisen epäluotettavista lähteistä (kuten esmes näiltä sivuilta) tilastoja harkkapeleistä. Ovat erittäin puutteellisia ja korrostankin tässä vaiheessa, että kyseessä on vasta epäilys

SaiPa: 15 (6) Yv
KalPa: 8 (21), 11 (23)
HPK: 8 (6-7), 43 (11-6) sr
Luulaja: 44 (23-43) Yv, 47 (11-9), 20 (21-28) tv, 8 (7-6) Yv
Björklöven: 21 (6-7) Yv, 6 (21-7) Yv, 7 (6-21) Yv
Lukko: 29 (7-21) Yv, 8 (7-21) Yv
Davos: 7 (8-21) Yv, 44 (15) Yv, 15 (9-28), 20, 47 (44)

Häppölä 2 + 6 / 2 + 5
Kivenmäki 1 + 7 / 1 + 5
Peltonen 1 + 6 / 1 + 4
Kuusela 4 + 1 / 2 + 1
Aston 2 + 1 / 1 + 1
Crombeen 2 + 1 / 2 + 0
Huhtanen 1 + 2
Konttinen 2 + 0
Sammalkangas 2 + 0
Hirvonen 1 + 1 / 0 + 1
Wandell 0 + 2
Takala 0 + 2 / 0 + 1
Tieranta 0 + 2
Forsbacka 1 + 0 / 1 + 0

Silmiinpistävää on että ykkönen on ollut liekeissä. Tai no, pyyhkeitä asenteesta on ilmeisesti tullut, mutta tässä erikoistilannerumbassa ovat mättäneet yv-maaleja. Totuttuun tapaan paljon viivamiehenä kritisoitu Peltonenkin napsii 95% pisteistään yyveellä. Lukko-matsissa Konttisella höystetty trio toi kiekon muutaman kerran nautittannolisen helposti ja leikitellen, toivottavasti ykkös-yv on pitkän kaudenkin aikana tasaisen laadukas ja hyvällä pelilpäällä. Ne vedot kun viivasta lähtisivät napakammin eikä peli jähmettyisi täysin viivapelin passiivisuuden takia.

Huhtanen ollut positiivisimpia yllätyksiä Konttisen lisäksi, eikä Häppölääkään voi tod. moittia, odotusarvoja toki oli olemassa. Paljon puhutuista senttereistä erityisesti Hirvoselta löytyy petrattavaa, Wandellin rahkeista ei ole vielä selkeää kuvaa.

Jos Ässät on rankonut noin 10 kertaa ylivoimalla, on kaveri tehnyt noin kahdeksan maalia. Ässiä vastaan on vihelletty ainakin kolme rankkaria, rl-kisassa yhden pisti sisään SaiPan mailataituri Janne Jokila. Ässiä vastaan on tehty jo kolme alivoimamaalia, mutta eiköhän se siiä pikku hiljaa petraannu.

Kaltiainen 4. 0-2-2 (1 rl-kisa tappio) 11 maalia
Kilpeläinen 4. 2-0-2 10 maalia
 

pata forever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hei onks kellään mitään tietoo miten Ässät pelasi tänään Luguu vastaan?
Oon muuten kuullu että Häppölällä on ollu selkävaivoja jo useamman viikon.
 

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Ylen tekstitv:n mukaan Pata vei raumlaissia 3-4!
 

pata forever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Todella hienoa!
Voiko olla nöyryyttävämpää Lukolle kun Pata vie junnujoukkueella ja vielä hallin avajaisturnauksessa!!
Kaltiainen kuulemma pelasi loisto-ottelun?
Ei muuta kuin innolla odottamaan kauden avausta Raumalla!
Sinnehän tietysti lähdetään sankalla joukolla kannustamaan PATA VOITTOON!!
 

IHaD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No molemmat oli aika vajaamiehisiä. Lukolta ekassa erässä Platil ja Honkaheimo suihkuun ja Topokin joutui istumaan kymppiä, Ässiltä Forsbacka ulos. Hauskaa on taas näköjään ollut. Eniten minua ilahduttaa tuossa pelissä Ässien ykkösen JJ - Hirvonen - BJ tehot, Crombeenille hattutemppu ja Hirvoselle kolme syöttöä, Jessekin pääsi heti pisteille. Jesseen ainakin minulta kohdistuu edelleen kovat odotukset. Usein näille nuorille pelaajille tulee "taantuma" vuosi, jolloin kehitystä ei kauheasti tapahdu. Josko tänä kautena rävähtäisi?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös